- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.401
Heralde topiğin en fırlama çocukları bizim. Bizimki de koltukları tutunup yürüyo maşallah. .Sorma canım ya dogumu yaptiran doktor firlama olacak bu demisti hakliymisdogum gunu ramazana denk geliyor nasil etsem bilemedim...
Allah analı babalı büyütsün.. maşallah. .Herkese merabaaa anneler ve kuzuları Nasıllar ?
Biz 9.ayımızı geride baktık ve yarın Allah'ın izniyle işe başlıyorum ilk gün nasıl geçecek çok heyecanlıyım şimdiden yemeklerimi yaptım birkaç ütüm var onları halletmeye çalışıyorum
Oğlum birkaç haftadır tutunarak sıralamaya başladı artık her şey tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor ve çok şükür bunu başarıyor
Günlük mutlaka dışarıya çıkıyoruz çimlere oturuyoruz yaprakları otları inceliyoruz parkta salıncakta sallanıyoruz
Akşamları ben ve babamız ayrı ayrı ve birlikte olmak üzere oyunlar oynuyoruz
al-ver
Gel
Merabaaa yapmayı öğrendik/
Toplarla oynamayı çok seviyoruz şarkı dinlemeyi çok seviyoruz
dişimiz henüz çıkmadı ama çok beyazlaşmış/her gören dişi çıkıyor diyor ama bekliyoruz halaaa
Ve dün ilk defa denizle buluştuk oğlum zaten suyu çok seviyordu denize girince mest oldu...
Bizden böyle teyzeler çok öpüyoruz sizleri de kuzuları da herkese sevgiler
Herkese merabaaa anneler ve kuzuları Nasıllar ?
Biz 9.ayımızı geride baktık ve yarın Allah'ın izniyle işe başlıyorum ilk gün nasıl geçecek çok heyecanlıyım şimdiden yemeklerimi yaptım birkaç ütüm var onları halletmeye çalışıyorum
Oğlum birkaç haftadır tutunarak sıralamaya başladı artık her şey tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor ve çok şükür bunu başarıyor
Günlük mutlaka dışarıya çıkıyoruz çimlere oturuyoruz yaprakları otları inceliyoruz parkta salıncakta sallanıyoruz
al-ver
Gel
dişimiz henüz çıkmadı ama çok beyazlaşmış/her gören dişi çıkıyor diyor ama bekliyoruz halaaa
Ve dün ilk defa denizle buluştuk oğlum zaten suyu çok seviyordu denize girince mest oldu...
Sicak memleketin faydalari biz disari hic cikamiyoruz çünkü yaklasik 3 haftadır devamli rüzgar var gunes olsa bile ruzgarli. Oglusum henuz cimenle falan tanisamadi yani. Hafta sonu ank gitmistik simdi geldik uygarim öksürmeye basladi arabada cok terledi yaa bu çocuğun kafa ve boyun ense her uyudugunda sirilsiklam oluyor normal mi bilemedimHerkese merabaaa anneler ve kuzuları Nasıllar ?
al-ver
Gel
ya bende çok istiyorum yaşına gelince yeni bi bebek yapmayı ama cesaret edemiyorum ikisi çok mu zor olur bu çocuğa iyi bakamam mı diye kafamda deli sorular varEvet ☺ birlikte büyüsnler dedik planlı gebelik yani ben çok seviyorum takım giydirmeyi ikiz gibi
Bende vermiyorum 6 aylık kontrolünde herşey normaldi??????Ne deposu boşalmış
Canım biz de vermiyoruz maalesef
Sen yokken buralar biraz karıştı canım :) instagram muhabbeti oldu. İnstagramda grup kurmak ve bu gruba üye cagirmak yasak olduğundan yönetim bazı arkadaşların hesabını iptal etti.
Oncelikle Allah sabrini versin insallah tedavisi vardir arastir kesinlikle yilginliga kapilma ben ne kadar kotulerini gordum ailelerinin ilgi ve alakasi cabalariyla cok seyler basaran insallah senin prensesinki hafiftir ve ufak bir tedaviyle halledilir.Merhaba yine ben.kizim hala basini tutamiyor desteksiz oturamiyor norologa giturdum bir suru test yapildi kan testleri amino asitler laktik asitler kromozom analizi hepsi temiz cikti 2 gun once molekuler kardiyotipleme sonucu cikti kizimin iki kromozomunda delesyon yani yipranma kopma cikti henuz drumuz yorumlamadi ulasamiyoruz beyefendiye ama ne yerdeyim ne gokte raporda cok kotu seylerde yaziyor bu oldugumu o kromozomda olabilecek seyler mi bikmiyorum ama orda tek var olduguna inandagim muscular hipoteni kas gevsekligi anne baba diyor sese cok donup bakiyor adina donup bakiyor bilmiyorum artik.ama bir kbustayim ve bir turlu uyanamiyorum
Masallah prensese cok zor gunler gecirdiniz hep dua ettik sukur bugunlerini gorduk Allah kaderini bahtini yuzu gibi guzel etsin insallahTeşekkür ederiz teyzesi bizi unutmadığın için :) 19 nisandı doğum günü minik mucizemin. 17 Nisan da, @Aryadeniz38 inki diye hatırlıyorum. Rabbim yavrularımıza hayırlı, uzun ömürler versin inş. Kelebek konseptli 1 yaş doğum günü kutlaması da yaptık, minik tırtıl kelebek oldu artık :) Birkaç foto var aşağıda sizinkileri de görürüz inşEki Görüntüle 1989659 Eki Görüntüle 1989659 Eki Görüntüle 1989660
