2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kızlar iki aydır adet olmaya başladım ama bu ay yine olmadım bir an korktuk kaza mı oldu diye cubuk aldık baktık onda bişey çıkmadı ama hala 15 gün geçti olamıyorum nedendir acaba sizinkiler düzenli mi yoksa normalmi ki ?

Tamam canım aklımda
Hayırlısıyla başlayalım düzenimizi kuralım inşaallah
Eşim vardiyalı değil ama esnek çalışıyor gündüzleri evden felan da yapabiliyor
Bizde gündüz güzel ama gece sürekli uyanıyor

Bizim de öyle. Gece hiç uyumuyor desem yeridir

İnşallah düzenimizi kurunca rahatlayacağız diye düşünüyorum bende :)

Normaldir muhtemelen. Genelde böyle düzensizlikler oluyor. Benim bazen 45-50 günü buluyor bazen de 15 gün sonra tekrar oluyorum. Bakalım ne Zaman düzene girecek. Ve ben hiç adetten kesilmedim. 9 aydır oluyorum zaten

Normaldir muhtemelen. Genelde böyle düzensizlikler oluyor. Benim bazen 45-50 günü buluyor bazen de 15 gün sonra tekrar oluyorum. Bakalım ne Zaman düzene girecek. Ve ben hiç adetten kesilmedim. 9 aydır oluyorum zaten

yaa doğum yapmadan önce hep düzenliydi her ay aynı gününde gelirdi , Bu duruma alışık olmayınca tedirgin oluyo insan strese giriyo . benim doğumdan 40 gün sonra 6 ay gelmedi , iki aydır geliyodu ama bu ay tık yok

Anneler sessizliğe büründü :) tabi yaramazlar hareketlendikçe, telefonu elimize almaya pek vakit kalmıyor :))

Ben de ikide bir girip bakıyorum yanlislikla konu takibi mi biraktim acaba niye bildirim gelmiyor diyorum

Ben de ikide bir girip bakıyorum yanlislikla konu takibi mi biraktim acaba niye bildirim gelmiyor diyorum

Aynen aynen :)))) meğer kimse yazmıyormuş :)

Salih in ilk adımdan sonrası geldi mi annesi :) beter böcek tırmanmalara tam gaz devam herhalde :) ha bir de saçları ne durumda :) havalar da ısınıyor, kesecek misiniz?

Aynen aynen :)))) meğer kimse yazmıyormuş :)

Salih in ilk adımdan sonrası geldi mi annesi :) beter böcek tırmanmalara tam gaz devam herhalde :) ha bir de saçları ne durumda :) havalar da ısınıyor, kesecek misiniz?

Tirmanmayi iyice gelistirdi teyzesi gayet güzel hop diye cikiveriyor. Artik 2-3 adim atiyor ama dengesini kaybedip düşüyoror :) saclarina da kiyamiyorum ya cok yakisiyor biraz daha isinsin havalar en iyisi

Bu aralar da yeni kelimeler ogrendi yakında konusacak hehe elindekileri fırlatıyor sonra düttü (düştü) diyor bazen de attı diyor bir de ditti(gitti) diyor. Bilincli mi söylüyor bilmiyorum gerci.

Eliyle gel gel yapmayi ogrendi. İstediğin birseye ulasamazsa eliyle gel gel yapiyor.
Bir de hayır hareketini ogrenmis mama verdigimde istemiyorsa basini sağa sola sallıyor

Asaf kuzu napıyor? Yerim onun o tombiş ellerini :) eve donmustunuz dimi? Babasını ozlemis mi? Sen tek basina kalinca zorlandin mi? Yardım eden biri olmayinca tuvalete gitmek bile lux oluyor

Maşallah oğluma yaaa :) bebek firarda filmindeki bebeği aklıma getiriyor Salih :) dillerini yesinler :) ayaklanması yetmedi bir de dillenecek ki sorma :) bilinçli yapıyordur canım, bu kadar tesadüf olamaz herhalde :)

Asaf ta ne yapsın biraz daha düzene girdi uykusu falan. Döndüm ben, 1 ay olacak neredeyse. Gerçekten tuvalet bile lüks
Asaf ta emekliyor, koltuktan yataktan iniyor ama tırmanamıyor çünkü boyu yetişmiyor :) bacağını kaldırıyor ama ulaşamıyor ayakta duruyor :) konuşma konusunda geriden geliyoruz biz, henüz hece bile yok sadece mmmmm yapıp birşeyler söylemeye zorluyor ama çıkaramıyor :) bir de bol bol çığlık :))))

Çok yaramaz oldu ya, ayağa kalkmaya başladığından beri çok daha fazla yoruluyorum çünkü ben görmeden kalkmaya çalışıp da geri düşüp kafasını çarpar diye korkuyorum

Bizim Salih kadar saç yoktu tabi ama yine de uzamıştı baya, terliyor diye kestik. O kadar üzüldüm ki, travmaydı resmen benim için :) o yüzden seni çok iyi anlıyorum :)))

Salih i de özledik annesi, resmini koyar mısın öpeyim burdan :) sen de benim iiinu canlı canlı öp :)

Yerim o yaramazi :) masallah buyumus de bisiklet sürüyor :) erkek annesi olmak boyle birsey demek ki canım ya canları sağolsun bir de Allah bize güç kuvvet versin yeter dimi :) yaramaz çocuk zeki olurmuş diyerek kendimizi teselli edelim

Biz de artik parklara gidiyoruz teyzesi
Ön kamera acilinca da hemen poz veriyoruz

Suanda da omuzumda uyudu sıpa hastayken yatinca burnu tikaniyor diye boyle uyuttuk simdi iyilesti şükür ama yine ayni sekil uyumak istiyor. Sekil A da görüldüğü gibi

Emira SY canım ya maşallah Allah nazarlardan korusun saklasın. Çok tatlı çok maşallah :)))) nasıl da uyumuş yaa yerim :)
Asaf ta yüz üstü uyuyor doğduğundan beri :)))

Valla aynen bende kendimi hep hareketli çocuk zeki olur, böyle olsun bari diye teselli ediyorum

Salıncakta nasıl da mutlu, poz veriyor bir de :) Gülen yüzleri hiç solmasın inşallah :)

Çok çok öpüyorum sizi :)

Amin canım Rabbim onlari hep güldürsün biz zaten onlar gülünce güleriz :) cok sukur bugünlere geldik...

Sen de Asaf kuzuyu öp canım :*

Kızlar malum havalar ısındı ne tür şapka takmalıyım ? kalın olmaz artık... yardim edin

Dışarı çıkarken mi? Ben de almayı düşünüyorum, şu fötr şapka tarzı ama daha yumuşak olanlardan. Güneş mahvediyor. Şimdiden ikimizde kapkara olduk

Dışarı çıkarken mi? Ben de almayı düşünüyorum, şu fötr şapka tarzı ama daha yumuşak olanlardan. Güneş mahvediyor. Şimdiden ikimizde kapkara olduk

Aynen kuzum ya :) ince yazlık tarzlardan mi alsam ne yapsam bilemedim.. o şekilde kulaklar kapanmıyor ama çarpmasın öylede..

Kafamda deli sorular

Aynen kuzum ya :) ince yazlık tarzlardan mi alsam ne yapsam bilemedim.. o şekilde kulaklar kapanmıyor ama çarpmasın öylede..

Kafamda deli sorular

Tatlım kulaklara da gölge yapıyor ama, eğer sen kulakları içine alan şapka bulursan daha da sıcaklatmaz mısın minnoşu. Kulaklar kapanınca çok yerler diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…