2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Isırıyor muu ay dışlerını yesınler..yemek yemesı kılosu nasıl salıhın

Gecen hafta 8 kiloydu. Aslinda herseyi yiyor ama ek gidadan daha cok memeye düşkün. O kadar hareketli ki bu kiloya bile sukrediyorum ben onun kadar hareket etsem 40kilo olurdum heralde

Gecmis olsun cnm

Gecen hafta 8 kiloydu. Aslinda herseyi yiyor ama ek gidadan daha cok memeye düşkün. O kadar hareketli ki bu kiloya bile sukrediyorum ben onun kadar hareket etsem 40kilo olurdum heralde
Benımkıde cok hareketlı ya sürekli bır seylere ulaşma pesinde odaları turlama pesınde.ben yoruluyorum onun yerıne bırde uyumuyor pek

Hadıya onu nerden ogrenmış bızımkı havalarda tek el bırakmalar başladı boyuna bakmıyor yurucek sankı

Salih de elini birakiyor 5-6 saniye ayakta kalıyor sonra korkup hop oturuyor :) 1-2 ay daha yurumese memnun olurum aslında gobek atmayi da tabi ki annesinden ogrendi kapi gicirtisina oynuyor masallah

Gecmis olsun Allah koruyor .

Kızlar bizde 9aya giricez 7kilo çok üzülüyorum kafayı takıyorum hiç bişey yemiyor zorla sokuyorum ağızına bişeyler bide çok hareketlendi iyice kilo almicak ne yapıcam ben yemek olarak çeşit bişeyler ne verebilirim hem besleyici hem biraz kilo yapsın doğduğundan beri hep stres kilo takıntısı herkez bi laf zayıf diye bu zamana kadar doktor yeterli iyi kilosu demişti bu ay çok az kilo aldı biraz zayıf dedi kilo almaZsa özel mama varmış ondan vericekmiş o kadar çok üzülüyorum ki hep kafamda bu var lütfen yardım

matsiyahoje naptınız canım haber bekliyoruz senden... İnsallah Deniz de sen de iyisinizdir.

Sağol canım

Şimdi döküntü oldu vucüdünda 6.hastalıkmış.

Kâbus gibi gece yaşadık.

Kan tahlili verdik bekliyoruz şuan

Ben aptamil kasik mamasi veriyorumbisey yapamadigim zaman kurtarici oluyo corba yapiyorum ama tatsiz tuzsuz degil cok az tuz ve baharat koyuyorum yogurt seviyo icine meyve rendeliyorum aslinda hergun ekgidaya cok dikkat ediyorum diyemem bazen kofteyapiyorum bazen makarna yada bize yaptigim pilavdan az veriyorum sebze yemegi azda olsa ben yapmadim ama irmik un tereyag ile yapilan bir corba var kilo aldiriyomus bazi cocuklarin yapisi boyle dr un dedigi mamayi gordum anneler paylasmis zayif bebeklere takviye bence bir zarari olmaz ben pekmez bulamadim dogal olanindan kansizlikta istahsizlik yapar pekmez verebilirsin bizim kanimiz 11.8 bir yasinda tekrar bakilacak ben ilac konusunda istikrarli degilim pek duzensiz veriyorum

Sağol canım

Şimdi döküntü oldu vucüdünda 6.hastalıkmış.

Kâbus gibi gece yaşadık.

Kan tahlili verdik bekliyoruz şuan
Aaaaa yavrum ya cok kasiniyodur o annesi losyon verdiler mi. Bebegim ya kiyamam ne cabuk yakalandı bulasici hastaliklara.
Cok gecmis olsun allahim sifa versin huzur versin bi an once insallah

Cevap için çok teşekkürler neler yapıyorum ama çok az yiyor kaşık mamaları da demedim oda aynı bi kaç kaşık sonra arkasını dönüyor doktor mama verse nasıl yiyecek şimdiden onu düşünüyorum sağolun cevap için

Canım üzülme takma. Sen takar, stres yaparsan o hiç yemez. Benim oğlum da 7400 şuan. Ama yapacak birşey yok. Çok az yiyor.

Ben artık telefonla veriyorum. Diyetisyenim, bunun eğitimini annelere ben veriyorum. Ama kendi çocuğuma hiçbir şey yapamıyorum. Çünkü huysuz

Açıyorum tlf dan kırmızı balık, postacı falan. O esnada o da ağzını açıyor. O şekilde yediriyorum.

Dr un bahsettiği mamaları biberon ile verebilirsin. Akışkan çünkü. Süt gibi merak etme.

Karbonhidrat ağırlıklı şeyler ver. Anne sütünü önce verme. Önce ek gıdasını verip kalanı anne sütü ile tamamla. Ortalama 3 saatte bir birşeyler vermeye çalış.

Benim düzenim şöyle;

Sabah 6-7 biberon ile mama. En fazla 150 yiyor.

10.00-10.30 kahvaltı. 1 yumurta yumurtayı çok seviyor şükür :) 1 yk labne peynir, 3 adet bebe bisküvisi ve 1 tk meyve püresi.

13.30-14.00 biberon maması, 100-150 ml veya 1 küçük kase çorba. Ekmek ile. İçine katıyorum ekmeği. + 1 tk yoğurt veya hiçbir şey yemeden aç yatıyor.

17.00 1 kase çorba + 1 yemek kaşığı yoğurt. 2 parmak büyüklüğü ekmek ile.

19.30 2 kaşık Hipp iyi geceler maması + Yarım ithal muz :) ve yatış.

Gece en iyi ihtimalle 2 kez 2-3 dk emiyor. Gündüz hiç emmiyor.

Bunlara ek olarak 200-300 ml su veriyorum.

Keçi boynuzu pekmezi vermeye çalışıyorum ama oğlum tatlı sevmiyor. Pekmezden nefret ediyor.

Çorbalarına 1 yk zeytinyağı ekliyorum. Ve yaklaşık 1 çay bardağı et/ tavuk suyu koyuyorum.

Sen de çorbalarına un ekleyebilirsin. Terbiyeli çorba yapar gibi.

Bunun dışında hergün 1 yemek kaşığı zeytinyağı içerebilirsin

Bir de FANTOMALT mama hergün yoğurduna, mamasına, herhangi yediği bir şeye ekleyebilirsin. Belki dr bundan da bahsetmiş olabilir.

Yatmadan önce, bebe bisküvisi, süt, pekmez karışımı yapıp yedirebilirsen iyi olur. Koyu kıvamda.

Alerjisi yoksa süt verebilirsin. Hiçbir sakıncası yok.

Ben sütle muhallebi, sütlaç, krep, pankek vs herşey yapıyorum
Süt şeklinde sevmiyor. Sevse içireceğim.

Bu arada benim oğlum da 8+10 şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…