- 25 Mayıs 2013
- 14.018
- 20.697
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.321
Ne deposu boşalmışBebeğine d vitamini ve demir damlası vermeyen anneler:
Ben yaptım, siz yapmayın.
Çocuğumun kafasında terleme şikayetiyle gittim, tahlil yaptık. Çocuğumun depoları boşalmışçok üzgünüm, benim hatam
Bizimde diş yooook çocuktan çocuğa değişir diyorlar bizimki dokuz ayın içindeydi diş çıkardığında. arkadaşımın çocuğu 11. ayda diş çıkarmış
Sabahları çok bulanıyor canım oğlumda hiç olmamştı acaba kızmı bu diyorum bi ümit ☺Masallah :) bulantin filan oluyor mu? Benim oğluma hamileligimde hic olmamisti insallah ikincide de olmaz diye ümit ediyorum ama olursa diye de korkuyorum
Teşekkür ederim canım bakalım hayırlısıMasallah iyi cesaret biz bitaneyle basedemiyoruz hareketlendiler yalniz birakip yanindan biran ayrilamiyorum ikisini birden dusunemiyorum hic
demir deposu boşalmış canımNe deposu boşalmış
Canım biz de vermiyoruz maalesef
Sabahları çok bulanıyor canım oğlumda hiç olmamştı acaba kızmı bu diyorum bi ümit ☺
Geçmiş olsun canım kanda mı anlaşılıyor bizim kana sağlık ocağında baktılar degeri iyi dedi d vitamini icin de bıngıldağa baktı iyi dedi bunun dışında başka tahlile gerek var mı anlamak içindemir deposu boşalmış canımhiç ihmal etme bence, istersen devlet hastanesinde ücretsiz tahlil yaptırıp kontrol edebilirsin
Teşekkür ederim canım, evet doktora sadece kafasında aşırı terleme var şikayetiyle gittim, kafasını ölçtü bıngıldağına baktı ve tahlil istedi 3 tüp kan verdik hem demir deposu boşalmış hemde d vitamini çok düşük çıkmış dedi, ilaç verdiGeçmiş olsun canım kanda mı anlaşılıyor bizim kana sağlık ocağında baktılar degeri iyi dedi d vitamini icin de bıngıldağa baktı iyi dedi bunun dışında başka tahlile gerek var mı anlamak için
Çözümsüz bir durum değil canım ilaç ve doğru besinlerle atlatilabilir sıkma canınıTeşekkür ederim canım, evet doktora sadece kafasında aşırı terleme var şikayetiyle gittim, kafasını ölçtü bıngıldağına baktı ve tahlil istedi 3 tüp kan verdik hem demir deposu boşalmış hemde d vitamini çok düşük çıkmış dedi, ilaç verdiçok kızdı kullanmadığım için
Et ve ciger yedir gunese cikar bana doktor sabah 11 de gunese cikar dedi ilacin yaninda daha cok faydasi olur bide demir ilaci C vitamini ile verilirse limon portakal mandalina suyu gibi daha etkili olur gecmis olsunTeşekkür ederim canım, evet doktora sadece kafasında aşırı terleme var şikayetiyle gittim, kafasını ölçtü bıngıldağına baktı ve tahlil istedi 3 tüp kan verdik hem demir deposu boşalmış hemde d vitamini çok düşük çıkmış dedi, ilaç verdiçok kızdı kullanmadığım için
Sahihuban merhabalar b12 iğnesini siz mi yaptırmıştınız? Değerimiz aralıkta olmasına rağmen drmuz b12 uygun gördü. Acaba sizin uykularınız düzeldi mi?
Hayırlı olsun kuzum biz de henüz hiç diş yooookKızlar bizim dişimiz 4 tane oldu. Üst iki dişimizde patladı şükür. .
olur daha annesi :)Bizimde diş yooook 
Ya dün alt dişi üste batmış. Bi ağladı durup dururken. . Bi baktım dudakları kan. Ödüm koptu..Hayırlı olsun kuzum biz de henüz hiç diş yooook
Çok teşekkür ederim. Umutlandım doğrusu. İnşaAllah bizim de düzelir.Canım evet bizdik o sorunu yaşayan
Çok şükür düzeldi sorunlar
Uykularımız
Yavrumun değerler de yükseldi
Kıymayı çorbadan yemekten eksik etmiyorum
Of yavrum kıyamam sanaYa dün alt dişi üste batmış. Bi ağladı durup dururken. . Bi baktım dudakları kan. Ödüm koptu..
Çok teşekkür ederim. Umutlandım doğrusu. İnşaAllah bizim de düzelir.
Bana da sağlık ocağı 9.ay kan tahlili yaptir dedi ama doktorumuz tahliller 1 yadında yapacakmış zaten gitmedim diye arayan soran yok çok ilgililer sagolsunlarSelam anneler bende temmuz annesiyim kızım 23temmuz doğumlu ve 9.ay da sağlık ocağı kan tahlili yaptırıp gelmemizi söylemişti fakat okuduğum bi kaç sayfada 9.ay aşısının kalktığını gördüm hafta sonu olduğu için arayamiyorum da.eger asi olmayacaksa kan tahlili yaptirmam şart mı çünkü kan damlası ve d vitaminini düzenli veriyorum.tek sorunumuz uykusuzluk gece saat başı uyaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?