2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bende kesmeye çalıştım fakat 3.güm ateşlendi ve hastalandı tekrar emmeye başladı çok moralim bozuk bayag mesafe atlamıştik günde ikiye inmiştik ama suan tekrar devamlı memede çok stres yaptım ya nasıl bırakacak bilmiyorum

Benım yarın tam 1 hafta olucak canım çok şükür iyi bıraktı arada meme dıyor açmaya çalışıyor. Artık buyuduk bardaktan süt içiyoruz diyorum sütü hiç sevmezdı az az içmeye başladı. Kızımdan zor ben alıştım aslında.gece uykuları düzeldı o yüzden çok mutluyum. Gece çok sık uyanıp emmek ıstıyordu. Sende bıraktırırsın inş yakında onun ıçınde ıyı oluyor

Senin için sevindim canım valla bizde 4 5 gün sürer bırakırız dedim ama maalesef hastalık başa sardı

Darısı başıma inşallah ya ilk başarısız denemeden sonra ikinci çok daha zor olacak benim için inanmayacak artık hicbirseye

Kızlar nasılsıniz... Ne kadar uzun zaman olmuş yazmayalı.
Bebeklerimiz kocaman oldular Allahin izniyle.
Şimdi de kardesleri bekleniyordur ya da olmuştur büyük ihtimalle.
Herkes ne durumda?

Kızlar nasılsıniz... Ne kadar uzun zaman olmuş yazmayalı.
Bebeklerimiz kocaman oldular Allahin izniyle❤❤❤.
Şimdi de kardesleri bekleniyordur ya da olmuştur büyük ihtimalle.
Herkes ne durumda?

Yeniden temmuz annesi mi oldun hayırlı olsun maşallah canım benim de ikinci oğlum oldu hatta 7 aylık oldu. Eski nickim emirasalih

Yeniden temmuz annesi mi oldun hayırlı olsun maşallah canım benim de ikinci oğlum oldu hatta 7 aylık oldu. Eski nickim emirasalih

Evet canım hatırlıyorum seni, hatta 2. Bebeğinin geldiğini de okumuştum.
Nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat?
Ben yine Temmuz annesi olacağım inşallah, bu kez kız
Ama şimdiden düşünceler sardı nasıl olacak hersey diye.
Oğlum her ne kdr büyüdü gibi gelsede gözüme, bebek kadar olmasa da hala bakıma muhtaç tabii ki, mesela hala aynı odada yatıyoruz. Hep benim yatirmami istiyor falan :) Bebek gelince ilgi nasıl bölünecek hiç bi fikrim yok.
Allah kolaylığını veriyordur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…