- 25 Mayıs 2013
- 14.023
- 20.704
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.041
İnşallah iyi geçer canım. Biz de yarın dönüyoruz. Gider ayak hasta oldu Asaf
Eve de dönünce bir sürü işim var poffff :S
Canım çok şükür iyiyizzz
Bak yolculukta burnunu iyi temizle
Tıkanıklık artabilir
Çok geçmiş oldun kuzumm ya şimdi nasıl paşa ? Bazen çocuklar belli ediyorda biz anlayamıyoruz maalesef canımm benimm kızma babasına da neyse tecrübe etmiş oldunuz. Kafasını üşütmemeye bak kuzummB Bugdaycigiller .msf2407 Voiice . Tesekkur ederim kizlar
Sirke koymadim cnm
Dr gittik ortakulak iltihabı olmus her iki kulaginda da. Antibiyotik verdi ates düşürücü calpol dolven ardışık kullan dedi
Uygar kulagini kasiyip duruyodu esime soyledim bi götürelim dr diye yok dedi saci degince huylaniyo dedi götürmedi sinir oldum ona da
Aaaaa aynisini ben de yasiyirum bu ay. Gerci neredeyse eminim hamile olmadığıma. Kardeş gibi olduk valla eşimle. Arada öyle duzensizlik olabilirmisKızlar size sorum olacak. Ben doğumdan 6 ay sonra adet gördüm ilk lez. Sonra ikinci adetim bir gün gecikti. Bu ay 28'inde görmem lazımdı ama hala tık yok ama ne sancı ne bel ağrısı o da yok. Böyle olan var mı hiç ?
İnşallah iyi geçer canım. Biz de yarın dönüyoruz. Gider ayak hasta oldu Asaf
Eve de dönünce bir sürü işim var poffff :S
Bende eminimde bakalım bir hafta daha bekleyeceğim olmazsa yaparım bir test :)) inşallah düzensizliktirAaaaa aynisini ben de yasiyirum bu ay. Gerci neredeyse eminim hamile olmadığıma. Kardeş gibi olduk valla eşimle. Arada öyle duzensizlik olabilirmis
Ben yaptimKızlar aranızda diş buğdayı yapan var mı
Nasıl yaptınız ? Neler dağıttınız buğdayın içine neler koydunuz ?Ben yaptim
Canım bende yaptım, yanlış anlamadıysam tarif istiyorsan yazayım:) bir ölçek nohut iki ölçek buğdayı geceden sıcak suyla ıslattım, sonra buğdayı 1 saat nohutu yarım saat düdüklüde pişirdim, bol soğanı yağda kavurdum salçayı biraz kavurup nohut ile buğdayı ekledim ve bol nane:) ben kuru pasta ve yaş pasta yaptım misafirlerime yanında, birde komşulara buğdayımızdan kaselere koyup verdimNasıl yaptınız ? Neler dağıttınız buğdayın içine neler koydunuz ?
Bende yaptim onceden planlamadigim icin hediye dagitmadim kayinvalidemlerde yaptik nohut ve bugdayi pisirip karistirdi kv.(ben evde yapsaydim tatli tuzlu iki cesit yapardim bugdayi, tatli olana kuru meyve cikolata parcalari ceviz falan koyardim uzerinede cikolata sos )borek pogaca sarma dis kurabiyesi patates salatasi islak kek yas pasta ve dis pastasi vardi akrabalar geldi guzel gectiNasıl yaptınız ? Neler dağıttınız buğdayın içine neler koydunuz ?
Iyi gecmesine cok sevindim masallah sanaKizlar bu arada dualar icin cok teşekkür ederim sinavim o kadar iyi gecti ki antamam :) notumu tam bilmiyorum ama mülakatı yapan hoca simdiye kadar 150 kisi girdi ve en yuksek notu sen aldin dedi :)
Buğday kuru fasulye ve noHut ama buğday tam bugday olacak. Birde dış şeklinde magnet taptım dağıttım sade oldu bizim ki çok parti gibi degikNasıl yaptınız ? Neler dağıttınız buğdayın içine neler koydunuz ?
Geçmiş olsun ateş düşürücüleri dönüşümlü ver bence, bağışıklık kazanmasınuygar eymen bizde ateşle hastahanedeyiz şuan orta kulak iltihabı dendi bizede
Antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.
Calpol ve dolveni karışık mı verdin canım ?
Geçmiş olsun ateş düşürücüleri dönüşümlü ver bence, bağışıklık kazanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?