- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.021
Normal normal merak etme
Normalmiş canım benim bi arkadaşım 1yıl olmadı
Eyvallah kuzular rahatladim valla doktoruBende henüz olmadım 8 bucuk ay oldu
Bende bir kaç haftadır akşam yemeklerinde bizim yemeklerin suyuna batırıp veriyorum. Kendi yemeklerinden daha iştahlı yiyor maalesef biliyo ağzının tadını sıpa :)Kizlar bebeklerinize günlük sabahtan aksama kadar hangi ogunlerde ne veriyorsunuz? Burada paylasir misiniz hem birbirimize fikir vermiş oluruz hemde hergün birseyler uretmekte zorlanir oldum sizlerden defarklı tarifler duyarım
Öncelikle ben blender kullanmiyorum
Bulamac yapıp vermiyorum
Her seyi tek tek yediriyorum
Bugunden itibaren ilk defa ev yemeklerine ekmegi suyuna banip yedirdim
Hahahah :) dimi ya bizimkide böyle 8 aylik oldu ev yemeginide tattirmaya basladim cok şükür bi sıkıntı olmadi yağlı ve salcali olduğu icinBende bir kaç haftadır ak
Bende bir kaç haftadır akşam yemeklerinde bizim yemeklerin suyuna batırıp veriyorum. Kendi yemeklerinden daha iştahlı yiyor maalesef biliyo ağzının tadını sıpa :)
Gecmis olsun cnm. Benim oglan da orta kulak iltihabi oldu 3 gündür perisaniz valla bi an once iyilesirler ins. Sinavinda basarilar cnm adini anarak dua ederim bugun senin için. Rabbim hakkında hayirlisini versin insHerkese hayırlı kandiller canlar :)
oglum 2 haftadır hasta malesef ciğerleri dolmus antibiyotik kullanmak zorunda kaldik... Yarin da cok onemli bir sinavim var dualarinizi bekliyorum. Güzel anneleri ve bebislerini öpüyorum :*
Gecmis olsun cnm. Benim oglan da orta kulak iltihabi oldu 3 gündür perisaniz valla bi an once iyilesirler ins. Sinavinda basarilar cnm adini anarak dua ederim bugun senin için. Rabbim hakkında hayirlisini versin ins
Hayirli kandiller canim Allah acil sifalar versin minik yavruna sinavinda basarilar dilerim.Herkese hayırlı kandiller canlar :)
oglum 2 haftadır hasta malesef ciğerleri dolmus antibiyotik kullanmak zorunda kaldik... Yarin da cok onemli bir sinavim var dualarinizi bekliyorum. Güzel anneleri ve bebislerini öpüyorum :*
Cok gecmis olsun en kisa zamanda iyilesir insallah Allah acil sifalar versin yavruvugunaGecmis olsun cnm. Benim oglan da orta kulak iltihabi oldu 3 gündür perisaniz valla bi an once iyilesirler ins. Sinavinda basarilar cnm adini anarak dua ederim bugun senin için. Rabbim hakkında hayirlisini versin ins
Ne guzel canim tadini cikar hayirli olsun 8.ayi benimde iki ayim kaldi birakip gitmek zor olacak cok alistik anne ogul vakit gecirmeye opucuk yagmuruna tutuyorum yaninda heranina sahit olmak guzel insallah ikimizde zorlanmayizGünaydın herkeseeee
Biz dün uzun bi yolculuk yaptık 40lı iken batı Karadeniz turu yapmıştık hiç zorluk çekmemiştim emzirip uyumuştu oğlum
Bu kez 8 aylığız ve yavrum için bi kaç kez mola verdik ..yolculuk 7 saatten 10 saate çıktı ama çok eğlenceliiiiiiii
Bin şükür
8.ay için fotoğraf çekeceğim bugün
İle başlamama son 28 gün
Bugünlerin kıymetini bilmek gerek
Ne guzel canim tadini cikar hayirli olsun 8.ayi benimde iki ayim kaldi birakip gitmek zor olacak cok alistik anne ogul vakit gecirmeye opucuk yagmuruna tutuyorum yaninda heranina sahit olmak guzel insallah ikimizde zorlanmayiz
Teşekkür ederiz teyzesi sordugun icin. Bu gece daha iyiydi şükür katila katıla ağlamadı. Daha rahat uyudu sanki gececek insallah yakindaGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar.
Hasta minnoşlara geçmiş olsun. Asaf ta hasta oldu yineöksürük, geniz akıntısı, kusma, burun tıkanıklığı çok fenayız çok
Sahihuban iyi eğlenceler canım, bol bol gezin, tadını çıkarın :) işe başlayınca çok zor gerçekten.
Emira SY Salih nasıl oldu canım, sınavın da iyi geçmiştir umarım.
uygar eymen uygar nasıl? Kulak iltihabı zordur kıyamam yavruma
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar.
Hasta minnoşlara geçmiş olsun. Asaf ta hasta oldu yineöksürük, geniz akıntısı, kusma, burun tıkanıklığı çok fenayız çok
Sahihuban iyi eğlenceler canım, bol bol gezin, tadını çıkarın :) işe başlayınca çok zor gerçekten.
Emira SY Salih nasıl oldu canım, sınavın da iyi geçmiştir umarım.
uygar eymen uygar nasıl? Kulak iltihabı zordur kıyamam yavruma
Sinav ogleden sonra canım Salih biraz daha iyi şükür uyuyabiliyor en azindan... Sizde ne var ne yok evinize gectiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?