- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.221
Şimdilik masaj yaptım sadece canım ve günlerdir huysuzlanan yavrum mışıl mışıl uyudu gecede uyur inşallahCanim internetten baktim da masaj yaptikca dokuluyimus kendiliginden. Koparan ya da cimbizla alan da varmis ama sen masaj yap kensisi dokulsun
İçinde kalmasından çok iyi çıkması çoğu anne azar azar çekmiş kimide bırakıyor kendi dökülüyor ben bıraktım bebeğim şu an normal halinden çok rahat ve huzurlu oldu inşallah böyle kalır ve uyuyor maşallah kıllar içeriden çıktığından beriYa canim diyelim ki cikti sonra ne olacak?o killar nasil alinirki
Çok sağol canım allah razi olsun iyi diyelim iyi olsun hastanedeyiz bebegimi kovese koydular bende hastanede bekliyorum emzirme saatlerinde gitip emziriyorum aglamaktan gözlerim kan gibi bebegimi orda görmeye dayanamıyorum şimdi bile göz yasimi tutamıyorum kanında enfeksiyon varmışÇok geçmiş olsun canım şimdi durumunuz nasıl
Maaşallah Ekin'e , kırk yaşını da kutlarsınız inşallah :) Temmuz bebeklerinde mi sıkıntı var anlamadım birçoğumuz aynı dertten muzdaribizKızlar, iyi geceler herkese :)
Bugün Ekin'in 40 ı çıktı, sanırım kendince kutlama yapıyor kızım ve uyumuyor. 40 ı çıkınca düzelir denir hep, ilk ikisinde bir değişiklik olmamıştı ama bunda baya değişiklik var :)))
Uyumayan bebek yapmışlar ya :)))
Ovmadan anlamazsın ki her banyodan sonra sırtını üç dört dakika ovmalısın ama incitmeden acucun alt topuk kısmı ile ve özellikle kulunçun ortası alt kısmıVar olup olmadigini nasil anliycaz peki ne yapmamiz gerek
Yapıyorum canım da çıkması iyi bir set mi anlamadım siz öyle yaptınız diye mi çıktı onlar nasıl geçer pekiCanım sırtına yağ ile avucun içiyle yavaş yavaş masaj yap varsa çıkar kulunç kısmı özellikle
Canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum haklısın ama sen kendine de dikkat etmen lazım canımÇok sağol canım allah razi olsun iyi diyelim iyi olsun hastanedeyiz bebegimi kovese koydular bende hastanede bekliyorum emzirme saatlerinde gitip emziriyorum aglamaktan gözlerim kan gibi bebegimi orda görmeye dayanamıyorum şimdi bile göz yasimi tutamıyorum kanında enfeksiyon varmış
Çok sağol canım allah razi olsun iyi diyelim iyi olsun hastanedeyiz bebegimi kovese koydular bende hastanede bekliyorum emzirme saatlerinde gitip emziriyorum aglamaktan gözlerim kan gibi bebegimi orda görmeye dayanamıyorum şimdi bile göz yasimi tutamıyorum kanında enfeksiyon varmış
Kızlar bebeğimin gıdığının alti çizgi şeklinde pışık oluyone yapsam geçer sürekli kapalı kaldığı icin orası pisiyo baba bi akıl verin nolur cok üzülüyorum;(
Uyandım ana nete giremedim canımBu gece kimse uyanmamis sanirim masallah kuzularaa :)
canim seni cok iyi anliyorum ilk kizimda bende yasadim onu hastanede birakip eve donmek cok aci ama gececek allahin izniyle beterin beteri var aglama yavruna kavusacaksin ve ona orda iyi bakiliyor oyle dusnÇok sağol canım allah razi olsun iyi diyelim iyi olsun hastanedeyiz bebegimi kovese koydular bende hastanede bekliyorum emzirme saatlerinde gitip emziriyorum aglamaktan gözlerim kan gibi bebegimi orda görmeye dayanamıyorum şimdi bile göz yasimi tutamıyorum kanında enfeksiyon varmış
O agri yaparmis belki de rahatladi cikincA kuzum yaaŞimdilik masaj yaptım sadece canım ve günlerdir huysuzlanan yavrum mışıl mışıl uyudu gecede uyur inşallah
Bebisler de hakli hava sicak ben oglumu disari cikardigimda hemen uyuyo serinlikte:)Maaşallah Ekin'e , kırk yaşını da kutlarsınız inşallah :) Temmuz bebeklerinde mi sıkıntı var anlamadım birçoğumuz aynı dertten muzdaribizBen de şuan Deniz'i pışpışlayıp uyutmaya çalışıyorum, uykusuzluktan gözleri kızardı artık. Memede ve kucakta uyuyor yatağa koyunca vıyaklıyor pofffff
Bizimki de oyle islak tulbentle siliyoruz ama duruyo oule krem surucem ben gecer insallahKızlar bebeğimin gıdığının alti çizgi şeklinde pışık oluyone yapsam geçer sürekli kapalı kaldığı icin orası pisiyo baba bi akıl verin nolur cok üzülüyorum;(
Bn ilk dogdugunda utulemistim herseyini. Bi daha hic utuleyemedim.kizlar bugun yunus emremin kiyafetlerini yikadim ama yorgun oldugumdan utulemeden katlayip kaldirdim icim rahat degil siz utuluyor musunuz
Gecmis olsun cnm. Enfeksiyon neyden olmus ki?Çok sağol canım allah razi olsun iyi diyelim iyi olsun hastanedeyiz bebegimi kovese koydular bende hastanede bekliyorum emzirme saatlerinde gitip emziriyorum aglamaktan gözlerim kan gibi bebegimi orda görmeye dayanamıyorum şimdi bile göz yasimi tutamıyorum kanında enfeksiyon varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?