- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.281
aminnBiricik arkadaşlarım
Oyle acemi bir hamile ve anneyim ki bilmediğim bir suru şey oldu oluyorda ama öyle arkadaşlarım ablalarım varki burada anneme bile sormadan buraya yazmak istiyorum çünkü oyle güzel içten cevaplar alıyorum ki içimde ne korku kalıyor ne şüphe ne de merak...buradaki butun topik canlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum bir insan görmeden tanımadan birini bu kadar sevebilir mi ? Buradaki herkesi çok ama çok seviyorum ve her daim dualarıma da ekliyorum.Rabbim hepimize yavrularımızla eşimizle (kvsiz) musmutlu hayırlı ömürler nasip etsin.Hastalığı sıkıntısı gazı olan miniklerimize de şifalar versin ... evlatlarımızın ilk adımlarına ilk konuşmalarına şahit olup burada paylaşabilme duasıyla
. temmuz annesi olamayıp peşinizi bırakmayan karpuz suyunuz
ağzına daha doğrusu diline damlatıyorum ben canım bir damlayı kaşıkla zaten veremezsin. bu arada rana hanım nasıllar?Tamamdır. Teşekkür ederim. 1 damlayı nasıl veriyorsun? Çay kaşığı ile veriyordum ben diğerini ama 1 damlayı damlatsam kaşıkta kalır yahu :)
emzirirken hormonları etkileyem bişey kullanılmaz canım doktor dedi bana. kadın doğum hapı, doğum kontrol iğnesi, ilaçlı spiral yasak.Ay keske beni de zayiflatsa. :) peki doktor mu yaziyo yoksa kendin mi aliyon eczaneden?matsiyahoje emzirirken kadin dogum hapi kullanilmaz mi?
canım sağ altta cevapla butonu var oraya basip yazarsan kime yazdığın daha belli olur.Yok canim buz dolabinda saklamiyorum aslinda ama emzirip yarim saat icinde veriyodum o yuzden mi acaba ictigi sut hemen cikiyo damlayi verir vermez artik kullanmaya korkuyorum ac karnina vermeye calisiyorum ama surekli emmek istedigi icin tok karnina veriyodum 2 gundur kullanmiyorum
emzirirken hormonları etkileyem bişey kullanılmaz canım doktor dedi bana. kadın doğum hapı, doğum kontrol iğnesi, ilaçlı spiral yasak.
prezervatif veya ilaçsız spiralle korunabilirsin ancak dedi. hatta direkt adet olunca gel spiral takalım dedi devletteki doktor.
kızlar anne ve ablamın ''yok yok senin sütün kesin yetmiyor diyerek pirinç unuyla mama vermesi sonucu çocuk günde 6 çay bardağı mama içmeye başladı emzirmekten vazgeçmedim ama emmek yorucu geliyor sanırım ki çok kalmıyor memede ama memesizde uyumuyor lactamil aldım ablam yine bu seferde mamayı anne içmiş oluyor diyerek hunharca güldü ...her anlamda çöktüm ...hiç uyumuyor desem yeridir biogaio damla aldım gazımı var diye iki gün oldu yine aynı yalvarırım yardım edin neden uyumuyo bu çocuk...sütüm yetmediği içinmi hep ağladı gerçekten ...ne zaman görsem annemle ablamı aç bu çocuk aç diyorlar bıktım mama veriyorum mecbur bende yinede uyumuyo
canım uzun yazıcam kızımdan fırsat olursa.kızlar anne ve ablamın ''yok yok senin sütün kesin yetmiyor diyerek pirinç unuyla mama vermesi sonucu çocuk günde 6 çay bardağı mama içmeye başladı emzirmekten vazgeçmedim ama emmek yorucu geliyor sanırım ki çok kalmıyor memede ama memesizde uyumuyor lactamil aldım ablam yine bu seferde mamayı anne içmiş oluyor diyerek hunharca güldü ...her anlamda çöktüm ...hiç uyumuyor desem yeridir biogaio damla aldım gazımı var diye iki gün oldu yine aynı yalvarırım yardım edin neden uyumuyo bu çocuk...sütüm yetmediği içinmi hep ağladı gerçekten ...ne zaman görsem annemle ablamı aç bu çocuk aç diyorlar bıktım mama veriyorum mecbur bende yinede uyumuyo
Ay aynen benimki de öylekızlar ya bu kolik sesleri fön makinası vs sesler benim kıza vız geliyo varsa yoksa pişş pişşş dilim damağım kurudu piişşşşlemekten
Çok sağol canım allah razi olsun iyi diyelim iyi olsun hastanedeyiz bebegimi kovese koydular bende hastanede bekliyorum emzirme saatlerinde gitip emziriyorum aglamaktan gözlerim kan gibi bebegimi orda görmeye dayanamıyorum şimdi bile göz yasimi tutamıyorum kanında enfeksiyon varmış
Maaşallah Ekin'e , kırk yaşını da kutlarsınız inşallah :) Temmuz bebeklerinde mi sıkıntı var anlamadım birçoğumuz aynı dertten muzdaribizBen de şuan Deniz'i pışpışlayıp uyutmaya çalışıyorum, uykusuzluktan gözleri kızardı artık. Memede ve kucakta uyuyor yatağa koyunca vıyaklıyor pofffff
hadi rastgele :)
ekinin rızkı göğüslerine dolsun inşallah.
BenAy keske beni de zayiflatsa. :) peki doktor mu yaziyo yoksa kendin mi aliyon eczaneden?matsiyahoje emzirirken kadin dogum hapi kullanilmaz mi?
çok sagol canim allah razi olsun ateşi vardı çok yüksek değildi ama vardı çok huzursurdu sürekli ağlıyordugeçecek elbet canım benim üzme kendini. senin sütün ona en büyük şifa. sütün etkilenmesin dikkat et kendine. nasıl farkedilsi peki canım?
aminnn canım allah razi olsunGeçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Hasta evladın başında beklemek nedir bilirimRabbim dermansız dert vermesin inş.
ilk günler benim de çok sütüm vardı aktı gitti hep tişörte sütyene. eşime bi türlü sağma mk aldıramadım doğumdan önce. o sütler aktı ben ağladım. sonunda deniz 45 günlükken gitti sağma mk aldı eşim şimdi de iki gün sağıyorum ancak 120-130 ml oluyo öyle buzluğa atıyorum. olsun buna da şükür :)
INŞALLAH canım allah razi olsunGeçmişler olsun, hemen iyileşsin inşallah :) üzme kendini, herşey yolunda gidecek :)
ağzına daha doğrusu diline damlatıyorum ben canım bir damlayı kaşıkla zaten veremezsin. bu arada rana hanım nasıllar?
Çok üzülüyorum gidisi fena pişiyor ve gun geçtikçe artıyor buna bi çare bulamazsam ne olacak bilmiyorumBizimki de oyle islak tulbentle siliyoruz ama duruyo oule krem surucem ben gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?