2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Allah allah ya arkadasim kirsehirde yasiyor hemsire hic boyle bisey dememis yapilacak ama tam kan tahlili yapilmali demis ben nevsehirdeyim bana hemsire hic bi sey demedi
Sen nerede yasiyorsum cnm

Yani simdi bebegime yumurta beyazi mi vereceğim. Hani bir yasindan önce verilmiyordu yumurta beyazi

Allah allah ya arkadasim kirsehirde yasiyor hemsire hic boyle bisey dememis yapilacak ama tam kan tahlili yapilmali demis ben nevsehirdeyim bana hemsire hic bi sey demedi
Sen nerede yasiyorsum cnm

İstanbul dayım cnm. Kaldırılmış ise toplatilmis olması gerekmiyor mu ? İyice araştır.

Kizlar aşı konusunda her sağlık ocağına yazı gitmemis zaten bence biraz daha bekleyin, oğlum arada yumurtaya tepki veriyordu kaldırılmasına sevindim

Deneme tahtası mı yavrularımız yaa inanılmaz kızgınım aşıyı neye göre çıkarıyorlar neye göre kaldırıyorlar. Bazen neye, kime güveneceğimizi şaşırıyoruz

Deneme tahtası mı yavrularımız yaa inanılmaz kızgınım aşıyı neye göre çıkarıyorlar neye göre kaldırıyorlar. Bazen neye, kime güveneceğimizi şaşırıyoruz
Kampanya asi ulkede kizamik salgini oldugunda donem donem boyle asilama yapiliyo hastaligin yayilmasini onlemek icin ulkede kizamik yok denecek kadar azalmisti Suriyelilerle birlikte artis oldu niye kaldirdiklarini anlayamadim gerci 12.ayda mmr kizamik kizamikcik kabakulak yapiliyo o yuzden bende yaptirmayi dusunmuyordum

Kizlar bebeğim cok sert kaka yapıyor küçük küçük parçalar halinde düşürüyor her gun küçük bi parca yapabiliyor kurukayısı haslayip yedirdim hemen fayda etti ama yuzunde ve karninda küçük 3 4 tane kızarıklık oldu doktora söyledim kayisi verme bakso damla ver dedi ilac kullanmak istemiyorum bu sureci geçirenler neler yaptiniz

Aynısı biz de bi kaç gündür mevcut
Doktor bi süre takip et dedi
Ben de kayısı denicem

Kızlar benim kizimda da uzun zamandır kabızlık var ne yaotiysam olmadı dün doktora gittik ve ozmolak diye bir sürüp verdi mecbur kullanacağım çünkü artı kanama yapıyor

Ya annişler bana bir yardım edin kızımda bu zamana kadar olmamıştı şimdi bugün fark ettim ki kafası konak olmuş artık kafasına şu döktürmüyor sanırım fam durulanamadigi için oldu napmaliyim

Ya annişler bana bir yardım edin kızımda bu zamana kadar olmamıştı şimdi bugün fark ettim ki kafası konak olmuş artık kafasına şu döktürmüyor sanırım fam durulanamadigi için oldu napmaliyim

Zeytinyagi döküp ince tarakla tara canim. Bir de mustelanin konak sampuani var o hemen geciriyor.

Merhaba arkadaşlar deniz dört gün sonra sekizinci ayımıza giriyoruz :.

Bugün doktor kontrolümüz vardı boyumuz 74 kilomuz ise 9
# Desteksiz oturabiliyoruz
#tutunarak ayakta durabiliyor
# alkış yapıyoruz
#gel deyince ellerimizi uzatıyoruz
#hala herkese gülümsüyoruz
#baba dede aba diyoruz
#sinirlenince çirkin oluyoruz
#kartları inceleyip iki taraflı olduklarını anlıyor evirip çevirip bakıyor bir de arada yiyor

Ne tür bir ayakkabı alalım diye sordum
Almayın annesi dedi
Şu süreçte kalıbına sokmamamız gerektiğini de.:

İki üç gündür kabızız..
B12 vitaminimiz yükselmiş...çok şükğr::kıymaya et suyuna devam..

Teyzeler bizden böyle..
Öpüyoruz sizleri

Ben Ben Ben :)
Temmuz 8 den sonra açcam tükkanı ya nasip deyip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…