- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.081
Hayırlı olsun dişleriniz :)) daha bizde yarım diş bile yok :)Valla üç haftadir hasta zaten bu da arada kaynamis oldu
Canım bence sen saglıklı beslemeye devam et zaten kilosu 1 yas kilosunda masallah neden sorunmus gibi davrandılar anlamadım
Dis gribi diye birsey varmis dis cikarirken bebisler hasta olabiliyormus gecmis olsun.Valla üç haftadir hasta zaten bu da arada kaynamis oldu
Amin inşallah. Ben gördüm şükür ama vücudunu dönmedi iki saniye yakadı okadar.Ben dogdugu gün gördüm yüzünü hiç göstermemişti hey gidi günler :) sağlıkla kucağına al insallah
Canım bence sen saglıklı beslemeye devam et zaten kilosu 1 yas kilosunda masallah neden sorunmus gibi davrandılar anlamadım
Yok kilosunun normal oldugunu soyledi zaten ben az kilo aliyo deyince kati besleniyomu diye sordu ordan anlatmaya basladi sagolsun abartti birazCanım bence sen saglıklı beslemeye devam et zaten kilosu 1 yas kilosunda masallah neden sorunmus gibi davrandılar anlamadım
Yok kilosunun normal oldugunu soyledi zaten ben az kilo aliyo deyince kati besleniyomu diye sordu ordan anlatmaya basladi sagolsun abartti biraz
Allahtan kemik yapisi iyi esime benziyo boylu poslu olacak insallah ordan kurtariyo beslenmeyle cok alakasi yok bazi seylerin ha kilo alsin diyede ozel birsey yapmiyorum kilo aldiran corbslar muhallebiler var ama karbonhidrat agirlikli saglikli beslenmesi taraftariyim bende canimKilosu da boyuda çok iyi . 1 yaş çocuğu 74 / 75 cm olurmuş. Bizimde 74 cm doktor maşallah nasıl besleniyorsa devam annesi dedi.
Şuan hastayız zayıfladı iştahı yok. Sağlık olsun da gerisi önemli değil . Sen takılma eşine boşver :)
Ya canim banada ebe onune tabakla koy kasigi eline ver yesin diyoben eline pankek verdim napacagini bilemedi agzini aciyo ben yedireyim diye evet alistirmak gerekiyo kendi yemesi icin ama erken gibi dahaBizim ebe de özel bişey yapma ne yiyorsan yedir dedi. Doktorda önüne ver istediğini yesin dedi. Daha 8.5 aylık nasıl kendi yesin ya? ?
Doktora dedim öyle açlıktan ölür.. sen hiç somalili çocukları görmedin mi dedi.?? 1yaşına gelsin anca öyle. .Ya canim banada ebe onune tabakla koy kasigi eline ver yesin diyoben eline pankek verdim napacagini bilemedi agzini aciyo ben yedireyim diye evet alistirmak gerekiyo kendi yemesi icin ama erken gibi daha
Bu nasil bir benzetme Somalili cocuklar yiyecekleri olmadigi icin beslenemiyo bizim elhamdulillah var bence bazi seyler icin zorlamamak lazim evet denemeler yapilabilir el kaslari yeterli gelismisse gordugunu taklit edebiliyosa kasigi tutup agzina goturebiliyosa kendi yiyebilir cocuk hazir oldugunda yapiyo simdi herkes soruyo yuruyo mu emekliyo mu diye hicbirini yapamiyo bircok cocugun 6 aylikken yaptigini yeni yeni yapiyo done done gidiyo surunuyo gelisimi farkli hepsinin kimisi gec emekliyo gec yuruyo gec konusuyo tuvalet egitiminde bile bebegin kendini hazir hissetmesi onemli aceleci davranmak sorunlara yol acabiliyo niye acele edelim niye bebeklerimizi yaristiralim zamani gelince cani isteyince yaparDoktora dedim öyle açlıktan ölür.. sen hiç somalili çocukları görmedin mi dedi.?? 1yaşına gelsin anca öyle. .
Canim kusura bakma giremedim uzun zamandir uygar huzursuz da. Calpol verdim 4 saat sonra dolven verdim bu sekilde ardisik sirayla verdim .demir ilacini kesmeyi unutma dr antibiyotikle kullanma demisti. Gercekten cok zor annesi yardim et ona. Allah da senin yardimcin olsun gecmis olsun tatlimuygar eymen bizde ateşle hastahanedeyiz şuan orta kulak iltihabı dendi bizede
Antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.
Calpol ve dolveni karışık mı verdin canım ?
Calpol cok etkili degil cnm bence dolven daha iyi etki ediyor. Dikkat et ılık dus aldir kasiklarina koltuk altına ıslak bi bez koySağol, nöbetteyiz ateş ne kötüymüşsadece bir şurup verdim calpol
Daha neler. . Daha koltuğa tutunup kalkalı ne kadar oldu?? Yürüteçle yürüyor. .Kizlar bebegi yürüyen var mi aramizda
Yaaa bızım hala hoc dısımız yokk salyalar cok huysuzluk cok dış yokBizim bugün üstten iki disimiz birden çıktı :)
Masallah canım 10kılonun nesı az bızımkı 8kılo 9 ayı dolduu hıcbısey yediremiyorum aglıyor cok yorucuBiz bugun aile sagligi merkezine gittik kan verdik kansizlik yok ama ilaci duxenli vermem gerek oglumun kilosu kiyafetle10kg(net9.600 falan) boyu 74cm ebemize cok kilo almiyo dedim diceme pisman oldum herseyi yedir sizin yediklerinizden yedir ozel birsey yapma sebze corbalari yapiyo anneler tatsiz tuzsuz bebekler yemek istemiyo ben ogluma 3 aylikken tursu bile yedirdim herseyi verebilirsin dedi dr da sut icir deyince esim sen bu cocuga bisey yedirmiyosun bakmiyosun diye verdi veristirdi sut icir herseyden yesin diye soylendi Ben uzmanlarin dedigini yapiyorum dediysemde dr dan iyimi bileceksin sen diyo ben zaten az az yediklerimizden veriyorum sadece sut vermiyordum e ona ozel corbalarda yapiyorum sebze corbalari falan kendimize yapmiyorum yapsamda esim yemez
Yaaa bızım hala hoc dısımız yokk salyalar cok huysuzluk cok dış yok
Insallah bugun hıc bısey yemedı uyumadı jel surdum suan uýyor bakalm yaBunu diyenin ertesi gün dişi çıkıyor :)
Insallah bugun hıc bısey yemedı uyumadı jel surdum suan uýyor bakalm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?