- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.001
Aslında dişim ağrimiyo şişti biraz iltihaplanmis. Bi kaç ay sonra dişini kaybedebilirsin kanal yapmazsak dedi. Dr bu antibiyotik ıshal yaparsa bebeği, başka ilaç veririm dedi. Ilk başta neden o ilacı vermiyor anlamış degilimBen bu konuda emin olamadığım şeyler yapmaktan çekindim hep. Belim, sırtım tutulduğunda, krem bile sürmedim. Eğer ağrın çok fazlaysa, çocuk dr una danışarak kullanabilirsin. Dişini kaybetme ihtimalin de olabilir bekletirsen. O yüzden sen bilirsin, dişinin bekleyebilme durumuna göre karar ver :)
Ilacın adı rovamycine.. Keşke güvenilir olan bu ilaçlardan verseydiIlacin adı ne şef ve largopen kullanılıyor
Kızlar günaydın...
Sabah oğlum o kadar mutlu uyanıyo ki ben işe gitmek için evden çıakana kadar o kadar gülücükler saçıyo ki içim acıyo onu bırakıp giderken
Zaten kapıya yaklaştık mı ananesinin omzuna yatıp arkasını dönüyo bakmıyor bana
Ya ne bilim sanki milyonlar mı sericez önüne hoş sersek ne olacak. Akıllı oğlun var parayı napıcan deli oğlun var parayı napıcan diye bi söz var ya o hesap. o geleceğini kendi kurucak zaten. Acaba yanlış mı yapıyoruz diye düşünmüyor değilim. Hoş sanki işi bırakabilicem de işte öyle efkarlandım sabah oğlumu öyle görünceEvet haklısın ama daha büyük olduğunda gitmek daha zor. Ben 2 yıl ücretsiz izin aldım ama kara kara düşünüyorum. Artik Herşeyi anlayacağı için arkamdan ağlar ve durmaz diye korkuyorum.
Hem en azından anneannesi bakıyor, emin ellerde :) annesi de onun geleceği için çalışıyor sonuçta :) hayat şartları işte naparsın :)
Ya ne bilim sanki milyonlar mı sericez önüne hoş sersek ne olacak. Akıllı oğlun var parayı napıcan deli oğlun var parayı napıcan diye bi söz var ya o hesap. o geleceğini kendi kurucak zaten. Acaba yanlış mı yapıyoruz diye düşünmüyor değilim. Hoş sanki işi bırakabilicem de işte öyle efkarlandım sabah oğlumu öyle görünce
Tesekkur ederiz canim.Hadi hayırlı olsun bol bol dişler olsun
Gunaydin
Oglusum gecedem beri ateşli 38 38.5 kasiklarina koltuk altlarina islak pamuk koydum dus aldirdim calpol verdim 2 kez. basina bez koydum düşürüyorum geri cikiyor dra gitmek istemiyorum yaaa valla cok vasifsizlar hic biseyden anlamiyolar bisey yok deyip gönderiyolar
Uygarimin atesi dussun lutfen yoksa ben havale gecircem
Canım dolven vermeni tavsiye ederim ama bir calpol 2,5 saat sonra calpol bizimde hem hastalık hem diş birleşince kafası yanıyordu resmen 40'ı gördük ancak öyle düşürdükGunaydin
Oglusum gecedem beri ateşli 38 38.5 kasiklarina koltuk altlarina islak pamuk koydum dus aldirdim calpol verdim 2 kez. basina bez koydum düşürüyorum geri cikiyor dra gitmek istemiyorum yaaa valla cok vasifsizlar hic biseyden anlamiyolar bisey yok deyip gönderiyolar
Uygarimin atesi dussun lutfen yoksa ben havale gecircem
Ben SMA kullanıyorum canım, büyük oğluma da onunla takviye yapmıştım. Memnunum yani kabızlık vs yapmıyor, günde 1 veya 2 kez veriyorum[/QUOTEmerhs
merhaba kızlar. Ben bu yorumu görünce yazmadan edemedim benimde 9 aylık bir kızım var ve 2 ay önce SMA kullanıyoduk bizde ishal yaptı hemde ne ishal maf oldu yavrum bir daha asla kullanmam dedim şuan HİP kullanıyoruz ve çok memnunuz gerçi her bebek farklı ve her bebekde aynı sorunlar olmıyabiliyo ama yinede paylaşmak istedim ☺Ben SMA kullanıyorum canım, büyük oğluma da onunla takviye yapmıştım. Memnunum yani kabızlık vs yapmıyor, günde 1 veya 2 kez veriyorum
Uzulme canim benim..Kızlar günaydın...
Sabah oğlum o kadar mutlu uyanıyo ki ben işe gitmek için evden çıakana kadar o kadar gülücükler saçıyo ki içim acıyo onu bırakıp giderken
Zaten kapıya yaklaştık mı ananesinin omzuna yatıp arkasını dönüyo bakmıyor bana
B Bugdaycigiller .msf2407 Voiice . Tesekkur ederim kizlar
Sirke koymadim cnm
Dr gittik ortakulak iltihabı olmus her iki kulaginda da. Antibiyotik verdi ates düşürücü calpol dolven ardışık kullan dedi
Uygar kulagini kasiyip duruyodu esime soyledim bi götürelim dr diye yok dedi saci degince huylaniyo dedi götürmedi sinir oldum ona da
Ben hala regl olmadim 8 ay önce doğum yaptim normal mi sizce
B Bugdaycigiller .msf2407 Voiice . Tesekkur ederim kizlar
Sirke koymadim cnm
Dr gittik ortakulak iltihabı olmus her iki kulaginda da. Antibiyotik verdi ates düşürücü calpol dolven ardışık kullan dedi
Uygar kulagini kasiyip duruyodu esime soyledim bi götürelim dr diye yok dedi saci degince huylaniyo dedi götürmedi sinir oldum ona da
Normalmiş canım benim bi arkadaşım 1yıl olmadıBen hala regl olmadim 8 ay önce doğum yaptim normal mi sizce
Bende henüz olmadım 8 bucuk ay olduBen hala regl olmadim 8 ay önce doğum yaptim normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?