2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok geçmiş oldun kuzumm ya şimdi nasıl paşa ? Bazen çocuklar belli ediyorda biz anlayamıyoruz maalesef canımm benimm kızma babasına da neyse tecrübe etmiş oldunuz. Kafasını üşütmemeye bak kuzumm

Kızlar size sorum olacak. Ben doğumdan 6 ay sonra adet gördüm ilk lez. Sonra ikinci adetim bir gün gecikti. Bu ay 28'inde görmem lazımdı ama hala tık yok ama ne sancı ne bel ağrısı o da yok. Böyle olan var mı hiç ?

Aaaaa aynisini ben de yasiyirum bu ay. Gerci neredeyse eminim hamile olmadığıma. Kardeş gibi olduk valla eşimle. Arada öyle duzensizlik olabilirmis

İnşallah iyi geçer canım. Biz de yarın dönüyoruz. Gider ayak hasta oldu Asaf
Eve de dönünce bir sürü işim var poffff :S

Ayyy cok gecmis olsun canım ya tüh.. kış bitti hastaliklar bitmedi. Olsun ya Asaf iyi olsun da varsın isler kalsın takma kafana.

Aaaaa aynisini ben de yasiyirum bu ay. Gerci neredeyse eminim hamile olmadığıma. Kardeş gibi olduk valla eşimle. Arada öyle duzensizlik olabilirmis
Bende eminimde bakalım bir hafta daha bekleyeceğim olmazsa yaparım bir test :)) inşallah düzensizliktir aynen bende neredeyse öyle oldum valla

Nasıl yaptınız ? Neler dağıttınız buğdayın içine neler koydunuz ?
Canım bende yaptım, yanlış anlamadıysam tarif istiyorsan yazayım:) bir ölçek nohut iki ölçek buğdayı geceden sıcak suyla ıslattım, sonra buğdayı 1 saat nohutu yarım saat düdüklüde pişirdim, bol soğanı yağda kavurdum salçayı biraz kavurup nohut ile buğdayı ekledim ve bol nane:) ben kuru pasta ve yaş pasta yaptım misafirlerime yanında, birde komşulara buğdayımızdan kaselere koyup verdim

Nasıl yaptınız ? Neler dağıttınız buğdayın içine neler koydunuz ?
Bende yaptim onceden planlamadigim icin hediye dagitmadim kayinvalidemlerde yaptik nohut ve bugdayi pisirip karistirdi kv.(ben evde yapsaydim tatli tuzlu iki cesit yapardim bugdayi, tatli olana kuru meyve cikolata parcalari ceviz falan koyardim uzerinede cikolata sos )borek pogaca sarma dis kurabiyesi patates salatasi islak kek yas pasta ve dis pastasi vardi akrabalar geldi guzel gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…