2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Herşeyi yapmışsın canım hala uyanıyorsa gece uykusunu seven bir cocuk dehil o zaman dayımın oglu kucuk o nerdeyse birkac saat uyuyor doktor hicbiseyi yok boyle kabul edeceksiniz demis, ne zamandir boyle peki canım

Doğduğundan beri canım (( maalesef

Dr da aynı öyle diyor. Yapacak birşey yok, sağlık sorunu yok. Geçer sabret. Düzelir bilmem ne. Annelik kolay değil tabi şeklinde yorumlar. İyice sinirlerim teleme çıkıyor.

Muayenesine 500 tl verip gidiyorum prof, gaye hanımcım gündüz uykusunu kısalt uyur belki dedi. Hiç aklıma gelmemişti dedim şaka gibi.
Zaten gündüz de uyumuyordu, gündüz uykuları da 9. Aydan sonra düzene girdi.

Ay canım ya zor tabi psikolojim bozulmuştu esime bile kotu davranıyordum uykusuzluk sinir cok kotu insallah tez zamanda duzelir canım gun içerisinde yorma kendini geceyi bu sekilde telafi etmeye çalış

Sağol canım amin inşallah.

Ben de eşime sarıyorum dediğin gibi ama o da psikolojik anlamda çok ağır bir işte çalışıyor, kıyamıyorum. Çok Yoruldum.

Gündüz de Asaf ın uyumasını bekliyorum dört gözle ki evi toparlayayım. Yoksa asla izin vermiyor. İlla yanında oturacağım, o da oynayacak. Sabah uykusunda evi toparlıyorum, öğle uykusunda da yemek yapıyorum

Annelik iste canım ven de ramazan girdiginden beri ders temizlik yemek çocuk bunlar arasında günün dağılımını yapıyorum ne kendime me eşime ayıracak zaman bulabiliyorum sabretmek gerek belki 1 yaşından sonra duzene girer herşey

Çok geçmiş olsun. Hiç bir sıkıntı olmaz inşallah.

Geçmiş olsun canım. Benim oğlum da iki ay önce laranjit olmuştu ama çok hafif atlattık hemen doktora götürmüştüm öyle ateş öksürük vs görmedik. Hemen toparlar inşallah.

Seni çok iyi anlıyorum Gaye. Benimki de berbattı. Doğduğundan itibaren hiç rahat vermedi. Gündüzleri hala çok zorlanırım. Çok az uyur yada uyumaz. Mızmızlanır ağlar sürekli. Dişleri de yeni çıkıyor oğlumun. Üst çıkmaya başladı ilk. birinciyi gördük yanındaki de hemen çıkacak galiba. Geceleri de beslenmeyi kesinlikle bırakmıyor. Emmekten vazgeçmiyor yani ek gıda çok az alıyor. Saat başı ayaktayım yani. Sabah 6da başlıyorum akşam dokuza kadar çıldırıyorum. Senin daha betermiş geceleri insanı çok zorluyor. Hiç bişey fayda etmiyor ama bende çare bulamadım. İnşallah en kısa zamanda artar gece uykuları

Zor gerçekten. Boşuna analık hakkı başka değil demekki. Umarım şu diş süreçlerini rahat atlatırız.

Allah hepimize kolaylık güç kuvvet ve sabır versin.

Canciklerim size bir şey danışsam. Çocuklarla ilgili değil ama akıl almam lazım bana bi cevap verirseniz çok mutlu olurum. Haftasonu amcamınoğlunun nişanını yaptık. Amcaoğlu ama kardeşim sayılır aynı evde büyüdük. Kız tarafı beni görümce olarak biliyor öyle sayıyor yani. Şimdi bohça zamanı geliyor. Gelinimize bohça götürcez. Ben de görümce olarak hazırlıycam ayrı bir bohça gelinim için. Klasik konacak kıyafet ayakkabı havlu patik vs vs dışında farklı şeyler de koysam bunların yanına olur mu? Mesela çok şık bir runner takımı aldım konabilir mi? Ya da elde yapılmış çok güzel dantel takımlarım var öyle şeyler olabilir mi? Yoksa saçma mı olur ne dersiniz?

Yani dantel, havlu falan konuyorsa runner de olur..

Biz dr geçirdik canım cocuklarda olan varmış bizimki ilaçsız gecti şükür ama atrsimiz 39.4u gördü
Aynen kuzumm bizimde ilaçsız geçti çok şükür. Bizde öyle 39.7'yi gördük. Sonrasında bir sıkıntı yaşamadınız dimi ? Birde benim oğlumun en son Mart'ta ikinci dişi çıktı o zamandan beri hiç diş çıkmadı daha neden olabilir ?

Sana da Allah kolaylık versin canım. İnşallah bakalım 1 yaşını bekliyorum

Bence gayet güzel olur. Bohçanın bir kutsalı yok ki :) ne koyuyorsan koy :)))) hoşlarına da gider bence.

Kuzucuklar babalar günü için birşeyler düşündünüz mü hiç ? Bebişin adına verebileceğimiz ne olabilir ?

Biz oğlumla canım babam yazacağız inşallah :) sonra da kanvas tablo yapıp vereceğim :)

M canım ve babam ın ortak olacak. Bahçede çimenlerin üstünde beyaz çarşaf ile.

Sizler de evde yapabilirsiniz bahçe imkânı yoksa. Harfleri tek tek çekip birleştireceğiz en son uygulamada.

Çok güzel olacak :))

Yok canım döküntü oldu vücudunun çoğunda sonra da geçti zaten, neden çıkmadığını bilemiyorum canım bizim ilk iki disimiz 7. Ayda birer hafta arayla cikti sonra 2 ay çıkmadı sonra ustten dört tane ard arda çıktı belki sizinki de birden çoğu çıkar :)

Aslında çok güzel fikir. Ben birde resimli anahtarlık yaptırmak istiyorum eşim küçükken babasına çok düşkünmüş eşim 4,5 yaşındayken vefat etmiş anahtarlığın bir yüzüne onun babasıyla resmi bir tarafınada oğlumuzla resmini koydurtsam diyorum

Çok güzel bence. Yapabilirsin. Eşinin de beğeneceğine eminim :) Anlamlı bir hediye olur.

Kuzucuklar babalar günü için birşeyler düşündünüz mü hiç ? Bebişin adına verebileceğimiz ne olabilir ?

Fikirler çok güzel kızlar. Ben de pasta yapmayı düşünüyorum üzerine Biricik babam gibi bi yazı yazmayı düşünüyorum. Aslında farklı şeyler vardı aklımda ama maddi olarak sıkıştık biraz o yüzden bu yıl böyle:) bi de babalar gününde yatılı misafirlerim olacak o haftasonu en mantıklı bı geldi yani.

Olsun Canım seninki de güzel. Bundan sonra artık hep babalar :) başka zaman aklındakileri de yaparsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…