- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.481
Zyrtec diye bir damla cnmGeçmiş olsun canım. Bazı damlalar kullanılabiliyor öyle. Hangi damla? İlliadin mi?
Biz normalde mersindeyiz ama 10 gündür bursa da kv dedeyiz o yüzden şuan hergün banyo yaptırmıyorum. Ama mersin e dönünce duruma göre Hergün olmasa da 2 günde bir yaparız. Buraya gelmeden önce ya haftada ya da 4-5 günde bir yaptırıyodum canım. Hala soğuk valla hiç riske atma boşver. İyice ısınsın hava.
Dogmadan sonlandirdilar
Konu ne acaba??Bnmde oyle cnm bıle bıle doğal denedım ben. 2. Yi yine risk alıp doğal deneyeceğim.
Zyrtec diye bir damla cnm
Konu ne acaba??
Anladim cnm cok tesekkur ederimBiz de kullandık ondan canım. 5-6 damla verdi dr. Ama çok uyku yapıyor. Gece yatmadan önce verirsen iyi olur. Çok sık kullanilan bir damla o.
Benim esimde tasiyici cakisiyo galiba risk alamam artikBnmde oyle cnm bıle bıle doğal denedım ben. 2. Yi yine risk alıp doğal deneyeceğim.
Evet dikkat etmek gerekiyor canım ben sürekli bakıyorum zor kestiriyor ama inatla düzgün kesiyorum ufak tefek şeyler bir anda büyüyor böyle geçmiş olsun tatlım
İnşallah sorun yaşamazsın canım. Ah benimde annem kardeşim olaydı da ben de bişeyler yapabileydim. İçini ferah tut insan daralıyor korkuyor görmeyince ama pek çok arkadaşım çalışıyor benim anneleri bakıyor çok da güzel idare ediyolar sen de halledersin
Günaydın güzel anneler güzel insanlar
Nasilsiniz
Bizim paşa hasta oldu burun bi tikali bi akiyo dr gittik bogazi kizarmis biraz dedi damla verdi ama prospektüste 2 yas alti kullanmayiniz yazıyor. Bugun bu dr arayip tekrar soracagim
Uygar babasi yardımıyla (babasi çit gibi cevreledi kollariyla) 3 5 adim atmıştı bir hafta önce. Simdi paşamız korktu mu ne anlayamadim kollardan tutuyoruz yürütelim diye hoooppp popo yerde kalkmiyo hayret bisey
Bir de o kafayi uykuda kaşıya kaşıya kanatti valla
Kizlar her gun banyo yaptırıyor musunuzbizim memleket soguk yagmurlu ben korkudan haftada 1 yaptiriyorum artik bi isinsa da biz de cibil cibil gezsek şap şap suda oynasak bici bici yapsak
Eki Görüntüle 1993300
Salih'in mama sandalyesinde nasıl ayağa kalktığını size göstermek icin çekeyim dedim :) burada şarkı soyleyip dans ediyor
Allahim bitiriyo bu cocuk beni serseri ruhlu ozgur cocuk tipi varEki Görüntüle 1993300
Salih'in mama sandalyesinde nasıl ayağa kalktığını size göstermek icin çekeyim dedim :) burada şarkı soyleyip dans ediyor
Kıyamam kuzum yazııık. Daha fazla sağmaya çalış canım sütsüz kalmasın bebiş özler tabiiİlk günün sonlarına geldik hamdolsun , birkaç kez aradım iyimiş minik kuşum, teyzesiyle oynamış. Anne sütü bırakmıştım biraz, çıktığı kadar onu nefessiz içmiş. Sanırım en çok sütü özlüyor :)
Bizde duzene sokamadik belli olmuyo ki ne olacagi bigun iyi bigun hic gece uyumuyo bilmiyorum ne olacak ise giderkenKızlar. . Nasıl gidiyo bebişlerle?? Uyku düzeni oturtan var mı?? Ben uğraşıyorum tam bi düzene koyucam o uyanarak bütün düzeni bozuyor. .
SSeni ozluyordur neyse duygusala baglamayalim benimde kaygilarim var beni ozlerse diye bende onu ozlerim 7 24 beraberdik zorlanacagim cok Allah sabirlar dayanma gucu versin hepimizeİlk günün sonlarına geldik hamdolsun , birkaç kez aradım iyimiş minik kuşum, teyzesiyle oynamış. Anne sütü bırakmıştım biraz, çıktığı kadar onu nefessiz içmiş. Sanırım en çok sütü özlüyor :)
Aman Yarabbim. .. hepsi saç mı ya?Eki Görüntüle 1993300
Oy senin gulusunu yerim masallah sana anne olmadan severdim bebekleri falan ama annelik cok farkli yapiyo insani hepsini bagrima basasim varEki Görüntüle 1993315 Benim yaramazda böyle evin içinde dolaşıyor koltukların altına halıların altına bakıyor hazine bulacak paşam
Maşallah subhanallah...Eki Görüntüle 1993300
Aynen katılıyorum ben de hepsinin hastasıyım:)Oy senin gulusunu yerim masallah sana anne olmadan severdim bebekleri falan ama annelik cok farkli yapiyo insani hepsini bagrima basasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?