- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.621
benimki elimdeki kitaba saldırıyor okutmuyor istesemdeGünaydın güzel anneler. Ramazan başladı, oruç tutabileceklere kolaylıklar diliyorum :)
Bugün sahura kadar Asaf beni uyutmadı. Sahuru yaparken uyudu sağolsun :) sonra da ben uyuyamadım ve 5 buçukta kalkış yaptık Oğluşumla :))
Bugün nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
Ayrıca, aranızda bebeğine masal okuyan var mı? Ben Asaf a okuyamıyorum çünkü hiç oturup da dinlemiyor beni veya kitapla ilgilenmiyor. Şöyle annesinin kucağında oturup da birşeyler inceleyen, annesini dinleyen bebeklere bayılıyorum. Bizimki 1 dk bile oturmuyor. Kucağıma alıyorum kafama tırmanıyor
Günaydın güzel anneler. Ramazan başladı, oruç tutabileceklere kolaylıklar diliyorum :)
Bugün sahura kadar Asaf beni uyutmadı. Sahuru yaparken uyudu sağolsun :) sonra da ben uyuyamadım ve 5 buçukta kalkış yaptık Oğluşumla :))
Ayrıca, aranızda bebeğine masal okuyan var mı? Ben Asaf a okuyamıyorum çünkü hiç oturup da dinlemiyor beni veya kitapla ilgilenmiyor. Şöyle annesinin kucağında oturup da birşeyler inceleyen, annesini dinleyen bebeklere bayılıyorum. Bizimki 1 dk bile oturmuyor. Kucağıma alıyorum kafama tırmanıyor
Günaydın canım bizde tam sahur vakti uyandı sahur yapamadım sonra uyutmaya calıstım uyumadı 5 bucuga kadar bizide bi türlü cıkmayan diş mahvetti. Ben kitap okuyorum canım diğer kitapları hep yiyo ama bi tane kitabımız var babamı neden seviyorum adı onun resimlerini inceliyo baya ben okurken hatta ben yüksek sesle okumaya başlıyorum kucağıma geliyo yaramazlıgı bırakıp :))Günaydın güzel anneler. Ramazan başladı, oruç tutabileceklere kolaylıklar diliyorum :)
Günaydın canım bizde tam sahur vakti uyandı sahur yapamadım sonra uyutmaya calıstım uyumadı 5 bucuga kadar bizide bi türlü cıkmayan diş mahvetti. Ben kitap okuyorum canım diğer kitapları hep yiyo ama bi tane kitabımız var babamı neden seviyorum adı onun resimlerini inceliyo baya ben okurken hatta ben yüksek sesle okumaya başlıyorum kucağıma geliyo yaramazlıgı bırakıp :))
Of offf allah yardımcımız olsun.. Oruc tutmayı deneyeyim dedim ama ilk günden gözüm korktu vallahi napsam bilemedimVay kitap kurdu olacak yani, Aferin minik erkeğe :)
Bakalım bu ramazan nasıl geçecek
alt diş bu kadar kötü yaptıysa, üst dişi düşünmek istemiyorumalt dişlerden sonra bizim sırada üst köpek dişler var
Of offf allah yardımcımız olsun.. Oruc tutmayı deneyeyim dedim ama ilk günden gözüm korktu vallahi napsam bilemedim
Bugün orucum canım biraz bişiler yiyebildim ama bende tutamayacak gibiyim bizim de düzenli uykumuz yok kısın tutarız napalımBugün oruç musun sen canım? Sahur yapamadan mı tuttun yoksa?
Benim böyle uykusuz giderse tutamayabilirim, çünkü hem uykusuzluk hem oruç, mahvolurum
Tebrikler canım, o kadar olur artık, mecbur gider kastan. Çünkü aktif spor yapmıyorsun.
