- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.241
Kizlar ilk sorumsab simplex damla kullaniyorum bebegim cok gazli surekli ikiniyo damla ise yaradi gibi ama damlayi verdikten sonra butun ictigini kusuyo agzindan ve burnundan damlayla alakasi varmidir sizce ac karnina vermeye calisiyorum ama bebegim surekli emmek istedigi icin mumkun olmuyo
Canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum haklısın ama sen kendine de dikkat etmen lazım canım
Rabb im şifa versin Şafi ismiyle inşaalalh
Can'ım sne üzülürsen direk sütünü ve bebeğini etkiler
Dirençli olmaya çalışmalıyız napalım
Tez vakitte iyileşsin kuzu inşaallah
Duamız sizinle
canim seni cok iyi anliyorum ilk kizimda bende yasadim onu hastanede birakip eve donmek cok aci ama gececek allahin izniyle beterin beteri var aglama yavruna kavusacaksin ve ona orda iyi bakiliyor oyle dusn
allah razi olsun hepinizden bugün biraz daha iyim ALLAHIN IZNIYLE iylesecek evimize doncez bende hastanedeyim emziriyorum enfeksiyon neyden yapmış bilmiyorum doktor daha bişey demediGecmis olsun cnm. Enfeksiyon neyden olmus ki?
Bizi habersiz bırakma canımallah razi olsun hepinizden bugün biraz daha iyim ALLAHIN IZNIYLE iylesecek evimize doncez bende hastanedeyim emziriyorum enfeksiyon neyden yapmış bilmiyorum doktor daha bişey demedi
Genel cerrahi bakıyor canimAman canım dikkat et ona. Ben onun yüzünden Ateşlendim. Süt ateşi yapıyo. Annem oyle sert kalirsa kitleye bile cevirebilir diyo Allah korusun. Ben ordan emzirirken ve sagarken dün sert yerleri baya ovaladim soktuk o sayede açıldı kızım sagdiktan sora emince rahatladı. Ama f
Geçici çözüm tabi. Tekrar doluyor malum. Sanırım hergün bole bosaltacagiz başka bu çözüm üretmedin henüz. En kötü doktora gitmek lazım ama hangi bölüm ilgilenir fikrim yok. Başka çözüm bulursan sende bana sole canım
Bize daralmaya ilgili birşey demedi doktor sadece mide kapağı gelişmediği için olur dedi 8-9aya anca düzelir dediCanim benimkisi de oyle maalesef. Mide cikisinda daralmadan suphelendi doktorlar ama temiz cikti tahlilleri. Doktorlar dedi ki besleme seklinden kaynaklaniyo olabilir ama dedikleri gibi emziriyorum yine de degismedi hala ayni her emzirme sonrasi mutlaka yediklerini kusuyo o yuzden 2 saatte bir emzirrenlere cok ozeniyorum cunku ben gunde belki 20 25 kez emziriyom. @insanbuL canim seni. Miniginde de mi mide cikisi daflmadi var? Bu kusma ne zaman gecer
Ayy inşallah sürmez o kadar hiç kıyamıyorum çok rahatsız oluyorO kadar surmez heralde canim iki aya duzelmisti benim oglum. İs yaparken yaninda uyut. Gece uykusunda genelde kusmuyor bebekler
Canım yapıştırmaydi brnim ki ama şu An 5 dikiş atıldı normal dikişle yapılsaydı allah bilir kaç dikiş atılacaktıSezeryanda toplam kac dikis oluyo canim
Aynen dün çıktığından beri daha rahat yazık bişsem önce yapardmO agri yaparmis belki de rahatladi cikincA kuzum yaa
Çıkması iyi birşey bir çok bebekte olurmuş ve ilk üç ay çıkardım çıkardn sonra çıkmazmış bebeklere huzursuzluk ve ağrı verirmişYapıyorum canım da çıkması iyi bir set mi anlamadım siz öyle yaptınız diye mi çıktı onlar nasıl geçer peki
Insallah o kadar surmez canimBize daralmaya ilgili birşey demedi doktor sadece mide kapağı gelişmediği için olur dedi 8-9aya anca düzelir dedi
Ben de bugun yapicamAynen dün çıktığından beri daha rahat yazık bişsem önce yapardm
Yap bakalım senin kuzuda da varmıBen de bugun yapicam
her banyodan sonra bebeyagi suruyorum ben.su ana kadar bir sorun olmadiKızlar bebeğimin gıdığının alti çizgi şeklinde pışık oluyone yapsam geçer sürekli kapalı kaldığı icin orası pisiyo baba bi akıl verin nolur cok üzülüyorum;(
Canim fileyle kolay oluyo.yoksa tek yikayamam benKizlar bebeklerinizi tek basınıza yikayanilenlere masallah barekallah ben hala tek basima yikamaya cesaret edemiyorumaceminin acemisi bir anneyim sanirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?