2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

@sssn canim bayildim ana kız ne güzelsiniz masallah süphanAllah.. :)

1cicek3bocek hosgeldin bacım ozlettin merak ettik. Senin ogluslar da pofuduk poaça gibi tam yemelik oluyor masallahhh :)
Hb bebeğim :) kiz bende ne varsa bilmiyorum girtlaklilar bana denk geliyor hep doğduğu zaman tarla faresine benziyorlar 1 aya kadar iligimi kemigimi kurutup bu duruma geliyorlar hele halimi görsen emzirmekten somalililere döndüm bazen basim dönüyor artık canları sağolsun 2 çocuk biraz zor oluyor doruğu emzirirken doğu yemek istiyor bazen çocuk memede kalkıp yemek dolduruyoruz evde meme dsarda geziyorum artık pasalarin iyi mi snn goremedim daha emmeeee

Gaz olayına gelince bacilarim sanırım en rahat buyuten ben oluyorum birçok kişi 1inde olmazsa diğerinde çekiyor. Maşallah yavruslarima doğu da doruk ta zart zırt hallediyor işlerini çekmedik gaz sorunu allah yasatmasin sanırım sabri az biri olduğum için allah acıdı bana.

Gözlerine bak sarilik var mi bir kontrol et kuzum bazen sariliktan uyurlar

Kizlar ilk sorum sab simplex damla kullaniyorum bebegim cok gazli surekli ikiniyo damla ise yaradi gibi ama damlayi verdikten sonra butun ictigini kusuyo agzindan ve burnundan damlayla alakasi varmidir sizce ac karnina vermeye calisiyorum ama bebegim surekli emmek istedigi icin mumkun olmuyo

Tok karnına içince benim oğlum da kusuyor. Bir de dusen damla dilinin arkalarına doğru olursa öğüruyor, haliyle kusuyor. O yüzden dudağına yakin damlatiyorum o kendi yalanarak damlayı emiyor. Bir de damlaları aralarda biraz bekleyerek damlatiyorum. Hızlı hızlı damlayınca da midesi bulaniyor.

kizlar bugun yunus emremin kiyafetlerini yikadim ama yorgun oldugumdan utulemeden katlayip kaldirdim icim rahat degil siz utuluyor musunuz

Bende yine burda okumustum emzige damlatip veriyodu birisi bende oyle yapiyodum ama cok kustugu icin vermeyi biraktim dogdugu ilk gunden beri kusuyo insallah biran once gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…