2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

demir deposu boşalmış canım hiç ihmal etme bence, istersen devlet hastanesinde ücretsiz tahlil yaptırıp kontrol edebilirsin
Geçmiş olsun canım kanda mı anlaşılıyor bizim kana sağlık ocağında baktılar degeri iyi dedi d vitamini icin de bıngıldağa baktı iyi dedi bunun dışında başka tahlile gerek var mı anlamak için

Teşekkür ederim canım, evet doktora sadece kafasında aşırı terleme var şikayetiyle gittim, kafasını ölçtü bıngıldağına baktı ve tahlil istedi 3 tüp kan verdik hem demir deposu boşalmış hemde d vitamini çok düşük çıkmış dedi, ilaç verdi çok kızdı kullanmadığım için

Çözümsüz bir durum değil canım ilaç ve doğru besinlerle atlatilabilir sıkma canını

Et ve ciger yedir gunese cikar bana doktor sabah 11 de gunese cikar dedi ilacin yaninda daha cok faydasi olur bide demir ilaci C vitamini ile verilirse limon portakal mandalina suyu gibi daha etkili olur gecmis olsun

Sahihuban merhabalar b12 iğnesini siz mi yaptırmıştınız? Değerimiz aralıkta olmasına rağmen drmuz b12 uygun gördü. Acaba sizin uykularınız düzeldi mi?

Sahihuban merhabalar b12 iğnesini siz mi yaptırmıştınız? Değerimiz aralıkta olmasına rağmen drmuz b12 uygun gördü. Acaba sizin uykularınız düzeldi mi?

Canım evet bizdik o sorunu yaşayan
Çok şükür düzeldi sorunlar
Uykularımız
Yavrumun değerler de yükseldi
Kıymayı çorbadan yemekten eksik etmiyorum

Selam anneler bende temmuz annesiyim kızım 23temmuz doğumlu ve 9.ay da sağlık ocağı kan tahlili yaptırıp gelmemizi söylemişti fakat okuduğum bi kaç sayfada 9.ay aşısının kalktığını gördüm hafta sonu olduğu için arayamiyorum da.eger asi olmayacaksa kan tahlili yaptirmam şart mı çünkü kan damlası ve d vitaminini düzenli veriyorum.tek sorunumuz uykusuzluk gece saat başı uyaniyo

Bana da sağlık ocağı 9.ay kan tahlili yaptir dedi ama doktorumuz tahliller 1 yadında yapacakmış zaten gitmedim diye arayan soran yok çok ilgililer sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…