- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.461
Benimkide cok yaramaz herseyi merak ediyo sehpalarin altina giriyo bilgisayar masasi var bilgisayari aciyo prize dokunuyo kablolari cekistiriyo surekli yaninda olmam gerekiyo prizde sarj unutursak agzina aliyo kafasini vuruyo saga sola surekli yuregim agzimda bu boye olmayacakodayi bosaltalim dedim esime koyacak yerimizde yokBöyle de çok yaramaz o yüzden yürüsün yaz geliyor o dizler ne olacak öyle emeklerse şort falan nasıl giydircem düşünüyorum valla
B
Benimki gec yatip gec kalkiyo 10 11 gibi sonra ikindi 3-3.30 gibi uyuyo okadar
Gunduz 2 saat kadar uyuyo
Benimkide cok yaramaz herseyi merak ediyo sehpalarin altina giriyo bilgisayar masasi var bilgisayari aciyo prize dokunuyo kablolari cekistiriyo surekli yaninda olmam gerekiyo prizde sarj unutursak agzina aliyo kafasini vuruyo saga sola surekli yuregim agzimda bu boye olmayacakodayi bosaltalim dedim esime koyacak yerimizde yok
Merhaba cnm evet o zorngunlerine sahit olanlardanim surekli dualarimdaydin sujur allah saglik versin kzizina sana herkese kizimi bu sekilde girunce dayanamiyorum insallah tedavusi vardir gecicidir zekasinda bir sikinti cikmaz
Aynen canim verdikce istiyolar ben suan calismiyorum evdeyim oglumungece uykusu iyi degil sabahliyorum cogu zaman esim sabah ise gitcem diye hic kalkmiyobide ses olursa soyleniyo evdeyim ya butun ev isleri yemek hersey bende isten geliyo uykusuzum diye yatiyo sonra gece tv izleyip oturuyo e haliyle uykusuz kaliyo yani cocuk yuzunden degil e ben ise baslicam 25 gun sonra yine cok farkli olmuyacak
Aaa , doğduktan sonramı?Benim oglumda tasiyici daha oncekiler hastaydi kaybettim
Sagol canimAllah razi olsun kalbinize gore olsun hersey insallah Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr .kolay olmayacak tabi ayri kalmak bal kuzularimizdan belki boyle hayirlidir.Allah yardımcın olsun. Annelerin de mükafatı farklı olacaktır elbet. İnşaAllah yavrunun uykusunu düzene girer de sen de rahatlarsın biraz. Ben de yarın işe başlıyorum 3 gün çalışacağım bir süre, kısmi çalışma yasasından faydalanarak. Dua edin bizim için, ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kalacağız yavrumla. Annem ve kızkardeşim bakacaklar inş.
3 kaybim varama yadirgamayin cunki test Almanyadan gelene kadar bir cozumu yoktu dr lar da cok vurdumduymaz saglikli olana kadar deniyeceksiniz dedi test geldi buda pgt ile olduAaa , doğduktan sonramı?
Translokasyonmu var sizdede? Kaç kaybın oldu?
Bnm oğlumda taşıyıcı
Dogmadan sonlandirdilarAaa , doğduktan sonramı?
Translokasyonmu var sizdede? Kaç kaybın oldu?
Bnm oğlumda taşıyıcı
Selam anneler biz cok yorgun bir gece gecirdik oglum gece hic uyumadisabah 7.30 da uyudu ne oldugunu anlayamadim surekli corabini cikarip sag ayagini agzina goturuyodu sonra Allah gosterecek ya bian ayaklarina bakayim dedim bisey varmi diye bas parmaginda hafif tirnak batmasi var gibiydi calpol verdim yarim olcek fayda etmedi bide dolven verdim en son yorgun dustu uyudu ayak parmaklarinin tirnaklarini pek kestirmiyo bazilari kirilip kendi dusuyo bundan sonra daha dikkat edicem sizinde aklinizda bulunsun duz bir sekilde kesin ve kontrol edin
Allah yardımcın olsun. Annelerin de mükafatı farklı olacaktır elbet. İnşaAllah yavrunun uykusunu düzene girer de sen de rahatlarsın biraz. Ben de yarın işe başlıyorum 3 gün çalışacağım bir süre, kısmi çalışma yasasından faydalanarak. Dua edin bizim için, ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kalacağız yavrumla. Annem ve kızkardeşim bakacaklar inş.
