- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.281
benimkinin 1 ay sonraki hali..
Hareketsiz bebek yok canım maalesef hepsi illa yapacak :) benimki daha emeklemiyor bile o yüzden imreniyorum ama boyle daha güzel diyen var :)sen kolay mı sandın hareketli bebek.. bizimki beşikte yastığın üzerine çıkıp normalde uzanamayacağı tuvalet aynasının önündeki örtüyü çekip parfümlerimi yere düşürdü. bi uyandım yarıya kadar sarkmış.
evet.. ama sanki bu daha mıı fazla? ay valla ikisi birbirinden haylaz..Abisi de böyle miydi canım?
evet.. ama sanki bu daha mıı fazla? ay valla ikisi birbirinden haylaz..
birebir aynısı..Ben şimdiden ikinci bebiş de yaramaz mı olacak diye kara kara düşünmeye başladım o yüzden soruyorumAllah yardımcımız olsun canım ne diyelim...
Allah razı olsun canım çok şükür iyiyiz şimdi :)) al ben sana kendini koyayım ayaklarıyla
Siz nasılsınız? İyisiniz inşallah canım. Kuzumu öpüyorumEmira SY
oyyyy sakın yiyip bitirme o ayakları azıcık da ben yiyeyim :) maşallah barekallah çok yakışıklı olmuş oğlun :) biz de ikinizi öpüyoruz :*
Sağol teyzesi:)
Zaman hızlı şimdi 9 aylık olduk :) dün gibi :)
Iyiyiz canim tesekkur ederiz. Uygar dağcı olacak büyüyünce sanirim devamli bi yerlere ozellikle bana tirmanma telasinda. Bir de iyi ki tutunup ayaga kalkmayi öğrendi geceleri kalkip besige tutunup siritiyo gunduzleri duvara tırmanmaya çalışıyor böyleyiz yani.matsiyahoje canım nasılsınız yeni haber var mı, Denizin kanında çıkan enfeksiyon iyileşti mi?
Senam72015 sen nasılsın Eylül nasıl? Okul nasıl gidiyor epeydir yazmıyorsun.
eastnbull sizde ne var ne yok canım doktor kontrolüne gittiniz mi? Yazmıştıysan görmedim. Güzel bilgiler veriyorsun her seferinde merakla okuyorum valla :)
Super_anne1411 sen ve Ediz nasılsınız keyifler yolunda mı canım seni de göremedim.
Voiice siz nasılsınız? Hala oğluşunun Büyümüş ayaklarını profil resmine koymadın bekliyorum
uygar eymen sen nasılsın canım uygar nasıl yaramazlıklar ne alemde :)
Aklıma gelmeyen arkadaşlar okuyorsa herkese selamlar ufak bir yoklama yapayım dedim
Masallah salih paşayaSalih de bugün 10 aylık oldu :) Salih'in doğduğu zamanlar abimin kızı 10 aylıktı gözüme ne kadar büyük geliyordu. Şimdi Salih 10 aylık oldu ama gözüme minicik geliyor :) annemin gözünde neden hep küçük kaldığımı daha iyi anladım
Salih de bugün 10 aylık oldu :) Salih'in doğduğu zamanlar abimin kızı 10 aylıktı gözüme ne kadar büyük geliyordu. Şimdi Salih 10 aylık oldu ama gözüme minicik geliyor :) annemin gözünde neden hep küçük kaldığımı daha iyi anladım
Iyiyiz canim tesekkur ederiz. Uygar dağcı olacak büyüyünce sanirim devamli bi yerlere ozellikle bana tirmanma telasinda. Bir de iyi ki tutunup ayaga kalkmayi öğrendi geceleri kalkip besige tutunup siritiyo gunduzleri duvara tırmanmaya çalışıyor böyleyiz yani.
Bu arada mehmet salih sünnet olmus muydu. Yaza yaptıralım diye bekledik ama iyice korku sardı beni zaten minnacik pipisi var oglumun. Dogdugunda daha büyüktü nasil sünnet olacak valla cok korkuyorum.babamiz da cok ilgili masallah 5 aydir bi sunnetci bulamadi ya bi sor arkadaşlarına diyorum aman gider hastaneye yaptırırız modunda
Masallah salih paşaya
1 yasinda olcaz yakinda şaka gibi insan inanamiyo zaman ne cabuk geciyo
Maşallah 10 ay oldu demek :) ömrü bahtı güzel olsun inşallah.
Anne olunca anlaşılıyor bazı şeyler gerçekten :)
Ne zaman doğacak derken bu günleri de gördük elhamdülillah :) Rabbim hep güzel günlerini göstersin yavrularımızın
Yerimmm ben onun tatlı ayaklarını :)) şu suratın şekerliğine bakışların güzelliğine bak ♥♥ maşallah annesi ♥Allah razı olsun canım çok şükür iyiyiz şimdi :)) al ben sana kendini koyayım ayaklarıyla
Siz nasılsınız? İyisiniz inşallah canım. Kuzumu öpüyorumEmira SY
Günaydııınn :) bi kaç gündür yoğun huysuzlukla boğuluyoduk dün gece biraz düzeldi gibi.matsiyahoje canım nasılsınız yeni haber var mı, Denizin kanında çıkan enfeksiyon iyileşti mi?
Senam72015 sen nasılsın Eylül nasıl? Okul nasıl gidiyor epeydir yazmıyorsun.
eastnbull sizde ne var ne yok canım doktor kontrolüne gittiniz mi? Yazmıştıysan görmedim. Güzel bilgiler veriyorsun her seferinde merakla okuyorum valla :)
Super_anne1411 sen ve Ediz nasılsınız keyifler yolunda mı canım seni de göremedim.
Voiice siz nasılsınız? Hala oğluşunun Büyümüş ayaklarını profil resmine koymadın bekliyorum
uygar eymen sen nasılsın canım uygar nasıl yaramazlıklar ne alemde :)
Aklıma gelmeyen arkadaşlar okuyorsa herkese selamlar ufak bir yoklama yapayım dedim
Günaydııınn :) bi kaç gündür yoğun huysuzlukla boğuluyoduk dün gece biraz düzeldi gibi.
Sen nasılsın salih kuzum nasıl
Çok çok geçmiş olsun ikinizede. Girin yorganın altına koyun koyuna yatın dicem ama salih dururmu bilmem yorganla koşar heralde :)))Biz de birkac gündür hastayız oğluşumla beraber ama çok şükür en azindan evdeyiz:) siz neden huysuzsunuz yeni dişler mi geliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?