2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba yine ben.kizim hala basini tutamiyor desteksiz oturamiyor norologa giturdum bir suru test yapildi kan testleri amino asitler laktik asitler kromozom analizi hepsi temiz cikti 2 gun once molekuler kardiyotipleme sonucu cikti kizimin iki kromozomunda delesyon yani yipranma kopma cikti henuz drumuz yorumlamadi ulasamiyoruz beyefendiye ama ne yerdeyim ne gokte raporda cok kotu seylerde yaziyor bu oldugumu o kromozomda olabilecek seyler mi bikmiyorum ama orda tek var olduguna inandagim muscular hipoteni kas gevsekligi anne baba diyor sese cok donup bakiyor adina donup bakiyor bilmiyorum artik.ama bir kbustayim ve bir turlu uyanamiyorum

Canım benim Allah acilen şifasını ilacını doktorunu denk getirsin... Derdi veren dermanı da verir inşallah. Rabbim güç kuvvet versin sana da...

M melda983 @Aryadeniz38 kızlar prenseslerinizin doğum günü simdiden kutlu olsun tam günü hatirlayamadim sadece nisan ayı oldugunu hatirladim :)

Teşekkür ederiz teyzesi bizi unutmadığın için :) 19 nisandı doğum günü minik mucizemin. 17 Nisan da, @Aryadeniz38 inki diye hatırlıyorum. Rabbim yavrularımıza hayırlı, uzun ömürler versin inş. Kelebek konseptli 1 yaş doğum günü kutlaması da yaptık, minik tırtıl kelebek oldu artık :) Birkaç foto var aşağıda sizinkileri de görürüz inş

Harika görünüyor canım bayıldım :) Rabbim nice yaşlara sevdikleriyle beraber eristirsin, size de minik mucizenizin hep güzel günlerini gormeyi nasip etsin :)

Bizim de bir buçuk ayimiz kaldi 1 yaşına ulasmamiza :)

Merhaba,

Ben bir süredir takip edemedim burayı eskilerdenim. Annelik gerçekten çok zor başladığı andan itibaren. Hepimiz korkular yaşadık bu süreçte, kimilerimiz yavrusuna kavuşamadan günlerce yoğun bakım kapısında bekledi. Bunlardan biri benim. 2 ay küvöz yolu gözledim 6.5 aylık doğdu yavrum. Her gün kötü bir haber verirler diye korkuyla gittim hastaneye. Hamdolsun kavuştuk. Ama ona birşey olur korkusu hep var. Takiplerimiz devam ediyor nöroloji, fizik tedavi vs. Anne güçlü kalmak zorunda yavrusuna destek olmak zorunda. Raporu doktorunuz da bir yorumlasın bakalım. Onlar hep en kötüsünü söylüyorlar bundan emin ol. Sen bolca dua edip yavruna destek ol. Tam olarak adını bilemiyorum ama kas gevşekliği bir arkadaşımın oğlunda da var. Gelişimi biraz geç oldu yürümesi, konuşması vs. Ama iyi şimdi. Öyle kabuslara kapılmak falan yok annesi Allah'a sığınıp hastalığa çözüm aramak var. Rabbim yardımcınız olsun inş.

Harika görünüyor canım bayıldım :) Rabbim nice yaşlara sevdikleriyle beraber eristirsin, size de minik mucizenizin hep güzel günlerini gormeyi nasip etsin :)

Bizim de bir buçuk ayimiz kaldi 1 yaşına ulasmamiza :)

Amiiiin inş. Senin minik hızlı çıkmış yürümeye başlamış maşaAllah :) Sen doğum günü yapana kadar koşar zapdetmek daha zor olur :) Allah yardımcın olsun şimdiden

Amiiiin inş. Senin minik hızlı çıkmış yürümeye başlamış maşaAllah :) Sen doğum günü yapana kadar koşar zapdetmek daha zor olur :) Allah yardımcın olsun şimdiden

Sorma canım ya dogumu yaptiran doktor firlama olacak bu demisti hakliymis dogum gunu ramazana denk geliyor nasil etsem bilemedim...

M melda983 canım nerelerdesin kuzun ve sen Nasılsıniz çok merak ediyorum sizi

Bizi sorup sen kaybolmuşsun. Hamdolsun iyiyiz. Büyümeye çalışıyor yavruşum. Emekleme gayretinde henüz tam gaz ileri gidemese de poposunun üzerinde dolanıyor odayı. Bazen koltukların masanın altına falan girip bağrınmaya başlıyor :) Siz nasılsınız?

Sen yokken buralar biraz karıştı canım :) instagram muhabbeti oldu. İnstagramda grup kurmak ve bu gruba üye cagirmak yasak olduğundan yönetim bazı arkadaşların hesabını iptal etti.

Allahim insallah biseyi yoktur saglikli sihhatli olur anne dediği zamanları duyarsin akilli bi bebis olur insallah iyi düşünelim iyi olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…