2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bugün oğlum annesini merakta bıraktı epey :)

Dün temizlik vardı, kadın koltuğu biraz öne almış. Dün de konuştuk, Asaf oraya girmez diye.

Meğerse bugün topunun peşinden gide gide koltuğun arkasına girmiş. Ben de mutfakta yemek yapıyorum. Babası da TV izliyor yanında güya. İçeri gittim Asaf yok. Sesi de çıkmıyor, meğer koltuğu yalıyormuş Hiç oraya bakmak aklıma gelmedi. Bütün evi aradım, en sonunda ses çıkarınca bulduk

Kısa süreli bir korku yaşadık ama çok komikti :)))

@kayacans Canım çok geçmiş olsun. Puset artık küçük değil mi? Ben 2 aydır hiç kullanmıyorum puseti. Durmuyor içinde zaten.

Ertuğrul da birşey yoktur umarım.

Aaaaa yavrum ya cok kasiniyodur o annesi losyon verdiler mi. Bebegim ya kiyamam ne cabuk yakalandı bulasici hastaliklara.
Cok gecmis olsun allahim sifa versin huzur versin bi an once insallah

Amin sağol cnm bütün bebekleri rabbim korusun.

Losyon vermedi gerek yok dedi geçermiş 3 güne .kaşınıyor acaba alsam yarın

Konuşunca başına geliyor insanın aynı biz :)))

Çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim biberon almıyor maalesef gerisini denicem çok teşekkürler

Allaaaahımmm bugünleri de mi görecektim çok şükür :))) oğlum kucağımda sallamadan, yatakta yuvarlana yuvarlana uyudu :)) çok mutluyum :))))
Benimki beşikte bile sallanmıyor. Koyuyorum beşiğe hemen ayağa kalkıyor. Gece emmek için uyanıyor hemen ayağa kalkıyor. Maşallah hiç durmuyor. Hem ayağa kalkmak istiyor. Sadece pusette bağlayarak uyuyor uyuyunca beşiğe koyuyorum yarım saat falan. .

Merhaba guzel anneler kizim 1 temmuz dogumlu 10 kilo 73 cm...emekliyor tutinup kalkiyor 5 tanede disi cikti cok huzursuz aglayan uyumayan bir bebek hem emiyor hem gida aliyor bu aylarda gaz sorunu devam edebilirmi...dogdugundan bu yana boyle

Ayy çok fena, Allah yardımcın olsun canım. Asaf henüz ayağa kalkamadığı için şanslı sayıyorum kendimi :))))

Merhaba guzel anneler kizim 1 temmuz dogumlu 10 kilo 73 cm...emekliyor tutinup kalkiyor 5 tanede disi cikti cok huzursuz aglayan uyumayan bir bebek hem emiyor hem gida aliyor bu aylarda gaz sorunu devam edebilirmi...dogdugundan bu yana boyle

Gaz devam edebilir ama gaz olduğunu zannetmiyorum. Tıp literatüründe de huysuz bebek diye bir şey var maalesef. Sanırım sizin kızınız bu kategoride. Benim oğlumda böyle. Mızmız.

Gündüz uykusu ve gece uykusu nasıl? Kaç saat, kaç kez uyuyor?

Ayy çok fena, Allah yardımcın olsun canım. Asaf henüz ayağa kalkamadığı için şanslı sayıyorum kendimi :))))
Ahh cnm çok yoruyor beni.. maşallah çok hareketli. . Şimdiden çekmeceleri boşaltmaya başladı. Parmaklarını sıkıştırıyo. Koltuğa dayanıp kalkıyor ama daha sıralayamıyo. Arkaya düşüyor yorulunca. Yürütece koyuyorum bi o yana bi bu yana. . Maşallah ama hiç durmuyor ve uyumuyor. Ninnilerle uyutuyorum

Gunduz uykusu en fazla uc genelde 2 kere oluyor.yarim veya 1 saat ilk uyku ogleden sonra 10 veya 15 dakika geceleri arada aglayip emerek 8 den 4 e 5 kadar uyuyor 5 den sonra duvarlara tirmanmaya yataktan atlamaya vs basliyor

Masallah canım 10kılonun nesı az bızımkı 8kılo 9 ayı dolduu hıcbısey yediremiyorum aglıyor cok yorucu

yalnız degılmısız bızde 8.5 kiloyuz diş hiç yok çok huysuzusuz geceleri 10 kez kalkıyoruz dolven verirdiysem biraz uyuyor deli oluyo dişini kasırken yavrum
Geceleri emiyoruz gündüz ek gıda akşam 9 gibi yatıyor sabah 6.20 7 d kalkıyor gündüz uykularına yatırmak ölüm nasıl direnmek ağlamak ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar sızınde mi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…