- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.521
Amin canimÇok doğru söyledin. Hele ki benim gibi annesi olmayan birinin çocuğuysa da eksiklik hissetmesin diye iş güç bırakılabilirmiş. (Ki ben ne zorluklarla kazıdım nerelere geldim bi kalemde sildim oğlum için) Her cümlene katılıyorum. Allah evlatlarımızı bizsiz, bizi de onlarsız bırakmasın.
İlk bebeğin mi?Benim esimde tasiyici cakisiyo galiba risk alamam artik
Evet canim ilk bebisimizhayatta olanİlk bebeğin mi?
Benimki de baba aba dede mama anne ga ga diyo genelde babasina baba bana abam diyoBenim oğlum baba diyor. Hatta bababababa... hemde babasını görünce.. anne de diyorum an-ne.. gülüyor babaaaa diyor ya..
Gecmis olsun canimKızlar oğlumun iştahı yok hiç bişey yemiyo. Henüz hiç dişimiz yok o yüzden olabilir. İştahı açılsın zinco damla verdim gaz için olan yarım saat içinde kulakları kızarmaya basladı sonra alnı vücuduna baktım her yeri kıp kırmızı olmus hemen acile gittik zinco dan olmus olabilir mi acaba doktor bişey demedi alerjik kızarıklıga benziyo dedi iğne yaptı cok korktum şimdi gecti kızarıklık tamamen
Geçmiş olsun cnm ama zinco nun iştah açtığını nerden çıkardın ki?? Bi çocuk iştahsızsa ne yaparsan yap iştahı açılmıyor maalesef.. kilosu iyise dert etme sen yedirmeye çalışKızlar oğlumun iştahı yok hiç bişey yemiyo. Henüz hiç dişimiz yok o yüzden olabilir. İştahı açılsın zinco damla verdim gaz için olan yarım saat içinde kulakları kızarmaya basladı sonra alnı vücuduna baktım her yeri kıp kırmızı olmus hemen acile gittik zinco dan olmus olabilir mi acaba doktor bişey demedi alerjik kızarıklıga benziyo dedi iğne yaptı cok korktum şimdi gecti kızarıklık tamamen
sagol canımGeçmiş olsun cnm ama zinco nun iştah açtığını nerden çıkardın ki?? Bi çocuk iştahsızsa ne yaparsan yap iştahı açılmıyor maalesef.. kilosu iyise dert etme sen yedirmeye çalış
Sağolasın canımGecmis olsun canim
Diştendir o geçer. . Üzülme..sagol canım
Zincoyu araştırırken okudum canım içinde ki çinko iştahını acar diye duydum ama normalde cok iştahlı bi bebek ti üzülüyorum
sagol canım
Zincoyu araştırırken okudum canım içinde ki çinko iştahını acar diye duydum ama normalde cok iştahlı bi bebek ti üzülüyorum
Sagol canımm insallah gecici bi dönemdir onun için dua ediyorum ağzını kitliyo sıpa :) allahtan emiyo onun için sükrediyorumCanım zinco iştah açıcı bir şuruptur, doğru biliyorsun. Ama eğer bebeğin çinko değerleri normalse pek etkisi olmuyor. Ayrıca muhtemelen senin oğluşun diş çıkarma sürecinde. Bu yüzden iştahsız. O yüzden sıkıntı etme, sabret düzelecek. Ama 1-2 ayı gözden çıkar.
Kalıyo genelde. . Ama her tarafın zayıfladı bi tek göbek mi kaldı??Kizlar bisey soracagim dogumdan sonra gobeginiz gitti mi yok sa kaldimi benimki hala var sezeryanda dahami cok kaliyo gidermi ki
Evet kilo verdim dogumdan sonra hizla gobek varKalıyo genelde. . Ama her tarafın zayıfladı bi tek göbek mi kaldı??
Bölgesel zayıflamaya çalış egzersiz yap kuzumEvet kilo verdim dogumdan sonra hizla gobek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?