2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar günaydın...
Sabah oğlum o kadar mutlu uyanıyo ki ben işe gitmek için evden çıakana kadar o kadar gülücükler saçıyo ki içim acıyo onu bırakıp giderken
Zaten kapıya yaklaştık mı ananesinin omzuna yatıp arkasını dönüyo bakmıyor bana

Aslında dişim ağrimiyo şişti biraz iltihaplanmis. Bi kaç ay sonra dişini kaybedebilirsin kanal yapmazsak dedi. Dr bu antibiyotik ıshal yaparsa bebeği, başka ilaç veririm dedi. Ilk başta neden o ilacı vermiyor anlamış degilim

Evet haklısın ama daha büyük olduğunda gitmek daha zor. Ben 2 yıl ücretsiz izin aldım ama kara kara düşünüyorum. Artik Herşeyi anlayacağı için arkamdan ağlar ve durmaz diye korkuyorum.

Hem en azından anneannesi bakıyor, emin ellerde :) annesi de onun geleceği için çalışıyor sonuçta :) hayat şartları işte naparsın :)

Ya ne bilim sanki milyonlar mı sericez önüne hoş sersek ne olacak. Akıllı oğlun var parayı napıcan deli oğlun var parayı napıcan diye bi söz var ya o hesap. o geleceğini kendi kurucak zaten. Acaba yanlış mı yapıyoruz diye düşünmüyor değilim. Hoş sanki işi bırakabilicem de işte öyle efkarlandım sabah oğlumu öyle görünce

Valla canım çok haklısın, ben bardağın bir de dolu tarafından bakalım diye söyledim :) o da çok doğru söylenmiş bir söz valla :)

Sakın sirke kullanmayın da geçmiş olsun çok

Canım dolven vermeni tavsiye ederim ama bir calpol 2,5 saat sonra calpol bizimde hem hastalık hem diş birleşince kafası yanıyordu resmen 40'ı gördük ancak öyle düşürdük

B Bugdaycigiller . msf2407 Voiice . Tesekkur ederim kizlar
Sirke koymadim cnm
Dr gittik ortakulak iltihabı olmus her iki kulaginda da. Antibiyotik verdi ates düşürücü calpol dolven ardışık kullan dedi
Uygar kulagini kasiyip duruyodu esime soyledim bi götürelim dr diye yok dedi saci degince huylaniyo dedi götürmedi sinir oldum ona da

Uzulme canim benim..
Birlikte güzel anilar biriktirmek omemli..
Onun anane sevgisine ilgisine ogretilerine de ihtiyaci var...
Ki gun boyu birlikteykenki tahammulun ilginle is sonrasi duydugun uzak kalma dusuncesiyle davranis seklinde farkli olur..
Onemli olan bedenen bir arada olmak degil ki surekli; oma sevgini ozlemini her an hissettirebilmen...

Yarim gun calisma var..isin musaitse onu deneyebilirsin kuzum. .

Babalar, annelerin evham yaptığını düşünüp önemsemeyebiliyorlar ve çocuklarına hastalığı konduramıyorlar sanırım.

Çok geçmiş olsun canım. Emzirirken dikkat et. Uygarı 45 derecele veya daha dik şekilde emzir ve kesinlikle yatarak emzirme.

Benim kızım doğduğundan beri SMA kullanıyorum hiç böyle birseyvysomadi hatta kabizlik soruju var her çocuk farklj

Oyy kuzuma ya sıkıntısı buymuş demek bir an önce geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…