2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok çok geçmiş olsun ikinizede. Girin yorganın altına koyun koyuna yatın dicem ama salih dururmu bilmem yorganla koşar heralde :)))
Alta bakmak bile zordu benim için üste hiç bakamıyorum :)

Heheh uyurken bile karete yapiyor oğlum sagolsun

Diş diş dedin Edizin basinin etini yedin doya doya bak simdi dislerine

Evet ☺ birlikte büyüsnler dedik planlı gebelik yani ben çok seviyorum takım giydirmeyi ikiz gibi

Ne guzel canim isteyince de hemen olmus cok sukur biz de 2 ay sonra calismalara baslamayi düşünüyoruz insallah bize de Rabbim bekletmeden nasip eder hayirlisiyla.... Emziriyor musun suan bebeğini?

Evet emziriyorum emzirme konusunu ga hamile kalmadan araştırmıştım emzirme konusunu

Benim doktorum hamile oldugunu ogrenir ogrenmez birakman gerekiyor demisti o yuzden sordum. Oglumda da 3 hafta erken doğum olmuştu cunku, emzirmek erken dogumu tetikleyebiliyormus...

Ebeyle görüştüm bi sıkıntı olmaz dedi "tandem Nursing " diye araştırabilirsin
Bizimki emmeden uymuyor malesef ☺
Uykuya geçiş amaçlı emziriyorum çünkü normal ek besinler veriyorum zaten 5.aydan sonra erken doğum tetikleyebilirmiş evet ama doğuma kadar emziren çok var

Sağol canım. Zaten bazi bebekler sütun tadi değişince begenmeyerek kendi kendine birakiyormus hayirlisi artık bakalim...

Bizimki pek bırakcak gibi değil havada yakalıyor ☺

Masallah :) bulantin filan oluyor mu? Benim oğluma hamileligimde hic olmamisti insallah ikincide de olmaz diye ümit ediyorum ama olursa diye de korkuyorum

Bebeğine d vitamini ve demir damlası vermeyen anneler:
Ben yaptım, siz yapmayın.
Çocuğumun kafasında terleme şikayetiyle gittim, tahlil yaptık. Çocuğumun depoları boşalmış çok üzgünüm, benim hatam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…