2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Günaydın güzel anneler. Ramazan başladı, oruç tutabileceklere kolaylıklar diliyorum :)

Bugün sahura kadar Asaf beni uyutmadı. Sahuru yaparken uyudu sağolsun :) sonra da ben uyuyamadım ve 5 buçukta kalkış yaptık Oğluşumla :))

Bugün nasıl geçecek hiç bilmiyorum.

Ayrıca, aranızda bebeğine masal okuyan var mı? Ben Asaf a okuyamıyorum çünkü hiç oturup da dinlemiyor beni veya kitapla ilgilenmiyor. Şöyle annesinin kucağında oturup da birşeyler inceleyen, annesini dinleyen bebeklere bayılıyorum. Bizimki 1 dk bile oturmuyor. Kucağıma alıyorum kafama tırmanıyor

benimki elimdeki kitaba saldırıyor okutmuyor istesemde

Benimki de kitapları yiyor ogretmen çocuğu olunca demek ki

Oğlumun 7. Dişi çıkıyor (( çok huzursuz, hiçbir şey yemiyor

Mahvetti bu dişler çocuğumu ya en hızlı gelişim dönemi dişleri tarafından sabote edildi resmen (((

Günaydın canım bizde tam sahur vakti uyandı sahur yapamadım sonra uyutmaya calıstım uyumadı 5 bucuga kadar bizide bi türlü cıkmayan diş mahvetti. Ben kitap okuyorum canım diğer kitapları hep yiyo ama bi tane kitabımız var babamı neden seviyorum adı onun resimlerini inceliyo baya ben okurken hatta ben yüksek sesle okumaya başlıyorum kucağıma geliyo yaramazlıgı bırakıp :))

Vay kitap kurdu olacak yani, Aferin minik erkeğe :)

Bakalım bu ramazan nasıl geçecek

alt diş bu kadar kötü yaptıysa, üst dişi düşünmek istemiyorum alt dişlerden sonra bizim sırada üst köpek dişler var

Of offf allah yardımcımız olsun.. Oruc tutmayı deneyeyim dedim ama ilk günden gözüm korktu vallahi napsam bilemedim

Of offf allah yardımcımız olsun.. Oruc tutmayı deneyeyim dedim ama ilk günden gözüm korktu vallahi napsam bilemedim

Bugün oruç musun sen canım? Sahur yapamadan mı tuttun yoksa?

Benim böyle uykusuz giderse tutamayabilirim, çünkü hem uykusuzluk hem oruç, mahvolurum

Siz görüşüyomusunuz ne güzel. İmrendim valla. Yapın çocuklar arkadaş olsun. Biz çok yalnızız oğlumla. İnsan arıyor etrafta birilerini. İş konusunda haklısınız. Umarım yarım gün olur

Siz görüşüyomusunuz ne güzel. İmrendim valla. Yapın çocuklar arkadaş olsun. Biz çok yalnızız oğlumla. İnsan arıyor etrafta birilerini. İş konusunda haklısınız. Umarım yarım gün olur
Canım bende oğlumla yalnızım tanımadığım bilmediğim bi şehirdeyiz esimde cok yogun. Senin komsun arkadasın Yok mu canım havalar ısınsın bol bol cıkarsınız bebişinle gezersiniz :)

Hayır canım henüz görüşemedik, aynı şehirdeyiz ama bir türlü fırsatın yakalayamadık. Evlerimiz biraz uzak.

Ayrıca bende gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum. Akraba olarak hiç kimse yok. Eşim çok yoğun, ondan da bana fayda yok. Bazen gücümün tükendiğini hissediyorum. Dün mesela 11 de yattım, 2 ye kadar Asaf 4-5 kez uyandı. 2 de sahura kalktık ve daha hiç uyumadım bir önceki gün de aynıydı.

İki gündür toplamda 3-4 saatlik uykuyla duruyorum

Meryem uzerli gibi tükenmişlik sendromuna girmek istiyorum :))) ama sendroma bile sokmuyorlar adamı

En azından burada sizlerle sohbet edip rahatlıyorum. Ha bi de sağolsun komşularımı var.

Yalniz degilsiniz canim biz variz.bizde yalniz deviliz siz varsiniz

Sağolasın canım

Canım bende oğlumla yalnızım tanımadığım bilmediğim bi şehirdeyiz esimde cok yogun. Senin komsun arkadasın Yok mu canım havalar ısınsın bol bol cıkarsınız bebişinle gezersiniz :)

Arkadaşlarım uzaklar. Malum istanbul. Herkes bi uçta yaşıyor. Komşu falan da yok maalesef çoğu yaşlı kişiler zaten. Çıkıyoruz dışarı ah bi de istanbulda ulaşım zorluğu olmasa arabam yokki

Resmen beni tarif etmişsin aynı senin gibiyim ben de. Ben de burda takılıyorum kafa dağıtayım diye ama işte insan yanında bi çay kahve içip sohbet edeceği birini arıyor

iyi geceler hayirli ramazanlar

bebisler buyumus.benim kizimda 11 aylik oldu.emekliyor ve tutunarak kalkiyor.7 disimiz var.istahimiz cok iyi Allaha sukurr.

ben dogumgunu icin mekan ve pasta islerini hallettim.simdi susleme icin organizasyonlarla gorusuyorum.disarda aile ve arkadaslarla kutlayacagiz.30 40 kisi arasi olacak.

Ay bukadar olur dun gece oceanshine uzun zamandir girmiyo oda birakti artik yazmayi diye aklimdan gecirdim bide tommbik napti diye onu gecirdim bende bugun etiketliyecektim seni sabah yazini gordum guzel kizinda buyumus masallah dogum gunu hazirliklarinida halletmissin ben daha hic bakmadim is yerinde bilgisayarim var firsat buldukca arastiracagim benimki evde olur buyuk ihtimalle resimleri bekliyoruz ozletme kendini minik prenseside op

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…