2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ya canim diyelim ki cikti sonra ne olacak?o killar nasil alinirki
İçinde kalmasından çok iyi çıkması çoğu anne azar azar çekmiş kimide bırakıyor kendi dökülüyor ben bıraktım bebeğim şu an normal halinden çok rahat ve huzurlu oldu inşallah böyle kalır ve uyuyor maşallah kıllar içeriden çıktığından beri

Çok geçmiş olsun canım şimdi durumunuz nasıl
Çok sağol canım allah razi olsun iyi diyelim iyi olsun hastanedeyiz bebegimi kovese koydular bende hastanede bekliyorum emzirme saatlerinde gitip emziriyorum aglamaktan gözlerim kan gibi bebegimi orda görmeye dayanamıyorum şimdi bile göz yasimi tutamıyorum kanında enfeksiyon varmış

Maaşallah Ekin'e , kırk yaşını da kutlarsınız inşallah :) Temmuz bebeklerinde mi sıkıntı var anlamadım birçoğumuz aynı dertten muzdaribiz Ben de şuan Deniz'i pışpışlayıp uyutmaya çalışıyorum, uykusuzluktan gözleri kızardı artık. Memede ve kucakta uyuyor yatağa koyunca vıyaklıyor pofffff

Canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum haklısın ama sen kendine de dikkat etmen lazım canım

Rabb im şifa versin Şafi ismiyle inşaalalh
Can'ım sne üzülürsen direk sütünü ve bebeğini etkiler
Dirençli olmaya çalışmalıyız napalım
Tez vakitte iyileşsin kuzu inşaallah
Duamız sizinle

Kızlar bebeğimin gıdığının alti çizgi şeklinde pışık oluyo ne yapsam geçer sürekli kapalı kaldığı icin orası pisiyo baba bi akıl verin nolur cok üzülüyorum;(

Kızlar bebeğimin gıdığının alti çizgi şeklinde pışık oluyo ne yapsam geçer sürekli kapalı kaldığı icin orası pisiyo baba bi akıl verin nolur cok üzülüyorum;(

Aynı sorun bizde de var canım. Bebeğimin gıdığının altı pişmis ve üstüne üstük minik minik sivilceler oluşmuş. Bugün duru suyla iyice yıkadım kuruladım, başka da birşey yapmadım. Krem falan sürsem azacağından korkuyorum.

canim seni cok iyi anliyorum ilk kizimda bende yasadim onu hastanede birakip eve donmek cok aci ama gececek allahin izniyle beterin beteri var aglama yavruna kavusacaksin ve ona orda iyi bakiliyor oyle dusn

Bebisler de hakli hava sicak ben oglumu disari cikardigimda hemen uyuyo serinlikte:)

Bizimki de oyle islak tulbentle siliyoruz ama duruyo oule krem surucem ben gecer insallah

Gecmis olsun cnm. Enfeksiyon neyden olmus ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…