2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Amin canim

Ayınde sekizinde 10 aylik oldu kizim yüruyor evin ićinde minicik bisey dolaşıyor her gördügümde hayran oluyorum

konuşmasinda pek bi ilerleme yok attı hadi gel sanırim tam olarak söylemeye çalıstığı bunlar bir kerede anne dedi Allahtan kamera kayıttaydı

Tüm yavrulara sağlıklı huzurlu uzun ömurler dilerim çalışan annelerede rabbim kolaylıklar güç kuvvet versin inşallah

Kızlar oğlumun iştahı yok hiç bişey yemiyo. Henüz hiç dişimiz yok o yüzden olabilir. İştahı açılsın zinco damla verdim gaz için olan yarım saat içinde kulakları kızarmaya basladı sonra alnı vücuduna baktım her yeri kıp kırmızı olmus hemen acile gittik zinco dan olmus olabilir mi acaba doktor bişey demedi alerjik kızarıklıga benziyo dedi iğne yaptı cok korktum şimdi gecti kızarıklık tamamen

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun cnm ama zinco nun iştah açtığını nerden çıkardın ki?? Bi çocuk iştahsızsa ne yaparsan yap iştahı açılmıyor maalesef.. kilosu iyise dert etme sen yedirmeye çalış

Geçmiş olsun cnm ama zinco nun iştah açtığını nerden çıkardın ki?? Bi çocuk iştahsızsa ne yaparsan yap iştahı açılmıyor maalesef.. kilosu iyise dert etme sen yedirmeye çalış
sagol canım
Zincoyu araştırırken okudum canım içinde ki çinko iştahını acar diye duydum ama normalde cok iştahlı bi bebek ti üzülüyorum

sagol canım
Zincoyu araştırırken okudum canım içinde ki çinko iştahını acar diye duydum ama normalde cok iştahlı bi bebek ti üzülüyorum

Canım zinco iştah açıcı bir şuruptur, doğru biliyorsun. Ama eğer bebeğin çinko değerleri normalse pek etkisi olmuyor. Ayrıca muhtemelen senin oğluşun diş çıkarma sürecinde. Bu yüzden iştahsız. O yüzden sıkıntı etme, sabret düzelecek. Ama 1-2 ayı gözden çıkar.

Sagol canımm insallah gecici bi dönemdir onun için dua ediyorum ağzını kitliyo sıpa :) allahtan emiyo onun için sükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…