- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.561
Babaannesi gelecek 10 gun sonra bisure babasiyla donusumlu idare edicez sonra bakici bakacak Allah sifasini versin cok gecmis olsun canim
çok sağol canım ,evet oluyo 38 veya 38,5 lar ,ne bileyim canım üşütse burun akıntısı öksürük vs de olamaz mı ? bugün götürecem akşam,işlerde çok yoğun bugün işe zorla geldim içim gitti onu evde bırakıp gelmekallahdan annem bakıyo gözüm arkaa değil ama kucağımdan kimseye gitmiyo , çok zormuş gerçekten
Izin alirim bakiciya alisana kadar aslinda cok sicak kanli oglum disari cikiyoruz azcik karsidan bir bayan gulsun bakar guler surekli eger bakicimizda sevecen guler yuzlu olursa alisir insallahAmin inş, hala tam olarak atlatamadı. Sabah yine ateşi çıktı fitil verdim ondan beri iyi gibi sanki. İnş geçer artık.
Bakıcıyı dönüşümlü baktığınız dönemde almanı tavsiye ederim. En az bir ay siz evdeyken çocuk bakıcıya alışsın. Siz gittiğinizde sorun çıkmaması için. Bu şekilde yapan arkadaşlarım rahat etti. Bir başka arkadaşım annesine bıraktı ama çok fazla görüşmüyorlarmış, annanesi olmasına rağmen çok huysuzlandı kızı. Her öğlen taksiyle eve gidip geliyor.
Gecer canim insallah enfeksiyon biraz zaman aliyo ates onemli cok yukselmesindeAmin inş, hala tam olarak atlatamadı. Sabah yine ateşi çıktı fitil verdim ondan beri iyi gibi sanki. İnş geçer artık.
Bakıcıyı dönüşümlü baktığınız dönemde almanı tavsiye ederim. En az bir ay siz evdeyken çocuk bakıcıya alışsın. Siz gittiğinizde sorun çıkmaması için. Bu şekilde yapan arkadaşlarım rahat etti. Bir başka arkadaşım annesine bıraktı ama çok fazla görüşmüyorlarmış, annanesi olmasına rağmen çok huysuzlandı kızı. Her öğlen taksiyle eve gidip geliyor.
İyiyiz biz de canım. Uğraş dur. Günler geçiyor gerçekten bebeler yaşına geldi vallahiHAyırlı akşamlar arkadaşlarım be minikleriii
Biz çok şükür iyiyiz
İşe başladık
Anneannemiz ilgileniyor Ertuğrul ile
Öğlenleri eve gelip yemek yeyip emziriyorum
İkindin 3.5 da çıkıyorum
Günler hızlı geçiyor
Akşamları oyun şımarıklık vs
Halimize bin şükür
Sizler nasılsınız ne yaparsınız?
geçen sene bu vakitler doğum hazırlıklarıİyiyiz biz de canım. Uğraş dur. Günler geçiyor gerçekten bebeler yaşına geldi vallahi
Öyle vallahi. Ben hiçbirinde değil de beşik ve yatak konusunda çıldırmıştım:)) çok şükür doğru karar vermişim. Doğum da normal istiyordum normal oldu. Bir de benim velet 9 ay 2 günlük geldi. Bir de herkes yok yok 40 haftayı doldurur diyordu gece bi sancı hop hastane öğlene kucağımda:) nasıl hemen kocaman oldu. Hepiniz öyle hissediyosunuzdur eminim el kadarlardı kucağa sığmaz oldular:)geçen sene bu vakitler doğum hazırlıkları
çantası
kıyafet yıkama ütüleme :)
normal mi sezeryan mı:
telaşlarında idik
Olmaz mı tabii zor. Benim annem yok. Ben işi bıraktım bakıcıya falan veremem dedim. Götür sen doktora. Benim arkadaşımın bebeğinin de sadece ateşi iştahsızlığı olmuştu doktor üşütmüş demişti ondan dedim canım. Aklıma o geldi. Yani dişten olabilir tabii ki de her bebek farklı. Benim oğlumun da içten ateşi oluyor mesela. Ve alerjisi oldu oğlumun o iç ateş yaptı düşün. Onun dışında hiç hastalanmadı oğlum geçen ay böyle bişey yaşadık dört beş gün sürdü. Başının ısınmasından anlıyorum vücudu daha normal oluyor benimkinin. Sen götür de haber ver yaz bize de. Yanlış bişey yapmamak lazım yavrular çok minik daha
Diş olduğunu zannetmiyorum canım, muhtemelen mikrobik bir durum. Umarım diştir tabi. Dr ne diyecek bakalım. Geçmiş olsun.
Bizim doktorumuz dişin yaptığı ateş 37.5 ğu geçmez demişti. Benim kızım da hasta cumadan beri. Salgın var dedi doktorumuz.