Bende 4 kilo aldım biliyor musun( bıngıl bıngıl yağ her yerim
Görüşelim canım çok isterim. Hatta bugün onun planını yaptım. Bizim harika bi havuzumuz var. 15 haziranda açılıyor. Ertuğrulla gelirsiniz, oğluşları havuza sokar biz de muhabbet ederiz :)
İnşallah yarım gün olur, çünkü gerçekten çok zor. Benim evle hastane arası 1 saat5 te çıktığımda 6 da evdeyim hangi ara yemek yapayım, oğlum 8 de uyuyor zaten. O iki saatte ne yapılır ki düşündükçe deli oluyorum
Yalniz degilsiniz canim biz variz.bizde yalniz deviliz siz varsinizSiz görüşüyomusunuz ne güzel. İmrendim valla. Yapın çocuklar arkadaş olsun. Biz çok yalnızız oğlumla. İnsan arıyor etrafta birilerini. İş konusunda haklısınız. Umarım yarım gün olur
Allah razi olsun canim cok sukur bugun zorlanmadim insallah Rabbim kolaylik verir bundan sonradaNiyetli arkadaşlarım varsa hepinizin oruçları kabul olsun inşallah hayırlı ramazanlar dilerim herkese
Canım bende oğlumla yalnızım tanımadığım bilmediğim bi şehirdeyiz esimde cok yogun. Senin komsun arkadasın Yok mu canım havalar ısınsın bol bol cıkarsınız bebişinle gezersiniz :)Siz görüşüyomusunuz ne güzel. İmrendim valla. Yapın çocuklar arkadaş olsun. Biz çok yalnızız oğlumla. İnsan arıyor etrafta birilerini. İş konusunda haklısınız. Umarım yarım gün olur
Siz görüşüyomusunuz ne güzel. İmrendim valla. Yapın çocuklar arkadaş olsun. Biz çok yalnızız oğlumla. İnsan arıyor etrafta birilerini. İş konusunda haklısınız. Umarım yarım gün olur
Canım bende oğlumla yalnızım tanımadığım bilmediğim bi şehirdeyiz esimde cok yogun. Senin komsun arkadasın Yok mu canım havalar ısınsın bol bol cıkarsınız bebişinle gezersiniz :)
Yalniz degilsiniz canim biz variz.bizde yalniz deviliz siz varsiniz
Canım bende oğlumla yalnızım tanımadığım bilmediğim bi şehirdeyiz esimde cok yogun. Senin komsun arkadasın Yok mu canım havalar ısınsın bol bol cıkarsınız bebişinle gezersiniz :)
Hayır canım henüz görüşemedik, aynı şehirdeyiz ama bir türlü fırsatın yakalayamadık. Evlerimiz biraz uzak.
Ayrıca bende gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum. Akraba olarak hiç kimse yok. Eşim çok yoğun, ondan da bana fayda yok. Bazen gücümün tükendiğini hissediyorum. Dün mesela 11 de yattım, 2 ye kadar Asaf 4-5 kez uyandı. 2 de sahura kalktık ve daha hiç uyumadımbir önceki gün de aynıydı.
İki gündür toplamda 3-4 saatlik uykuyla duruyorum
Meryem uzerli gibi tükenmişlik sendromuna girmek istiyorum :))) ama sendroma bile sokmuyorlar adamı
En azından burada sizlerle sohbet edip rahatlıyorum. Ha bi de sağolsun komşularımı var.
Ay bukadar olur dun gece oceanshine uzun zamandir girmiyo oda birakti artik yazmayi diye aklimdan gecirdim bide tommbik napti diye onu gecirdim bende bugun etiketliyecektim seni sabah yazini gordum guzel kizinda buyumus masallah dogum gunu hazirliklarinida halletmissin ben daha hic bakmadim is yerinde bilgisayarim var firsat buldukca arastiracagim benimki evde olur buyuk ihtimalle resimleri bekliyoruz ozletme kendini minik prenseside opiyi geceler hayirli ramazanlar
bebisler buyumus.benim kizimda 11 aylik oldu.emekliyor ve tutunarak kalkiyor.7 disimiz var.istahimiz cok iyi Allaha sukurr.
ben dogumgunu icin mekan ve pasta islerini hallettim.simdi susleme icin organizasyonlarla gorusuyorum.disarda aile ve arkadaslarla kutlayacagiz.30 40 kisi arasi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?