2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar taze fasülye cıkmıs sizce oğluma versem mi yazımı beklesem,bir de veren varsa nasıl yaptınız yemek seklinde mi corba seklinde mi

Kızlar bebeklere yemek yaparken musluk suyumu kullanıyorsunuz ben kendimize yaptıgım yemeklere musluk suyu kullanıyorum o yüzden yaptıgım yemeklerden hiç vermedim her gün ayrı yemek yapıyorum oda zor oluyo

Kızlar bebeklere yemek yaparken musluk suyumu kullanıyorsunuz ben kendimize yaptıgım yemeklere musluk suyu kullanıyorum o yüzden yaptıgım yemeklerden hiç vermedim her gün ayrı yemek yapıyorum oda zor oluyo
Yemek piserken kayniyo ya cesme suyuyla yapiyorum ben kaynamis suyla hic yapmadim bisey olmadi sukur

Günaydınnnn :)

Scss2016 canım bizim sular çok kireçli olduğu için ben kendimize makarna haşlama dahil herşeye hazır su kullanıyorum. Bizim ki damacana, Asaf a ise daha kaliteli bir markadan 5 er lt alıp kullanıyorum.

Herkese hayırlı günler

Bugün yarım gün çalışma için müdürümle konuştum; dilekçemi de yazıp vereceğim öğleden sonra inşaallah..10 ay sonra işe başlamak nasıl olacak merak ediyorum..yarım gün olması içinde dua ediyorum..
Gerçi her koşulda 22gün tam gün çalışacağım .. ama sonrası için yarım gün çok istiyorum..
Hem oğlumdan çok uzun süre ayrı kalmış olmayacağım; hem evime kendime eşime yeterince düzenlice sakince zaman ayrıp işlerini halledeceğim...
İnşaallah hayırlısıyla olur bakalım

Ben de düşünceler...galip

Bebegine bakacak kisiye gözün kapali güvenebileceksen calismakla ilgili hic sorun yasamazsin Allah'ın izniyle canım :) hele yarım gün calismak en güzeli. İnsallah gönlündeki gibi olur.

ben musluk suyu kullaniyorum.artik buyuduler herseyi yiyebilecek duruma geldiler.ben pek ayri yemek yapmiyorum.bizim yemeklerimizden yiyor.salcayi ve tuzu min seviyede kullaniyorum ama.

Kızlar bebişler nasıl?? Ben oğluma yaptığım yemeklerden yiyebilecek olduklarını yediriyorum. Geçen sulu patates vr bulgur pilavı yedirdimç o kadar mutlu oldum ki.. daha öncede tattırıyordum ama bu sefer öğün olarak verdim. Tavuk, patates salatası, börek, kek.. bide sebze çorbası. . Yeşil fasülyeyi soran arkadaş bence sebze çorbasına koy rondoyla çek ver.. bence daha yiyemez.. sadece suyunu .

Kizlar Salih biraz once yatağa tirmanip cikti soktayim arkasini dönüp ayaklariyla iniyordu ama tekrar cikamiyordu. Biraz once yatagin yanindaki etejerin ustune cikip oradan da yatağa çıktı. Bu ne biçim 10 aylık bebek ya korkuyorum

Küçük dogradim canım yedi o konuda sıkıntımız yok şükür tadını pek beğenmedi ondan yemedi sanırım :)

Ayy maşallah her yerde söyleme nazar değer yavruya :) darısı bizimkilere inşallah

Ayy maşallah her yerde söyleme nazar değer yavruya :) darısı bizimkilere inşallah
sen kolay mı sandın hareketli bebek.. bizimki beşikte yastığın üzerine çıkıp normalde uzanamayacağı tuvalet aynasının önündeki örtüyü çekip parfümlerimi yere düşürdü. bi uyandım yarıya kadar sarkmış.

benimkinin 1 ay sonraki hali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…