Canım çok geçmiş olsun. Çarçabuk toparlar yavrucum inşallah. Uyusun üzülme dinlendikçe iyileşecek. Hiçbir şey olmaz korkma. Daha neler görcez allah bilir önümüzde bir ömür var daha çok hastalanıp düşüp kalkacaklar. Biz de ilgi ve sevgimizle iyileştireceğiz. Böyle devam edecek. Kendini yıpratma. Annen de üzülmesin sanki sen hastalanmadın mı çocukken. İçinizi ferah tutun. İyi olun bebişlerde iyi olsuniyi yapmışsın canım aslında bende isterdim ara verip kendim bakmayı ama çalışmak zorunda kaldım malum kira kredi vs ,olmadı yani en çok da böyle durumlarda insan çalışmasam keşke diyo gerçi annemden allah razı olsun gözünden sakınmıyo, az önce aradım mesela ağlıyo ben hasta attim çocuğu güzel bakamadım diyodün gece götürdük dedğini gibi dişsen değilmiş kan tahlili yapmış enfeksyon varmış çok üzüldüm salak gibi kaç gündür bilmişlik yapıp götürmediğimize, antibiyoyik , ateşdüşürücü ve fitil yazdı bide ordayken iğne yaptı , 5 gün sonra geçmezse yatırırız dedi , biz bittik zaten o anda şok olduk. dünden beri iğne ve antibiyotiğin etkisi ile hep uyuyo yavrum
evet enfeksyon varmış kan tahlili yaptılar dün gece acile gittikçok üzgünüz kaç gündür götürmediğimiz için
Ben senin gibi düşünmüyorum. Bence kendini çok strese sokuyorsun. Dikkat et tabii ki ama sakınan göze de çöp batar. Ben daha sakinimdir mesela babamız daha panik. Çocuğun eli taşa değmesin istiyor. Benim yanımda da düşüyor ama kendi kendine kalkıyor oynuyor fakat babamızın yanında kesin düşüp kafa vuruyor. Çok kasma kendini. Ne yaparsan yap düşe kalka büyüyecek. Hangimiz öyle büyümedik ki. Sivri köşelere dikkat et basamaklı yerlere üstüne düşürebileceği şeylere falan. Üzülme zekasına da birşey olmaz benim eşim ne düşe kalka yara bere ala ala büyümüş üniversite matematik bölümü birincilikle bitirdi:)Kizlar biz yurume cabasindayiz yalniz tam dengeyi saglayamiyoruz kanepe kenarina sandalyeye falan tutunuyoruz sonra ayaklar birbirine dolaniyo surekli arkasindayim ama bazen dikkatsizligime mi geliyo ne hop dusuyoruz popo ustu falan dusse yok illa kafasinin arka tarafi yere geliyo zaten hareketlendiginden beri iki kere yataktan dustu bisey olur mu kendimi cok kotu hissediyorum dikkatsiz bir annemiyim diye ya sinir hucreleri olurse ya ilerde benim yuzumden cocugumun zekasini falan etkilerse bide cocuklukta kafa travmasi gecirenler ilerki yaslarda beyin kanamasi gecirebiliyomus diye duydum kafamda deli sorular
Tatlım çok geçmiş olsun. Bu ara çok duyuyorum bahar geldi salgın çıktı galiba. En kısa sürede toparlar inşallah gönlünü ferah tut arkadaşımKızlar oğlumun boğazında enfeksiyon vardı 9. Aydan beri 3 gundur surekli ateşi cikiyodu bugün doktor bizede fitil şurup antibiyotik yazdı 9. Ayda gerek yok demişti geçmedi bugün başladım antibiyotik hasta olan bebislere allah şifa versin çok zor
Benim de kaldi hatta hamilelik cizgim bile gitmedi insallah kalici bi cizgi degildirKizlar bisey soracagim dogumdan sonra gobeginiz gitti mi yok sa kaldimi benimki hala var sezeryanda dahami cok kaliyo gidermi ki
Ben biraz evhamliyim bide kafasi yere gelince cok uzuluyorum dediklerin cok dogrubenim bir arkadasim var oda oyle diyo ben korumuyorum bisey olmuyo komsununcocugunu sakiniyolar basina gelmeyen kalmiyo diye ama napayim elimde degilBen senin gibi düşünmüyorum. Bence kendini çok strese sokuyorsun. Dikkat et tabii ki ama sakınan göze de çöp batar. Ben daha sakinimdir mesela babamız daha panik. Çocuğun eli taşa değmesin istiyor. Benim yanımda da düşüyor ama kendi kendine kalkıyor oynuyor fakat babamızın yanında kesin düşüp kafa vuruyor. Çok kasma kendini. Ne yaparsan yap düşe kalka büyüyecek. Hangimiz öyle büyümedik ki. Sivri köşelere dikkat et basamaklı yerlere üstüne düşürebileceği şeylere falan. Üzülme zekasına da birşey olmaz benim eşim ne düşe kalka yara bere ala ala büyümüş üniversite matematik bölümü birincilikle bitirdi:)
Insallah gecer zamanlaBenim de kaldi hatta hamilelik cizgim bile gitmedi insallah kalici bi cizgi degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?