2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar benim doğum günü yapsam cagiracagim kimse yok disi çıkınca dis buğdayı da yapamam diye dusunuyodum zaten disimiz de yok :)) hep edi ile buduyduk esimle şimdi oglusumuz var üçümüz kutlarız napalim
Olsun ne olacak. Benim de az kişi var çağıracak. Yakınımda da değiller doğum günü için gelirler. Biz de üçümüzüz genelde. Hatta ben hep şikayetçiyim yalnızlıktan. Kayınvalideyle kayınpeder gelecek iki gün sonra bir hafta onlar burda olacak çocuğum dede nine görsün biraz

Kizlar benim doğum günü yapsam cagiracagim kimse yok disi çıkınca dis buğdayı da yapamam diye dusunuyodum zaten disimiz de yok :)) hep edi ile buduyduk esimle şimdi oglusumuz var üçümüz kutlarız napalim

Cnm bende ayni dogum gunumuz 24 mayisti yinede hazırlık yaptim pogaca vs pasta aldik vide babamizda bi kac sus almis kendi kendimize kutladik bizimde kimsemiz yok aileler baska şehirlerde konu komşu da yok biraz huzunlendim ama ailemin yanina gidince tekrar yaparim ordada diye dusundum yanlizlik zor gercekten sitede eskisi gibi deil artik bende pek giremiyorum oglum teli elimde görünce birakmiyor anca uyuyunca bakarsam iste

Sağlık olsun üzülme. Bi daha kutlarsın dediğin gibi. Zaten birkaç yıl sonra arkadaşlarıyla kutlamak isteyecek bıcırıklar:)

Bence en guzeli ailecek kutlamak resimde cekersiniz hatira kalir sicak mutlu bir aile illa buyuk birseye gerek yok aslinda

Ben arkadaslarimla kutladigim dogum gunlerini hatirliyorum ama en aklimda kalan cok kucuktum arkadasim yiktu annem kek yapti cikolatali mum yokmus evde ustune kibrit koydu yakti ailecek kutladik aklima geldiginde cok mutlu oluyorum biryerde izledim ailelere cocuklarinin mutlu oldugu anlari soruyolar ailelerin tahmini buyuk seyler ama cocuklarin verdigi cevap cok basit seylerden mutlu oluyorlar

Dogru soyledin cnm onemli olan onlara sevgimizi gosterebilmek elimizden geleni de yapiyoruz ztn saglik olsun da gun gelir bizde kutlaris ins

Kizlar bebisleri parka fln goturuyormusunuz gerci ramazan dolayisiyla ben pek cikamiyorum havalarda kotu ama ramazan dan sonra daha cok gideriz diyorum simdi bide yurumuyo henüz parkta bi tek salincaga binip geliyoruz

Kizlar bebisleri parka fln goturuyormusunuz gerci ramazan dolayisiyla ben pek cikamiyorum havalarda kotu ama ramazan dan sonra daha cok gideriz diyorum simdi bide yurumuyo henüz parkta bi tek salincaga binip geliyoruz

Yuruse daha zor inanki. Elini tutmak istemiyor sonra dusuveriyor. Yerde ne bulursa alıp ağzına atmaya calisiyor

Ben de götürüyorum ama pek ilgisini çekmiyor. Çocuklarla oynamayı daha cazip buluyor salıncak kaydırak falan ilgilenmiyor küçük bey

Bizimki de hic kimseyle isi yok parkta yere de birakmadim hic yurumedigi icin bide cok yabanciliyo artik keşke oda oynasa

Bu kadar kosturmaya niye zayiflayamiyorum yanliz anlamadim rskiden yerimden kalkmazdim simdi totom yer görmüyor

Benimki de yabancılıyodu şimdi biraz daha iyi. Bir de çocuklara daha çabuk alışıyor büyüklere geç. Yok anacım gitmez onlar. Ben de aynıyım ama gitmiyor gerçi bende tiroid var ama yine de kilo olayı zor yani kolay alınıyor ama gitmek bilmiyor

Nasil alistirdin cnm kendimi alıştı ya bende yapim napiyosan misafirlige fln gittikmi yakama yapisio insanlar alicak bunu sanıyor sipa agla agla bi hal oluyo alisana kadar geri geliyoz ztn

Valla bi 5 kilo verdim ama anca 9 ayda verebildim bende troit fln da yok boğazıma duskunum 5 kilom kaldi troit hapi kullaniyomusun cnm kayinvalidemde kullanio istahi hic yok hap yapio diyoduk bizde zayifta cunku

Bişey yapmadım insan içine girdikçe alışıyorlar galiba. Yatılı misafirlerim falan oldu o da etkilemiş olabilir. Yaz geldi bol bol dışarı çıkar çoluk çocukla oynar alışır. Tabii ilaç kullanıyorum kullanmak zorundayım zaten. İştahı etkilermi bilmiyorum benim yavaş çalışıyor ve iltihaplı ama kilo veremiyorum yani çok çok zor

Canım benim oglum da yabancılıyo ama cocuklara ayrı bi ilgisi var kadınlardan korkuyo annem geldi sevemedi bile dogru düzgün o kadar cok agladı ki.. kimsenin sevmesine izin vermiyo sadece cocukları cok seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…