Bide arkadaşımın bebegi var 9 aylık onla buluştuk bol bebek 12 kilo annesi elime zayıf geliyo diyo cocuk bi saat içinde bir muz bi kase yoğurt bi kase yemek yiyorum valla abartmıyorum bizde öyle bakakalıyoruz ha bide kısır dı börekti kekti onları saymıyorum bile sürekli ağzına bişey tıkıyor e haliyle cocuk 12 küsür kilosu var
Tesekkur ederim canimEvet dikkat etmek gerekiyor canım ben sürekli bakıyorum zor kestiriyor ama inatla düzgün kesiyorum ufak tefek şeyler bir anda büyüyor böyle geçmiş olsun tatlım
İnşallah sorun yaşamazsın canım. Ah benimde annem kardeşim olaydı da ben de bişeyler yapabileydim. İçini ferah tut insan daralıyor korkuyor görmeyince ama pek çok arkadaşım çalışıyor benim anneleri bakıyor çok da güzel idare ediyolar sen de halledersin
Ne gerek var bebek bu ilerde bircok hastaliga zemin hazirliyo eminim iyi yaptigini dusunuyodurBide arkadaşımın bebegi var 9 aylık onla buluştuk bol bebek 12 kilo annesi elime zayıf geliyo diyo cocuk bi saat içinde bir muz bi kase yoğurt bi kase yemek yiyorum valla abartmıyorum bizde öyle bakakalıyoruz ha bide kısır dı börekti kekti onları saymıyorum bile sürekli ağzına bişey tıkıyor e haliyle cocuk 12 küsür kilosu var
Bide arkadaşımın bebegi var 9 aylık onla buluştuk bol bebek 12 kilo annesi elime zayıf geliyo diyo cocuk bi saat içinde bir muz bi kase yoğurt bi kase yemek yiyorum valla abartmıyorum bizde öyle bakakalıyoruz ha bide kısır dı börekti kekti onları saymıyorum bile sürekli ağzına bişey tıkıyor e haliyle cocuk 12 küsür kilosu var
Sicak memleketin faydalari biz disari hic cikamiyoruz çünkü yaklasik 3 haftadır devamli rüzgar var gunes olsa bile ruzgarli. Oglusum henuz cimenle falan tanisamadi yani. Hafta sonu ank gitmistik simdi geldik uygarim öksürmeye basladi arabada cok terledi yaa bu çocuğun kafa ve boyun ense her uyudugunda sirilsiklam oluyor normal mi bilemedim
Sicak memleketin faydalari biz disari hic cikamiyoruz çünkü yaklasik 3 haftadır devamli rüzgar var gunes olsa bile ruzgarli. Oglusum henuz cimenle falan tanisamadi yani. Hafta sonu ank gitmistik simdi geldik uygarim öksürmeye basladi arabada cok terledi yaa bu çocuğun kafa ve boyun ense her uyudugunda sirilsiklam oluyor normal mi bilemedim
Canım, benim oğlumun da öyle. Sırılsıklam oluyor. Bez koyuyorum sürekli. Zaten en ufak bişeyde öksürüyor
Günaydın güzel anneler güzel insanlar
Nasilsiniz
Bizim paşa hasta oldu burun bi tikali bi akiyo dr gittik bogazi kizarmis biraz dedi damla verdi ama prospektüste 2 yas alti kullanmayiniz yazıyor. Bugun bu dr arayip tekrar soracagim
Uygar babasi yardımıyla (babasi çit gibi cevreledi kollariyla) 3 5 adim atmıştı bir hafta önce. Simdi paşamız korktu mu ne anlayamadim kollardan tutuyoruz yürütelim diye hoooppp popo yerde kalkmiyo hayret bisey
Bir de o kafayi uykuda kaşıya kaşıya kanatti valla
Kizlar her gun banyo yaptırıyor musunuzbizim memleket soguk yagmurlu ben korkudan haftada 1 yaptiriyorum artik bi isinsa da biz de cibil cibil gezsek şap şap suda oynasak bici bici yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?