2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben biraz evhamliyim bide kafasi yere gelince cok uzuluyorum dediklerin cok dogrubenim bir arkadasim var oda oyle diyo ben korumuyorum bisey olmuyo komsununcocugunu sakiniyolar basina gelmeyen kalmiyo diye ama napayim elimde degil
Anlıyorum seni biraz daha sakin kalmaya çalış. Ufak ufak alıştır kendini. Okul çağı gelince mahvolursun bak

Yine ayın 19 u ve Salih 11 aylık oldu

Şimdi evi dağıtmakla meşgul
Artık evin içinde turlar atıyor. Yürürken manevra yapıp saga sola dönebiliyor. Elinde oyuncaklarını taşıyarak yürüyebiliyor. Yere düşürdüğü oyuncağı eğilerek alıp yürümeye devam edebiliyor. Eskiden boyunun yetmedigi yerlere parmak ucuna basarak uzaniyor. Cekmeceleri açıp kapatabiliyor. Oyun kuruyor bizimle oyun oynuyor. Mesela kendi üstüne örtü atıp acarak ce e yapiyor. Perdelerin arkasina saklanıyor. Şarkı soylüyor dans ediyor. Benim cikardigim sesleri taklit ediyor. Yaptigim hareketleri yapmaya calisiyor. Mesela bay bay dedigimde o da babbay diyerek elini salliyor. Elime çak yapiyor. Yanagimi yalayarak öptüğünü zannediyor. Hayır manasinda cık yapariz ya onu taklit ediyor. Birisi öksürse veya gırtlağını temizlese ayni sesi cikariyor eliyle gel gel isareti yapiyor. Gözünü yumup açıyor (oyun yapiyor oyle) bir de başını salla degince kafasini sallıyor. Saclari cok tatli oluyor
Eskiden rastgele söylediği kelimelerin artık bir anlamı oldugunu ogrendi. Elindeki seyi yere atmadan once attı diyor babasina baba dedesine dede diyor. Göğsümu acinca meme diyerek gülüyor suya bu diyor. Bana da ananananne diyor bazen. Apartmana girdigimizde sesinin yankilanmasi icin a a a a diye bagiriyor. En büyük hobisi kağıt yemek. Nerde bi pecete bi kağıt görse ağzına atıyor.
Benim minik mucizem büyüdü büyüdü kocaman abi oldu maşallah

Bugün sonunda saçını kesmeye karar verdim ve sonuç böyle oldu:

Ben onu yerim.. maşallah.. nasıl kıydın kız?? Ama böyle de tatlı maşallah. . Çok güzel açıklamışsın. Bizimki babasını görünce baba diyor. Anne de diyorum gülüyor. . Benimki daha 10 aylık. . Ama koltukları tutarak tur atıyor :))

Her gören kız mi diye soruyordu sinir oldum en sonunda kestim canim ya içim yana yana sanki bi anda büyüdü delikanli oldu

Senin yaramaz da yakinda yürür o zaman annesi Salih de öyle baslamisti :)

Son düzenleme:
Yerim o paşayı. Benim oğluş da 19u doğumlu ama temmuz. Maşallah tatlıydı zaten yine çok tatlı. Allahım hiçbirinin kederini göstermesin

Emira SY yaa maşallah o kadar tatlı ki :) Allah nice 11 aylar, yıllar göstersin :)

Bence yeni saçlarıyla daha iyi olmuş :) Yakışmış minik yaramaza :)

Gelişimi de çok iyi gidiyor maşallah. Allahım bütün yeni nesli, içinde de bizim çocukları, çok iyi yerlere getirir inşallah :) ülkemizin buna ihtiyacı var. Onlar bizim geleceğimiz.

Çok çok öpüyorum. Böyle evire çevire Mıncıkla ve öp annesi benim için :) :****

Aminnn inşallah canım benim. Annelik kuaför olmayi da gerektiriyormus, cok tesekkur ederiz :) genelde minciklayarak öpme işini babası yapıyor ben daha kibar opebiliyorum sen de Asaf paşayi öp annesi. Rabbim gurur duyacagimiz evlatlar olmalarini nasip etsin...

