2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim oglumdada oldu geciyo bisure sonra cok ciddi bisey olmazsa skinti olmaz diye dusunuyorum ben dun yesil mercimek verdim yuzunde kucuk dokuntuler oldu sonra yine verecegim bizde bile bazen surekli yedigimiz yiyecekler alerji yapabiliyo

Ya annişler bana bir yardım edin kızımda bu zamana kadar olmamıştı şimdi bugün fark ettim ki kafası konak olmuş artık kafasına şu döktürmüyor sanırım fam durulanamadigi için oldu napmaliyim
Zeytiyagi ve karbonati karistirip kafasina mendil gibi bir bezle sur sonra tara yika canim

Kızlar benim kizimda da uzun zamandır kabızlık var ne yaotiysam olmadı dün doktora gittik ve ozmolak diye bir sürüp verdi mecbur kullanacağım çünkü artı kanama yapıyor

Mecbur kullanacaksın kuzum biz de başa döndük ay ne kabızlık çekti yavrum kaç aydır. Duphalac başladım yine. Demiri de artık 3 günde bir veriyorum ne yapayım daha bilmiyorum

Kızlar benim kizimda da uzun zamandır kabızlık var ne yaotiysam olmadı dün doktora gittik ve ozmolak diye bir sürüp verdi mecbur kullanacağım çünkü artı kanama yapıyor
Geçmiş olsun canım, kullan tabi kabızlığın getirdiği çok kötü sonuçlar var aman ha ihmal etme, ben osmolaktan fayda görmedim duphalac tavsiye ederim, düzenli kullanırsan %100 sonuç veriyor

Gunaydin
Oglusum gecedem beri ateşli 38 38.5 kasiklarina koltuk altlarina islak pamuk koydum dus aldirdim calpol verdim 2 kez. basina bez koydum düşürüyorum geri cikiyor dra gitmek istemiyorum yaaa valla cok vasifsizlar hic biseyden anlamiyolar bisey yok deyip gönderiyolar
Uygarimin atesi dussun lutfen yoksa ben havale gecircem

Günaydın herkese. 7,5 aylik bebegim var, emziriyorum. Disime kanal tedavisi yapılacak ama oncesinde hafif şişlik olduğu için dr antibiyotik yazdı bebeğe bi zararı olmadığını söyledi. Ilacın içeriğinde emzirenler kullanırsa emzirmeyi kesmeli yazıyo. Off çok ikilemde kaldım,ne yapsam, sizler antibiyotik kullandınız mi

Geçmiş olsun canım. Şuan ne durumdasınız? Daha iyi olmuştur uygar inşallah.

Ben bu konuda emin olamadığım şeyler yapmaktan çekindim hep. Belim, sırtım tutulduğunda, krem bile sürmedim. Eğer ağrın çok fazlaysa, çocuk dr una danışarak kullanabilirsin. Dişini kaybetme ihtimalin de olabilir bekletirsen. O yüzden sen bilirsin, dişinin bekleyebilme durumuna göre karar ver :)

Ilacin adı ne şef ve largopen kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…