- 25 Eylül 2016
- 464
- 756
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.421
allahım tez vakitte şifa versin. Çok geçmiş olsun arkadaşım sağlam tut kendini prensesin sana ihtiyacı varMerhaba yine ben.kizim hala basini tutamiyor desteksiz oturamiyor norologa giturdum bir suru test yapildi kan testleri amino asitler laktik asitler kromozom analizi hepsi temiz cikti 2 gun once molekuler kardiyotipleme sonucu cikti kizimin iki kromozomunda delesyon yani yipranma kopma cikti henuz drumuz yorumlamadi ulasamiyoruz beyefendiye ama ne yerdeyim ne gokte raporda cok kotu seylerde yaziyor bu oldugumu o kromozomda olabilecek seyler mi bikmiyorum ama orda tek var olduguna inandagim muscular hipoteni kas gevsekligi anne baba diyor sese cok donup bakiyor adina donup bakiyor bilmiyorum artik.ama bir kbustayim ve bir turlu uyanamiyorum
Masallah prensese cok zor gunler gecirdiniz hep dua ettik sukur bugunlerini gorduk Allah kaderini bahtini yuzu gibi guzel etsin insallah
Canim.laktik asit yapildi amino aait yapildi organik asit yapildi ayri kromozom testi yapildi bunlar temiz cikti en son molekuler kardiyotiplemeyi aldim aa ve acylcarnite profili temiz cikti kromozom periferik kandan eveto temiz molekuler kardiyotiplemede periferik kandan 4 ve 14 kromozomda delesyon saptanmos baska testler esliginde degerlendirilmelinyaziyor anne babadanda kromozom analizi kardiyotipleme istiyorCanım cok gecmıs olsun , preferik kanda kromozom analizi tmiz çıktı? Başka bir testtemi problem görünüyor? Testi gönderebilirmisin?
Aminnn cook tesekkur ederimDefnenazlım
allahım tez vakitte şifa versin. Çok geçmiş olsun arkadaşım sağlam tut kendini prensesin sana ihtiyacı var
Insallah hayirli sonuclar alirim tmm canim mutlakaCanım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah. Sonuçtan bizi haberdar et olur mu?
Insallah cnm teskkr ederimOncelikle Allah sabrini versin insallah tedavisi vardir arastir kesinlikle yilginliga kapilma ben ne kadar kotulerini gordum ailelerinin ilgi ve alakasi cabalariyla cok seyler basaran insallah senin prensesinki hafiftir ve ufak bir tedaviyle halledilir.
Günaydın
Kizlar ben bu kaynanayi boğsam kac sene yerim
Valla cildiracam. Kadin sozde bebeğe bakmaya geliyor ki bence gerek yok ben zaten 3.45da ise gidiyorum esim de 3.30da eve gelmis oluyor ama beyimiz uyuyacak gelince işten cok agir işte calisiyor teknoloji tasarım ogretmeni aksama kadar makasla kagit kes bic zor is tabi. Gelince uyumak icin anasini cagiriyo kaynana geliyo sagolsun biz merkezde oturuyoruz o avanos ilcesinde 25 dk falan otobusle. Neyse cok uzattim geliyor sabah kalkiyor geciyo tv karsisina bi de uygar bugun gece uyumadi pek dimi diyor bütün sinirlerim geliyo ben kahvaltıyı hazirlayana kadar odadan cikmiyo ee tabi uygar da benimle. Neyse efendim kahvalti hazir diyoruz gelip yiyip kalkiyo sofra öyle duruyo. Aksama ben yapmazsam yemek yapilmiyor. Yapsam isten 19.30da geliyorum isitilip bi kez masa hazirlanmiyor. Gelince isten uygari emziriyorum sonra zorla bebegi kucağımdan cekip alıyorlar neymis acikmislarmis ya ben bebegimi ozledim uygar pacalaruma yapismis sekilde onlara yemek hazirliyorum harammmm olsun
Valla delirecem
Oglumu alip çekip gidesim geliyor
