2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Nasılsınız güzel anneler...

Oğlum hergün değişik huylar ediniyor. Daha küçükken yalnız bırakmıyordum, ağlıyordu. Sürünüp, yürüyünce değişir diye düşündüm. Şimdi yine aynı. Babasıyla bile oynarken kaçıp mutfağa gelip bacaklarıma yapışıyor. Üstüme tırmanıyor beni al diye. Hatta geçen gün yemeğe dalmışım, sessiz sessiz gelmiş, popoma bir el dokununca ödüm koptu

Salonda oynarken yanında oturuyorum saatlerce oynuyor, ama farklı yere geçince yapışıyor. Oyuncakları mutfağa getiriyorum, yok yine aynı, bacaklarıma yapışıyor ((( nasıl olcak bilmiyorum

Onun dışında konuşma olarak henüz bir gelişme yok, kelimeler yok yani.

Vücudunu tanıyor, ellerini, ayaklarını, göbeğini, gözünü, burnunu, ağzını gösteriyor :))

Bir de ellerin şap şap ayaklarım rap rap oynuyoruz, çok seviyor onu :)))

7. Dişi mahvetti bizi biraz ucu çıktı da toparladı uykusunu falan.

Hala 8.5 kilo iştahı çok az miniş oğlan benim kuzum :)))

Doğum günü için amcası ve yengesi gelecek, ayrıca burada yaklaşık 10 tane arkadaşım var. Lojman olduğu için herkes birbirine gidip geliyor rahatız.
Aslında çok abartılı değil orta halli bir şey düşünüyorum, çünkü minnoşum bunu hatırlamayacak. sadece fotograflardan görecek kuzum :) ilerde eşine ve arkadaşlarına göstereceği güzel fotoğrafları olsun istiyorum :)

Bahçede yapmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa. Akşama doğru onun uykusuna yakın pastayı kesip, Asaf ı uyutup, devamını arkadaşlarımla geçirirm diye düşünüyorum :))))

Yerim onun göbeğini :)

Tü tü masallah kuzumun incilerine
Ben de bugun diş fırçası aldım oğluma cok dişi varmış gibi

İyi yapmışsın annesi :))) biz de aldık :) nuk un ağız bakım seti. Ama fırçalatma hoşuna gitmedi. Ben de gıdı gıdı yapacağım dişlerine diyorum o şekilde sevdi :)

canım sizin doğum gnünüz ne zaman?

Kizlar bebisleri parka fln goturuyormusunuz gerci ramazan dolayisiyla ben pek cikamiyorum havalarda kotu ama ramazan dan sonra daha cok gideriz diyorum simdi bide yurumuyo henüz parkta bi tek salincaga binip geliyoruz

canım ben doğduktan bi hafta sonradan itibaren her gün dışarı çıkarıyorum....
yağmur yağsada güneş açsada..
hele son 5 aylıktan beri salıncağa bindiririm.. :)
şimdi kayacaktan kaymayı öğrendi iki aydır çok seviyor
kendimi kaydırıyor
insanları çocukları görünce bile mutluluktan uçuyor onalrı seyrederken mutlu oluyor
ramazan da olsa bence çıkar gelişimi için çok faydalı :)

Ya bana kalsa sadece bende cikartirdim ama babasi pinpirik havalar düzeldi anca yeni basladik oda ramazan girdi araya oruçlu olunca zorlaniyorum yoksa bende cikartirim hep ama iste salıncak sadece ondada pek bisi anlamio gibi alismadi bizimki pek bi narin nazli kiz olsaydi yanmıştım herhalde

Sok etkisi yapicam bende bayramda direk kalabaliga sokucam

Allah yardim etsin senin daha zor cnm ozmn bide devamli dikkat etmek gerekir su gibi aksin gitsin kilolarimiz

Canım benim oglum da yabancılıyo ama cocuklara ayrı bi ilgisi var kadınlardan korkuyo annem geldi sevemedi bile dogru düzgün o kadar cok agladı ki.. kimsenin sevmesine izin vermiyo sadece cocukları cok seviyo

Cocuklara ayni oğlumda dikkat kesiliyo ama oynamayi bilmio disarda birisi sevsin basliyo aglmaya sanki ocu gormus gibi bu aylarda boyle olur demisti ebemiz duzelir ins hepimizin

Cocuklara ayni oğlumda dikkat kesiliyo ama oynamayi bilmio disarda birisi sevsin basliyo aglmaya sanki ocu gormus gibi bu aylarda boyle olur demisti ebemiz duzelir ins hepimizin
Ay benimkide asiri sicak kanli ozellikle bayanlarla arasi cok iyi kim gulse sevse hemen guluyo bakiyo gidiyo iyi mi kotu mu bilemedim

Merhaba arkadaşlar
umarım herkes ve bebişleriniz iyidir.

Doğum günü konusu eşimle ortak kararımız ile idrak ettiği yaş zamanında yapmayı düşünüyoruz.bebeğimin aklında kalması bilmesi açısından...Şu an ne mum üfleyebilecek ne de kalabalıktan bir şey anlayacak...
Çok yerden fiyat teklifi aldım istanbuldayım.. en az 2500 tl en fazla demiyorum bile..
Birinci dereceden aile büyükleri ile ya bahçede ya da evde yapmaya anlaştık...
Eminönü yollarına düşeceğim inşallah ramazandan sonra..o kadar güzel şeyler var ki...
Pasta konusuna gelince maket pasta yapacağım kendim becerebiliyorum..normal pastayı alıp servis yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…