- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.101
Isırıyor muu ay dışlerını yesınler..yemek yemesı kılosu nasıl salıhınTez zamanda rahatlar insallah minnoş. Gerci Diş cikinca da bitmiyor ki bu sefer de kasintidan sagi solu isiriyor
Isırıyor muu ay dışlerını yesınler..yemek yemesı kılosu nasıl salıhın
Gecmis olsun cnmKızlar Ertuğrul bugün Bebek arabasında pusetten düştü
Yaşadığım korku telaş panik..
Eşimden uzak oluşum bilmediğim bi şehirde böyle bi olayla karşılaşmam
Her şey zordu
Çok şükür Rabb ime iyiyiz inşaallah
Çok korktum çok şükür ettim
Rabb im korusun cümlemizi
Sizlerde çok dikkat edin...
Benımkıde cok hareketlı ya sürekli bır seylere ulaşma pesinde odaları turlama pesınde.ben yoruluyorum onun yerıne bırde uyumuyor pekGecen hafta 8 kiloydu. Aslinda herseyi yiyor ama ek gidadan daha cok memeye düşkün. O kadar hareketli ki bu kiloya bile sukrediyorum ben onun kadar hareket etsem 40kilo olurdum heralde
Benımkıde cok hareketlı ya sürekli bır seylere ulaşma pesinde odaları turlama pesınde.ben yoruluyorum onun yerıne bırde uyumuyor pek
Hadıya onu nerden ogrenmış bızımkı havalarda tek el bırakmalar başladı boyuna bakmıyor yurucek sankıBizim de gunduz uykusu baya azaldi. Bizim oglan da habire gobek atıyor çok komik ya
Hadıya onu nerden ogrenmış bızımkı havalarda tek el bırakmalar başladı boyuna bakmıyor yurucek sankı
Yuruyunce daha rahat sankı ya.hıc yalnız bırakmıyorum her gun bı vukuatSalih de elini birakiyor 5-6 saniye ayakta kalıyor sonra korkup hop oturuyor :) 1-2 ay daha yurumese memnun olurum aslındagobek atmayi da tabi ki annesinden ogrendi kapi gicirtisina oynuyor masallah
Sagol canim 9 ay doldu bizimde sukur herhalimize saglikli olsunlardaMasallah canım 10kılonun nesı az bızımkı 8kılo 9 ayı dolduu hıcbısey yediremiyorum aglıyor cok yorucu
Emeklemiyo bile tutunup kalkmiyo anca yuvarlaniyo tembel bu tembel ilk kimin disi cikti ilk kim emekledi derken simdide ilk kim yuruyecek bakalim yaris kizisiyo:))Kizlar bebegi yürüyen var mi aramizda
Gecmis olsun Allah koruyor .Kızlar Ertuğrul bugün Bebek arabasında pusetten düştü
Yaşadığım korku telaş panik..
Eşimden uzak oluşum bilmediğim bi şehirde böyle bi olayla karşılaşmam
Her şey zordu
Çok şükür Rabb ime iyiyiz inşaallah
Çok korktum çok şükür ettim
Rabb im korusun cümlemizi
Sizlerde çok dikkat edin...
Benim kızımda öyle canım ya sadece yuvarlanıyor emeklemeye yurumeyr çalışmıyor hicEmeklemiyo bile tutunup kalkmiyo anca yuvarlaniyo tembel bu tembel ilk kimin disi cikti ilk kim emekledi derken simdide ilk kim yuruyecek bakalim yaris kizisiyo:))
Canim kusura bakma giremedim uzun zamandir uygar huzursuz da. Calpol verdim 4 saat sonra dolven verdim bu sekilde ardisik sirayla verdim .demir ilacini kesmeyi unutma dr antibiyotikle kullanma demisti. Gercekten cok zor annesi yardim et ona. Allah da senin yardimcin olsun gecmis olsun tatlim
Ben aptamil kasik mamasi veriyorumbisey yapamadigim zaman kurtarici oluyo corba yapiyorum ama tatsiz tuzsuz degil cok az tuz ve baharat koyuyorum yogurt seviyo icine meyve rendeliyorum aslinda hergun ekgidaya cok dikkat ediyorum diyemem bazen kofteyapiyorum bazen makarna yada bize yaptigim pilavdan az veriyorum sebze yemegi azda olsa ben yapmadim ama irmik un tereyag ile yapilan bir corba var kilo aldiriyomus bazi cocuklarin yapisi boyle dr un dedigi mamayi gordum anneler paylasmis zayif bebeklere takviye bence bir zarari olmaz ben pekmez bulamadim dogal olanindan kansizlikta istahsizlik yapar pekmez verebilirsin bizim kanimiz 11.8 bir yasinda tekrar bakilacak ben ilac konusunda istikrarli degilim pek duzensiz veriyorumKızlar bizde 9aya giricez 7kilo çok üzülüyorum kafayı takıyorum hiç bişey yemiyor zorla sokuyorum ağızına bişeyler bide çok hareketlendi iyice kilo almicak ne yapıcam ben yemek olarak çeşit bişeyler ne verebilirim hem besleyici hem biraz kilo yapsın doğduğundan beri hep stres kilo takıntısı herkez bi laf zayıf diye bu zamana kadar doktor yeterli iyi kilosu demişti bu ay çok az kilo aldı biraz zayıf dedi kilo almaZsa özel mama varmış ondan vericekmiş o kadar çok üzülüyorum ki hep kafamda bu var lütfen yardım
Aaaaa yavrum ya cok kasiniyodur o annesi losyon verdiler mi. Bebegim ya kiyamam ne cabuk yakalandı bulasici hastaliklara.Sağol canım
Şimdi döküntü oldu vucüdünda 6.hastalıkmış.
Kâbus gibi gece yaşadık.
Kan tahlili verdik bekliyoruz şuan
Cevap için çok teşekkürler neler yapıyorum ama çok az yiyor kaşık mamaları da demedim oda aynı bi kaç kaşık sonra arkasını dönüyor doktor mama verse nasıl yiyecek şimdiden onu düşünüyorum sağolun cevap içinBen aptamil kasik mamasi veriyorumbisey yapamadigim zaman kurtarici oluyo corba yapiyorum ama tatsiz tuzsuz degil cok az tuz ve baharat koyuyorum yogurt seviyo icine meyve rendeliyorum aslinda hergun ekgidaya cok dikkat ediyorum diyemem bazen kofteyapiyorum bazen makarna yada bize yaptigim pilavdan az veriyorum sebze yemegi azda olsa ben yapmadim ama irmik un tereyag ile yapilan bir corba var kilo aldiriyomus bazi cocuklarin yapisi boyle dr un dedigi mamayi gordum anneler paylasmis zayif bebeklere takviye bence bir zarari olmaz ben pekmez bulamadim dogal olanindan kansizlikta istahsizlik yapar pekmez verebilirsin bizim kanimiz 11.8 bir yasinda tekrar bakilacak ben ilac konusunda istikrarli degilim pek duzensiz veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?