2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

herkese merhaba

katre_366 tesekkur ederiz merak etmissin:)dogum gunu hazirligimiz bitti sayilir.mekan organizasyon vs hepsi tamam.kiyafette geldi.kuzenim 1 yas panosu falan hazirliyor matbaaci kendisi.onlari bekliyorum.
dogumgunu isi kalabalik olunca masraf kesinlikle.benim kizim 5 yillik ozlemin sonunda gelen bir bebek.tup bebekle hamile kaldim.ona kavusana kadar olumlerden dondum.hep olsun sunu yapucam bunu yapicam diye hayal ederdim.simdi o hayallerimi gerceklestiriyorum.ilk yasini ozel kilmak da o hayallerimden biriydi:)Rabbim nasip ederse 1 temmuzda kutlayacagiz.su hazirligin bana maliyeti 1.5 u bulacak.ama inaninki hic umrumda diil.ona kavusana kadar da milyarlari harcamistm zaten

Allah birlikte upuzun sağlıklı bol başarılı huzurlu bir ömür versin inşallah.

Onlar bizim herşeyimiz. İnsan herşeyin en iyisini en özelini yapmak istiyor elinden geldiğince.

Doğum günü fotoğraflarını da bekliyoruz minik prensesin :)

tesekkur ederim.aynen imkanlar dahilinde hersey onlar icin

selamlar biz görüşüyoruz tombikle beni hatırladınız mı bilmiyorum geçen sene bende buraya yazıyordum tombikin kızı ameliyatını oldu çok şükür hiçbirşeyciği kalmadı zaten çok sağlıklı bir bebekti maşallah diyelim tombik buraya uğramıyor artık malesef darıldığı kişiler olmuş konuyu çok iyi bilmiyorum malum bebişlerle boğuşmakta buraya ben bile hiç zaman ayıramadım şöyle bir bakayım dedim ne olmuş ne bitmiş herkesler ne yapıyor doğum günü hazırlıkları başlamış galiba bizde de var hazırlık 1 ayımız kaldı inşallah bebeği yürüyen var mı hanımlar benimki sıralıyor emekliyor ama henüz yürümeye başlamadı kız cocuğu erken yürür derler ama yaşını geçebilir gibi bakıcam hayırlısı artık bu arada dede baba ve hadi diyor sadece 6 dişimiz var ve baybay alkış yapıyor gece uykumuz değişiyor beşiği sallaya sallaya uyutuyorum yoksa daha sık uyanır velhasıl kelam 1 yıl geçti ama bizimde üstümüzden bir tır geçti sanki çok yorucuymuş annelik inşallah hakkını veririz.

Son düzenleme:

apartmanda bizimki de öyle aaa aaa diye bağırıyor ve çak yapıyor aynen öp diyorum bazen yanağıma eğiliyor şarkı duyunca dans etmeye çalışıyor nam nam diyor ce eee yapıyoruz bazen bu ara salyalı geziyoruz yine diş çıkarma arefesindeyiz yine kağıtları bizim ki de yiyor yerinde durmuyor tv sehpasında ayağa kalkıp tv izlemeyi seviyor ve son zamanlarda ayakkabılıktan terlikleri çıkarmaya başladı kıyafetlerini görünce çekmeceden alıp alıp yere atıyor gel gel işareti yapıyor bizimki de sen yazınca hepsi aklıma geldi ama henüz yürüyemiyor :)

Kızlar merhaba bilgilendirmek için yazıyorum Arel Efe'yi 3-4 gün düşmeyen ateş nedeniyle hastanelere götürdük sürekli beyaz kan seviyesi düştüğü için Lösemi'den bile şüphelendiler. Hatta doktoru Lökojen (kemoterapi alan çocuklara verilen serum) bunun bağlanması gerektiğini ama bulunulan tıp merkezinin buna elverişli olmaduğu için donanımlı bir hastaneye gitmemizi söyledi. Hematoloji konusunda Çapa uzman olduğu için çocuğu kaptığım gibi Çapa yollarına düştüm çok şükür orada çok güzel ilgilendiler sağlıklı bir çocuğa bunun yapılmaması gerektiğini söylediler neyse ki 4 günün sonun Arel Efe'nin vücudu birden kıpkırmızı birşeyler döktü o günde güneşte durduğumuz için doktora isilik oldu sanırım dedim (çğnkü güneş tenine değdiği anda hemen isilik oluyor) meğersem altıncı hastalık döküyormuşuz bir nevii kızamık türü. Çok şükür beyaz kan yükseldi ama hala her hafta kan veriyoruz çünkü tedbiri elden bırakmak istemiyorlar ama kan seviyesi yükseldi. Vekhasıl kelam bu hastalık genelde yenidoğan sarılığını hiç geçirmeyen ya da çok hafif atlatanlarda görülürmül (biz çok hafif atlattık) ve dudağı uçuk olan kimseye öptürmeyin uçukta bir nevii kuzamık su çiçeği türündenmiş bu da sebep olurmuş. Bilginiz olsun. Benim gibi atlatan var mı hiç?

matsiyahoje adına çok sevindim. Selam söyle bizden :)
Çok şükür rahat bir nefes almıştır.

