- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.221
Mükemmel bi damla canim hemen yumusacik kaka yapti gunde 6 damla veriyorum cok rahatlatti cok şükür benim kizimiBizim de aynı canim damla ise yararsa haber ver bizede ben duphalac kullandım
Canım 1. Gün yarim çay bardağı ile başla. 2. Gün 1 çay bardağı 3. Gün de 1 çay bardağı sonra günlük 500 ml e kadar verebilirsin. Yani 2 buçuk su bardağı. Tabi bunu emmeyen bebekler için veriyoruz genelde. Eğer salih emiyorsa 500 çok gelir :)
Merhabalar Temmuz anneleri. Ben buranın gizli takipçisi bir ağustos annesiyim. Sizleri de okuyorum faydası oluyor. Bir çoğunuzu tanıyorum :) bir kısmınız artık girmiyor. Hatta geçen Salih'i eşime anlattım mama sandalyesinde ayağa kalkışını :) bir şey sormak istiyorum @Gybkc kızıma süt alerji yapmadı çok şükür. Yumurta beyazı ve inek sütüne başlamak istiyordum buradan sizin yazdıklarınız beni rahatlattı ve başladık. Bal hakkında ne düşünüyorsunuz? Ona da başlamak istiyorum.
HoşbuldumSalihin gizli hayrani hos geldin aramıza öyleyse :)
Hoşbuldum
Maşallah onun saçlarına :) oğlumuz olsaydı ismi Salih olacaktı ismi de ayrı güzel maşallah :)
Canım merhaba ben vermedim bal ama arkadasım 9 aylık bebeği var o veriyomus alerjik bisey olmamis bende yumurta beyazını veriyorumBenim balımın ismi de İpek teyzesi :)
Benim balımın ismi de İpek teyzesi :)
Ben veriyorum günlük 100 cc kadar ilk başta yarı yarıya sulandırdim ama si di sade veriyorum . Mis içim bunları veriyorunKızlar meraba uzun zamandır yazamıyorum malum ders çocuk ev işleri derken gün cok çabuk geçiyor, aranızda inek sütü veren var mı hangi marka kullanıyorsunuz bir de ne kadar veriyorsunuz ögünlük mü
ben de içimle pınar arasında kaldım, sulandırmadan agır mı gelirBen veriyorum günlük 100 cc kadar ilk başta yarı yarıya sulandırdim ama si di sade veriyorum . Mis içim bunları veriyorun
Ağır gelebilir birde alerjisi olabilir önce sulandırmani tavsiye ederim. Ben devam sütü ve mamalar ticari ürünler olduğu için 8 aydan sonra inek sütüne başladım . İlk 6 ay zaten sütüm az olduğu için çok mama verdim mecbur . Çapa da tanidigim 2 adet çocuk profesörü var onlar 6 ayda başlayabilirsin demisti aslinda mama fabrika ürünü ve sentetik demişlerdi. Herkesin kendi tercihi tabiben de içimle pınar arasında kaldım, sulandırmadan agır mı gelir
Sağol canım.Canım merhaba ben vermedim bal ama arkadasım 9 aylık bebeği var o veriyomus alerjik bisey olmamis bende yumurta beyazını veriyorum
Teşekkürler teyzesi. Bizde öpüyoruz :)Masallah ne guzelmis ismi :) öpüyoruz seni ve İpek prensesi :*
Kızlar buaralar oğluşun kafası çok terliyor, biara burda kansızlıktan diye konuşulmuştu sanırım. Bilgisi olan varmı?
Ben de mama kullandım hala da kullanıyorum sütüm her iki memeden en fazla 50 çıkıyordu kac gün sulandırılmış verdin canım bir de günde kaç cc verilebilir acaba cok soru sordum hakkını helal et :)Ağır gelebilir birde alerjisi olabilir önce sulandırmani tavsiye ederim. Ben devam sütü ve mamalar ticari ürünler olduğu için 8 aydan sonra inek sütüne başladım . İlk 6 ay zaten sütüm az olduğu için çok mama verdim mecbur . Çapa da tanidigim 2 adet çocuk profesörü var onlar 6 ayda başlayabilirsin demisti aslinda mama fabrika ürünü ve sentetik demişlerdi. Herkesin kendi tercihi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?