2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Can'ım dediğin gibi her Bebek farklı oluyor, yine de yazdığın için sağol. Biz ilk aylarda doymadığını düşünerek veriyorduk sonrasında hep meme emdi şimdi de ek gıda alıyor zaten :)

Kizlar bebeklerinize günlük sabahtan aksama kadar hangi ogunlerde ne veriyorsunuz? Burada paylasir misiniz hem birbirimize fikir vermiş oluruz hemde hergün birseyler uretmekte zorlanir oldum sizlerden defarklı tarifler duyarım
Öncelikle ben blender kullanmiyorum
Bulamac yapıp vermiyorum
Her seyi tek tek yediriyorum
Bugunden itibaren ilk defa ev yemeklerine ekmegi suyuna banip yedirdim

Bende bir kaç haftadır ak
Bende bir kaç haftadır akşam yemeklerinde bizim yemeklerin suyuna batırıp veriyorum. Kendi yemeklerinden daha iştahlı yiyor maalesef biliyo ağzının tadını sıpa :)

Bende bir kaç haftadır ak

Bende bir kaç haftadır akşam yemeklerinde bizim yemeklerin suyuna batırıp veriyorum. Kendi yemeklerinden daha iştahlı yiyor maalesef biliyo ağzının tadını sıpa :)
Hahahah :) dimi ya bizimkide böyle 8 aylik oldu ev yemeginide tattirmaya basladim cok şükür bi sıkıntı olmadi yağlı ve salcali olduğu icin

iyi aksamlar

kizlar ben netten bakiyorum tariflere hep.ben artik kasmiyorum.herseyi yediriyorum.yumurta beyazi ve sut haric.bulamac vermiyorum.tek tek yiyor herseyi.sabahlari omlet pankek haslanmis yumurta kuymak menemen gibi seyler tercih ediyorum.oglenleri corba aksamlari kofte makarna pilav tavuk gibi bizim yedigimiz seylerden veriyorum.yatmadan da meyve veriyorum

Günaydın herkeseeee

Biz dün uzun bi yolculuk yaptık 40lı iken batı Karadeniz turu yapmıştık hiç zorluk çekmemiştim emzirip uyumuştu oğlum
Bu kez 8 aylığız ve yavrum için bi kaç kez mola verdik ..yolculuk 7 saatten 10 saate çıktı ama çok eğlenceliiiiiiii
Bin şükür

8.ay için fotoğraf çekeceğim bugün

İle başlamama son 28 gün
Bugünlerin kıymetini bilmek gerek

Herkese hayırlı kandiller canlar :)
oglum 2 haftadır hasta malesef ciğerleri dolmus antibiyotik kullanmak zorunda kaldik... Yarin da cok onemli bir sinavim var dualarinizi bekliyorum. Güzel anneleri ve bebislerini öpüyorum :*

oglum 2 haftadır hasta malesef ciğerleri dolmus antibiyotik kullanmak zorunda kaldik... Yarin da cok onemli bir sinavim var dualarinizi bekliyorum. Güzel anneleri ve bebislerini öpüyorum :*
Gecmis olsun cnm. Benim oglan da orta kulak iltihabi oldu 3 gündür perisaniz valla bi an once iyilesirler ins. Sinavinda basarilar cnm adini anarak dua ederim bugun senin için. Rabbim hakkında hayirlisini versin ins

Gecmis olsun cnm. Benim oglan da orta kulak iltihabi oldu 3 gündür perisaniz valla bi an once iyilesirler ins. Sinavinda basarilar cnm adini anarak dua ederim bugun senin için. Rabbim hakkında hayirlisini versin ins

Allah razi olsun tatlım senin yavruna da cok gecmis olsun valla kışın bebek buyutmek ne zormus... Dogum iznim yaz tatiline gidiyor diye uzuluyordum ama yaz bebegi can yaa hic böyle dertlerimiz olmamisti :)

Hayirli kandiller canim Allah acil sifalar versin minik yavruna sinavinda basarilar dilerim.

Cok gecmis olsun en kisa zamanda iyilesir insallah Allah acil sifalar versin yavruvuguna

Ne guzel canim tadini cikar hayirli olsun 8.ayi benimde iki ayim kaldi birakip gitmek zor olacak cok alistik anne ogul vakit gecirmeye opucuk yagmuruna tutuyorum yaninda heranina sahit olmak guzel insallah ikimizde zorlanmayiz

Ne guzel canim tadini cikar hayirli olsun 8.ayi benimde iki ayim kaldi birakip gitmek zor olacak cok alistik anne ogul vakit gecirmeye opucuk yagmuruna tutuyorum yaninda heranina sahit olmak guzel insallah ikimizde zorlanmayiz

Amin amin inşaallah canım
Kolaylık versin Rabb im güzellik nasip eylesin
Çocuklarımıza da huzur sağlık versin
Bakalım nasıl olacak

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar.

Hasta minnoşlara geçmiş olsun. Asaf ta hasta oldu yine öksürük, geniz akıntısı, kusma, burun tıkanıklığı çok fenayız çok

Sahihuban iyi eğlenceler canım, bol bol gezin, tadını çıkarın :) işe başlayınca çok zor gerçekten.

Emira SY Salih nasıl oldu canım, sınavın da iyi geçmiştir umarım.

uygar eymen uygar nasıl? Kulak iltihabı zordur kıyamam yavruma

Teşekkür ederiz teyzesi sordugun icin. Bu gece daha iyiydi şükür katila katıla ağlamadı. Daha rahat uyudu sanki gececek insallah yakinda
Asaf a da cok gecmis olsun. Ne kadar cok hasta oluyorlar bu bebekler ya. Biz de mi ciplak karda yurutmeli mikroba alıştırmalıyız acaba. Böyle diyorum ama valla biz dikkat etmezsek bizimkiler allah korusun zatürre olur. Iyi yapamamisizz bunlari bizzz

Sinav ogleden sonra canım Salih biraz daha iyi şükür uyuyabiliyor en azindan... Sizde ne var ne yok evinize gectiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…