- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.261
Evetbu ilac 1 damla
Selam anneler geceden biri bebegimin ateşi var 36 37 arasında gitip geliyor doktora götursemmi
Canim bana bir tane doktor gazı olunca ver yoksa çok sanci yapar dedu başka bir doktor da düzenli ver dediCnm minumum 5- maximum 8. Mesela bugün hiç vermedim daha. En son dün gece 10-10:30 gibi verdim. Gece 2 gibi ve sabah 7,5 ta olmak üzere 2 kere kakasını yaptı. Yapmasaydı sabah başlayıp gece yatana kadarki duruma göre ayarlıyorum. Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum?! Belki düzenli vermek gerekiyordur bilen varsa yazar bende uygularım :)
emzirirken iğne ilaç olmuyor diye biliyorum canım. spiralin bile ilaçsız olanını takıyorlarYa benim doktorum da 40ın çıkınca spiral taktır demişti ama hem içimde yabancı bir cisimle yaşamak fikri bana cazip gelmedi hem de takılan yer evime uzak bebişle gidemedim. İki ay ilişki yok demişlerdi bana ebeler, Adam dört gözle gün sayıyor. Son 3 günüm rahattım ne güzel yahuşimdi Nasıl korunsam derdi olacak off üç aylık iğne kullanılabiliyormuş öyle demişlerdi belki onu düşünürüm
hadi rastgele :)İnşallah sütüm artar, bu sefer ne lazımsa deneyeceğim :))Eki Görüntüle 1872856
Kizlar bebeklerinizi tek basınıza yikayanilenlere masallah barekallah ben hala tek basima yikamaya cesaret edemiyorumaceminin acemisi bir anneyim sanirimm
allah razi olsun hepinizden bugün biraz daha iyim ALLAHIN IZNIYLE iylesecek evimize doncez bende hastanedeyim emziriyorum enfeksiyon neyden yapmış bilmiyorum doktor daha bişey demedi
Ay keske beni de zayiflatsa. :) peki doktor mu yaziyo yoksa kendin mi aliyon eczaneden?Ben de evlendiğimde beri dogum kontrol hapı kullandım herkes kilo aldırır dedi ben aksine zayıfladım kullanma hamile kalamazsın dediler bıraktığım ay hamile kaldım allahın izniyle
ilk günler benim de çok sütüm vardı aktı gitti hep tişörte sütyene. eşime bi türlü sağma mk aldıramadım doğumdan önce. o sütler aktı ben ağladım. sonunda deniz 45 günlükken gitti sağma mk aldı eşim şimdi de iki gün sağıyorum ancak 120-130 ml oluyo öyle buzluğa atıyorum. olsun buna da şükür :)rezene de içiyorum, işe yaramıyor galiba
ekin çok küçükken sağmıştım o sütleri. belki ilk 15 gün fln. sonra hiç artmadı zaten. ben yaklaşık 200-300 ml lik poşetler yaptım, çözdürünce 24 saatte bütün poşeti bitirmek üzere. ama tabii kimi 300 kimi 100 ml :)) çıktığı kadar koydum poşetlere :))
öyle mi diyosun? ayrıntıları alayım nerde nasıl taktırdın nasıl çıkarttın korkuyorum ama eşim korunmaz benim. bebekten daha çok korkuyorum şuan :)Spiral candir bacini dinle sen en garantisi o cnm
aynı soruyu bi arkadaşım da sordu geçen gün. damlayı buzdolabında sakliyorsan soğuk verirsen kusar canım oda sıcaklığında sakla damlayı bozulmaz merak etmeKizlar ilk sorumsab simplex damla kullaniyorum bebegim cok gazli surekli ikiniyo damla ise yaradi gibi ama damlayi verdikten sonra butun ictigini kusuyo agzindan ve burnundan damlayla alakasi varmidir sizce ac karnina vermeye calisiyorum ama bebegim surekli emmek istedigi icin mumkun olmuyo
geçecek elbet canım benim üzme kendini. senin sütün ona en büyük şifa. sütün etkilenmesin dikkat et kendine. nasıl farkedilsi peki canım?Çok sağol canım allah razi olsun iyi diyelim iyi olsun hastanedeyiz bebegimi kovese koydular bende hastanede bekliyorum emzirme saatlerinde gitip emziriyorum aglamaktan gözlerim kan gibi bebegimi orda görmeye dayanamıyorum şimdi bile göz yasimi tutamıyorum kanında enfeksiyon varmış
bizim deniz de aynı allah yardım etsin uykusuz bebişlerin annelerineMaaşallah Ekin'e , kırk yaşını da kutlarsınız inşallah :) Temmuz bebeklerinde mi sıkıntı var anlamadım birçoğumuz aynı dertten muzdaribizBen de şuan Deniz'i pışpışlayıp uyutmaya çalışıyorum, uykusuzluktan gözleri kızardı artık. Memede ve kucakta uyuyor yatağa koyunca vıyaklıyor pofffff
yüzüstü mü yatırdın masaj yaparken?Yap bakalım senin kuzuda da varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?