- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.501
Geçmiş olsun canım. Ben istanbuldayım doğduğundan bu yana hiç haftada bir yıkadığım olmadı oğlumu. En az iki. Genelde üç dört kere yıkıyorum. Rahat etmiyorum ben. O da daha rahat ferah oluyor daha kolay uykuya dalıyor. Bazen bebişler öyle durağanlık yaşıyor merak etme arkadaşımın ki de öyle yaptı iki üç kez şimdi patır patır yürüyor.
Onun tipini yesinler. Dişlere bak saçlara bak. O saçlar ne öyle. Maşallah yavruma allah kem gözden korusun.
Allahim bitiriyo bu cocuk beni serseri ruhlu ozgur cocuk tipi var
Aman Yarabbim. .. hepsi saç mı ya?
Maşallah subhanallah...
Eki Görüntüle 1993315 Benim yaramazda böyle evin içinde dolaşıyor koltukların altına halıların altına bakıyor hazine bulacak paşam
Tek gen hastaligi mi bizde de aynısı var benimde ilk gebeliğim sonlandirildiBenim esimde tasiyici cakisiyo galiba risk alamam artik
Benimki de aynı kocamdı büyüdükçe bana benzemeye başladı. Kocan duymasın aman üzülür adamNe sanslisin bebegin sana cok benziyor :) ben yanlislikla eşimin fotokopisini cekmisim
Benimki de aynı kocamdı büyüdükçe bana benzemeye başladı. Kocan duymasın aman üzülür adam
Bende bir kızım olsun istiyorum. Ama sadece istiyorum herhangi bi düşünce ve icraat yokYok ya aslında eşime benzemesi de hosuma gidiyor. Sonucta eşimi begenmesem evlenmezim dimi yaniama kızım bana benzesin isterim ne yalan söyleyeyim
:) öyle bide cocuk yok yemem demiyo banada iştah açıcı surup getirdi :)) senin ki bişey yemiyo diyerekCocuk obez olmuş
Elime zayıf geliyo diyo ben tasıyamadım cocuguNe gerek var bebek bu ilerde bircok hastaliga zemin hazirliyo eminim iyi yaptigini dusunuyodur
Sen çalışmalara başladın mı??Yok ya aslında eşime benzemesi de hosuma gidiyor. Sonucta eşimi begenmesem evlenmezim dimi yaniama kızım bana benzesin isterim ne yalan söyleyeyim
Evet canim tek gen hastaligi varTek gen hastaligi mi bizde de aynısı var benimde ilk gebeliğim sonlandirildi
Eki Görüntüle 1993300
Salih'in mama sandalyesinde nasıl ayağa kalktığını size göstermek icin çekeyim dedim :) burada şarkı soyleyip dans ediyor
Maşallah yaramaz kuzuya :))) yerim ben onun ayağa kalkışını yaa :)) bir de şarkı söylüyor vay seni vayy :))))
Eki Görüntüle 1993315 Benim yaramazda böyle evin içinde dolaşıyor koltukların altına halıların altına bakıyor hazine bulacak paşam
Ne sanslisin bebegin sana cok benziyor :) ben yanlislikla eşimin fotokopisini cekmisim
Attı attı attı diye beste yapmış
Bizim de öyle :) babasının kopyası. Eşime diyorum ki seni çok sevdiğim için oğlumuz sana benzedi. Kızımız olur da bana benzemezse sorarım hesabını
O kadar çok şey atmış ki demek ki :))) onu bir de beste yapmış :))
Öyle diyorlar canım. Bana daha çok benziyormuşOy maşallah annesi :) çok yakışıklı bu minik erkek :) sana benziyor sanki :)
İkinciyi düşünüyor musun canım ben doğal denemeye çok korkuyorum.ya aslında %25 rişk ama denk geliyor işte . @eastnbull ile neler çektik hamileyken stres stres stresEvet canim tek gen hastaligi var
Ben cok uzucu zamanlar gecirdim ayni seyleri yasamak istemiyorum cok sukur testte sorun saptandi pgt ile dusunuyorum ikinciyide yine Rabbim bilir tabi hayirla olsun insallahİkinciyi düşünüyor musun canım ben doğal denemeye çok korkuyorum.ya aslında %25 rişk ama denk geliyor işte . @eastnbull ile neler çektik hamileyken stres stres stres
Çok doğru söyledin. Hele ki benim gibi annesi olmayan birinin çocuğuysa da eksiklik hissetmesin diye iş güç bırakılabilirmiş. (Ki ben ne zorluklarla kazıdım nerelere geldim bi kalemde sildim oğlum için) Her cümlene katılıyorum. Allah evlatlarımızı bizsiz, bizi de onlarsız bırakmasın.Allah herkese saglikli sıhhatli evlat versin insallah
Evlat baska biseymis bakip bakip masum gözlerine aglanabilirmis gülümsemesi icin bin şebeklik sebeklik yapilabilir hasta oldugunda ya bisey olursa ona diye yürek agza gelebilir bunlari yazarken bile gozlerden birer damla yaş dökülebilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?