2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yaa iste benim gibi düşünceli hatuna yapilir miydi bu ben gecen sene oğlumu babalar gününde dogurdum bide gecen dogum gününde de babasının oğlu tisortleri yaptirdim bir de oğluşumla resmini çizdim ama o bana kuru bir tebrigi cok gordu...

Olsun el emeği her zaman güzeldir :)))

Olsun el emeği her zaman güzeldir :)))

Kızlar benimki bir hafta on gündür hiç dibimden ayrılmıyor. Sürekli ayağımın dibinde sürekli kucağıma gelmek istiyor hep mızıklanıyor. Sizde de oldu mu böyle. Hemen hemen hiç durmuyor tüm gün böyleyiz. Bir yemek koyana kadar ocağa perişan oluyorum. Dişleri yeni çıkıyor oğluşun. İlk diş yeni patladı geliyor bir hafta olcak. Ondan mı acaba bilemedim. Çok fena çok nefes aldırmıyor vallahi

Canim hepimiz ayni durumdayiz sanirim. Buraya bile bakamiyorum 3 5 gunde bir bakabiliyorum. Benim oglum da ayni devamli tepemde ben yokken oyuncaklari ile oynuyormus ben varken hep bana bi tırmanma istegi
Disleri cikiyor ustten o yuzden geceleri de mizir mizir hic durmuyo bir de cok kasiniyor sanirim omuzlarimi suratimi cenemi burnumu isiriyor ve gercekten cok acitiyor pirana gibi

canım benimki son 2 aydır bu şekilde mahvoluyorum. Sürekli parçalarıma yapışıyor al beni diye. Hatta geçen gün almadım, bu da tırmanayım derken taytımı aşağı indirdi mutfaktaydık ve perde açıktı ayrıca balkon tarafı komple cam, umarım gören olmamıştır

900 liraya uyku eğitimi veren bir psikolog var. Acaba onla mı görüşsem, bilemedim. Çare olur mu boşa mı gider para. Ay çok kötüyüm çok

Benimki de ısırıyor. Hey allahım ne yapcaz bakalım.

Gayecim kimmiş o ismini verir misin. Böyle bir şey mi varmış ilk kez duyuyorum ben de araştırayım yalnız ciddi çok pahalı.

Demekki annelerin belli dönemlerde yaşadıkları ortak kaderleri var:)

Cok haklisin senin cabanin azcigini gosterse yeter iste bazen dusunemiyolar dusundurmek gerekir

Kizlarrrr bugün iftara yemek hazirlarken uygara esim bakıyordu sonuc mu saksininuygar nerde diye sordugumda senin yaninda degil mi cevabi telasla uygari aramaca saksinin icindeki topragi yiyen uygarla karsilasma
Bir sey olmaz dimi korktum valla eli yüzü çamurdu gordugumde

Yok canım merak etme kakasından çıkar, birşey olmaz. Ama tabi sürekli yemesin, öğrendiyse artık hep gider. Yerini değiştir bence :))

Babalar işte :) aklıma çok güzel bir caps geldi, bulursam paylaşayım :)

msf2407 canim sen miydin uyku danismani ile ilgilenen. Nacizane fikrim bence o kadar parayi verme asaf icin kullanırsın bence bu yasadiklarin dönemsel sorunlar çünkü herkes ayni sorunlardan muzdarip bence 1 2 ay daha bekle yasina girain hala ayniysa o zaman düşün derim haddim olmayarak

Doğrsu söylüyorsun canım haklısın. Zaten yine annemin yanına gideceğim 2 ay eşim de mecbur git çok kötüsün diyor, o da birşey demiyor. 2 aya da 1 yaşına girecek zaten. İnşallah daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…