Merhaba cnm evet o zorngunlerine sahit olanlardanim surekli dualarimdaydin sujur allah saglik versin kzizina sana herkese kizimi bu sekilde girunce dayanamiyorum insallah tedavusi vardir gecicidir zekasinda bir sikinti cikmazMerhaba,
Ben bir süredir takip edemedim burayı eskilerdenim. Annelik gerçekten çok zor başladığı andan itibaren. Hepimiz korkular yaşadık bu süreçte, kimilerimiz yavrusuna kavuşamadan günlerce yoğun bakım kapısında bekledi. Bunlardan biri benim. 2 ay küvöz yolu gözledim 6.5 aylık doğdu yavrum. Her gün kötü bir haber verirler diye korkuyla gittim hastaneye. Hamdolsun kavuştuk. Ama ona birşey olur korkusu hep var. Takiplerimiz devam ediyor nöroloji, fizik tedavi vs. Anne güçlü kalmak zorunda yavrusuna destek olmak zorunda. Raporu doktorunuz da bir yorumlasın bakalım. Onlar hep en kötüsünü söylüyorlar bundan emin ol. Sen bolca dua edip yavruna destek ol. Tam olarak adını bilemiyorum ama kas gevşekliği bir arkadaşımın oğlunda da var. Gelişimi biraz geç oldu yürümesi, konuşması vs. Ama iyi şimdi. Öyle kabuslara kapılmak falan yok annesi Allah'a sığınıp hastalığa çözüm aramak var. Rabbim yardımcınız olsun inş.
Canim nerde oturdugunuzu bilmiyorum ama imkanin varsa ankarada mikrogen var Prof Volkan Baltaci genetik konusunda cok iyi onunlada gorusun derim benCanim.laktik asit yapildi amino aait yapildi organik asit yapildi ayri kromozom testi yapildi bunlar temiz cikti en son molekuler kardiyotiplemeyi aldim aa ve acylcarnite profili temiz cikti kromozom periferik kandan eveto temiz molekuler kardiyotiplemede periferik kandan 4 ve 14 kromozomda delesyon saptanmos baska testler esliginde degerlendirilmelinyaziyor anne babadanda kromozom analizi kardiyotipleme istiyor
Ben mersinde oturuyorum cnm prof cetin okuyaz var burda ona goturdum.norolog henuz cikan sonucu yorumlamadi mr istiyor cocuk bronsit oldugundan giremedik kesin gelicem ankaraya sonuc ne olursa olsunCanim nerde oturdugunuzu bilmiyorum ama imkanin varsa ankarada mikrogen var Prof Volkan Baltaci genetik konusunda cok iyi onunlada gorusun derim ben
Kızlar nasıl gidiyor? ? Dişler, ek gıda, emzirme, uyku düzeni?? Biz tam bi düzen oturtamıyoruz ya.. uykusu bi düzene girmedi.. hareketli maşallah. . 4 dişimiz çıktı. . Ek gıda da idare ediyoruz televizyon la.. zararlı ama napim??
Aynen canim verdikce istiyolar ben suan calismiyorum evdeyim oglumungece uykusu iyi degil sabahliyorum cogu zaman esim sabah ise gitcem diye hic kalkmiyobide ses olursa soyleniyo evdeyim ya butun ev isleri yemek hersey bende isten geliyo uykusuzum diye yatiyo sonra gece tv izleyip oturuyo e haliyle uykusuz kaliyo yani cocuk yuzunden degil e ben ise baslicam 25 gun sonra yine cok farkli olmuyacakSesini çıkarmazsan maalesef herkes üzerine geliyor bu dünyada. İslamiyeti hakkıyla yaşayan kimse kalmadığı için biz kadınlar daha fazla eziliyoruz. Sen eşine emanetsin, seni koruyup kollaması lazım. Ev işlerini yapmak zorunda bile değil kadın, yaparsa sadakası oluyor. Madem bunları kendileri düşünemiyorlar uygun bir dille sesini çıkar. Yavrumu doyurmadan, hasretini gidermeden sizi düşünemem de. Bizahmet kayınvaliden ve eşin yardımcı olsunlar. He olmuyor mu o halde çalışmayacağım de, evde yemeğini de yaparsın, çocuğuna da bakarsın.
