2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Zyrtec diye bir damla cnm

İlk günün sonlarına geldik hamdolsun , birkaç kez aradım iyimiş minik kuşum, teyzesiyle oynamış. Anne sütü bırakmıştım biraz, çıktığı kadar onu nefessiz içmiş. Sanırım en çok sütü özlüyor :)

Geçmiş olsun canım. Ben istanbuldayım doğduğundan bu yana hiç haftada bir yıkadığım olmadı oğlumu. En az iki. Genelde üç dört kere yıkıyorum. Rahat etmiyorum ben. O da daha rahat ferah oluyor daha kolay uykuya dalıyor. Bazen bebişler öyle durağanlık yaşıyor merak etme arkadaşımın ki de öyle yaptı iki üç kez şimdi patır patır yürüyor.

Eki Görüntüle 1993300
Salih'in mama sandalyesinde nasıl ayağa kalktığını size göstermek icin çekeyim dedim :) burada şarkı soyleyip dans ediyor

Onun tipini yesinler. Dişlere bak saçlara bak. O saçlar ne öyle. Maşallah yavruma allah kem gözden korusun.

Kıyamam kuzum yazııık. Daha fazla sağmaya çalış canım sütsüz kalmasın bebiş özler tabii

SSeni ozluyordur neyse duygusala baglamayalim benimde kaygilarim var beni ozlerse diye bende onu ozlerim 7 24 beraberdik zorlanacagim cok Allah sabirlar dayanma gucu versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…