- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.201
Kulak asmayacaksın tabiki, bence kilosu gayet iyi yapısı öyledir uzun siması olacak belki, hem iyi geliştiği boyundan belli, benimki 8900kg 74cm çıktı çok şükür diyorum ve dışardan söylenenleri artık hiç takmıyorum (2.çocuğum:))Anneme göre. . Çok kızıyor sen bu çocuğa bakamıyorsun çok zayıf diye. . Aslında iyi belki kilosu ama yanakları falan yok ondan zayıf diyo annem..
Benimde ikinci. . Resimlerine bakıyoruz ilkinin ikincisi tıpatıp kopyası inanamazsın. Her gören şok oluyo. .Kulak asmayacaksın tabiki, bence kilosu gayet iyi yapısı öyledir uzun siması olacak belki, hem iyi geliştiği boyundan belli, benimki 8900kg 74cm çıktı çok şükür diyorum ve dışardan söylenenleri artık hiç takmıyorum (2.çocuğum:))
Kız benim borcum var arada tutuyorum. Sahur yapınca sütte problem olmuyo şükür. . Geçen ramazan yarısını zor tutabildim. İlk oğlum 6 aylıkken ramazandı. O zamanda tuttum problem olmadı şükür. .
Sahura kalkıp bol bol su içiyorum. Sahurda muhakkak 2 yumurta peynir domates salatalık ve yeşillik yiyorum. Acıkmıyorum ama halsizlik çok oluyo. . En önemli nokta Allah yardım ediyoBen geçen ramazan hiç tutamadım 1 aylık borcum var ve bir yandan çalışıp bir yandan emzirip bir yandan nasıl oruç tutacağım diye kara kara düşünüyorum ama 1 ay daha borç yüklenmek istemiyorum. Oruç tuttuğun günlerle ilgili var mı taktiğin?
Sahura kalkıp bol bol su içiyorum. Sahurda muhakkak 2 yumurta peynir domates salatalık ve yeşillik yiyorum. Acıkmıyorum ama halsizlik çok oluyo. . En önemli nokta Allah yardım ediyo
Oğullar 1 yaşında olcak. Sıkıntı olmax korkma. .Allah kabul etsin canim ben oruc tutmazken bile yemek saati azicik gecince elim ayağım tutmuyor insallah basarabiliim ve insallah sütüm de olur. Endiseleniyorum
Oğullar 1 yaşında olcak. Sıkıntı olmax korkma. .
Ben tutacagim ins canim gecen sene de hamileyken tutamadim 38 gün borcum var zatenKizlar bizim 5disimiz oldu disleri ne zaman fircalamaya baslamaliyiz?
Bir de emzirenler ramazanda ne yapacaksınız oruç tutmayi dusunuyor musunuz?
Ben tutmayi dusunuyorum zor olacak ise baslicam biyandan ama gecen yil hamileyim diye tutamadim bu yil Ya Allah deyip tutucam insallah eger mazeretimde olmazsa 1ay eksiksiz bu uc aylarda da tutabilirsem iyi olur borcum cokKizlar bizim 5disimiz oldu disleri ne zaman fircalamaya baslamaliyiz?
Bir de emzirenler ramazanda ne yapacaksınız oruç tutmayi dusunuyor musunuz?
Ben tutmayi dusunuyorum zor olacak ise baslicam biyandan ama gecen yil hamileyim diye tutamadim bu yil Ya Allah deyip tutucam insallah eger mazeretimde olmazsa 1ay eksiksiz bu uc aylarda da tutabilirsem iyi olur borcum cok
Canim ilk birkacgun zor gelirSen deyince bende mi acabasutumu sagip koysam gerci benim sutum cok yok oglum da doymak icin emmiyo uykudu geldiginde uyumak icin uyaninca bide rahat hissetmek istediginde emiyo zaten ise baslayinca beni oxleyecek bide emzirmeyi birakmak istemiyorumBen gecen senenin borcunu bir dahaki kış tutarım diye düşünüyorum insallah. Bu sene de bakalim deneyecegim kendimi ona gore devam edip etmemeye karar vereceğim insallah başarabiliriz :)
Canim ilk birkacgun zor gelirSen deyince bende mi acabasutumu sagip koysam gerci benim sutum cok yok oglum da doymak icin emmiyo uykudu geldiginde uyumak icin uyaninca bide rahat hissetmek istediginde emiyo zaten ise baslayinca beni oxleyecek bide emzirmeyi birakmak istemiyorum
Cok sagol canim insallah hasta olmadan atlatirsiniz.Hayırlısı bakalim artik benim sütüm de aslinda oğluma anca yetiyor yine de ek gida verdiğim zamanlar ite kaka biraz süt sagip atiyorum buzluga ne olur ne olmaz diye. Bir dahaki kis belki hamile oluruz o da dogru :) bu arada cok gecmis olsun ya kış bitti hastalık bitmedi Salihle ben de hasta olacak gibiyiz
Kızlar buaralar oğluşun kafası çok terliyor, biara burda kansızlıktan diye konuşulmuştu sanırım. Bilgisi olan varmı?
msf2407 canım sen 3 gün kuraliyla inek sütünü verebileceğimizi soylemistin ya o üç gün ne kadar süt verebilirim? Normalde kndi sagdigim sütten bir ogunde 90ml içiyor.
Benimki sutu sevmedi bir iki yudum alinca ittiriyo eliyle istemiyoCanım 1. Gün yarim çay bardağı ile başla. 2. Gün 1 çay bardağı 3. Gün de 1 çay bardağı sonra günlük 500 ml e kadar verebilirsin. Yani 2 buçuk su bardağı. Tabi bunu emmeyen bebekler için veriyoruz genelde. Eğer salih emiyorsa 500 çok gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?