- 26 Aralık 2014
- 1.917
- 1.130
- 88
- 37
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.441
IzBen de sizin gibi erkenciyim hatta sizden daha erkenciyim galiba 10 aylık kızım var şimdi bi daha hamileyim...
Benim oglumda tasiyici daha oncekiler hastaydi kaybettimAllah allah, herşey temiz çıkmış bin şükür. Şuanda boynunu tutamıyor , ayaklarına basamıyor başka bir sıkıntı yaşıyormusunuz?
Bende 2-13 resiprokal translokasyon taşıyıcısyım.ilk bebeğimi karnımda tespit edilmişti kaybettim. Bze yaz mutkala haberdar et. Şifalar diliyorum rabbimden
Merhaba kızlar malum iki çocuk çok fazla zaman ayiramiyorum ara ara okuyorum burayı Yunus Emre'm 10 ay 10 günlük oldu 9.aydan beri emekliyor tutunup kalkıyor sıralıyor 4 üstte 2 altta 6 dişimiz var anne sütüne devam ek gıda az alıyoruz. Gece 4 defa kalkiyoruz muhakkak emmeye bizden haberler böyle. .herkesler iyidir inşallah
Hoşgeldin canım masallah Yunus Emre ye kocaman abi olmuş :) öpüyorum yakışıklıyı ve seni :*
Teşekkür ederiz canım bizde sizi opuyoruz ❤salih paşaya da maşallah yürüyor mus yakışıklım
Herkese selammmm biz oglum.ile temmuz bebesi olacakken 1 aylik sapma ile haziran bebesi olduk ve simdi surpriz bir sekilde yeniden hamileyim sozlerlede paylasmak istedim aralik sonu nasipse dogum
Ben de sizin gibi erkenciyim hatta sizden daha erkenciyim galiba 10 aylık kızım var şimdi bi daha hamileyim...
Benim oğlum 6 aylık ken planlı şekilde hamile kaldım şuan 9 aylık ve ben 3 aylık hamileyim aralarında nasip olursa 15 ay olacak
Ne güzel yürümüş hemencecik. Benim oğluş da yürüyecek gibi ama bakalım dokuz buçuk aylık oldu. Daha uzar gibi tutunarak gidiyor şimdilikSorma ya bacak kadar boyuyla yürümeye kalktıtabi sakarlık diz boyu
Benimki 10 ay bitti 11. Aya çalışıyor ama ne eemkleyebiliyor ne yuruyebiliyor hem karnimda hem kucagimda aksama kadar burnumdan geliyor... ama sevgileri tatlı napalım...Ne güzel yürümüş hemencecik. Benim oğluş da yürüyecek gibi ama bakalım dokuz buçuk aylık oldu. Daha uzar gibi tutunarak gidiyor şimdilik
Ne güzel yürümüş hemencecik. Benim oğluş da yürüyecek gibi ama bakalım dokuz buçuk aylık oldu. Daha uzar gibi tutunarak gidiyor şimdilik
Kimi bebek geç hareketleniyor tatlım napalım her birinin farklı bir huyu var. En kısa zamanda hareketlenir umarım gerçi hareket de sorun ben zaptedemiyorumBenimki 10 ay bitti 11. Aya çalışıyor ama ne eemkleyebiliyor ne yuruyebiliyor hem karnimda hem kucagimda aksama kadar burnumdan geliyor... ama sevgileri tatlı napalım...
Böyle de çok yaramaz o yüzden yürüsün yaz geliyor o dizler ne olacak öyle emeklerse şort falan nasıl giydircem düşünüyorum vallaHic de iyi birsey degil bos yere ozenme canım10ay 10gunluk yürüdü benim yaramaz. Bir bakarsin bir günde yürür hic belli olmaz ne yapacaklari :)
Yürüse hiç değilse peşinden giderim emekler gibi ama geri geri gidiyor o şekilde de bunaliyor kalkmak istiyor tembel çıktı kızım... :)
Kimi bebek geç hareketleniyor tatlım napalım her birinin farklı bir huyu var. En kısa zamanda hareketlenir umarım gerçi hareket de sorun ben zaptedemiyorum
Sen de haklısın. Her biri ayrı alem bu bebişlerin. Ama çok tatlılar ben böyle ısırmak istiyorum da kıyamıyorumYürüse hiç değilse peşinden giderim emekler gibi ama geri geri gidiyor o şekilde de bunaliyor kalkmak istiyor tembel çıktı kızım... :)
Disten kaynaklaniyor olabilir canim aksam fena oluyoruz bizde bide uykusu gelince mizirdiyoArkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Benim oğluş akşam saat 19.30dan sonra çıldırıyor sürekli bir mızıldanma surat asma ağlamaklı olma vs vs. Saat 20.30da emziriyorum en geç 21.15de uyumuş oluyor. Sizinkiler de akşamları çıldırıyor mu var mı öyle olanlar acaba. Ben ne yaptımsa geçmiyor hep böyle şu anda da uğraşıyorum
Evet diş çıkarmadı. Ama benimkinin en büyük sorunu gündüz az uyuması sanırım. Uykuya karşı resmen çocuğum. Seninkinin nasıl öğlen uykuları? Kaç saat uyuyor?Disten kaynaklaniyor olabilir canim aksam fena oluyoruz bizde bide uykusu gelince mizirdiyo
Bende bi diyorum ara vermeden ayni seyleri tekrar yasayip ikisini birden buyutmek ama cok sabirli degilim kaldiramam diyede korkuyorum biraz toparlayim kendimi seneye dusunurum artik fazla zorlamamak lazim Allah yardimcin olsunBenimki 10 ay bitti 11. Aya çalışıyor ama ne eemkleyebiliyor ne yuruyebiliyor hem karnimda hem kucagimda aksama kadar burnumdan geliyor... ama sevgileri tatlı napalım...
Benimki gec yatip gec kalkiyo 10 11 gibi sonra ikindi 3-3.30 gibi uyuyo okadarEvet diş çıkarmadı. Ama benimkinin en büyük sorunu gündüz az uyuması sanırım. Uykuya karşı resmen çocuğum. Seninkinin nasıl öğlen uykuları? Kaç saat uyuyor?
Gunduz 2 saat kadar uyuyoEvet diş çıkarmadı. Ama benimkinin en büyük sorunu gündüz az uyuması sanırım. Uykuya karşı resmen çocuğum. Seninkinin nasıl öğlen uykuları? Kaç saat uyuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?