- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.741
ruhsuz hiç ilk defa anneliği yaşayan bi insana böyle söylenir mi benim eşim gecen yıl hamileyken kart hazırlamıştı oğlumun ultrason resmi vardı içinde buyıl hediye baktım ama karar veremedim diye orkide almış çok mutlu oldum bence sende yapma ve söylediği sözü iade et öyle anlıyolar zamanla
Araştırmaya başladım bakalım bugün bir iki fotoğrafçıya gidip konuşacağımÇok güzel bence. Yapabilirsin. Eşinin de beğeneceğine eminim :) Anlamlı bir hediye olur.
Olsun el emeği her zaman güzeldir :)))Fikirler çok güzel kızlar. Ben de pasta yapmayı düşünüyorum üzerine Biricik babam gibi bi yazı yazmayı düşünüyorum. Aslında farklı şeyler vardı aklımda ama maddi olarak sıkıştık biraz o yüzden bu yıl böyle:) bi de babalar gününde yatılı misafirlerim olacak o haftasonu en mantıklı bı geldi yani.
Olsun el emeği her zaman güzeldir :)))Fikirler çok güzel kızlar. Ben de pasta yapmayı düşünüyorum üzerine Biricik babam gibi bi yazı yazmayı düşünüyorum. Aslında farklı şeyler vardı aklımda ama maddi olarak sıkıştık biraz o yüzden bu yıl böyle:) bi de babalar gününde yatılı misafirlerim olacak o haftasonu en mantıklı bı geldi yani.
Araştırmaya başladım bakalım bugün bir iki fotoğrafçıya gidip konuşacağım
Ayni bizBen babalar gününü kutlamayi dusunmuyorjm cunku esim bana anneler günün kutlu olsun bile demediilk anner günümü kutlamani beklerdim dedim niye sen benim annem misin? Salih kutlasin dedi onun gününü de Salih kutlasin artik
Canim hepimiz ayni durumdayiz sanirim. Buraya bile bakamiyorum 3 5 gunde bir bakabiliyorum. Benim oglum da ayni devamli tepemde ben yokken oyuncaklari ile oynuyormus ben varken hep bana bi tırmanma istegiKızlar benimki bir hafta on gündür hiç dibimden ayrılmıyor. Sürekli ayağımın dibinde sürekli kucağıma gelmek istiyor hep mızıklanıyor. Sizde de oldu mu böyle. Hemen hemen hiç durmuyor tüm gün böyleyiz. Bir yemek koyana kadar ocağa perişan oluyorum. Dişleri yeni çıkıyor oğluşun. İlk diş yeni patladı geliyor bir hafta olcak. Ondan mı acaba bilemedim. Çok fena çok nefes aldırmıyor vallahi
Kızlar benimki bir hafta on gündür hiç dibimden ayrılmıyor. Sürekli ayağımın dibinde sürekli kucağıma gelmek istiyor hep mızıklanıyor. Sizde de oldu mu böyle. Hemen hemen hiç durmuyor tüm gün böyleyiz. Bir yemek koyana kadar ocağa perişan oluyorum. Dişleri yeni çıkıyor oğluşun. İlk diş yeni patladı geliyor bir hafta olcak. Ondan mı acaba bilemedim. Çok fena çok nefes aldırmıyor vallahi
Canim hepimiz ayni durumdayiz sanirim. Buraya bile bakamiyorum 3 5 gunde bir bakabiliyorum. Benim oglum da ayni devamli tepemde ben yokken oyuncaklari ile oynuyormus ben varken hep bana bi tırmanma istegi
Disleri cikiyor ustten o yuzden geceleri de mizir mizir hic durmuyo bir de cok kasiniyor sanirim omuzlarimi suratimi cenemi burnumu isiriyor ve gercekten cok acitiyor pirana gibi
canım benimki son 2 aydır bu şekildemahvoluyorum. Sürekli parçalarıma yapışıyor al beni diye. Hatta geçen gün almadım, bu da tırmanayım derken taytımı aşağı indirdi mutfaktaydık ve perde açıktı ayrıca balkon tarafı komple cam, umarım gören olmamıştır
900 liraya uyku eğitimi veren bir psikolog var. Acaba onla mı görüşsem, bilemedim. Çare olur mu boşa mı gider para. Ay çok kötüyüm çok
Ben de benim kız huy değiştirdi diyorum yapışıyor bu ara bir de illa ki emerek uyumak istiyor gündüz, yanından kalkmaya çalışırken yeniden başlıyor uyku maceramız... Demek ki genel bir durum.cemrealper
Cok haklisin senin cabanin azcigini gosterse yeter iste bazen dusunemiyolar dusundurmek gerekirYaa iste benim gibi düşünceli hatuna yapilir miydi bu ben gecen sene oğlumu babalar gününde dogurdum bidegecen dogum gününde de babasının oğlu tisortleri yaptirdim bir de oğluşumla resmini çizdim ama o bana kuru bir tebrigi cok gordu...Eki Görüntüle 2006188
Cok haklisin senin cabanin azcigini gosterse yeter iste bazen dusunemiyolar dusundurmek gerekir
Kizlarrrr bugün iftara yemek hazirlarken uygara esim bakıyordu sonuc mu saksininuygar nerde diye sordugumda senin yaninda degil mi cevabi telasla uygari aramaca saksinin icindeki topragi yiyen uygarla karsilasma
Bir sey olmaz dimi korktum valla eli yüzü çamurdu gordugumde
msf2407 canim sen miydin uyku danismani ile ilgilenen. Nacizane fikrim bence o kadar parayi verme asaf icin kullanırsın bence bu yasadiklarin dönemsel sorunlar çünkü herkes ayni sorunlardan muzdarip bence 1 2 ay daha bekle yasina girain hala ayniysa o zaman düşün derim haddim olmayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?