2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Sade zarif kısa bir elbise ihtiyacım var nişanda giyeceğim. Emzirenler için yok mu elbise ben bulamıyorum. Var mı bildiğiniz markalar ya da mağazalar. Önemli benim için. İstanbulda yaşıyorum bu arada (avrupa yakası)

internette var emziren ve hamileler icin internetten istemiyosan hamile kiyafeti satan yerlerde olabilir

SSeni ozluyordur neyse duygusala baglamayalim benimde kaygilarim var beni ozlerse diye bende onu ozlerim 7 24 beraberdik zorlanacagim cok Allah sabirlar dayanma gucu versin hepimize

Amiin inş. Kim bakacak? Bakacak kişiye alışkın olursa çok zorlanmaz inş. İşe başlar başlamaz hastalandı yavrum ya. Dün gece acile gittik, sabah tekrar gittik kanında enfeksiyon çıktı. Salgın varmış dikkat edin kızlar. Antibiyotik başladık mecburen. İlerleyebiliyormuş, bazı vakaları yatırıyoruz dedi doktor. Ateşi çıkıyor devamlı. Dua edin bizim için

Doğurmuş...
Doğurmamış...
Doğurduğunu bağrına basmış...
Doğurduğunu bağrına bile basamamış...
Doğurmadığını bile bağrına basmış...
Kendi anne olan...
Vicdanı anne olan...
Ruhu anne olan...
Bütün kocaman yürekli kadınlara...
Ve bir evlada anne gibi şefkatle sarılabilen adamlara selam olsun...
Gidenler nur olsun...
Kalanlar sağ olsun... Bütün kadınların Annneler Günü Kutlu Olsun

Çok geçmiş olsun canım

Babaannesi gelecek 10 gun sonra bisure babasiyla donusumlu idare edicez sonra bakici bakacak Allah sifasini versin cok gecmis olsun canim

kızlar merhaba
defnenin cumartesiden beri ateşi var ,çok huysuz iştahı yok 5 tane dişi çıktı bu zamana kadar ateşlenmedi çok şükür diye seviniyoduk nazar değdi sanırım . sizce dişlerdenmidir ? doktora götürmedim calpol verdim çok istemesemde .

Canım çok geçmiş olsun. Diş olabilir illa ki. Ama olmayabilir de. Havalar çok değişken üşütmüş olabilir mi kuzucuk. İyi yapmışsın yavrucak acı çekeceğine vereceksin tabii. Yanlış bir şey demeyelim şimdi doktorunu bir ara konuş ya da götür. Düzenli takip et ateşini de ne olur ne olmaz. Çok yüksek değildir umarım 38.5 falan oldu mu?

çok sağol canım ,evet oluyo 38 veya 38,5 lar ,ne bileyim canım üşütse burun akıntısı öksürük vs de olamaz mı ? bugün götürecem akşam,işlerde çok yoğun bugün işe zorla geldim içim gitti onu evde bırakıp gelmek allahdan annem bakıyo gözüm arkaa değil ama kucağımdan kimseye gitmiyo , çok zormuş gerçekten

Olmaz mı tabii zor. Benim annem yok. Ben işi bıraktım bakıcıya falan veremem dedim. Götür sen doktora. Benim arkadaşımın bebeğinin de sadece ateşi iştahsızlığı olmuştu doktor üşütmüş demişti ondan dedim canım. Aklıma o geldi. Yani dişten olabilir tabii ki de her bebek farklı. Benim oğlumun da içten ateşi oluyor mesela. Ve alerjisi oldu oğlumun o iç ateş yaptı düşün. Onun dışında hiç hastalanmadı oğlum geçen ay böyle bişey yaşadık dört beş gün sürdü. Başının ısınmasından anlıyorum vücudu daha normal oluyor benimkinin. Sen götür de haber ver yaz bize de. Yanlış bişey yapmamak lazım yavrular çok minik daha

Diş olduğunu zannetmiyorum canım, muhtemelen mikrobik bir durum. Umarım diştir tabi. Dr ne diyecek bakalım. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…