- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.661
Nasılsınız güzel anneler...
Oğlum hergün değişik huylar ediniyor. Daha küçükken yalnız bırakmıyordum, ağlıyordu. Sürünüp, yürüyünce değişir diye düşündüm. Şimdi yine aynı. Babasıyla bile oynarken kaçıp mutfağa gelip bacaklarıma yapışıyor. Üstüme tırmanıyor beni al diye. Hatta geçen gün yemeğe dalmışım, sessiz sessiz gelmiş, popoma bir el dokununca ödüm koptu
Salonda oynarken yanında oturuyorum saatlerce oynuyor, ama farklı yere geçince yapışıyor. Oyuncakları mutfağa getiriyorum, yok yine aynı, bacaklarıma yapışıyor((( nasıl olcak bilmiyorum
Onun dışında konuşma olarak henüz bir gelişme yok, kelimeler yok yani.
Vücudunu tanıyor, ellerini, ayaklarını, göbeğini, gözünü, burnunu, ağzını gösteriyor :))
Bir de ellerin şap şap ayaklarım rap rap oynuyoruz, çok seviyor onu :)))
7. Dişi mahvetti bizibiraz ucu çıktı da toparladı uykusunu falan.
Hala 8.5 kiloiştahı çok az miniş oğlan benim kuzum :)))
Ayy canımm cok tesekkur ederiz teyzesiHayırlı olsun canım :) sapasağlam olsun, düşene kadar çürümesin inşallah :)
Masallah gülüşüne de dişlerine dee
Tü tü masallah kuzumun incilerine
Ben de bugun diş fırçası aldım oğluma cok dişi varmış gibi
İyi yapmışsın annesi :))) biz de aldık :) nuk un ağız bakım seti. Ama fırçalatma hoşuna gitmedi. Ben de gıdı gıdı yapacağım dişlerine diyorum o şekilde sevdi :)
canım sizin doğum gnünüz ne zaman?Nasılsınız güzel anneler...
Oğlum hergün değişik huylar ediniyor. Daha küçükken yalnız bırakmıyordum, ağlıyordu. Sürünüp, yürüyünce değişir diye düşündüm. Şimdi yine aynı. Babasıyla bile oynarken kaçıp mutfağa gelip bacaklarıma yapışıyor. Üstüme tırmanıyor beni al diye. Hatta geçen gün yemeğe dalmışım, sessiz sessiz gelmiş, popoma bir el dokununca ödüm koptu
Salonda oynarken yanında oturuyorum saatlerce oynuyor, ama farklı yere geçince yapışıyor. Oyuncakları mutfağa getiriyorum, yok yine aynı, bacaklarıma yapışıyor((( nasıl olcak bilmiyorum
Onun dışında konuşma olarak henüz bir gelişme yok, kelimeler yok yani.
Vücudunu tanıyor, ellerini, ayaklarını, göbeğini, gözünü, burnunu, ağzını gösteriyor :))
Bir de ellerin şap şap ayaklarım rap rap oynuyoruz, çok seviyor onu :)))
7. Dişi mahvetti bizibiraz ucu çıktı da toparladı uykusunu falan.
Hala 8.5 kiloiştahı çok az miniş oğlan benim kuzum :)))
Kizlar bebisleri parka fln goturuyormusunuz gerci ramazan dolayisiyla ben pek cikamiyorum havalarda kotu ama ramazan dan sonra daha cok gideriz diyorum simdi bide yurumuyo henüz parkta bi tek salincaga binip geliyoruz
canım sizin doğum gnünüz ne zaman?
canım ben doğduktan bi hafta sonradan itibaren her gün dışarı çıkarıyorum....
yağmur yağsada güneş açsada..
hele son 5 aylıktan beri salıncağa bindiririm.. :)
şimdi kayacaktan kaymayı öğrendi iki aydır çok seviyor
kendimi kaydırıyor
insanları çocukları görünce bile mutluluktan uçuyor onalrı seyrederken mutlu oluyor
ramazan da olsa bence çıkar gelişimi için çok faydalı :)
Bişey yapmadım insan içine girdikçe alışıyorlar galiba. Yatılı misafirlerim falan oldu o da etkilemiş olabilir. Yaz geldi bol bol dışarı çıkar çoluk çocukla oynar alışır. Tabii ilaç kullanıyorum kullanmak zorundayım zaten. İştahı etkilermi bilmiyorum benim yavaş çalışıyor ve iltihaplı ama kilo veremiyorum yani çok çok zor
Canım benim oglum da yabancılıyo ama cocuklara ayrı bi ilgisi var kadınlardan korkuyo annem geldi sevemedi bile dogru düzgün o kadar cok agladı ki.. kimsenin sevmesine izin vermiyo sadece cocukları cok seviyo
Ay benimkide asiri sicak kanli ozellikle bayanlarla arasi cok iyi kim gulse sevse hemen guluyo bakiyo gidiyo iyi mi kotu mu bilemedimCocuklara ayni oğlumda dikkat kesiliyo ama oynamayi bilmio disarda birisi sevsin basliyo aglmaya sanki ocu gormus gibi bu aylarda boyle olur demisti ebemiz duzelir ins hepimizin
Ay benimkide asiri sicak kanli ozellikle bayanlarla arasi cok iyi kim gulse sevse hemen guluyo bakiyo gidiyo iyi mi kotu mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?