2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

M melda983 @Aryadeniz38 kızlar prenseslerinizin doğum günü simdiden kutlu olsun tam günü hatirlayamadim sadece nisan ayı oldugunu hatirladim :)
Merhaba sordugun icin tesekkur ederim.Canim biz daha ameliyat olmadik kanda enfeksiyon çıktı. O geçsin cagiririz dediler. Gecti simdi. Doktordan haber bekliyoruz.
Bu arada salih ilk adimini atmis anne diye kosup boynuna atlayacagi gunler yakindir :)

Cok gecmis olsun canım ya insallah hayirlisiyla onu da atlatirsiniz.. sorma canım ya Salih tam atom karinca cikti yakinda askere gidecek

Kizlar bebegine kitap okuyan var mi
Masal kitabi alacağım ama uygar kitabi okumak yerine yemeyi tercih eder diye düşünüyorum

Canım ben bir iki basit birşey aldım deneme amaçlı. Asaf hiç dinlemiyor bile :) dediğin gibi, yedi kitapları en fazla 1-2 dk duruyor. Sonra sıkılıp kaçıyor

Hadi hayırlısı bakalım. Güzel haberlerle bekliyoruz :)

Ayyyyyyy valla ben bile heyecanlandim
Cok sevindim demek ki uygar da bir aya kadar yürüyecek. Sizinle gelisimimiz 1 ay fark ediyo dogum günümüz ayni sayilir ama
Bizim paşa yaramazlikta sınır tanımıyor darısı basiniza canım

Maşallah kuzuma ya, zaten annesinin karnında da duramayıp erkenden çıkmasından belli :)))
aynen o zamandan anlamaliydim :) karnimda ilk tekmeyi de 13haftalik atmisti sipa :)

Ayın 19unda on aylik olacak inşallah. amcasi da on bucuk aylik yurumus ona cekmis galiba :) daha yurumeye cesaret edemiyor ama ilk adımını attı bakalim gerisi gelecek mi
Masallah folik asit ise yaradiysa ben pek icmedim ilac icmeyi sevmiyorum oglumun ilaclarini bile vermeyi unutuyorum bazen benim yuzumden gec yuruyecek benimki

Masallah folik asit ise yaradiysa ben pek icmedim ilac icmeyi sevmiyorum oglumun ilaclarini bile vermeyi unutuyorum bazen benim yuzumden gec yuruyecek benimki

Alakasi var mı bilmiyorum ben 1bucuk yil icmistim :) sağlıklı olsunlar da eninde sonunda yürür canim ya o zaman da otursun diye ugrasacagiz

Aynen peslerinden kosturmaktan yoruluruz otursun diye bakariz ama elinden tutup disarda yurumek te guzel olur hani

Salih i evde elinden tutarak yurutuyoruz da dışarıya cesaret edemiyorum hele ayakkabiyla o kadar komik oluyor ki adim atamıyor

Merhaba güzel anneler dün doktor kontrolüne başka bi şehire gittik. Oğlum 10 küsur kilo 77 santim doktor sadece günde sadece 3 kez emzirmemi söyledi bizim ki sadece gece 3 kez emiyor. Gündüz saymiyodum bile yemek yeme haliyle zor oluyo ama surekli bana yapışıp emmek için ağlıyo sizce ne yapmalı msf2407 canım fikrini merak ediyorum seninde

Daha neler. Çocuk ne kadar isterse o kadar emer :) benimki yakinda 10 aylik olacak ve 10kere emiyor en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…