- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.161
:) ay demi azaltmaya calisiyim dedim ama olmuyo kedi gibi sirnasir dururDaha neler. Çocuk ne kadar isterse o kadar emer :) benimki yakinda 10 aylik olacak ve 10kere emiyor en az.
:) ay demi azaltmaya calisiyim dedim ama olmuyo kedi gibi sirnasir durur
Sağol canım cevabın için bende öyle düşünüyorumBence ic gudulerini dinle cocugun emmeye ihtiyaci varsa emzir tabi. Sonucta emzirmek sadece beslemek degildir.
Neden gunde 3 kez emzirecekmissin anlamadim cnmMerhaba güzel anneler dün doktor kontrolüne başka bi şehire gittik. Oğlum 10 küsur kilo 77 santim doktor sadece günde sadece 3 kez emzirmemi söyledi bizim ki sadece gece 3 kez emiyor. Gündüz saymiyodum bile yemek yeme haliyle zor oluyo ama surekli bana yapışıp emmek için ağlıyo sizce ne yapmalımsf2407 canım fikrini merak ediyorum seninde
Merhaba güzel anneler dün doktor kontrolüne başka bi şehire gittik. Oğlum 10 küsur kilo 77 santim doktor sadece günde sadece 3 kez emzirmemi söyledi bizim ki sadece gece 3 kez emiyor. Gündüz saymiyodum bile yemek yeme haliyle zor oluyo ama surekli bana yapışıp emmek için ağlıyo sizce ne yapmalımsf2407 canım fikrini merak ediyorum seninde
Yemek yemesi için dedi canımNeden gunde 3 kez emzirecekmissin anlamadim cnm
Canım teşekkür ederiz teyzesi. :) çok sağol cevabın için aslında obezlik bi durum yok gibi sanki :) 3 Öğün yiyebildigi kadar yiyo aralarda yoğurt meyve anne sütü. Ama mesela kahvaltı yapıyoruz karnı çok tok olsada gelip emmek için ağlıyo kisitlayabilirmiyim bilmiyorum dediğin gibi yemek yemeyebilir. obezlik bi durum olduğu için mi dedi doktor anlamadim orasını :)Canım öncelikle maşallah bebişine. Boylu poslu dalyan delikanlı olacak İnşallah :)
Bazı dr lar kısıtlamaya gidiyor ama şimdi görmeden bişey diyemiyorum. Eğer obez r durum söz konusuysa azaltılabilir ama anladığım kadarıyla dengeli, çünkü boyu da uzun.
Şuan Zaten aslında normalde 6 öğün alıyor olması lazım. 3 ana 3 ara. Her öğünde önce normal besin, sonra isterse anne sütü. Veya 3 ana öğün, ara öğünler de anne sütü. Ama hem 3 ana öğün alıp hem de 10 kez emiyorsa ve kilo olarak çok fazlaysa kısıtlama yapılmalı. Ama dengeli bir kilo varsa hiç gerek yok.
Bu mesleki değerlendirmem :)
Anne olarak değerlendirecek olursam, eğer bebeğinin obez olmadığını düşünüyorsan istediğin kadar emzir. İlla ki o çocuk emmeyi bırakacak zamanı geldiğinde. Ama 1 yaşından sonra şöyle bir dezavantajı olabilir sizin için. Emmeye çok alıştığı için sürekli emmek isteyip birşey yemiyorlar genelde. O yüzden emmeyi azaltıp ek gıdaya ağırlık verebilirsin.
Ayy bence emdiği kadar emzir. Sadece açlıktan emmiyorlar ki anneyle bebek arasındaki bağ. . Hem hayatının sonuna kadar yemek yicek ama anne sütü çok faydalı.. ilaç gibi onun için..Canım teşekkür ederiz teyzesi. :) çok sağol cevabın için aslında obezlik bi durum yok gibi sanki :) 3 Öğün yiyebildigi kadar yiyo aralarda yoğurt meyve anne sütü. Ama mesela kahvaltı yapıyoruz karnı çok tok olsada gelip emmek için ağlıyo kisitlayabilirmiyim bilmiyorum dediğin gibi yemek yemeyebilir. obezlik bi durum olduğu için mi dedi doktor anlamadim orasını :)
Sagol canımm bende öyle düşünüyorum bide hasta simdi istediği ka da r emiyo :)Ayy bence emdiği kadar emzir. Sadece açlıktan emmiyorlar ki anneyle bebek arasındaki bağ. . Hem hayatının sonuna kadar yemek yicek ama anne sütü çok faydalı.. ilaç gibi onun için..
Benim oglumda 9800 kg boyu da 73cm oranlarsak seninkiyle ayni bence. Bana hic bi sey demedi dr ki uygar bayağı yanakli tosbik bi bebek. Obezite olacaklarini düşünmüyorum yürüyünce zayiflarlar.Yemek yemesi için dedi canım
10 kusur 10 kilo 800 gram canım aynen ayni sayilir lar aslında boyuda iyi dedi ama bilemedim hem 1 çay kaşığı da olsa yemek yesin emmesin diyo e zaten bu çocuk yiyoda emiyo da niye kisiyim ki emzirme ye devam :)Benim oglumda 9800 kg boyu da 73cm oranlarsak seninkiyle ayni bence. Bana hic bi sey demedi dr ki uygar bayağı yanakli tosbik bi bebek. Obezite olacaklarini düşünmüyorum yürüyünce zayiflarlar.
Ben her istediginde hatta istemediginde bile veriyorum mememi valla. Gündüz 4 kez falan gece 6 7 kez emiyo
Bizim de aynı canim damla ise yararsa haber ver bizede ben duphalac kullandımKizlar kizim cok sert kaka yapiyor bazi günler yapamıyor doktor bakso damla kullan dedi kullanan var mi aranizda
Kizlar kizim cok sert kaka yapiyor bazi günler yapamıyor doktor bakso damla kullan dedi kullanan var mi aranizda
msf2407 merhaba birşey soracağım bir yorumda süt verebilirsiniz demissiniz ben muhallebi ve sabah kahvaltısını suyla yapıyorum süt kullanabilirmiyim 9 aylık şuan kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?