- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.961
Demir'i de düzelir inşaallah kuzum huzurlu geceler uykular olsun kuzuma
Allah allah ya arkadasim kirsehirde yasiyor hemsire hic boyle bisey dememis yapilacak ama tam kan tahlili yapilmali demis ben nevsehirdeyim bana hemsire hic bi sey demediBugün öğrendim bende hemşire değişti bizim çok şükür iyi bir tane gelmiş.
Kan tahlili istemişti ben saçı çok terliyor diye yaptırmıştım daha önceden onun çıktısını verdim. Kan vermekten kurtulduk :)
Yani simdi bebegime yumurta beyazi mi vereceğim. Hani bir yasindan önce verilmiyordu yumurta beyaziMerhabalar ben agustos annesiyim burayi da sessiz takip edenlerdenim:) 9. Ay aşısı hakkinda konuşulmuş. Bizim hemsiremiz isteğe bagli oldugunu yaptirmak istersek bir sure oncesinde yumurta beyazini 3 gün sureyle yedirmemi söyledi. Yumurta beyazina alerjisi olanlarin yaptirmamasi gereken bir asiymis
Allah allah ya arkadasim kirsehirde yasiyor hemsire hic boyle bisey dememis yapilacak ama tam kan tahlili yapilmali demis ben nevsehirdeyim bana hemsire hic bi sey demedi
Sen nerede yasiyorsum cnm
9.ay asisi yumurta beyazi iceren bir asiymis.doktor yakinimiz soylemisti.ben zaten yaptirmadim yaptirmayacaktimda
Kampanya asi ulkede kizamik salgini oldugunda donem donem boyle asilama yapiliyo hastaligin yayilmasini onlemek icin ulkede kizamik yok denecek kadar azalmisti Suriyelilerle birlikte artis oldu niye kaldirdiklarini anlayamadim gerci 12.ayda mmr kizamik kizamikcik kabakulak yapiliyo o yuzden bende yaptirmayi dusunmuyordumDeneme tahtası mı yavrularımız yaainanılmaz kızgınım aşıyı neye göre çıkarıyorlar neye göre kaldırıyorlar. Bazen neye, kime güveneceğimizi şaşırıyoruz
Aynısı biz de bi kaç gündür mevcutKizlar bebeğim cok sert kaka yapıyor küçük küçük parçalar halinde düşürüyor her gun küçük bi parca yapabiliyor kurukayısı haslayip yedirdim hemen fayda etti ama yuzunde ve karninda küçük 3 4 tane kızarıklık oldu doktora söyledim kayisi verme bakso damla ver dedi ilac kullanmak istemiyorum bu sureci geçirenler neler yaptiniz
Ya annişler bana bir yardım edin kızımda bu zamana kadar olmamıştı şimdi bugün fark ettim ki kafası konak olmuş artık kafasına şu döktürmüyor sanırım fam durulanamadigi için oldu napmaliyim
Bize doktor bakso diye bi damla verdi kuru kayisida kükürt var diye alerji yapti dikkat et senin bebistede olmasinAynısı biz de bi kaç gündür mevcut
Doktor bi süre takip et dedi
Ben de kayısı denicem
Ahh ahh bizdede o dert var kucuk küçük cok sert kaka yapıyor bizede bakso diye bi damla verdiKızlar benim kizimda da uzun zamandır kabızlık var ne yaotiysam olmadı dün doktora gittik ve ozmolak diye bir sürüp verdi mecbur kullanacağım çünkü artı kanama yapıyor
Bize doktor bakso diye bi damla verdi kuru kayisida kükürt var diye alerji yapti dikkat et senin bebistede olmasin
Ben Ben Ben :)Vücudum hamileliğe öyle alışmış ki, bırakmak istemiyor bu dönemi.:)
Süpriz bebeklerden ilki gibi.
Varsa düşünen tekrar, kendime yandaş arıyorum heyecanla.
2017 eylül anneleri grubunda da yerimi alacağım yakında.
Zeytinyağ sürdüm şimdi canım taradım bekletip bayag soktu ama şuan mecbur elimdeki şampuan ile yikayacagimZeytinyagi döküp ince tarakla tara canim. Bir de mustelanin konak sampuani var o hemen geciriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?