- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.381
Teyzeleri Salih bugün resmi olarak yürüdü :)
Oyy maşallah belliydi zaten erken yürüyeceği
Tam kaç aylık şuan?
Merhaba yine ben.kizim hala basini tutamiyor desteksiz oturamiyor norologa giturdum bir suru test yapildi kan testleri amino asitler laktik asitler kromozom analizi hepsi temiz cikti 2 gun once molekuler kardiyotipleme sonucu cikti kizimin iki kromozomunda delesyon yani yipranma kopma cikti henuz drumuz yorumlamadi ulasamiyoruz beyefendiye ama ne yerdeyim ne gokte raporda cok kotu seylerde yaziyor bu oldugumu o kromozomda olabilecek seyler mi bikmiyorum ama orda tek var olduguna inandagim muscular hipoteni kas gevsekligi anne baba diyor sese cok donup bakiyor adina donup bakiyor bilmiyorum artik.ama bir kbustayim ve bir turlu uyanamiyorum
M melda983 @Aryadeniz38 kızlar prenseslerinizin doğum günü simdiden kutlu olsun tam günü hatirlayamadim sadece nisan ayı oldugunu hatirladim :)
Teşekkür ederiz teyzesi bizi unutmadığın için :) 19 nisandı doğum günü minik mucizemin. 17 Nisan da, @Aryadeniz38 inki diye hatırlıyorum. Rabbim yavrularımıza hayırlı, uzun ömürler versin inş. Kelebek konseptli 1 yaş doğum günü kutlaması da yaptık, minik tırtıl kelebek oldu artık :) Birkaç foto var aşağıda sizinkileri de görürüz inşEki Görüntüle 1989659 Eki Görüntüle 1989659 Eki Görüntüle 1989660
Merhaba yine ben.kizim hala basini tutamiyor desteksiz oturamiyor norologa giturdum bir suru test yapildi kan testleri amino asitler laktik asitler kromozom analizi hepsi temiz cikti 2 gun once molekuler kardiyotipleme sonucu cikti kizimin iki kromozomunda delesyon yani yipranma kopma cikti henuz drumuz yorumlamadi ulasamiyoruz beyefendiye ama ne yerdeyim ne gokte raporda cok kotu seylerde yaziyor bu oldugumu o kromozomda olabilecek seyler mi bikmiyorum ama orda tek var olduguna inandagim muscular hipoteni kas gevsekligi anne baba diyor sese cok donup bakiyor adina donup bakiyor bilmiyorum artik.ama bir kbustayim ve bir turlu uyanamiyorum
Harika görünüyor canım bayıldım :) Rabbim nice yaşlara sevdikleriyle beraber eristirsin, size de minik mucizenizin hep güzel günlerini gormeyi nasip etsin :)
Bizim de bir buçuk ayimiz kaldi 1 yaşına ulasmamiza :)
Amiiiin inş. Senin minik hızlı çıkmış yürümeye başlamış maşaAllah :) Sen doğum günü yapana kadar koşar zapdetmek daha zor olur :) Allah yardımcın olsun şimdiden
Sorma canım ya dogumu yaptiran doktor firlama olacak bu demisti hakliymisdogum gunu ramazana denk geliyor nasil etsem bilemedim...
Son sayfalara baktım da eskiler iyiden el etek çekmiş bi @kayacans ı gördüm bir de seniEmira SY . Nerde bu kızlaaaar? matsiyahoje @Aryadeniz38 misam HejaR12 @gvn1907 @Studentmom denizbatiekin idilduam insanbuL un hesap bile kapanmış sanırım çıkmıyor listede.
Ayyyy cok heyecanli dimi. Masallah salih paşayaTeyzeleri Salih bugün resmi olarak yürüdü :)
Allahim insallah biseyi yoktur saglikli sihhatli olur anne dediği zamanları duyarsin akilli bi bebis olur insallah iyi düşünelim iyi olsun insMerhaba yine ben.kizim hala basini tutamiyor desteksiz oturamiyor norologa giturdum bir suru test yapildi kan testleri amino asitler laktik asitler kromozom analizi hepsi temiz cikti 2 gun once molekuler kardiyotipleme sonucu cikti kizimin iki kromozomunda delesyon yani yipranma kopma cikti henuz drumuz yorumlamadi ulasamiyoruz beyefendiye ama ne yerdeyim ne gokte raporda cok kotu seylerde yaziyor bu oldugumu o kromozomda olabilecek seyler mi bikmiyorum ama orda tek var olduguna inandagim muscular hipoteni kas gevsekligi anne baba diyor sese cok donup bakiyor adina donup bakiyor bilmiyorum artik.ama bir kbustayim ve bir turlu uyanamiyorum
Ayyyy cok heyecanli dimi. Masallah salih paşaya
10 ay 10 günlük yürümüş oldu canım. Görsen boyu minicik böcek gibi birsey evin icinde düşe kalka dolanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?