2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Maşallah uygar a :))) benimki de öyle. Ayağa kalkmadı henüz ama sürüne sürüne her deliğe giriyor :) Çok tatlılar çok :) bez değiştirme işi tam bir fiyasko. Bazen kakalı totosuyla kaçıyor silemeden, sonrası malum her yer batmış oluyor Allah tan tedbirli açıyorum, kat kat örtü ile :))) bi de bizimkinin kilosu da külot beze uymuyor :) cırt cırt yapmak için yüz defa döndürüyorum :)

Allah kuzularımızın neşesini bozmasın :)

Asaf gece 1 kez benim zorumla emiyor. Zaten çok emen bir çocuk değil. Emzik denedin mi gece?

Ben devamlı şarkı söylüyorum ve suratıma acayip şekiller vererek garip sesler çıkarıyorum, bir gören olsa deli der herşeyi oyuna çeviriyorum mesela bez değişirken ayaklarını kaldırıp yüzümü saklıyorumsonra Salih nerde nerde nerde burda burda filan diyerek hızlı hızlı bez değiştiriyorum. Annem geçenlerde değiştirdi diyor ki 3 kişi zor değiştirir bunun bezini

Bizimde bez degistirmemiz skintili surekli donuyo bezini cekip agzina almak istiyo hele giyinirken benle kavga ediyo elini kolunu cekiyo agliyo kolunu bukmuyo valla onlarla bizimde huyumuz degisiyo bizi maymun ediyolar biz bide yurumuyoruz done done gidiyoruz heryere

Emzik biberon almiyor canim

Valla denemediğim sebeklij kalmadi benimde uygarda pek ise yaramiyo

Kızlar merhabalar sessiz takipçilerdenim bende ama her gün okumazsam rahat edemiyorum bizde 29 temmuz doğumluyuz 8400 kilo,72 cm de boyumuz var ayrıca bir metre de dilimiz var iki de dişi var kızımın ama bu aralar uyku haram bize her bulduğunu kemirmeye çalışıyor anlamadım ki üst dişler de kabarmadı ama gene de dişe yoruyorum ben. Böyle işte buradayım yanınızdayım demek için yazdım öpüyorum sizleri bebişleri sevgiler

:)) sağol teyzesiii erkek adam bunu anasina yapar mı bu saat oldu hala uyumadik intiharın eşiğinde yim :)))

Erkek adamlar ama işte böyle perişan ediyorlar anneleri :) bizimki de mal etti beni yine :))) sanırım şu saate kadar en az 10 defa ağlayarak uyandı. Yaklaşık 20 dk da bire tekabül ediyor

Afiyet olsun yarasin.Tarif verirmisin
Tesekkur edriz. Aynı yoğurt mayalar gibi sütü serçe parmağını yakmayavak sıcaklığa getiriyorsun daha sonra içine yarın kilo süt için yarım kibrit kutusukadar BEYAz peyniri iyice ezip katiyorsun. Dar sarmala 6 saat beklet eğer tuttuysa 12 saat de buzdolabinda bekleyip bir tulbetten süz bu kadar afiyet olsun

Kızlar biz bugün 9 ayı bitirdik. Aşı için sağlık ocağına gittik. Bingo 9 ay aşısı kalkmış çok mutlu oldum. Boyu 74 cm kilosu 9300 ama kıyafetle.. bana çok zayıf geliyo. .

Bide bikaç gecedir yine huzursuz. . Uyumuyo.. uyutup beşiğe koyuyorum arkamı dönüyorum ayağa kalkmış.şaka gibi. . Kafayı yediricek bu çocuk bana. Çok uykusuz. .

Maşallah yavruna canım, Allah aşkına neye göre kime göre zayıf?

Kizlar bizim 5disimiz oldu disleri ne zaman fircalamaya baslamaliyiz?

Bir de emzirenler ramazanda ne yapacaksınız oruç tutmayi dusunuyor musunuz?

Kizlar bizim 5disimiz oldu disleri ne zaman fircalamaya baslamaliyiz?

Bir de emzirenler ramazanda ne yapacaksınız oruç tutmayi dusunuyor musunuz?
Kız benim borcum var arada tutuyorum. Sahur yapınca sütte problem olmuyo şükür. . Geçen ramazan yarısını zor tutabildim. İlk oğlum 6 aylıkken ramazandı. O zamanda tuttum problem olmadı şükür. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…