- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.721
Ben babalar gününü kutlamayi dusunmuyorjm cunku esim bana anneler günün kutlu olsun bile demediilk anner günümü kutlamani beklerdim dedim niye sen benim annem misin? Salih kutlasin dedi onun gününü de Salih kutlasin artik
Ben babalar gününü kutlamayi dusunmuyorjm cunku esim bana anneler günün kutlu olsun bile demediilk anner günümü kutlamani beklerdim dedim niye sen benim annem misin? Salih kutlasin dedi onun gününü de Salih kutlasin artik
Benim eşim de sadece sözel kutladı. Aslında ben de ona bir şey yapmayacaktım ama ben böyle şeylerle uğraşmayı sevdiğim için yapıyorum. Kendim için yani :)) onu beklersem ruhum yaşlanır
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok kötüyüm artık dayanacak gücüm kalmadı
Doktora götürdüm yok, hocaya okuttum yok uyku eğitimi verdim yine olmadı. Bu çocuk uyumuyor((
Günlük uyku sürem 1+1 olmak üzere sadece 2gözlerim kan çanağı, göz altlarım morardı. Parmağımı kaldıracak halim yok. Sinir, agresiflik de cabası kendimi, ona zarar vermemek için zor tutuyorum
Bazen keşke olmasaydı diyip sonra üzülüyorum başına bir şey gelse mahvolurum diye. Ama artık dayanamıyorum ya((
Allah aşkına, sizler gündüz ne kadar uyutuyorsunuz ve bunun sonucu gece nasıl uyuyor?
gündüz sabah 10 gibi uyuyor sonra 3 gibi ve akşam 7 gibi toplam 3 saat uyuyor diyebilirim gece 10,30 gibi yatıyor ama kaç kere kalkıyor bilmiyorum bazen 3 bazen 2 bazen 4 değişiyor canım sabahta 7 ya da 8 gibi ayaktayız bir ara benim kızda gece uyanıp emekliyordu yatakta ve 3 kere falan yataktan düştü ve uyanınca çok zor uyuyordu misal 2 de kalkıp sabah ezanıyla falan ancak uyuyordu ama bu arada daha iyi işte diş yapıyor canım uykusuzluğu normal şu aralar..
iyi aksamlar kizlar
msf2407 Allah kolaylik versin uykusuzluk zor.tum hayati etkiliyor.
bizim uyku duzenimiz iyi.hani ozel olarak yaptigim hicbirsey olmadi bu duzen icin.aksamlari 10 ile 12 arasi gece uykusuna gecmis oluyoruz.huysuz olmazsa sabah 9 a kadar uyuyor.haftaicleri ben 7de alip emziriyorum o sebeple erken uyaniyor.bakicida uykuya devam ediyor.10 11 gibi kalkiyormus.oglen 1 gibi ve aksamustu 5 6 gibi bir uykumuz daha oluyor.oglen uykusu genelde uzun oluyor.en az 1 saat uyuyor diyebilirim.aksamustu bazen cok huysuzlaninca yarim saat falan bir sekerlememiz var.su duzeni kizim kendi olusturdu diyebilirim.gece 12yi gecerse uyumasi dalmasi oldukxa zor oluyor.senin anlattigin sekildeki gozu kapali hareketler ozellikle dis donemlerinde cok olmustu bizde.
su an annem bakiyor kizima.bakicida gun icinde daha fazla yorulmasina ragmen uykulari daha kisaydi.annemde daha duzenli hale geldi.disari cikiyorlar mutlaka hergun.ek gida da problemimiz yok cok sukur.bizimle herseyi yiyor.gece beslenmemiz yok.uyanirsa emzigi verip hafif sallayinca uykuya devam ediyor.yatmadan once mutlaka mama veriyorum emmenin ustune
ben de olmadim ama artik kendimi balon gibi hissettigimden ve kistlerim yeniden olusmaya basladigindan dolayi doktorum duphaston verdi.onu ictim ve oldum.emzirmeye de devam ediyorum bir slklntl olmadi.su an yine 2 haftalik gecikmem var.tekrar ilac alicamHerkeslere Merhabalar sessiz sessiz takip ediyorum ama çok da yazamıyorum umarım herkes ve bebisleri iyidir benim merak ettiğim ve huzursuz olduğum bi konu var amabebeğim 28 haziranda 1 yaşına girecek nasipse ama ben hala adet görmedim açıkçası bu durum beni endiselendirmeye başladı çünkü çevremdeki herkes en geç 6 ay içinde adet görüyor benim durumumda olan var mi acaba şimdiden teşekkür ederim
Herkeslere Merhabalar sessiz sessiz takip ediyorum ama çok da yazamıyorum umarım herkes ve bebisleri iyidir benim merak ettiğim ve huzursuz olduğum bi konu var amabebeğim 28 haziranda 1 yaşına girecek nasipse ama ben hala adet görmedim açıkçası bu durum beni endiselendirmeye başladı çünkü çevremdeki herkes en geç 6 ay içinde adet görüyor benim durumumda olan var mi acaba şimdiden teşekkür ederim
sagol canım bende hemen götürdüm geciktirmedim ama yinede cok üşütmüş sanırım zor geçirdi bide üstte 3 diş birden çıkıyo altlara bakamadım bile ordada çıkıyo olabilir hepsi birden patlamaya basladıÇok geçmiş olsun. Hiç bir sıkıntı olmaz inşallah.