Allah sabir versin canim yinede kendini uzmeye degmez her insan dusunceli olmuyo heleki senin dusunduklerini dusunmelerine imkan yok ya esine soyle bu durumu yada kendini yiyip bitirme esin umursamiyo mu ucretsiz izin alir cocuguna kendin bakarsin en guzeli sonucta hem calisilsin para gelsin hemde tum isleri kadin yapsin istiyolar.Günaydın
Kizlar ben bu kaynanayi boğsam kac sene yerim
Valla cildiracam. Kadin sozde bebeğe bakmaya geliyor ki bence gerek yok ben zaten 3.45da ise gidiyorum esim de 3.30da eve gelmis oluyor ama beyimiz uyuyacak gelince işten cok agir işte calisiyor teknoloji tasarım ogretmeni aksama kadar makasla kagit kes bic zor is tabi. Gelince uyumak icin anasini cagiriyo kaynana geliyo sagolsun biz merkezde oturuyoruz o avanos ilcesinde 25 dk falan otobusle. Neyse cok uzattim geliyor sabah kalkiyor geciyo tv karsisina bi de uygar bugun gece uyumadi pek dimi diyor bütün sinirlerim geliyo ben kahvaltıyı hazirlayana kadar odadan cikmiyo ee tabi uygar da benimle. Neyse efendim kahvalti hazir diyoruz gelip yiyip kalkiyo sofra öyle duruyo. Aksama ben yapmazsam yemek yapilmiyor. Yapsam isten 19.30da geliyorum isitilip bi kez masa hazirlanmiyor. Gelince isten uygari emziriyorum sonra zorla bebegi kucağımdan cekip alıyorlar neymis acikmislarmis ya ben bebegimi ozledim uygar pacalaruma yapismis sekilde onlara yemek hazirliyorum harammmm olsun
Valla delirecem
Oglumu alip çekip gidesim geliyor
Kizlar daha gec belli olabiliyo 16.hafta ve sonrasinda daha iyi belli olur .Kızlar Merhaba bi sorum olacak kız bebeği olanlar cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba ikinci hamileliğim oğlumu erken öğrenmiştim de bunda biraz bekleyip öle gideyim diyorum
Çok zor bi durum arkadaşım ya kendin bakacaksın çalışmayacaksın ya da eşine söyleyeceksin sana daha çok destek olacak ama kimsenin senin gibi düşünmesini bekleme sinirlerini de yıpratmamaya çalış bebeğin etkilenir canımGünaydın
Valla cildiracam. Kadin sozde bebeğe bakmaya geliyor ki bence gerek yok ben zaten 3.45da ise gidiyorum esim de 3.30da eve gelmis oluyor ama beyimiz uyuyacak gelince işten cok agir işte calisiyor teknoloji tasarım ogretmeni aksama kadar makasla kagit kes bic zor is tabi. Gelince uyumak icin anasini cagiriyo kaynana geliyo sagolsun biz merkezde oturuyoruz o avanos ilcesinde 25 dk falan otobusle. Neyse cok uzattim geliyor sabah kalkiyor geciyo tv karsisina bi de uygar bugun gece uyumadi pek dimi diyor bütün sinirlerim geliyo ben kahvaltıyı hazirlayana kadar odadan cikmiyo ee tabi uygar da benimle. Neyse efendim kahvalti hazir diyoruz gelip yiyip kalkiyo sofra öyle duruyo. Aksama ben yapmazsam yemek yapilmiyor. Yapsam isten 19.30da geliyorum isitilip bi kez masa hazirlanmiyor. Gelince isten uygari emziriyorum sonra zorla bebegi kucağımdan cekip alıyorlar neymis acikmislarmis ya ben bebegimi ozledim uygar pacalaruma yapismis sekilde onlara yemek hazirliyorum harammmm olsun
Valla delirecem
Canım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah. Sonuçtan bizi haberdar et olur mu?Merhaba yine ben.kizim hala basini tutamiyor desteksiz oturamiyor norologa giturdum bir suru test yapildi kan testleri amino asitler laktik asitler kromozom analizi hepsi temiz cikti 2 gun once molekuler kardiyotipleme sonucu cikti kizimin iki kromozomunda delesyon yani yipranma kopma cikti henuz drumuz yorumlamadi ulasamiyoruz beyefendiye ama ne yerdeyim ne gokte raporda cok kotu seylerde yaziyor bu oldugumu o kromozomda olabilecek seyler mi bikmiyorum ama orda tek var olduguna inandagim muscular hipoteni kas gevsekligi anne baba diyor sese cok donup bakiyor adina donup bakiyor bilmiyorum artik.ama bir kbustayim ve bir turlu uyanamiyorum
Merhaba yine ben.kizim hala basini tutamiyor desteksiz oturamiyor norologa giturdum bir suru test yapildi kan testleri amino asitler laktik asitler kromozom analizi hepsi temiz cikti 2 gun once molekuler kardiyotipleme sonucu cikti kizimin iki kromozomunda delesyon yani yipranma kopma cikti henuz drumuz yorumlamadi ulasamiyoruz beyefendiye ama ne yerdeyim ne gokte raporda cok kotu seylerde yaziyor bu oldugumu o kromozomda olabilecek seyler mi bikmiyorum ama orda tek var olduguna inandagim muscular hipoteni kas gevsekligi anne baba diyor sese cok donup bakiyor adina donup bakiyor bilmiyorum artik.ama bir kbustayim ve bir turlu uyanamiyorum
Günaydın
Valla delirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?