2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Defnenazlım
allahım tez vakitte şifa versin. Çok geçmiş olsun arkadaşım sağlam tut kendini prensesin sana ihtiyacı var

Canım cok gecmıs olsun , preferik kanda kromozom analizi tmiz çıktı? Başka bir testtemi problem görünüyor? Testi gönderebilirmisin?
Canim.laktik asit yapildi amino aait yapildi organik asit yapildi ayri kromozom testi yapildi bunlar temiz cikti en son molekuler kardiyotiplemeyi aldim aa ve acylcarnite profili temiz cikti kromozom periferik kandan eveto temiz molekuler kardiyotiplemede periferik kandan 4 ve 14 kromozomda delesyon saptanmos baska testler esliginde degerlendirilmelinyaziyor anne babadanda kromozom analizi kardiyotipleme istiyor

Sesini çıkarmazsan maalesef herkes üzerine geliyor bu dünyada. İslamiyeti hakkıyla yaşayan kimse kalmadığı için biz kadınlar daha fazla eziliyoruz. Sen eşine emanetsin, seni koruyup kollaması lazım. Ev işlerini yapmak zorunda bile değil kadın, yaparsa sadakası oluyor. Madem bunları kendileri düşünemiyorlar uygun bir dille sesini çıkar. Yavrumu doyurmadan, hasretini gidermeden sizi düşünemem de. Bizahmet kayınvaliden ve eşin yardımcı olsunlar. He olmuyor mu o halde çalışmayacağım de, evde yemeğini de yaparsın, çocuğuna da bakarsın.

Merhaba cnm evet o zorngunlerine sahit olanlardanim surekli dualarimdaydin sujur allah saglik versin kzizina sana herkese kizimi bu sekilde girunce dayanamiyorum insallah tedavusi vardir gecicidir zekasinda bir sikinti cikmaz

Canim nerde oturdugunuzu bilmiyorum ama imkanin varsa ankarada mikrogen var Prof Volkan Baltaci genetik konusunda cok iyi onunlada gorusun derim ben

Kızlar nasıl gidiyor? ? Dişler, ek gıda, emzirme, uyku düzeni?? Biz tam bi düzen oturtamıyoruz ya.. uykusu bi düzene girmedi.. hareketli maşallah. . 4 dişimiz çıktı. . Ek gıda da idare ediyoruz televizyon la.. zararlı ama napim??

Canim nerde oturdugunuzu bilmiyorum ama imkanin varsa ankarada mikrogen var Prof Volkan Baltaci genetik konusunda cok iyi onunlada gorusun derim ben
Ben mersinde oturuyorum cnm prof cetin okuyaz var burda ona goturdum.norolog henuz cikan sonucu yorumlamadi mr istiyor cocuk bronsit oldugundan giremedik kesin gelicem ankaraya sonuc ne olursa olsun

Tatlım dokuz buçuk aylık oldu benim sıpa. Diş yok kazır gibi kaşıyoruz şiş ama çıkmıyor. Ek gıda az alıyor sütüm bol ihtiyaç duymuyor ama ne versem tadına bakıyor yememezlik yapmıyor yani. Uyku meselesinde biz de dertliyiz çok uyanıyor yapacak bişey yok normalmiş. Onun dışında dehşet hareketliyiz sürekli konuşmaya çalışıyoruz biraz daha zorlasa yürüyecek tek başına.

Aynen canim verdikce istiyolar ben suan calismiyorum evdeyim oglumungece uykusu iyi degil sabahliyorum cogu zaman esim sabah ise gitcem diye hic kalkmiyobide ses olursa soyleniyo evdeyim ya butun ev isleri yemek hersey bende isten geliyo uykusuzum diye yatiyo sonra gece tv izleyip oturuyo e haliyle uykusuz kaliyo yani cocuk yuzunden degil e ben ise baslicam 25 gun sonra yine cok farkli olmuyacak

Valla işin özü erkekler dışarda işe gidiyor diye dünyanın yükü sırtlarında sanıyorlar olay bu canciklerim. Benimki de arada ipi kaçırıyor hop dedik diyorum geri alıyoruz çok şükür destek olur ama ipleri bırakmam yani ben bu çocuğu tek başıma yapmadım kariyerimi bıraktım evladıma bakmak için. Gocunmuyorum severek yapıyorum ama bizimki de can yani erkekler anlamıyor "tüm gün evdesin" mantığı var ya ifrit oluyorum o kafaya işte.

Cok haklisin evdeyizde butun gun yatmiyoruz ya ben iste bukadar yorulmuyodum onceden de yardim etmezdi yine etmiyo sukur ki oglanla aksam ilgileniyo ama bende yanindayim sonucta 9 dan sonra is yapilmiyo o sureicinde bile esimin cay keyfi olur

Cok haklisin evdeyizde butun gun yatmiyoruz ya ben iste bukadar yorulmuyodum onceden de yardim etmezdi yine etmiyo sukur ki oglanla aksam ilgileniyo ama bende yanindayim sonucta 9 dan sonra is yapilmiyo o sureicinde bile esimin cay keyfi olur
İşte sırf bunlar yüzünden oğlumu farklı yetiştirmek için elimden geleni yapacağım ben. Allah nasip eder de gelinimi görürsem el üstünde öz kızım gibi olacak hele oğlum odunluk yapsın o zaman. Şimdiden öyle nazlı olmasın diye düşünce falan hiç tepki vermiyorum kocabey kızıyor kendi gibi nazlı yapacak çocuğumu bıraksam

Herkese selammmm biz oglum.ile temmuz bebesi olacakken 1 aylik sapma ile haziran bebesi olduk ve simdi surpriz bir sekilde yeniden hamileyim sozlerlede paylasmak istedim aralik sonu nasipse dogum
Ben de sizin gibi erkenciyim hatta sizden daha erkenciyim galiba 10 aylık kızım var şimdi bi daha hamileyim...

Allah allah, herşey temiz çıkmış bin şükür. Şuanda boynunu tutamıyor , ayaklarına basamıyor başka bir sıkıntı yaşıyormusunuz?
Bende 2-13 resiprokal translokasyon taşıyıcısyım.ilk bebeğimi karnımda tespit edilmişti kaybettim. Bze yaz mutkala haberdar et. Şifalar diliyorum rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…