2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bence sen saglıklı beslemeye devam et zaten kilosu 1 yas kilosunda masallah neden sorunmus gibi davrandılar anlamadım
Canım bence sen saglıklı beslemeye devam et zaten kilosu 1 yas kilosunda masallah neden sorunmus gibi davrandılar anlamadım
Yok kilosunun normal oldugunu soyledi zaten ben az kilo aliyo deyince kati besleniyomu diye sordu ordan anlatmaya basladi sagolsun abartti biraz

Yok kilosunun normal oldugunu soyledi zaten ben az kilo aliyo deyince kati besleniyomu diye sordu ordan anlatmaya basladi sagolsun abartti biraz

Kilosu da boyuda çok iyi . 1 yaş çocuğu 74 / 75 cm olurmuş. Bizimde 74 cm doktor maşallah nasıl besleniyorsa devam annesi dedi.

Şuan hastayız zayıfladı iştahı yok. Sağlık olsun da gerisi önemli değil . Sen takılma eşine boşver :)

Bizim ebe de özel bişey yapma ne yiyorsan yedir dedi. Doktorda önüne ver istediğini yesin dedi. Daha 8.5 aylık nasıl kendi yesin ya? ?

Allahtan kemik yapisi iyi esime benziyo boylu poslu olacak insallah ordan kurtariyo beslenmeyle cok alakasi yok bazi seylerin ha kilo alsin diyede ozel birsey yapmiyorum kilo aldiran corbslar muhallebiler var ama karbonhidrat agirlikli saglikli beslenmesi taraftariyim bende canim

Bizim ebe de özel bişey yapma ne yiyorsan yedir dedi. Doktorda önüne ver istediğini yesin dedi. Daha 8.5 aylık nasıl kendi yesin ya? ?
Ya canim banada ebe onune tabakla koy kasigi eline ver yesin diyoben eline pankek verdim napacagini bilemedi agzini aciyo ben yedireyim diye evet alistirmak gerekiyo kendi yemesi icin ama erken gibi daha

Ya canim banada ebe onune tabakla koy kasigi eline ver yesin diyoben eline pankek verdim napacagini bilemedi agzini aciyo ben yedireyim diye evet alistirmak gerekiyo kendi yemesi icin ama erken gibi daha
Doktora dedim öyle açlıktan ölür.. sen hiç somalili çocukları görmedin mi dedi.?? 1yaşına gelsin anca öyle. .

Doktora dedim öyle açlıktan ölür.. sen hiç somalili çocukları görmedin mi dedi.?? 1yaşına gelsin anca öyle. .
Bu nasil bir benzetme Somalili cocuklar yiyecekleri olmadigi icin beslenemiyo bizim elhamdulillah var bence bazi seyler icin zorlamamak lazim evet denemeler yapilabilir el kaslari yeterli gelismisse gordugunu taklit edebiliyosa kasigi tutup agzina goturebiliyosa kendi yiyebilir cocuk hazir oldugunda yapiyo simdi herkes soruyo yuruyo mu emekliyo mu diye hicbirini yapamiyo bircok cocugun 6 aylikken yaptigini yeni yeni yapiyo done done gidiyo surunuyo gelisimi farkli hepsinin kimisi gec emekliyo gec yuruyo gec konusuyo tuvalet egitiminde bile bebegin kendini hazir hissetmesi onemli aceleci davranmak sorunlara yol acabiliyo niye acele edelim niye bebeklerimizi yaristiralim zamani gelince cani isteyince yapar

uygar eymen bizde ateşle hastahanedeyiz şuan orta kulak iltihabı dendi bizede

Antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.

Calpol ve dolveni karışık mı verdin canım ?
Canim kusura bakma giremedim uzun zamandir uygar huzursuz da. Calpol verdim 4 saat sonra dolven verdim bu sekilde ardisik sirayla verdim .demir ilacini kesmeyi unutma dr antibiyotikle kullanma demisti. Gercekten cok zor annesi yardim et ona. Allah da senin yardimcin olsun gecmis olsun tatlim

Kızlar Ertuğrul bugün Bebek arabasında pusetten düştü
Yaşadığım korku telaş panik..
Eşimden uzak oluşum bilmediğim bi şehirde böyle bi olayla karşılaşmam
Her şey zordu
Çok şükür Rabb ime iyiyiz inşaallah
Çok korktum çok şükür ettim
Rabb im korusun cümlemizi

Sizlerde çok dikkat edin...

Masallah canım 10kılonun nesı az bızımkı 8kılo 9 ayı dolduu hıcbısey yediremiyorum aglıyor cok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…