2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim biz o damlayi kullanmiyoz ama bizde de durum ayni. Yani damlayla ilgili oldugunu sanmiyorum. Bu sabah kulak pamugunu zeytinyagina batirip fitil gibi oglumun poposunun ucuna soktum. Denemeye korkuyodum ama bugun denedim. 3 kez kakasini yapti simdi misil misil uyuyo. Denemeye cesaret edeilirsen yap insallah duzelir kuzucuk

Canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum haklısın ama sen kendine de dikkat etmen lazım canım

Rabb im şifa versin Şafi ismiyle inşaalalh
Can'ım sne üzülürsen direk sütünü ve bebeğini etkiler
Dirençli olmaya çalışmalıyız napalım
Tez vakitte iyileşsin kuzu inşaallah
Duamız sizinle

canim seni cok iyi anliyorum ilk kizimda bende yasadim onu hastanede birakip eve donmek cok aci ama gececek allahin izniyle beterin beteri var aglama yavruna kavusacaksin ve ona orda iyi bakiliyor oyle dusn

Gecmis olsun cnm. Enfeksiyon neyden olmus ki?
allah razi olsun hepinizden bugün biraz daha iyim ALLAHIN IZNIYLE iylesecek evimize doncez bende hastanedeyim emziriyorum enfeksiyon neyden yapmış bilmiyorum doktor daha bişey demedi

Genel cerrahi bakıyor canim

Sagol canim insallah ama bizim de kaka problemimiz yok aslinda uykusunda uykuya dalarken emerken surekli ikiniyo doktor gazli bi bebek dedi damlayi o yuzden kullaniyodum aslinda cevabin icin teşekkürler

Bize daralmaya ilgili birşey demedi doktor sadece mide kapağı gelişmediği için olur dedi 8-9aya anca düzelir dedi

Yapıyorum canım da çıkması iyi bir set mi anlamadım siz öyle yaptınız diye mi çıktı onlar nasıl geçer peki
Çıkması iyi birşey bir çok bebekte olurmuş ve ilk üç ay çıkardım çıkardn sonra çıkmazmış bebeklere huzursuzluk ve ağrı verirmiş

Biricik arkadaşlarım
Oyle acemi bir hamile ve anneyim ki bilmediğim bir suru şey oldu oluyorda ama öyle arkadaşlarım ablalarım varki burada anneme bile sormadan buraya yazmak istiyorum çünkü oyle güzel içten cevaplar alıyorum ki içimde ne korku kalıyor ne şüphe ne de merak...buradaki butun topik canlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum bir insan görmeden tanımadan birini bu kadar sevebilir mi ? Buradaki herkesi çok ama çok seviyorum ve her daim dualarıma da ekliyorum.Rabbim hepimize yavrularımızla eşimizle (kvsiz) musmutlu hayırlı ömürler nasip etsin.Hastalığı sıkıntısı gazı olan miniklerimize de şifalar versin ... evlatlarımızın ilk adımlarına ilk konuşmalarına şahit olup burada paylaşabilme duasıyla
. temmuz annesi olamayıp peşinizi bırakmayan karpuz suyunuz

Günaydın anneler ya da tünaydın ya daaaaa henüz uyyyamayanlar

Ertuğrul beyimizi banyo yaptırdım emzirdim uyuya kaldı yavrum
İnşaalalh gaz sancısız oluruz yavrularımız yoksa çok kıvranıyor maalesef..
İçimşz sızlıyor../
Şifa versin Rabb im cümlemize

Şöyle bi baktım da 9 ay çabucak geçmiş gitmiş .. Hatta biz 23günlük olmuşuz bilem bin şükür
Alt değiştir emzir uyut yıka gaz çıkar derken Zaman ne de hızlı geçiyor
Pek tatlı telaşlar
Onların sağlıkla büyüdüklerini görmek ne yüce şükür sebebi

Kizlar bebeklerinizi tek basınıza yikayanilenlere masallah barekallah ben hala tek basima yikamaya cesaret edemiyorum aceminin acemisi bir anneyim sanirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…