- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.601
Bende yapmak istiyorum ama henuz hic bakamadimbende öyle canım yakınları davet edeceğim sadece ama kıyafedidir süsleridir güzel olsun istiyorum, anne kız tütülü elbiseler var mesela takım onlardan alayım diyorum ama komik mi olur bilmem,süsleri de yine eminönüne gider bakarım artık orda kendin alıp evde tasarlayabileceğin şeyler oluyo
bende öyle canım yakınları davet edeceğim sadece ama kıyafedidir süsleridir güzel olsun istiyorum, anne kız tütülü elbiseler var mesela takım onlardan alayım diyorum ama komik mi olur bilmem,süsleri de yine eminönüne gider bakarım artık orda kendin alıp evde tasarlayabileceğin şeyler oluyo
Kızlar Salih c.tesi günü cok fena 1 kere çok fena kusmuştu. Arabadaydik heralde midesi bulandi dedim. Dün de ateşi çıktı heralde diş geliyor dedim. Bugün de ishl oldu heralde inek sütü vermeye basladigimdan dedim. Megerse salgın varmış bebegim mikrop kapmis Allahtan eşim doktora götürelim ne olur ne olmaz dedi ya çok üzüldüm. Tek sevindiğim sey 9 kilo olmuş cok şükür... Rabbim sağlık sihhat versin hepimizin evladina. Saglik sakaya gelmiyor
Maşallah kuzucuğuma. Canım sağlık sorunu yoksa yemek konusunu dert etme. Benim oğlum da öyle iki aydır. Yemek değil oyun cazip. Avantajım emzirmek. Emdiği için kilosu güzel. Ama bazı çocuklar ne yaparsan yap böyle gidiyor. Öyle hazır mamalara falan çok alıştırma bence. Teyzemin kızı hep çok zayıftı yemezdi bebeklikten beri. teyzem yesin diye neler yapardı hiç değişmedi genç kız oldu 16 yaşında yine az yiyor. Zorladıkça da inatlaşıyorlar. Sağlıklı bir bebekse kendini üzme yavruyu da sıkma canım bıkar sonra inattan istemezSlm güzel anneler nasılsınız bende takip ediyorum sizleri ama çok yazamıyorum maaşllah bebişlere gelişimleri çok iyi Benim kızımda 10aylık emekliyor koltuğa tutunup ayağa kalkıyor bebeklerle oynamaya başladı hep dışarıya çıkmak istiyor babasının arkasından ağlıyor dede diyor 2dişi var bay bay yapıyor gel gel yapıyor telsera yapıyor alkış yapıyor ce eee yapıyor ama yemek problemimiz var çok az yiyor ve az kilo alıyor çok üzülüyorum doktor mama verdi ama yemiyor ne yapacağımı şaşırdım
Bizler de hemen hemen aynı durumlardayız canım. Bebekler büyüyor işler çoğalıyor. İyice hareketlendiler. Hepimiz senin gibiyiz aslında. Benim fark çalışmıyor oluşum. Bebeğime bakacak kimsem yok yalnızım eşim de çok yoğun. İşten çıktım o yüzden. Herkes çalışmaktan bebeğe zaman ayıramamaktan yetememekten şikayetçi forumda ben de yalnızlıktan şikayetçiyim. Ooof off yalnızım dostlarım yalnızım yalnızmeerrabalar arkadaşlarım :)
nasılınız bebişler nasıl?
ertuğrulum çok çok hareketlendi..hiç oturmak istemiyor. sürekli ayağa kalkıp yürümek istiyor :)
tutunmadan 3 adım atabiliyor :)
sıralamamız uzun zamandır var..
dişimiz yok :)
yüzümüzü sevmeyi öğrendi; ''cici ciici''deyip seviyor..
malum işe başlayalı 1.ayım dolmak üzere..anneannemiz bakıyor..çok şükür çok iyi anlaşıyorlar..
öğle arası gidip hem yemek yiyorum hem oğlumu emziriyorum biraz oynayıp uyutuyorum..
ikindin 15.30 da çıkıyorum..
ama ben oğlumu çok özlüyorum..onunla vakit geçirmeyi; oynamayı..akşamalrı yorgunluktan ölsem de oynamaya parka gitmeye etkinlik yapmaya devam ediyorum :) diren kayacanssss...
yarım gün çalışma olsun diye dua ediyorum
haftasonlarına tatillere bayılıyorummmmm...
sizler neler yaparsınız
yoğunluktan eskisi gibiii yazılmıyor peekk
özleştik
msf2407 sen anıslsın kuzum
Masallah Ertugrul pasaya benimkide cok hareketli benimde 1 hafta kaldi ise baslamama sen zor kismi atlatmissin bakalim biz ne yapacagiz hayirlisi olsun buralar tenhalasti bebisler hareketli olunca ramazanda geldi iyiden iyiye yoruluruz yakinda dovum gunu telasimiz da baslar konseptti elbiseydi derken bisurede onun hazirliklari ile mesgul olurum sanki dogum oncesi hastane vs hazirligi gibi gecen yilki guzel heyecanlari animsatiyo insana boyle iste canim hayatimizin renkleri onlar heranlari ayri bir mutlulukmeerrabalar arkadaşlarım :)
nasılınız bebişler nasıl?
ertuğrulum çok çok hareketlendi..hiç oturmak istemiyor. sürekli ayağa kalkıp yürümek istiyor :)
tutunmadan 3 adım atabiliyor :)
sıralamamız uzun zamandır var..
dişimiz yok :)
yüzümüzü sevmeyi öğrendi; ''cici ciici''deyip seviyor..
malum işe başlayalı 1.ayım dolmak üzere..anneannemiz bakıyor..çok şükür çok iyi anlaşıyorlar..
