- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.061
Geçmiş olsun ateş düşürücüleri dönüşümlü ver bence, bağışıklık kazanmasın
Yani karışık mi vermem lazım ateş düşürücü leri canım?
Canım nasıl oldunuz? Netim yoktu geç bakabildim, bütün doktorların söylediği gibi yüksek ateşte 2 ayrı şurubu dönüşümlü yani sabah birini öğlen birini veriyorsun
Kızlar merhabalar. Bugün detaylı ultrosana girdim tam 3 kere odaya girdim çıktım çikolata yedim meyvesuyu içtim kahvaltı ettim.yok yok yok. Hatta bir ara kuran dinlettim. Sağ tarafa yüzüstü dayamış kendini kıpırdamadı bir türlü. Dürttüm hatta kaç sefer tekme atıyor ama kıpırdamıyor yerinden. Azcık suratını açmıştı sonuncuda okadar. Çok inat çıktı bu kız şimdiden uğraştırıyor benicumaya randevu verdi siz giderken ne yediniz ne yaptınız bana bir yardım
Allah razı olsun. Sizinkide sağlıkla büyüsün.Sağlıkla gelsin benim ki de çok tembeldi dürterdim hep yok . Ne çikolatalar yedim :)
Yemek ye karnin tok olsun uzerine 3-4dilim baklava ye halay cekerKızlar merhabalar. Bugün detaylı ultrosana girdim tam 3 kere odaya girdim çıktım çikolata yedim meyvesuyu içtim kahvaltı ettim.yok yok yok. Hatta bir ara kuran dinlettim. Sağ tarafa yüzüstü dayamış kendini kıpırdamadı bir türlü. Dürttüm hatta kaç sefer tekme atıyor ama kıpırdamıyor yerinden. Azcık suratını açmıştı sonuncuda okadar. Çok inat çıktı bu kız şimdiden uğraştırıyor benicumaya randevu verdi siz giderken ne yediniz ne yaptınız bana bir yardım
Masallah da zor olmustur.Bizim bugün üstten iki disimiz birden çıktı :)
Yemek ye karnin tok olsun uzerine 3-4dilim baklava ye halay ceker
Iyi bir kahvalti yap recel bal pekmez ye ozaman canimay sabah 9 buçukta nasıl yapcam onu
Tamam canım çok teşekkür ederim. Öyle yaparım artık.Iyi bir kahvalti yap recel bal pekmez ye ozaman canim
Masallah da zor olmustur.
Valla üç haftadir hasta zaten bu da arada kaynamis oldu
Ben dogdugu gün gördüm yüzünü hiç göstermemişti hey gidi günler :) sağlıkla kucağına al insallahAllah razı olsun. Sizinkide sağlıkla büyüsün.
Normalde hareketlide bu doktora naz naz anlamadım ki
Canım bence sen saglıklı beslemeye devam et zaten kilosu 1 yas kilosunda masallah neden sorunmus gibi davrandılar anlamadımBiz bugun aile sagligi merkezine gittik kan verdik kansizlik yok ama ilaci duxenli vermem gerek oglumun kilosu kiyafetle10kg(net9.600 falan) boyu 74cm ebemize cok kilo almiyo dedim diceme pisman oldum herseyi yedir sizin yediklerinizden yedir ozel birsey yapma sebze corbalari yapiyo anneler tatsiz tuzsuz bebekler yemek istemiyo ben ogluma 3 aylikken tursu bile yedirdim herseyi verebilirsin dedi dr da sut icir deyince esim sen bu cocuga bisey yedirmiyosun bakmiyosun diye verdi veristirdi sut icir herseyden yesin diye soylendi Ben uzmanlarin dedigini yapiyorum dediysemde dr dan iyimi bileceksin sen diyo ben zaten az az yediklerimizden veriyorum sadece sut vermiyordum e ona ozel corbalarda yapiyorum sebze corbalari falan kendimize yapmiyorum yapsamda esim yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?