2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Böyle de çok yaramaz o yüzden yürüsün yaz geliyor o dizler ne olacak öyle emeklerse şort falan nasıl giydircem düşünüyorum valla
Benimkide cok yaramaz herseyi merak ediyo sehpalarin altina giriyo bilgisayar masasi var bilgisayari aciyo prize dokunuyo kablolari cekistiriyo surekli yaninda olmam gerekiyo prizde sarj unutursak agzina aliyo kafasini vuruyo saga sola surekli yuregim agzimda bu boye olmayacakodayi bosaltalim dedim esime koyacak yerimizde yok

B

Benimki gec yatip gec kalkiyo 10 11 gibi sonra ikindi 3-3.30 gibi uyuyo okadar

Gunduz 2 saat kadar uyuyo

Ben ne yapsam olmuyor oyun kaçıyor sanki uyumuyor velet. Ev eşyaları sıkıntılı haklısın. Benimki de öyle her yere atlıyor herşeyi istiyor. Keşfetme zamanları ne yapalım mecbur yaşayıp görcez bu günleri

Selam anneler biz cok yorgun bir gece gecirdik oglum gece hic uyumadisabah 7.30 da uyudu ne oldugunu anlayamadim surekli corabini cikarip sag ayagini agzina goturuyodu sonra Allah gosterecek ya bian ayaklarina bakayim dedim bisey varmi diye bas parmaginda hafif tirnak batmasi var gibiydi calpol verdim yarim olcek fayda etmedi bide dolven verdim en son yorgun dustu uyudu ayak parmaklarinin tirnaklarini pek kestirmiyo bazilari kirilip kendi dusuyo bundan sonra daha dikkat edicem sizinde aklinizda bulunsun duz bir sekilde kesin ve kontrol edin

Merhaba cnm evet o zorngunlerine sahit olanlardanim surekli dualarimdaydin sujur allah saglik versin kzizina sana herkese kizimi bu sekilde girunce dayanamiyorum insallah tedavusi vardir gecicidir zekasinda bir sikinti cikmaz

Amin, Allah razı olsun. İnşaAllah korktuğuna uğratmasın Rabbim. Anne olmak gerçekten çok zor bir şeymiş. Devamlı endişeleniyor insan yavrusuna bir şey olur diye. Dua edelim bol bol inş. Beşerin elinden gelen bu.

Allah yardımcın olsun. Annelerin de mükafatı farklı olacaktır elbet. İnşaAllah yavrunun uykusunu düzene girer de sen de rahatlarsın biraz. Ben de yarın işe başlıyorum 3 gün çalışacağım bir süre, kısmi çalışma yasasından faydalanarak. Dua edin bizim için, ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kalacağız yavrumla. Annem ve kızkardeşim bakacaklar inş.

Sagol canimAllah razi olsun kalbinize gore olsun hersey insallah Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr .kolay olmayacak tabi ayri kalmak bal kuzularimizdan belki boyle hayirlidir.

Aaa , doğduktan sonramı?
Translokasyonmu var sizdede? Kaç kaybın oldu?
Bnm oğlumda taşıyıcı
3 kaybim varama yadirgamayin cunki test Almanyadan gelene kadar bir cozumu yoktu dr lar da cok vurdumduymaz saglikli olana kadar deniyeceksiniz dedi test geldi buda pgt ile oldu

Evet dikkat etmek gerekiyor canım ben sürekli bakıyorum zor kestiriyor ama inatla düzgün kesiyorum ufak tefek şeyler bir anda büyüyor böyle geçmiş olsun tatlım

İnşallah sorun yaşamazsın canım. Ah benimde annem kardeşim olaydı da ben de bişeyler yapabileydim. İçini ferah tut insan daralıyor korkuyor görmeyince ama pek çok arkadaşım çalışıyor benim anneleri bakıyor çok da güzel idare ediyolar sen de halledersin

Bide arkadaşımın bebegi var 9 aylık onla buluştuk bol bebek 12 kilo annesi elime zayıf geliyo diyo  cocuk bi saat içinde bir muz bi kase yoğurt bi kase yemek yiyorum valla abartmıyorum bizde öyle bakakalıyoruz ha bide kısır dı börekti kekti onları saymıyorum bile sürekli ağzına bişey tıkıyor e haliyle cocuk 12 küsür kilosu var

Cocuk obez olmuş

Tesekkur ederim canim

Ne gerek var bebek bu ilerde bircok hastaliga zemin hazirliyo eminim iyi yaptigini dusunuyodur

O arkadaş iyi yaptığını sanıyor ama ilerde ne sorunlar çıkaracak. Ben oğluma ekmek bile vermiyorum. zaten şimdikilerin hepsi fast foodla büyüyor. O arkadaş da iyice zemin yapıyor bebeğine.

Canım, benim oğlumun da öyle. Sırılsıklam oluyor. Bez koyuyorum sürekli. Zaten en ufak bişeyde öksürüyor

Canım, benim oğlumun da öyle. Sırılsıklam oluyor. Bez koyuyorum sürekli. Zaten en ufak bişeyde öksürüyor

Canciklerim benim oğlum da öyle. Baş boyun ense çabucak terliyor. Normalmiş bilginiz olsun. Erkek bebişler kızlara nazaran daha çok terler sıcak olurmuş. Baş boyun da çok terlermiş. Benim kuzenlerde öyleymiş halam yengem anlatırlar. Sorun etmeyin yani. Havlu bez koyun kurutun yeter

Günaydın güzel anneler güzel insanlar
Nasilsiniz
Bizim paşa hasta oldu burun bi tikali bi akiyo dr gittik bogazi kizarmis biraz dedi damla verdi ama prospektüste 2 yas alti kullanmayiniz yazıyor. Bugun bu dr arayip tekrar soracagim
Uygar babasi yardımıyla (babasi çit gibi cevreledi kollariyla) 3 5 adim atmıştı bir hafta önce. Simdi paşamız korktu mu ne anlayamadim kollardan tutuyoruz yürütelim diye hoooppp popo yerde kalkmiyo hayret bisey
Bir de o kafayi uykuda kaşıya kaşıya kanatti valla
Kizlar her gun banyo yaptırıyor musunuzbizim memleket soguk yagmurlu ben korkudan haftada 1 yaptiriyorum artik bi isinsa da biz de cibil cibil gezsek şap şap suda oynasak bici bici yapsak

Geçmiş olsun canım. Bazı damlalar kullanılabiliyor öyle. Hangi damla? İlliadin mi?

Biz normalde mersindeyiz ama 10 gündür bursa da kv dedeyiz o yüzden şuan hergün banyo yaptırmıyorum. Ama mersin e dönünce duruma göre Hergün olmasa da 2 günde bir yaparız. Buraya gelmeden önce ya haftada ya da 4-5 günde bir yaptırıyodum canım. Hala soğuk valla hiç riske atma boşver. İyice ısınsın hava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…