Geçmiş olsun canım. Benim oğlum da iki ay önce laranjit olmuştu ama çok hafif atlattık hemen doktora götürmüştüm öyle ateş öksürük vs görmedik. Hemen toparlar inşallah.
Seni çok iyi anlıyorum Gaye. Benimki de berbattı. Doğduğundan itibaren hiç rahat vermedi. Gündüzleri hala çok zorlanırım. Çok az uyur yada uyumaz. Mızmızlanır ağlar sürekli. Dişleri de yeni çıkıyor oğlumun. Üst çıkmaya başladı ilk. birinciyi gördük yanındaki de hemen çıkacak galiba. Geceleri de beslenmeyi kesinlikle bırakmıyor. Emmekten vazgeçmiyor yani ek gıda çok az alıyor. Saat başı ayaktayım yani. Sabah 6da başlıyorum akşam dokuza kadar çıldırıyorum. Senin daha betermiş geceleri insanı çok zorluyor. Hiç bişey fayda etmiyor ama bende çare bulamadım. İnşallah en kısa zamanda artar gece uykuları
Zor gerçekten. Boşuna analık hakkı başka değil demekki. Umarım şu diş süreçlerini rahat atlatırız.
Allah hepimize kolaylık güç kuvvet ve sabır versin.
bence farklı ve güzel olur runner dantele gelince ilerde aranızda bir sorun olup görüşmezseniz verdiğine üzülmeyeceksen koy sonuçta el emeği belki annenin hatırası bilemiyorum benim başıma geldi sonradan verdiğime pişman oldumCanciklerim size bir şey danışsam. Çocuklarla ilgili değil ama akıl almam lazım bana bi cevap verirseniz çok mutlu olurum. Haftasonu amcamınoğlunun nişanını yaptık. Amcaoğlu ama kardeşim sayılır aynı evde büyüdük. Kız tarafı beni görümce olarak biliyor öyle sayıyor yani. Şimdi bohça zamanı geliyor. Gelinimize bohça götürcez. Ben de görümce olarak hazırlıycam ayrı bir bohça gelinim için. Klasik konacak kıyafet ayakkabı havlu patik vs vs dışında farklı şeyler de koysam bunların yanına olur mu? Mesela çok şık bir runner takımı aldım konabilir mi? Ya da elde yapılmış çok güzel dantel takımlarım var öyle şeyler olabilir mi? Yoksa saçma mı olur ne dersiniz?
seni anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım bence biran önce işine dön eğer ortamın iyiyse valla ne yalan söyleyeyim kayınvalidem geldi o bakıyo ben biraz nefes aldım uykusuzluğu bile aramıyorum inan aksamda yorgun olsam bile hem işlerimi yapıyorum hem oğlumla vakit geçiriyorum yalnız sürekli beni istiyo ama olsunGünaydın kızlar nasılsınız? Ben çok kötüyüm artık dayanacak gücüm kalmadı
Doktora götürdüm yok, hocaya okuttum yok uyku eğitimi verdim yine olmadı. Bu çocuk uyumuyor((
Günlük uyku sürem 1+1 olmak üzere sadece 2gözlerim kan çanağı, göz altlarım morardı. Parmağımı kaldıracak halim yok. Sinir, agresiflik de cabası kendimi, ona zarar vermemek için zor tutuyorum
Bazen keşke olmasaydı diyip sonra üzülüyorum başına bir şey gelse mahvolurum diye. Ama artık dayanamıyorum ya((
Allah aşkına, sizler gündüz ne kadar uyutuyorsunuz ve bunun sonucu gece nasıl uyuyor?
ben cep telefonu alacağım ihtiyacı var onun yanında kıyafet saat cüzdan vs olabilir bilmiyorumKuzucuklar babalar günü için birşeyler düşündünüz mü hiç ? Bebişin adına verebileceğimiz ne olabilir ?
Canım ben cep telefonu alacağım ihtiyacı var onun yanında kıyafet saat cüzdan vs olabilir bilmiyorumKuzucuklar babalar günü için birşeyler düşündünüz mü hiç ? Bebişin adına verebileceğimiz ne olabilir ?
ruhsuz hiç ilk defa anneliği yaşayan bi insana böyle söylenir mi benim eşim gecen yıl hamileyken kart hazırlamıştı oğlumun ultrason resmi vardı içinde buyıl hediye baktım ama karar veremedim diye orkide almış çok mutlu oldum bence sende yapma ve söylediği sözü iade et öyle anlıyolar zamanlaBen babalar gününü kutlamayi dusunmuyorjm cunku esim bana anneler günün kutlu olsun bile demediilk anner günümü kutlamani beklerdim dedim niye sen benim annem misin? Salih kutlasin dedi onun gününü de Salih kutlasin artik
ay bu çokgüzel olmuş çok yaratıcısın valla helal olsun bayıldım.Eki Görüntüle 2005973 babamızın hediyesi hazır sayılır :) bunu bir de kanvas yaptırmayı planlıyorum Bakalım :)
ay bu çokgüzel olmuş çok yaratıcısın valla helal olsun bayıldım.Eki Görüntüle 2005973 babamızın hediyesi hazır sayılır :) bunu bir de kanvas yaptırmayı planlıyorum Bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?