Selam anneler ve onlarin tatli bebisleri nasillar biz cok hareketliyiz hic yerimizde durmuyoruz sehpalarin sandalyedolap ne bulursak icine girmeye calisiyoruz yurume konusunda cok istekliyiz ama kendi basimiza yuruyemiyoruz ust disimiz geliyo opucuk atmayi ogrendik cik cik Allah alla diyoruz el salliyoruz sarki turkude oynuyoruz kendimiz sarkilar soyluyoruz kapidan cikinca apartmanin icinde ciglik atiyoruz camasir makinasina cok ilgimiz var basinda bekleyip inceliyoruz dugmelere basiyoruz masaustu bilgisayari aciyoruz heryeri merak edip karistiriyoruz disari ciktigimizda her gordugumuz bayana guluyor ve gitmek istiyoruz erkeklere elektrik alirsak gidiyoruz ve anne babayi bile istemiyoruz o derece anneyle evde son on gunumuzu doya doya geciriyoruz daha birsuru sey yapiyoruz 1 yasimiza 1ay 1 hafta kaldi sizleride sevgiyle opuyoruz

Oh maşallah nazar değmesin kuzuya. Biz de hiç durmuyoruz her yere tırmanmaya çalışıyoruz. Herşeyi oyuncak yapabilme potansiyeline sahibiz. Ayrıca sofra kurulunca deli gibi mam mam diye konuşup susmuyoruz. Tutunarak yürüyoruz her yere uzanıyoruz bi cesaret edersek rahatça yürüyebiliriz aslında. Emekleyerek Kovalamaca oynamaya da bayılıyoruz. Yabancıların kucağına gitmeyi sevmiyoruz. Bizim 1 yaşımıza 2 ay var. Bizde de böyle işte.

Masallah sizede hayirla buyusunler

kızlar merhaba,
ee malum artık bebelerimizin 1 yaş kutlamarı yaklaşıyor, sizler parti yapacakmısınız ,konsept,pasta süsleme vs düşündünüz mü,ben bakıyorum da internetden çok farklı şeyler var, doğum hastane süslemelerimi kendim yapmıştım , hazırlardan çok da güzel oldu ,yine bu tarz birşeyler yapıp ,pasta kurabiye de alıp yapılabilir mi ?

Eklentiler

• 18624857_10155348193257929_1493116643_n.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 83
Ben parti yapacağım ama evde yakınlarımla sadece. Prens konsepti yapmayı düşünüyorum. Herşeyi kendim yapmayı düşünüyorum. Pasta kurabiye vs hepsi dahil. Sadece balonları süs fenerlerini tacını vs alacağım işte

bende öyle canım yakınları davet edeceğim sadece ama kıyafedidir süsleridir güzel olsun istiyorum, anne kız tütülü elbiseler var mesela takım onlardan alayım diyorum ama komik mi olur bilmem ,süsleri de yine eminönüne gider bakarım artık orda kendin alıp evde tasarlayabileceğin şeyler oluyo

Kızlar Salih c.tesi günü cok fena 1 kere çok fena kusmuştu. Arabadaydik heralde midesi bulandi dedim. Dün de ateşi çıktı heralde diş geliyor dedim. Bugün de ishl oldu heralde inek sütü vermeye basladigimdan dedim. Megerse salgın varmış bebegim mikrop kapmis Allahtan eşim doktora götürelim ne olur ne olmaz dedi ya çok üzüldüm. Tek sevindiğim sey 9 kilo olmuş cok şükür... Rabbim sağlık sihhat versin hepimizin evladina. Saglik sakaya gelmiyor

Çok üzüldüm canım, geçmiş olsun şimdi nasıl peki, iyi mi?

Çok üzüldüm canım, geçmiş olsun şimdi nasıl peki, iyi mi?
Şimdi ilaçla ateşi düştü şükür ama nerdeyse hiç uyumadi bugün. Uyutmaya calisiyorum insallah biraz uyur da rahatlar. Karnının agridini anlamistim aslinda ama onu da pijamasi sıktı sanmistim kac gündür bos yere acı cekmis kuzum ya cok icim yandi... Keske derdini anlatabilse yavrum...

Cok gecmis olsun butur salginlar ozellikle havalar isindikca artacak ve encok bebekleri etkiliyo yazi hayirlisiyla geciririz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…