2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kızlar merhaba,

belki erken ama bebeği yürüyen varmı benim tembel kız emeklemiyo bile :) anca fır fır dönüyo hiç uğraşmıyo emeklemekle filan

Benim minnoş tutunarak ayağa kalkiyor sonra elini bırakıp birkac saniye ayakta duruyor bir iki kere de adım attı ama gerisi gelmedi. filmdelisi nin oğlu da çok hareketliydi belki yürümüştür :)

Benim minnoş tutunarak ayağa kalkiyor sonra elini bırakıp birkac saniye ayakta duruyor bir iki kere de adım attı ama gerisi gelmedi. filmdelisi nin oğlu da çok hareketliydi belki yürümüştür :)

ayy maşallah yaa ne kadar fark var , bizimki kendini salıyoo pelte gibi hiç öyle ayakta durma isteği yok kucakta hoplayıp zıplıyo ama bastırınca hiç zıplamak filan yok :) yürütgece biniyo ondan mı acaba

Peki canım hazır mamalar daha mı sağlıklı sütüm az benim keçi sütlü mama veriyorum bunun yerine süt versem daha iyi değil mi, ya da inek sütü veya mama yerine normal keçi sütü mü versem

ayy maşallah yaa ne kadar fark var , bizimki kendini salıyoo pelte gibi hiç öyle ayakta durma isteği yok kucakta hoplayıp zıplıyo ama bastırınca hiç zıplamak filan yok :) yürütgece biniyo ondan mı acaba
Her cocuk farkli canım ya bizimki 6aylik emekledi ama dişini 8 ay 1 haftalik çıkardı. Ben hamilelikten once 1sene folik asit kullandım o yüzden bu kadar fırlama oldu bu

Her cocuk farkli canım ya bizimki 6aylik emekledi ama dişini 8 ay 1 haftalik çıkardı. Ben hamilelikten once 1sene folik asit kullandım o yüzden bu kadar fırlama oldu bu

Ne bileyim canım bende 6 ay önceden kullandım her şeye de dikkat ettim ama her bebek farklı demekki,bende 9 aylıkken yürümüşüm mesela ama kızım bana çekmedi :) dişler de geç çıktı evet :)

Peki canım hazır mamalar daha mı sağlıklı sütüm az benim keçi sütlü mama veriyorum bunun yerine süt versem daha iyi değil mi, ya da inek sütü veya mama yerine normal keçi sütü mü versem
Şu anda tabiki sütün yetmiyorsa mama ile dedteklemelisin. Bebeğin ihtiyaçlarını karşılayacak şey şu dönemde süt değil mamadır. Süt tabiki çok faydalı bir kalyum kaynağı ama şu an henüz bebeklerimiz bunun için küçük. Ortada doktorlar tarafından yasak denen birşey varsa ben yapmamayı tercih ederim.

Ne bileyim canım bende 6 ay önceden kullandım her şeye de dikkat ettim ama her bebek farklı demekki,bende 9 aylıkken yürümüşüm mesela ama kızım bana çekmedi :) dişler de geç çıktı evet :)
Ben ve esim yaşımizi doldurdugumuzda yurumusuz ikimize de cekmemis bu canavarus saglikli olsunlar da canım zaten bir yürüdümu bir daha oturmayacak o yuzden tadını cikar

benimde sütüm çok azaldı iş yerinde sağdığımda aryık hiç çıkmıyo o yüzden çalışırken günde 1 kere gidiyorum artık sağmaya , hipp devam sütü aldık ama hiç ağzına sürmedi , keçi sütünden bir devam sütü markası var onunkini verdim onu da istemedi , strese girdim ne yapmalıyım diye

Ben ve esim yaşımizi doldurdugumuzda yurumusuz ikimize de cekmemis bu canavarus saglikli olsunlar da canım zaten bir yürüdümu bir daha oturmayacak o yuzden tadını cikar

öyle canım sağlıkları yerinde olsun da merak ettim sadece ,zaten herkes yürüyünce görceksin bunlar güzel günlerin diyip duruyo nolcak bakalım

Anladım canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Merhaba, bal kesinlikle yasak. Alerji yapmasa bile kabız yapar. 1 yaştan önce verilmemeli.

Süt konusunda içiniz rahat olsun ::)

Ben de mama kullandım hala da kullanıyorum sütüm her iki memeden en fazla 50 çıkıyordu kac gün sulandırılmış verdin canım bir de günde kaç cc verilebilir acaba cok soru sordum hakkını helal et :)
Ne demek canım sor tabiki 1 hafta sulandirsim ben 100 cc yi geçmeyecek kadar veriyorum şuan kahvaltıda birde eğer birsey yemwzse akşam üstü 100 cc veriyorum

Aynen canım dediklerini yapıyor senin bebiş gibi, sonra poposunun üzerine düşüp korkup ağlıyor.
Yürüme yok ama, evde tam bir canavar.
Buzdolabı, çamaşır makinası, kirli sepeti, çekmeceler falan ne varsa bulup eşeliyor, döküp saçıyor 5 saniyede canımı çıkarıyor.
11 aylık bir bebeği biliyorum, daha emekleme diş falan yok.
Benimkinin 7.dişi çıkıyor.
Anlamadım ki zaten niye böyle oldu benim çocuk.:)

Seninki abi olacak ya simdiden hazırlık yapiyor kardesiyle bogusmak icin ikincinin cinsiyeti belli oldu mu bu arada canim?

Seninki abi olacak ya simdiden hazırlık yapiyor kardesiyle bogusmak icin ikincinin cinsiyeti belli oldu mu bu arada canim?
O da erkek şimdilik canım, bakalım 2 hafta sonra kesinleşecek.
Şimdiden karnımı tekmeliyor, ısırıyor, boğuşuyor kardeşiyle.
Herhalde anlıyor da iyice hıncını çıkarıyor karnımdan diye düşünüyorum.
2 deliyle bir evde nasıl yaşayacağım, hergünüm kabus gibi.
Malum bizlerin bebekleri normal üstü bir hakerete sahipler.

Seneye karete yapacaklar birbirleriyle annesi onun hazırlıklarıni yapıyorlar saglikla kucagina alirsin insallah canim. Gecenlerde life with beans diye bir youtube kanalina denk geldim 24 yasinda bir kızın 5erkek 1kiz tam 6tane cocugu vardi cok da guzel idare ediyordu hepsini maşallah. Dedim bu kizdan ogrenecek cok seyim var :) sen de izle istersen en azindan sukredersin haline

Ne demek canım sor tabiki 1 hafta sulandirsim ben 100 cc yi geçmeyecek kadar veriyorum şuan kahvaltıda birde eğer birsey yemwzse akşam üstü 100 cc veriyorum
Ben sulandiripta sulandirmadan da verdim gunluk sut pastorize sokak sutu hepsini denedim pek sevmedi napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…