öğle arası gidip hem yemek yiyorum hem oğlumu emziriyorum biraz oynayıp uyutuyorum..
ikindin 15.30 da çıkıyorum..
ama ben oğlumu çok özlüyorum..onunla vakit geçirmeyi; oynamayı..akşamalrı yorgunluktan ölsem de oynamaya parka gitmeye etkinlik yapmaya devam ediyorum :) diren kayacanssss...
yarım gün çalışma olsun diye dua ediyorum
haftasonlarına tatillere bayılıyorummmmm...
sizler neler yaparsınız
yoğunluktan eskisi gibiii yazılmıyor peekk
özleştik
msf2407 sen anıslsın kuzum
Bizler de hemen hemen aynı durumlardayız canım. Bebekler büyüyor işler çoğalıyor. İyice hareketlendiler. Hepimiz senin gibiyiz aslında. Benim fark çalışmıyor oluşum. Bebeğime bakacak kimsem yok yalnızım eşim de çok yoğun. İşten çıktım o yüzden. Herkes çalışmaktan bebeğe zaman ayıramamaktan yetememekten şikayetçi forumda ben de yalnızlıktan şikayetçiyim. Ooof off yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Oynatmaya az kaldı doktorum nerde bir küçük afacan yüzünden çıldıracağımyaa aslında 10 ay evdeydim : evdeykende 24 saat oyun oynanıp etkinlik yapılmıyor..ama ben sanırım evde kafana göre takılmanın rahatlığını özlüyorum
ah canım yaz sen biz burdayız :)
Bizim de öyle arkadaşım yalnız değilsin. Kimse de yok etrafımda ilgilenecek yardımcı olacak. Eşim de yoğun çalışıyor. Hasretim şöyle dört beş saat deliksiz uykuya. Bitiyorum yorgunluktan artık oğlum da çok afacan.Sahihuban biz de iyiyiz canım sağol. Kayınvalidemlere ve kaynımgile gittik biz de. 1 ayımız öyle geçti. Bugün daha yeni geldik eve şükür. Evimi özledim ben yaa :)
Maşallah Ertuğrul' a. Yürümesi yakındır onun da. Yerim ben onu. Asaf ta babaannesine gitmeden önce bi yerlere tutunup yürüyordu ama gidince hepsi geriledi. Babannesinin evi dubleks ve merdivenlere gitmesin diye hep kucaktaydı. O yüzden bir ayımız Asaf ın gelişimi açısından olumsuz geçti bizim için.
İşe alışmışsındır umarım. Ben de eylül de başlamayı düşünüyorum ama kara kara düşünüyorum nasıl bırakacağım oğlumu diyeçok aldık birbirimize. Benim oğluma bakıcı bakacak ayrıca (
Bizim hala gece uykularımız çok kötü ve ben çok yoruluyorum, nasıl olacak bilmiyorum
Bizim de öyle arkadaşım yalnız değilsin. Kimse de yok etrafımda ilgilenecek yardımcı olacak. Eşim de yoğun çalışıyor. Hasretim şöyle dört beş saat deliksiz uykuya. Bitiyorum yorgunluktan artık oğlum da çok afacan.
Öyle canım çok şükür iyi ki varlar. Allah eksikliklerini göstermesin. Hemen hemen aynı şeyleri yapıyor bizim afacanlar. Benimki 10.5 kilo ama. O da bişey yediğinden değil sütümden kaynaklı herşeyi tadımlık yiyor küçük beyYa babaannesigilde huyu suyu değişti. Gece 12.30 gibi kalkıyor 4-5 e kadar uyumuyorsonra sabah 6 da uyanıyor. Mahvoluyorum.
Zaten gündüz 1 dk durmaz mı bir insan :)) mama sandalyesinde bile oturtamıyorum, oturduğu yerde zıplıyor, sağa sola sarkıyor, yemeğinin bittiğini anladığı an basıyor çığlığı aşağı inmek için. İndiği gibi de hızlı hızlı gidip bi yerlere tırmanıyor.
