- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.181
Günaydınlar efendim
Hanimlar bu uygar in hic durasi yok devamli pesinde kosturuyor beni. Iyi ki ayaga kalkip siralamayi öğrendi siralaya siralaya her yere gitmek istiyo. En zoru da bezimizi değiştirmek. Allahim bi bez degistirmek 20 dk sürer mi ya külot bez aldim bu sefer de bezin uzerine pantolon giydirmek işkence. Siz nasil zapt ediyorsunuz yaramazları valla ben cok yoruldum. Uyku düZenimiz de bozuldu uyutmak bi dert gece 5 kere kalkar hepsinde emmeden durmaz feryat figan karin davul gibi oluyo gece em em.
Kisacasi bu cocuklar bu enerjiyi nerden buluyo benimkini aliyo kesin
Günaydınlar efendim
Hanimlar bu uygar in hic durasi yok devamli pesinde kosturuyor beni. Iyi ki ayaga kalkip siralamayi öğrendi siralaya siralaya her yere gitmek istiyo. En zoru da bezimizi değiştirmek. Allahim bi bez degistirmek 20 dk sürer mi ya külot bez aldim bu sefer de bezin uzerine pantolon giydirmek işkence. Siz nasil zapt ediyorsunuz yaramazları valla ben cok yoruldum. Uyku düZenimiz de bozuldu uyutmak bi dert gece 5 kere kalkar hepsinde emmeden durmaz feryat figan karin davul gibi oluyo gece em em.
Afiyet olsun yarasin.Tarif verirmisinEvde labne yaptım harika oldu tavsiye ederim
Bizimde bez degistirmemiz skintili surekli donuyo bezini cekip agzina almak istiyo hele giyinirken benle kavga ediyo elini kolunu cekiyo agliyo kolunu bukmuyo valla onlarla bizimde huyumuz degisiyo bizi maymun ediyolar biz bide yurumuyoruz done done gidiyoruz heryereGünaydınlar efendim
Aiiyy çok sağol teyzesiii amin hepimizin evladi ni inşallahScss2016 masallah cok yakisikli oglun var Allah bagislasin coktandir yazayim diyorum unutuyorum.
Emzik biberon almiyor canimMaşallah uygar a :))) benimki de öyle. Ayağa kalkmadı henüz ama sürüne sürüne her deliğe giriyor :) Çok tatlılar çok :) bez değiştirme işi tam bir fiyasko. Bazen kakalı totosuyla kaçıyor silemeden, sonrası malum her yer batmış oluyorAllah tan tedbirli açıyorum, kat kat örtü ile :))) bi de bizimkinin kilosu da külot beze uymuyor :) cırt cırt yapmak için yüz defa döndürüyorum :)
Allah kuzularımızın neşesini bozmasın :)
Asaf gece 1 kez benim zorumla emiyor. Zaten çok emen bir çocuk değil. Emzik denedin mi gece?
Valla denemediğim sebeklij kalmadi benimde uygarda pek ise yaramiyoBen devamlı şarkı söylüyorum ve suratıma acayip şekiller vererek garip sesler çıkarıyorum, bir gören olsa deli derherşeyi oyuna çeviriyorum mesela bez değişirken ayaklarını kaldırıp yüzümü saklıyorumsonra Salih nerde nerde nerde burda burda filan diyerek hızlı hızlı bez değiştiriyorum. Annem geçenlerde değiştirdi diyor ki 3 kişi zor değiştirir bunun bezini
:)) sağol teyzesiii erkek adam bunu anasina yapar mı bu saat oldu hala uyumadik intiharın eşiğinde yim :)))@Scss20166 canım maşallah oğluna, çok karizmatik :)))) pozunu yesinler :)
Elindekiyle de ben erkeğim msjı veriyor
:)) sağol teyzesiii erkek adam bunu anasina yapar mı bu saat oldu hala uyumadik intiharın eşiğinde yim :)))
Tesekkur edriz. Aynı yoğurt mayalar gibi sütü serçe parmağını yakmayavak sıcaklığa getiriyorsun daha sonra içine yarın kilo süt için yarım kibrit kutusukadar BEYAz peyniri iyice ezip katiyorsun. Dar sarmala 6 saat beklet eğer tuttuysa 12 saat de buzdolabinda bekleyip bir tulbetten süz bu kadar afiyet olsunAfiyet olsun yarasin.Tarif verirmisin
Maşallah yavruna canım, Allah aşkına neye göre kime göre zayıf?Kızlar biz bugün 9 ayı bitirdik. Aşı için sağlık ocağına gittik. Bingo 9 ay aşısı kalkmışçok mutlu oldum. Boyu 74 cm kilosu 9300 ama kıyafetle.. bana çok zayıf geliyo. .
Bide bikaç gecedir yine huzursuz. . Uyumuyo.. uyutup beşiğe koyuyorum arkamı dönüyorum ayağa kalkmış.şaka gibi. . Kafayı yediricek bu çocuk bana. Çok uykusuz. .
Kız benim borcum var arada tutuyorum. Sahur yapınca sütte problem olmuyo şükür. . Geçen ramazan yarısını zor tutabildim. İlk oğlum 6 aylıkken ramazandı. O zamanda tuttum problem olmadı şükür. .Kizlar bizim 5disimiz oldu disleri ne zaman fircalamaya baslamaliyiz?
Bir de emzirenler ramazanda ne yapacaksınız oruç tutmayi dusunuyor musunuz?
Anneme göre. . Çok kızıyor sen bu çocuğa bakamıyorsun çok zayıf diye. . Aslında iyi belki kilosu ama yanakları falan yok ondan zayıf diyo annem..Maşallah yavruna canım, Allah aşkına neye göre kime göre zayıf?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?