- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.981
Zeytinyağ sürdüm şimdi canım taradım bekletip bayag soktu ama şuan mecbur elimdeki şampuan ile yikayacagim
Benim oglumdada oldu geciyo bisure sonra cok ciddi bisey olmazsa skinti olmaz diye dusunuyorum ben dun yesil mercimek verdim yuzunde kucuk dokuntuler oldu sonra yine verecegim bizde bile bazen surekli yedigimiz yiyecekler alerji yapabiliyoKizlar bebeğim cok sert kaka yapıyor küçük küçük parçalar halinde düşürüyor her gun küçük bi parca yapabiliyor kurukayısı haslayip yedirdim hemen fayda etti ama yuzunde ve karninda küçük 3 4 tane kızarıklık oldu doktora söyledim kayisi verme bakso damla ver dedi ilac kullanmak istemiyorum bu sureci geçirenler neler yaptiniz
Zeytiyagi ve karbonati karistirip kafasina mendil gibi bir bezle sur sonra tara yika canimYa annişler bana bir yardım edin kızımda bu zamana kadar olmamıştı şimdi bugün fark ettim ki kafası konak olmuş artık kafasına şu döktürmüyor sanırım fam durulanamadigi için oldu napmaliyim
Sağol canim insalahAglasa da iyice durula canım. İnsallah hemen iyilesir
Ben tek zeytinyağ ile yapmiştim bir dahakine karbonat da katarım canım sagolZeytiyagi ve karbonati karistirip kafasina mendil gibi bir bezle sur sonra tara yika canim
Haklısınız ama insan korkuyor küçük olunca herseyine tedirgin oluyorsunBenim oglumdada oldu geciyo bisure sonra cok ciddi bisey olmazsa skinti olmaz diye dusunuyorum ben dun yesil mercimek verdim yuzunde kucuk dokuntuler oldu sonra yine verecegim bizde bile bazen surekli yedigimiz yiyecekler alerji yapabiliyo
Kızlar benim kizimda da uzun zamandır kabızlık var ne yaotiysam olmadı dün doktora gittik ve ozmolak diye bir sürüp verdi mecbur kullanacağım çünkü artı kanama yapıyor
Geçmiş olsun canım, kullan tabi kabızlığın getirdiği çok kötü sonuçlar var aman ha ihmal etme, ben osmolaktan fayda görmedim duphalac tavsiye ederim, düzenli kullanırsan %100 sonuç veriyorKızlar benim kizimda da uzun zamandır kabızlık var ne yaotiysam olmadı dün doktora gittik ve ozmolak diye bir sürüp verdi mecbur kullanacağım çünkü artı kanama yapıyor
Çabucak çıksın inşallah3.disimiz geliyor.cok huysuz kizim.hic durmuyor hemen slklliyor herseyden
BurdayızzzTemmuz anneleri firarda nerdesiniz kimsecikler yok
Ayyyy hayalim valla benim hiç böyle bir şansım yok kıymetini bilBurdayızzz
Ah biz de bi kaç tatlı telaş mevcut
Ertuğrul beyler bugün ananedeler
Anne baba saati yapıoz biz deeee
Biz babaanne dede hala amca gormeye gittik orda dis bugdayimizida yaptik guzel gecti azcik yorulsaktaTemmuz anneleri firarda nerdesiniz kimsecikler yok
Gunaydin
Oglusum gecedem beri ateşli 38 38.5 kasiklarina koltuk altlarina islak pamuk koydum dus aldirdim calpol verdim 2 kez. basina bez koydum düşürüyorum geri cikiyor dra gitmek istemiyorum yaaa valla cok vasifsizlar hic biseyden anlamiyolar bisey yok deyip gönderiyolar
Uygarimin atesi dussun lutfen yoksa ben havale gecircem
Günaydın herkese. 7,5 aylik bebegim var, emziriyorum. Disime kanal tedavisi yapılacak ama oncesinde hafif şişlik olduğu için dr antibiyotik yazdı bebeğe bi zararı olmadığını söyledi. Ilacın içeriğinde emzirenler kullanırsa emzirmeyi kesmeli yazıyo. Off çok ikilemde kaldım,ne yapsam, sizler antibiyotik kullandınız mi
Hadi hayırlı olsun bol bol dişler olsunBiz babaanne dede hala amca gormeye gittik orda dis bugdayimizida yaptik guzel gecti azcik yorulsakta
Ilacin adı ne şef ve largopen kullanılıyorGünaydın herkese. 7,5 aylik bebegim var, emziriyorum. Disime kanal tedavisi yapılacak ama oncesinde hafif şişlik olduğu için dr antibiyotik yazdı bebeğe bi zararı olmadığını söyledi. Ilacın içeriğinde emzirenler kullanırsa emzirmeyi kesmeli yazıyo. Off çok ikilemde kaldım,ne yapsam, sizler antibiyotik kullandınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?