2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Selam kızlar.. uzun zamandır yazmıyordum.. nasılsınız nasıl gidiyo bebekler??benimkinin 2 yaşına 13 gün kaldı... boyu kilosu iyi şükür.. çok iştahlı değil bazen tel yediriyorum.. yanlış biliyorum ama aç kaldığını hissedince içime sinmiyor başka türlü. Onun dışında mama seti var tabağı çanağı.. bambudan.. ne yemek varsa ondan azar azar koyup mama sandalyesine koyuyorum.. bikaç lokma yiyor genelde döküyor :))

Bizimki acaip hareketli .. düz duvara tırmanıyor denen çocuk galiba benimki... camları açıp aşağı sarkıyor. Allah'tan benim evde demir var ama şu an annemlerdeyim.. bütün ev dikeb üstündeyiz.. bu sıcaklarda bi cam açamıyoruz sürekli hareket halinde maşallah..

Konuşma olarak sizinkiler nasıl bilmiyorum ama bizimki belli başlı kelimeleri söylüyor en fazla 2 kelimelik.. derdini yarım yamalak anlatıyor.. ilk oğlum bu yaşlarda çok güzel cümleler kurardı.. bu biraz bu konuda tembel.. aslında ağzı laf dolu çoğu anlamsız heceler ...

En net söylediği iki kelime ANNE MEME :)) bu arada yavaş yavaş memeden kesmeye başladık.. azaltarak deniyorum bakalım.. sürekli oyalamaya çalışıyorum.. doğumgününe kadar kesmiş olmayı ümit ediyorum :))

Eylül gibi de wc eğitimine başlıyim diyorum.. öle işte... sizden ne var ne yok??

Meraba canım benım kızım 2 yaşını doldurdu 3 gündür emzirmiyorum ama kendımı hiç iyi hissetmıyorum sureklı ağlayasım gelıyor...benım kızımın konuşması çok guzel herşyı ifade edebılıyor wc egıtımıne bende başlamak ıstıyorum havalar çok soğumadan.başka memeden kesen varmı benım gıbı duygusal mısınız?

Canım ben de 22 aylık kestim ilk günler çok zordu. Oğlumun yüzüne bakıp ağlıyordum uyurken. Bide bazen ağlama krizine giriyordu kendimi çok çaresiz hissediyordum alışmışım meme verip susturmaya çok şükür 1 hafta bile sürmeden yeni duruma alıştık hatta o benden daha kolay atlatti o sureci

Canım sen hamılesın bırde bı nedenın var enazından erkenmı kestım diyorum bazen baze.bızımkıde daha ıyı sankı oyle çok alışmışımki. Gece çok sık uyanıyordu deliksiz uyumuyordu bilemiyorum ya heran wazgeçebılırım

Hiç erken değil canım tam zamanında kesmissin :) aslında hamile olunca daha çok vicdan azabı cektim sanki oğluma ihanet etmiş gibi hissettim bence şimdi tekrar süt verirsen çocuğun kafası daha çok karışır o yüzden bence verdiğin kararı hiç bozma aynen devam et. Ömür boyu emecek değil ya eninde sonunda kesecektin zaten. Uykusu ve yeme icmesi hep düzene girecek göreceksin..

Bende acaip vicdan azabı çekiyorum yaa memeden kesicem diye sürekli meme diye ağlıyo.. azalttım ama daha kesmedim.

Bende acaip vicdan azabı çekiyorum yaa memeden kesicem diye sürekli meme diye ağlıyo.. azalttım ama daha kesmedim.

Ben de sütten kesince aramızdaki bağ kopacak veya azalacak zannediyordum ama tam tersi oldu. Habire gelip gidip sarılıyor canım annem özledim diyor başını göğsüme koyup yatıyor. Arada göğsümu açmamı istiyor öpüyor seviyor kokluyor :) çok şükür anne sütünü doya doya aldılar canim yaya da küçükken bırakmak zorunda kalanlar ne yapsın...

Haklısın canım şuan çok ıyı durumda arkadaşlarıyla bol bol vakıt geçiriyoruz aklına ggelmıyor.sureklı birşeyler yemek istiyor yas unutmayamı çalışıyor çikolata şeker istiyor daha çok..

Tatlı seviyorsa meyve ver canım en güzel mevsim valla yesin karpuzu kirazı bol bol. Çikolata da arada olur tabi ama çok fazla yerse bu sefer de sağlığına zarar verebilir...

dün e-bebek e gittik müzikli arabalı bir lazımlık beğendi aldık. hatta o kadar sevdi ki elinden bırakmadı ama bugün aynı lazımlığı görünce korkup saklandı nasıl olacak bilmiyorum ya... bir kaç eksiğim var yatağa sermek için hasta bezi filan almam lazım sonra bir deneyelim bakalım başarabilecek miyiz :) sen tabi tecrübelisin başına gelecekleri biliyorsun var mı tavsiyen canım?

Ayy doğru bu benim ikinci dimi :)) unuttum kız büyüğü :)) lazımlığa oturtup yanında şarkı söyleyerek alıştırdım.. baya zorlamıştı

Ayy doğru bu benim ikinci dimi :)) unuttum kız büyüğü :)) lazımlığa oturtup yanında şarkı söyleyerek alıştırdım.. baya zorlamıştı

Bu kadar ara verirsen unutursun tabi inşallah bu seferki kolay alışır canım ya... Bakalım kardeş gelmese aslında acele etmezdim ama seneye daha zor olacak diye korkuyorum küçük bebekle tuvalet eğitimi...

Bu kadar ara verirsen unutursun tabi inşallah bu seferki kolay alışır canım ya... Bakalım kardeş gelmese aslında acele etmezdim ama seneye daha zor olacak diye korkuyorum küçük bebekle tuvalet eğitimi...
Ben kurban bayramından sonra denicem inş.. o zmna biraz daha büyür inş..

Amin.. ilk görev sütten kesmek sonrası Allah kerim..

Ben sirke sürdüm bir daha da ağzına sürmedi canım. İlk 3 gün gece uyuturken çok ağladı emerek uyumaya alıştığı için ama sonra yavaş yavaş düzene girdik. Uykusu gelince biberonla mama içiyor sonra uyuyor elhamdülillah.

Ben şu an elimden geldikçe azaltmaya çalışıyorum... gece 1 kere gündüz elimden geldikçe oyalıyorum. Henüz bişi sürmedim. Birden kesersem bende rahatsız olurum gerçi oluyorumda.. ağrı yapıyor.. yavaş yavaş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…