Valla işin özü erkekler dışarda işe gidiyor diye dünyanın yükü sırtlarında sanıyorlar olay bu canciklerim. Benimki de arada ipi kaçırıyor hop dedik diyorum geri alıyoruz çok şükür destek olur ama ipleri bırakmam yani ben bu çocuğu tek başıma yapmadım kariyerimi bıraktım evladıma bakmak için. Gocunmuyorum severek yapıyorum ama bizimki de can yani erkekler anlamıyor "tüm gün evdesin" mantığı var ya ifrit oluyorum o kafaya işte.Aynen canim verdikce istiyolar ben suan calismiyorum evdeyim oglumungece uykusu iyi degil sabahliyorum cogu zaman esim sabah ise gitcem diye hic kalkmiyobide ses olursa soyleniyo evdeyim ya butun ev isleri yemek hersey bende isten geliyo uykusuzum diye yatiyo sonra gece tv izleyip oturuyo e haliyle uykusuz kaliyo yani cocuk yuzunden degil e ben ise baslicam 25 gun sonra yine cok farkli olmuyacak
Cok haklisin evdeyizde butun gun yatmiyoruz ya ben iste bukadar yorulmuyodum onceden de yardim etmezdi yine etmiyo sukur ki oglanla aksam ilgileniyo ama bende yanindayim sonucta 9 dan sonra is yapilmiyo o sureicinde bile esimin cay keyfi olurValla işin özü erkekler dışarda işe gidiyor diye dünyanın yükü sırtlarında sanıyorlar olay bu canciklerim. Benimki de arada ipi kaçırıyor hop dedik diyorum geri alıyoruz çok şükür destek olur ama ipleri bırakmam yani ben bu çocuğu tek başıma yapmadım kariyerimi bıraktım evladıma bakmak için. Gocunmuyorum severek yapıyorum ama bizimki de can yani erkekler anlamıyor "tüm gün evdesin" mantığı var ya ifrit oluyorum o kafaya işte.
İşte sırf bunlar yüzünden oğlumu farklı yetiştirmek için elimden geleni yapacağım ben. Allah nasip eder de gelinimi görürsem el üstünde öz kızım gibi olacak hele oğlum odunluk yapsın o zaman. Şimdiden öyle nazlı olmasın diye düşünce falan hiç tepki vermiyorum kocabey kızıyor kendi gibi nazlı yapacak çocuğumu bıraksamCok haklisin evdeyizde butun gun yatmiyoruz ya ben iste bukadar yorulmuyodum onceden de yardim etmezdi yine etmiyo sukur ki oglanla aksam ilgileniyo ama bende yanindayim sonucta 9 dan sonra is yapilmiyo o sureicinde bile esimin cay keyfi olur
Ben de sizin gibi erkenciyim hatta sizden daha erkenciyim galiba 10 aylık kızım var şimdi bi daha hamileyim...Herkese selammmm biz oglum.ile temmuz bebesi olacakken 1 aylik sapma ile haziran bebesi olduk ve simdi surpriz bir sekilde yeniden hamileyim sozlerlede paylasmak istedim aralik sonu nasipse dogum
Benim oğlum 6 aylık ken planlı şekilde hamile kaldım şuan 9 aylık ve ben 3 aylık hamileyim aralarında nasip olursa 15 ay olacakBen de sizin gibi erkenciyim hatta sizden daha erkenciyim galiba 10 aylık kızım var şimdi bi daha hamileyim...
Canim.laktik asit yapildi amino aait yapildi organik asit yapildi ayri kromozom testi yapildi bunlar temiz cikti en son molekuler kardiyotiplemeyi aldim aa ve acylcarnite profili temiz cikti kromozom periferik kandan eveto temiz molekuler kardiyotiplemede periferik kandan 4 ve 14 kromozomda delesyon saptanmos baska testler esliginde degerlendirilmelinyaziyor anne babadanda kromozom analizi kardiyotipleme istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?