- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.301
Çok çok geçmiş olsun ikinizede. Girin yorganın altına koyun koyuna yatın dicem ama salih dururmu bilmem yorganla koşar heralde :)))
Alta bakmak bile zordu benim için üste hiç bakamıyorum :)
Amann artık çıkanların kıymeti kalmadı yenilerin peşindeyimHeheh uyurken bile karete yapiyor oğlum sagolsun
Diş diş dedin Edizin basinin etini yedin doya doya bak simdi dislerine
Amann artık çıkanların kıymeti kalmadı yenilerin peşindeyim
Yerimmm ben onun tatlı ayaklarını :)) şu suratın şekerliğine bakışların güzelliğine bak ♥♥ maşallah annesi ♥
Amanııııın bi bal surat gördüm sankii masallah cook tatlıııı allahım esirgesinAllah razı olsun canım çok şükür iyiyiz şimdi :)) al ben sana kendini koyayım ayaklarıyla
Siz nasılsınız? İyisiniz inşallah canım. Kuzumu öpüyorumEmira SY
Amanııııın bi bal surat gördüm sankii masallah cook tatlıııı allahım esirgesin
çocuktan çocuğa değişir diyorlar bizimki dokuz ayın içindeydi diş çıkardığında. arkadaşımın çocuğu 11. ayda diş çıkarmışBizde temmuz bebişiyiz ama hala dişimiz çıkmadı ☺
Bizde temmuz bebişiyiz ama hala dişimiz çıkmadı ☺
Evet ☺ birlikte büyüsnler dedik planlı gebelik yani ben çok seviyorum takım giydirmeyi ikiz gibi
Evet emziriyorum emzirme konusunu ga hamile kalmadan araştırmıştım emzirme konusunuNe guzel canim isteyince de hemen olmus cok sukur biz de 2 ay sonra calismalara baslamayi düşünüyoruz insallah bize de Rabbim bekletmeden nasip eder hayirlisiyla.... Emziriyor musun suan bebeğini?
Evet emziriyorum emzirme konusunu ga hamile kalmadan araştırmıştım emzirme konusunu
Ebeyle görüştüm bi sıkıntı olmaz dedi "tandem Nursing " diye araştırabilirsin
Bizimki emmeden uymuyor malesef ☺
Uykuya geçiş amaçlı emziriyorum çünkü normal ek besinler veriyorum zaten 5.aydan sonra erken doğum tetikleyebilirmiş evet ama doğuma kadar emziren çok var
Bizimki pek bırakcak gibi değil havada yakalıyor ☺Sağol canım. Zaten bazi bebekler sütun tadi değişince begenmeyerek kendi kendine birakiyormus hayirlisi artık bakalim...
Bizimki pek bırakcak gibi değil havada yakalıyor ☺
Masallah iyi cesaret biz bitaneyle basedemiyoruz hareketlendiler yalniz birakip yanindan biran ayrilamiyorum ikisini birden dusunemiyorum hicEvet ☺ birlikte büyüsnler dedik planlı gebelik yani ben çok seviyorum takım giydirmeyi ikiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?