2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Allahim bitiriyo bu cocuk beni serseri ruhlu ozgur cocuk tipi var

Aman Yarabbim. .. hepsi saç mı ya?

Maşallah subhanallah...

Tesekkur ederiz teyzeleri. Evet saçlar tamamen orijinal

Benimki de aynı kocamdı büyüdükçe bana benzemeye başladı. Kocan duymasın aman üzülür adam

Yok ya aslında eşime benzemesi de hosuma gidiyor. Sonucta eşimi begenmesem evlenmezim dimi yani ama kızım bana benzesin isterim ne yalan söyleyeyim

Ne sanslisin bebegin sana cok benziyor :) ben yanlislikla eşimin fotokopisini cekmisim

Bizim de öyle :) babasının kopyası. Eşime diyorum ki seni çok sevdiğim için oğlumuz sana benzedi. Kızımız olur da bana benzemezse sorarım hesabını

Attı attı attı diye beste yapmış

O kadar çok şey atmış ki demek ki :))) onu bir de beste yapmış :))

Aynen ya hayırlı zamanda kendimize benzeyen hayırlı sağlıklı kız evlatlarimiz olur inşallah :)

Hehehe yerleri cekmedim sirf o yuzden caktirma

İkinciyi düşünüyor musun canım ben doğal denemeye çok korkuyorum.ya aslında %25 rişk ama denk geliyor işte . @eastnbull ile neler çektik hamileyken stres stres stres
Ben cok uzucu zamanlar gecirdim ayni seyleri yasamak istemiyorum cok sukur testte sorun saptandi pgt ile dusunuyorum ikinciyide yine Rabbim bilir tabi hayirla olsun insallah

Allah herkese saglikli sıhhatli evlat versin insallah
Evlat baska biseymis bakip bakip masum gözlerine aglanabilirmis gülümsemesi icin bin şebeklik sebeklik yapilabilir hasta oldugunda ya bisey olursa ona diye yürek agza gelebilir bunlari yazarken bile gozlerden birer damla yaş dökülebilirmiş

Çok doğru söyledin. Hele ki benim gibi annesi olmayan birinin çocuğuysa da eksiklik hissetmesin diye iş güç bırakılabilirmiş. (Ki ben ne zorluklarla kazıdım nerelere geldim bi kalemde sildim oğlum için) Her cümlene katılıyorum. Allah evlatlarımızı bizsiz, bizi de onlarsız bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…