- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.201
Hb bebeğim :) kiz bende ne varsa bilmiyorum girtlaklilar bana denk geliyor hep doğduğu zaman tarla faresine benziyorlar 1 aya kadar iligimi kemigimi kurutup bu duruma geliyorlar hele halimi görsen emzirmekten somalililere döndüm bazen basim dönüyor artık canları sağolsun 2 çocuk biraz zor oluyor doruğu emzirirken doğu yemek istiyor bazen çocuk memede kalkıp yemek dolduruyoruz evde meme dsarda geziyorum artık@sssn canim bayildim ana kız ne güzelsiniz masallah süphanAllah.. :)
1cicek3bocek hosgeldin bacım ozlettin merak ettik. Senin ogluslar da pofuduk poaça gibi tam yemelik oluyor masallahhh :)
Yaaa dur ama boyle merakta birakilmaz kiAaa yeni topik :) hemde bensiz 200sayfa aşılmış
Hepsini tek tek okuyup aranizdaki yerimi alicam
Simdilik ben kacar kocaman optuumm
Masaaallahh felak nas okuyorum hemen :)
Babasina mi benziyor ne :)
ohhh, maşallah kuzuma :)) tü tü tü tü
Hosgeldin aramiza :)Selam kızlar sizi hamileliğimin ilk aylarından beri takip etmekteyim hepinizden cok guzel bilgiler edindim ve bende artık uye olmaya karar verdim bende Temmuz annesiyim bebegim 36 gunlüksizin deneyimleriniz ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum
Spiral candir bacini dinle sen en garantisi o cnmBen çok kararsizim ya spiral mi prezervatif mi
Gözlerine bak sarilik var mi bir kontrol et kuzum bazen sariliktan uyurlarKızlaaar sizlere de soru sorup geri dönüş yapamıyorum ama bir sorum daha olacak cevaplarsanız çok sevinirimmm bugün anneme geldim oğlum bayağı çok uyudu normalde bu kadar uyumazdı arada emzirdim ama gözünü pek açamadı yavrum acaba hastamı neden uyuyor
Teyzeler biz bugün 2. ayımızı bitirdik
Çok şükür rabbime bu duyguyu tatmayı nasip etti hepimize.. insallah yavrularımızın hep güzel günlerini görelim...
denizbatiekin bira mayasi tabletlerini de arastirmani tavsiye ederim.bulundugun yerde vardir mutlaka.o da guzel sut yapiyor
Maaşallah kuzuya 41 kere ,Teyzeler biz bugün 2. ayımızı bitirdik
Çok şükür rabbime bu duyguyu tatmayı nasip etti hepimize.. insallah yavrularımızın hep güzel günlerini görelim...
Kizlar ilk sorumsab simplex damla kullaniyorum bebegim cok gazli surekli ikiniyo damla ise yaradi gibi ama damlayi verdikten sonra butun ictigini kusuyo agzindan ve burnundan damlayla alakasi varmidir sizce ac karnina vermeye calisiyorum ama bebegim surekli emmek istedigi icin mumkun olmuyo
kizlar bugun yunus emremin kiyafetlerini yikadim ama yorgun oldugumdan utulemeden katlayip kaldirdim icim rahat degil siz utuluyor musunuz
Tok karnına içince benim oğlum da kusuyor. Bir de dusen damla dilinin arkalarına doğru olursa öğüruyor, haliyle kusuyor. O yüzden dudağına yakin damlatiyorum o kendi yalanarak damlayı emiyor. Bir de damlaları aralarda biraz bekleyerek damlatiyorum. Hızlı hızlı damlayınca da midesi bulaniyor.
Gnc ve solgarin var internetten bak istersen ben denedim solgarinkini bende ise yaramadı bide allerji yaptıkimse bilmiyor, sordum
37.4 Ateş değil canim vermeseydin üzerini soy yüzünü koltuk altlarını sil. 37.5 üzeri Ateş bide benek benek olur vücudu elleri ayağı soguk olur huzursuz olurDoktorumuz verdi canim.atesi cikarsa yarim fitil verebilirsin dedi 4 saat arayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?