2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim bana bir tane doktor gazı olunca ver yoksa çok sanci yapar dedu başka bir doktor da düzenli ver dedi

Kizlar ben evlenince hemen hamile kaldim korunmadim. O yuzden cok bilgim yok. Hap kullanan var mi aranizda? Hormonlari etkiliyo mu cok

emzirirken iğne ilaç olmuyor diye biliyorum canım. spiralin bile ilaçsız olanını takıyorlar

Kizlar bebeklerinizi tek basınıza yikayanilenlere masallah barekallah ben hala tek basima yikamaya cesaret edemiyorum aceminin acemisi bir anneyim sanirimm

B3n de yikayamam saniyodum ama hic aglatmadan yikiyorum cok sukur. Kaynanam yikayinca bebisim gobegi catlayana kadar agliyo bence korkma hic annelik icgudusel herseyi biliyoruz aslinda

allah razi olsun hepinizden bugün biraz daha iyim ALLAHIN IZNIYLE iylesecek evimize doncez bende hastanedeyim emziriyorum enfeksiyon neyden yapmış bilmiyorum doktor daha bişey demedi

Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Hasta evladın başında beklemek nedir bilirim Rabbim dermansız dert vermesin inş.

Ben de evlendiğimde beri dogum kontrol hapı kullandım herkes kilo aldırır dedi ben aksine zayıfladım kullanma hamile kalamazsın dediler bıraktığım ay hamile kaldım allahın izniyle
Ay keske beni de zayiflatsa. :) peki doktor mu yaziyo yoksa kendin mi aliyon eczaneden? matsiyahoje emzirirken kadin dogum hapi kullanilmaz mi?

Ben eczaneden aliyodum canim kendim ama saglik ocagida ucretsiz veriyomus sanirim emzirirken kullanilmiyo diye biliyorum ama bilgilendiren olursa sevinirim bende bilmiyorum

ilk günler benim de çok sütüm vardı aktı gitti hep tişörte sütyene. eşime bi türlü sağma mk aldıramadım doğumdan önce. o sütler aktı ben ağladım. sonunda deniz 45 günlükken gitti sağma mk aldı eşim şimdi de iki gün sağıyorum ancak 120-130 ml oluyo öyle buzluğa atıyorum. olsun buna da şükür :)

aynı soruyu bi arkadaşım da sordu geçen gün. damlayı buzdolabında sakliyorsan soğuk verirsen kusar canım oda sıcaklığında sakla damlayı bozulmaz merak etme

geçecek elbet canım benim üzme kendini. senin sütün ona en büyük şifa. sütün etkilenmesin dikkat et kendine. nasıl farkedilsi peki canım?

Yok canim buz dolabinda saklamiyorum aslinda ama emzirip yarim saat icinde veriyodum o yuzden mi acaba ictigi sut hemen cikiyo damlayi verir vermez artik kullanmaya korkuyorum ac karnina vermeye calisiyorum ama surekli emmek istedigi icin tok karnina veriyodum 2 gundur kullanmiyorum

bizim deniz de aynı allah yardım etsin uykusuz bebişlerin annelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…