Allah hepimize kolaylık versin :)) çocuk büyütmek hiç öyle uzaktan göründüğü gibi değilmiş gerçekten. Çok ama çok zor. Hele bizimki gibi zor bebeklerde iyice katlanıyor zorluk :)))
O kadar hareketli ki kilo bile almıyor. Hala 8 kiloherkesin 4-5 aylıkken 8 kilo oluyor bebeği :))
Dün tam 10 aylık oldu. Nasıl geçti bu 10 ay farkında bile değilim. Dönüp baktığımda bana kalan bir bel ağrısı, baş ağrısı atakları, ayak bacak ağrısı, çürük bir diş var.
Ama hamdolsun ki bir de dünyalar tatlısı oğluşum var :) Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Onlar herşeye bedel :)
Öyle canım çok şükür iyi ki varlar. Allah eksikliklerini göstermesin. Hemen hemen aynı şeyleri yapıyor bizim afacanlar. Benimki 10.5 kilo ama. O da bişey yediğinden değil sütümden kaynaklı herşeyi tadımlık yiyor küçük bey
Benimki iyiki emiyor. Dişleri çıkmadı çünkü o yüzden herşeyi yemiyor haklı katı katı yutulmazki yani kabız olur sonra yavrumMaşallah senin kuzuya da :) bizim asıl problem zaten emmeyi bırakması. Benim de öyle aman aman bir sütüm olmadı zaten.
Annesini emsin, şifa olsun kuzuya :)
Sahihuban biz de iyiyiz canım sağol. Kayınvalidemlere ve kaynımgile gittik biz de. 1 ayımız öyle geçti. Bugün daha yeni geldik eve şükür. Evimi özledim ben yaa :)
Maşallah Ertuğrul' a. Yürümesi yakındır onun da. Yerim ben onu. Asaf ta babaannesine gitmeden önce bi yerlere tutunup yürüyordu ama gidince hepsi geriledi. Babannesinin evi dubleks ve merdivenlere gitmesin diye hep kucaktaydı. O yüzden bir ayımız Asaf ın gelişimi açısından olumsuz geçti bizim için.
İşe alışmışsındır umarım. Ben de eylül de başlamayı düşünüyorum ama kara kara düşünüyorum nasıl bırakacağım oğlumu diyeçok aldık birbirimize. Benim oğluma bakıcı bakacak ayrıca (
Bizim hala gece uykularımız çok kötü ve ben çok yoruluyorum, nasıl olacak bilmiyorum
Gece mi uyku mu gece uyunuyor muydu nasil biseydi deliksiz 3 saat uyku. Valla gece biz her yarim saatte bir saatte uyaniyoruz sabaha kadar böyle emmeyince cildiriyoruz aglamaktan öteye gecip katiliyoruz o yüzden tum gece benim memelee fora uygar bey uyanir uyanmaz saldiriyo besige koyunca uyaniyo hep memede durayim öyle uyuyayım istiyoSahihuban biz de iyiyiz canım sağol. Kayınvalidemlere ve kaynımgile gittik biz de. 1 ayımız öyle geçti. Bugün daha yeni geldik eve şükür. Evimi özledim ben yaa :)
Benim de hala 5 kilom var öyle bekliyo göbeciktekuzum öncelikle evine hoşgeldin: bi gün görüşelim ve bebeklerimiz arkadaş olsun :)
biz de yoldaş olalım :)
eviniz de daha çok ilgilnirsiniz 1ayın açıklığını kapatırsınız inşaallah :)
gece uykumuz bizimde yok gibi..çok sık uyanıyor hatta şu sıralar ağlayarak uyanıyor..
dişimiz çok kabarmış ama henüz çıkmadı..
yarım gün çalışma için dönüş bekliyorum ; kendime de çocuğuma da eşime de daha rahat vakit ayırmak istiyorum...
böyle çok yoğun yorgun oluyorum...
buarada diyet yapıyorum ..
4,5kg verdim , 3,5 YAĞDAN 1KG MAALESEF KASTAN
kuzum öncelikle evine hoşgeldin: bi gün görüşelim ve bebeklerimiz arkadaş olsun :)
biz de yoldaş olalım :)
eviniz de daha çok ilgilnirsiniz 1ayın açıklığını kapatırsınız inşaallah :)
gece uykumuz bizimde yok gibi..çok sık uyanıyor hatta şu sıralar ağlayarak uyanıyor..
dişimiz çok kabarmış ama henüz çıkmadı..
yarım gün çalışma için dönüş bekliyorum ; kendime de çocuğuma da eşime de daha rahat vakit ayırmak istiyorum...
böyle çok yoğun yorgun oluyorum...
buarada diyet yapıyorum ..
4,5kg verdim , 3,5 YAĞDAN 1KG MAALESEF KASTAN
Gece mi uyku mu gece uyunuyor muydu nasil biseydi deliksiz 3 saat uyku. Valla gece biz her yarim saatte bir saatte uyaniyoruz sabaha kadar böyle emmeyince cildiriyoruz aglamaktan öteye gecip katiliyoruz o yüzden tum gece benim memelee fora uygar bey uyanir uyanmaz saldiriyo besige koyunca uyaniyo hep memede durayim öyle uyuyayım istiyo
Yaniiii bittim valla cok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?