- 11 Temmuz 2011
- 1.134
- 460
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.141
Bizim de gunduz uykusu baya azaldi. Bizim oglan da habire gobek atıyor çok komik ya
:)oy o göbek atmaları çok komik benimkide sırt üstü yatarken göbeğini attırıo:)
Merhaba sordugun icin tesekkur ederim.Canim biz daha ameliyat olmadik kanda enfeksiyon çıktı. O geçsin cagiririz dediler. Gecti simdi. Doktordan haber bekliyoruz.M melda983 @Aryadeniz38 kızlar prenseslerinizin doğum günü simdiden kutlu olsun tam günü hatirlayamadim sadece nisan ayı oldugunu hatirladim :)
Merhaba sordugun icin tesekkur ederim.Canim biz daha ameliyat olmadik kanda enfeksiyon çıktı. O geçsin cagiririz dediler. Gecti simdi. Doktordan haber bekliyoruz.
Bu arada salih ilk adimini atmis anne diye kosup boynuna atlayacagi gunler yakindir :)
Ayyyyyyy valla ben bile heyecanlandimKızlar cok heyecanliyim Salih biraz once ilk adımıni attı :)
Kızlar cok heyecanliyim Salih biraz once ilk adımıni attı :)
Kizlar bebegine kitap okuyan var mi
Masal kitabi alacağım ama uygar kitabi okumak yerine yemeyi tercih eder diye düşünüyorum
Merhaba sordugun icin tesekkur ederim.Canim biz daha ameliyat olmadik kanda enfeksiyon çıktı. O geçsin cagiririz dediler. Gecti simdi. Doktordan haber bekliyoruz.
Bu arada salih ilk adimini atmis anne diye kosup boynuna atlayacagi gunler yakindir :)
Bizim paşa yaramazlikta sınır tanımıyorAyyyyyyy valla ben bile heyecanlandim
Cok sevindim demek ki uygar da bir aya kadar yürüyecek. Sizinle gelisimimiz 1 ay fark ediyo dogum günümüz ayni sayilir ama
aynen o zamandan anlamaliydim :) karnimda ilk tekmeyi de 13haftalik atmisti sipa :)Maşallah kuzuma ya, zaten annesinin karnında da duramayıp erkenden çıkmasından belli :)))
Çok şükür iyiyiz canımSahihuban Canım çok geçmiş olsun. Puset artık küçük değil mi? Ben 2 aydır hiç kullanmıyorum puseti. Durmuyor içinde zaten.
Ertuğrul da birşey yoktur umarım.
Masallah folik asit ise yaradiysa ben pek icmedim ilac icmeyi sevmiyorum oglumun ilaclarini bile vermeyi unutuyorum bazen benim yuzumden gec yuruyecek benimkiAyın 19unda on aylik olacak inşallah. amcasi da on bucuk aylik yurumus ona cekmis galiba :) daha yurumeye cesaret edemiyor ama ilk adımını attı bakalim gerisi gelecek mi
Masallah folik asit ise yaradiysa ben pek icmedim ilac icmeyi sevmiyorum oglumun ilaclarini bile vermeyi unutuyorum bazen benim yuzumden gec yuruyecek benimki
Aynen peslerinden kosturmaktan yoruluruz otursun diye bakariz ama elinden tutup disarda yurumek te guzel olur haniAlakasi var mı bilmiyorum ben 1bucuk yil icmistim :) sağlıklı olsunlar da eninde sonunda yürür canim ya o zaman da otursun diye ugrasacagiz
Aynen peslerinden kosturmaktan yoruluruz otursun diye bakariz ama elinden tutup disarda yurumek te guzel olur hani
Yerim ben onun minik ayaklarini bizde ayakkabi aldik ama evde ayakkabisiz bastiriyorum duz basamiyo dahaSalih i evde elinden tutarak yurutuyoruz da dışarıya cesaret edemiyorum hele ayakkabiyla o kadar komik oluyor ki adim atamıyor
Merhaba güzel anneler dün doktor kontrolüne başka bi şehire gittik. Oğlum 10 küsur kilo 77 santim doktor sadece günde sadece 3 kez emzirmemi söyledi bizim ki sadece gece 3 kez emiyor. Gündüz saymiyodum bile yemek yeme haliyle zor oluyo ama surekli bana yapışıp emmek için ağlıyo sizce ne yapmalımsf2407 canım fikrini merak ediyorum seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?