2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim eşim de sadece sözel kutladı. Aslında ben de ona bir şey yapmayacaktım ama ben böyle şeylerle uğraşmayı sevdiğim için yapıyorum. Kendim için yani :)) onu beklersem ruhum yaşlanır

Cevaba bak. Hey allam. Erkekler ne kadar değişik varlıklar

Benim eşim de sadece sözel kutladı. Aslında ben de ona bir şey yapmayacaktım ama ben böyle şeylerle uğraşmayı sevdiğim için yapıyorum. Kendim için yani :)) onu beklersem ruhum yaşlanır

Bravo iyi yapıyosun. Şimdi ben adamımın hakkını yemeyeyim düşünür özel günleri atlamaz beni güzel bir yere yemeğe götürdü sağolsun

gündüz sabah 10 gibi uyuyor sonra 3 gibi ve akşam 7 gibi toplam 3 saat uyuyor diyebilirim gece 10,30 gibi yatıyor ama kaç kere kalkıyor bilmiyorum bazen 3 bazen 2 bazen 4 değişiyor canım sabahta 7 ya da 8 gibi ayaktayız bir ara benim kızda gece uyanıp emekliyordu yatakta ve 3 kere falan yataktan düştü ve uyanınca çok zor uyuyordu misal 2 de kalkıp sabah ezanıyla falan ancak uyuyordu ama bu arada daha iyi işte diş yapıyor canım uykusuzluğu normal şu aralar..

aynen ya kızın anlamıyor ki dedi büyüyünce birlikte bişeyler alır kutlarız dedi yahu.

Bizim gündüz 4 saat uyuyor ama gece uykuya dalma problemi yaşıyor. Uykuya dalamıyor

Geçmiştir olsun size de ya yataktan düşmüş olmasına çok üzüldüm kıyamam yavruma

Bakalım bu minikler ne zaman düzene girecek :)

iyi aksamlar kizlar

msf2407 Allah kolaylik versin uykusuzluk zor.tum hayati etkiliyor.
bizim uyku duzenimiz iyi.hani ozel olarak yaptigim hicbirsey olmadi bu duzen icin.aksamlari 10 ile 12 arasi gece uykusuna gecmis oluyoruz.huysuz olmazsa sabah 9 a kadar uyuyor.haftaicleri ben 7de alip emziriyorum o sebeple erken uyaniyor.bakicida uykuya devam ediyor.10 11 gibi kalkiyormus.oglen 1 gibi ve aksamustu 5 6 gibi bir uykumuz daha oluyor.oglen uykusu genelde uzun oluyor.en az 1 saat uyuyor diyebilirim.aksamustu bazen cok huysuzlaninca yarim saat falan bir sekerlememiz var.su duzeni kizim kendi olusturdu diyebilirim.gece 12yi gecerse uyumasi dalmasi oldukxa zor oluyor.senin anlattigin sekildeki gozu kapali hareketler ozellikle dis donemlerinde cok olmustu bizde.
su an annem bakiyor kizima.bakicida gun icinde daha fazla yorulmasina ragmen uykulari daha kisaydi.annemde daha duzenli hale geldi.disari cikiyorlar mutlaka hergun.ek gida da problemimiz yok cok sukur.bizimle herseyi yiyor.gece beslenmemiz yok.uyanirsa emzigi verip hafif sallayinca uykuya devam ediyor.yatmadan once mutlaka mama veriyorum emmenin ustune

Maşallah canım benim. Aferin minik prensese :) biraz da yapı meselesi sanırım.

Bizim ek gıda da çok iyi diyemem. Zar zor yediriyorum.

Bizimki de böyle artık napalım. Kabullendim ben :))))

Belki ben işe başlayınca daha iyi olur bilemiyorum. Şimdi bana çok nazlanıyor gibi.

Herkeslere Merhabalar sessiz sessiz takip ediyorum ama çok da yazamıyorum umarım herkes ve bebisleri iyidir benim merak ettiğim ve huzursuz olduğum bi konu var ama bebeğim 28 haziranda 1 yaşına girecek nasipse ama ben hala adet görmedim açıkçası bu durum beni endiselendirmeye başladı çünkü çevremdeki herkes en geç 6 ay içinde adet görüyor benim durumumda olan var mi acaba şimdiden teşekkür ederim

ben de olmadim ama artik kendimi balon gibi hissettigimden ve kistlerim yeniden olusmaya basladigindan dolayi doktorum duphaston verdi.onu ictim ve oldum.emzirmeye de devam ediyorum bir slklntl olmadi.su an yine 2 haftalik gecikmem var.tekrar ilac alicam

Arkadaşım tam 1. Yaşından sonra oldu. Bu tarz durumlar olabiliyor. Ama sen yine de doktora git istersen.

sagol canım bende hemen götürdüm geciktirmedim ama yinede cok üşütmüş sanırım zor geçirdi bide üstte 3 diş birden çıkıyo altlara bakamadım bile ordada çıkıyo olabilir hepsi birden patlamaya basladı

bence farklı ve güzel olur runner dantele gelince ilerde aranızda bir sorun olup görüşmezseniz verdiğine üzülmeyeceksen koy sonuçta el emeği belki annenin hatırası bilemiyorum benim başıma geldi sonradan verdiğime pişman oldum

seni anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım bence biran önce işine dön eğer ortamın iyiyse valla ne yalan söyleyeyim kayınvalidem geldi o bakıyo ben biraz nefes aldım uykusuzluğu bile aramıyorum inan aksamda yorgun olsam bile hem işlerimi yapıyorum hem oğlumla vakit geçiriyorum yalnız sürekli beni istiyo ama olsun

ruhsuz hiç ilk defa anneliği yaşayan bi insana böyle söylenir mi benim eşim gecen yıl hamileyken kart hazırlamıştı oğlumun ultrason resmi vardı içinde buyıl hediye baktım ama karar veremedim diye orkide almış çok mutlu oldum bence sende yapma ve söylediği sözü iade et öyle anlıyolar zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…