- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.361
Tamam canım aklımdaHadi hayırlısı o zaman. İnşallah bakabilir annen. Eşin vardiya usulü mü çalışıyor? O yardımcı olur annene belki.
Biz de daha iyiyiz canım sağol. Gündüz uykusu düzene girdi ama geceler hala hareketli :) ben de sanırım eylül ekim gibi işe başlayacağım, çünkü dayanamıyorum, çok yoruluyorum. 2 yılı tamamlayamayan ilinin. Bakıcı arıyorum. Aklında olsun, mezitli taraflarında oturan güvenilir biri olursa haberleşiriz :)
Tamam canım aklımda
Hayırlısıyla başlayalım düzenimizi kuralım inşaallah
Eşim vardiyalı değil ama esnek çalışıyor gündüzleri evden felan da yapabiliyor
Bizde gündüz güzel ama gece sürekli uyanıyor
kızlar iki aydır adet olmaya başladım ama bu ay yine olmadım bir an korktuk kaza mı oldu diyecubuk aldık baktık onda bişey çıkmadı ama hala 15 gün geçti olamıyorum nedendir acaba sizinkiler düzenli mi yoksa normalmi ki ?
Normaldir muhtemelen. Genelde böyle düzensizlikler oluyor. Benim bazen 45-50 günü buluyor bazen de 15 gün sonra tekrar oluyorum. Bakalım ne Zaman düzene girecek. Ve ben hiç adetten kesilmedim. 9 aydır oluyorum zaten
Anneler sessizliğe büründü :) tabi yaramazlar hareketlendikçe, telefonu elimize almaya pek vakit kalmıyor :))
Ben de ikide bir girip bakıyorum yanlislikla konu takibi mi biraktim acaba niye bildirim gelmiyor diyorum
Aynen aynen :)))) meğer kimse yazmıyormuş :)
Salih in ilk adımdan sonrası geldi mi annesi :) beter böcek tırmanmalara tam gaz devam herhalde :) ha bir de saçları ne durumda :) havalar da ısınıyor, kesecek misiniz?
Tirmanmayi iyice gelistirdi teyzesi gayet güzel hop diye cikiveriyor. Artik 2-3 adim atiyor ama dengesini kaybedip düşüyoror :) saclarina da kiyamiyorum ya cok yakisiyor biraz daha isinsin havalar en iyisi
Bu aralar da yeni kelimeler ogrendi yakında konusacak heheelindekileri fırlatıyor sonra düttü (düştü) diyor bazen de attı diyor bir de ditti(gitti) diyor. Bilincli mi söylüyor bilmiyorum gerci.
Eliyle gel gel yapmayi ogrendi. İstediğin birseye ulasamazsa eliyle gel gel yapiyor.
Bir de hayır hareketini ogrenmis mama verdigimde istemiyorsa basini sağa sola sallıyor
Asaf kuzu napıyor? Yerim onun o tombiş ellerini :) eve donmustunuz dimi? Babasını ozlemis mi? Sen tek basina kalinca zorlandin mi? Yardım eden biri olmayinca tuvalete gitmek bile lux oluyor
Emira SY canım ya maşallah Allah nazarlardan korusun saklasın. Çok tatlı çok maşallah :)))) nasıl da uyumuş yaa yerim :)
Asaf ta yüz üstü uyuyor doğduğundan beri :)))
Valla aynen bende kendimi hep hareketli çocuk zeki olur, böyle olsun bari diye teselli ediyorum
Salıncakta nasıl da mutlu, poz veriyor bir de :) Gülen yüzleri hiç solmasın inşallah :)
Çok çok öpüyorum sizi :)
Kızlar malum havalar ısındı ne tür şapka takmalıyım ? kalın olmaz artık... yardim edin
Dışarı çıkarken mi? Ben de almayı düşünüyorum, şu fötr şapka tarzı ama daha yumuşak olanlardan. Güneş mahvediyor. Şimdiden ikimizde kapkara olduk
Aynen kuzum ya :) ince yazlık tarzlardan mi alsam ne yapsam bilemedim.. o şekilde kulaklar kapanmıyor ama çarpmasın öylede..
Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?