Kime niye kırıldı bilmiyorum ama 1-2 kişi yüzünden girmemezlik yapmasın. Deniz kızının tatlı yaramaz hallerini de duymak görmek istiyoruz :)

Selam kizlar biz cok hastayiz oglum larenjit olmus ayni zamanda gripte var ve 3 dis birden cikiyo yavrum 3 gunde eridi soldu dunde atesi 38 i gecti dusurmekte zorlandik sabaha kadar uyumadi uykusuz ise gittim sukur orucumuda bozmadim zorlandim ama hicbirsey degil bebegimin hasta olmasi uzucu sizin bebisler nasil umarim iyidir tosbikler ha buarada salgin varmis bogaz agrisi oksuruk

Geçmiş olsun canım. Üzüldüm dişin etkisi de olabilir.
Üst dişleri mi çıktı? Üst dişler çok zor çıkıyor

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok kötüyüm artık dayanacak gücüm kalmadı

Doktora götürdüm yok, hocaya okuttum yok uyku eğitimi verdim yine olmadı. Bu çocuk uyumuyor ((

Günlük uyku sürem 1+1 olmak üzere sadece 2 gözlerim kan çanağı, göz altlarım morardı. Parmağımı kaldıracak halim yok. Sinir, agresiflik de cabası kendimi, ona zarar vermemek için zor tutuyorum

Bazen keşke olmasaydı diyip sonra üzülüyorum başına bir şey gelse mahvolurum diye. Ama artık dayanamıyorum ya ((

Allah aşkına, sizler gündüz ne kadar uyutuyorsunuz ve bunun sonucu gece nasıl uyuyor?

Bizimki gece 00 ı geçiyordu uyudu sabah 7dr uyandı. .gece kaç kez kalktı saymıyorum bile.. şu anda tekrar sallıyorum.. normal de ona karşı çok sabırlıyken uykusuzluktan çok sinirli oluyorum. Dün sahur fln derken gece 3 ü buldu uyumam. Zor yazıyorum inan.. üst dişleri 4lenecek galiba.. Allah yardım etsin hepimize..

Allah kolaylık versin canım.

Valla bizimkinin dişten falan değil. 10+10 uz şuan. İşte neredeyse 11 aydır benim gözüm uyku görmedi.

İlk 6 ay gazıydı kakasıydı, sonra dişler bir başladı işte 11 ay ettik.

Ve bana yapışmış durumda. Dün arkadaşıma iftara gittik. 8 de gidip 9 da kalktım. 1 dk bile durmadı. Bacağıma yapışıyor almazsam ağlıyor. Nereme yedim nasıl yedim bilmiyorum. Yiyip içip kaçtık zaten.

Biz dr geçirdik canım cocuklarda olan varmış bizimki ilaçsız gecti şükür ama atrsimiz 39.4u gördü

Canım Allah yardımcın olsun biz de bir ara oyleydik ben gece beslenmesini kestim yaklasik 1 ay oluyor cok şükür uykuları duzene girdi, gündüz de iki uyku uyuyor gece uykusuna 4 5 saat kala son gündüz uykusundan uyanmış oluyor

Maşallah canım.

Asaf ın 6. Aydan beri gece beslenmesi yok zaten buna rağmen uyanıyor. Gündüz 2 kez 2 şer saat uyuyor. En son öğleden sonra 4 gibi uyanmış oluyor ve 8-9 gibi akşam uykusuna yatıyor. Tabi bu ramazandan önceydi. Ramazanda çok karıştı.

Normal rutini o şekilde. Ama mesela 9 da uyudu, 12 den sonra başlıyor ağlamaya. Uyanmıyor da. Gözleri kapalı sağa dönüyor sola dönüyor. Gidip yatağın köşesine sıkışıyor, takla atmaya çalışıyor ve bunların hepsini gözleri kapalı yapıyor. Sallamazsam ağlıyor. Sallarsam duruyor. 5 e kadar böyle. 5 te yorgun düşüp uyuyor ve kalkış 6 :S

Acıkıyor mu acaba dedim mama yapıp getirdim ağzına sürmedi. Gece beslenmeyi de reddediyor zaten. Su veriyorum susamıştır diye. Onu çok güzel içiyor ama yine aynı mızmıza devam.

Ne yapacağımı şaşırdım. Gündüz uykusunu azalttım 2 saat değil de yarım veya 1 saat uyuttum yine aynı hatta bu sefer daha da kötü oldu geç yatırayım dedim yine ayni 11 de yatıyor mesela ramazanda, yine 12 den sonra uyanıyor aynı kafayı yemek üzereyim

Dolven, calpol içirdim yine aynı dişlerine JEL sürdüm yine aynı. Papatya, anason vs içirdim yine aynı. Delircem az kaldı

Herşeyi yapmışsın canım hala uyanıyorsa gece uykusunu seven bir cocuk dehil o zaman dayımın oglu kucuk o nerdeyse birkac saat uyuyor doktor hicbiseyi yok boyle kabul edeceksiniz demis, ne zamandir boyle peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…