- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.921
Bende kesmeye çalıştım fakat 3.güm ateşlendi ve hastalandı tekrar emmeye başladı çok moralim bozuk bayag mesafe atlamıştik günde ikiye inmiştik ama suan tekrar devamlı memede çok stres yaptım ya nasıl bırakacak bilmiyorumMeraba canım benım kızım 2 yaşını doldurdu 3 gündür emzirmiyorum ama kendımı hiç iyi hissetmıyorum sureklı ağlayasım gelıyor...benım kızımın konuşması çok guzel herşyı ifade edebılıyor wc egıtımıne bende başlamak ıstıyorum havalar çok soğumadan.başka memeden kesen varmı benım gıbı duygusal mısınız?
Benım yarın tam 1 hafta olucak canım çok şükür iyi bıraktı arada meme dıyor açmaya çalışıyor. Artık buyuduk bardaktan süt içiyoruz diyorum sütü hiç sevmezdı az az içmeye başladı. Kızımdan zor ben alıştım aslında.gece uykuları düzeldı o yüzden çok mutluyum. Gece çok sık uyanıp emmek ıstıyordu. Sende bıraktırırsın inş yakında onun ıçınde ıyı oluyorBende kesmeye çalıştım fakat 3.güm ateşlendi ve hastalandı tekrar emmeye başladı çok moralim bozuk bayag mesafe atlamıştik günde ikiye inmiştik ama suan tekrar devamlı memede çok stres yaptım ya nasıl bırakacak bilmiyorum
Senin için sevindim canım valla bizde 4 5 gün sürer bırakırız dedim ama maalesef hastalık başa sardıBenım yarın tam 1 hafta olucak canım çok şükür iyi bıraktı arada meme dıyor açmaya çalışıyor. Artık buyuduk bardaktan süt içiyoruz diyorum sütü hiç sevmezdı az az içmeye başladı. Kızımdan zor ben alıştım aslında.gece uykuları düzeldı o yüzden çok mutluyum. Gece çok sık uyanıp emmek ıstıyordu. Sende bıraktırırsın inş yakında onun ıçınde ıyı oluyor
Darısı başıma inşallah ya ilk başarısız denemeden sonra ikinci çok daha zor olacak benim için inanmayacak artık hicbirseyeCanım ben de 22 aylık kestim ilk günler çok zordu. Oğlumun yüzüne bakıp ağlıyordum uyurken. Bide bazen ağlama krizine giriyordu kendimi çok çaresiz hissediyordum alışmışım meme verip susturmayaçok şükür 1 hafta bile sürmeden yeni duruma alıştık hatta o benden daha kolay atlatti o sureci
Darısı başıma inşallah ya ilk başarısız denemeden sonra ikinci çok daha zor olacak benim için inanmayacak artık hicbirseye
Orasibiyke tabiki canım hamilelik nail gidiyor hamileyken birde çocukla uğraşmak zor olsa gerek havalarda çok sicakZamanı gelince bırakacak inşallah canım dert etme önemli olan onun sağlığı..
Orasibiyke tabiki canım hamilelik nail gidiyor hamileyken birde çocukla uğraşmak zor olsa gerek havalarda çok sicak
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isalahİlk başlarda zordu şimdi bulantilar bitti rahatım idare ediyoruz canım sukur
Kızlar bugün 2 yaş aşısına gidicez.. yaptıran var mı??
İyi bari.. eşimi bekliyoruz hava çok sıcak diye yürüyerek çıkmadık yoksa yakın baya..Geçmiş olsun canım biz yaptırdık sorunsuz geçti şükür.
İyi bari.. eşimi bekliyoruz hava çok sıcak diye yürüyerek çıkmadık yoksa yakın baya..
Ebeyi görür görmez ağlamaya başladı :)) şükür bitti..Geçmiş olsun canim son aşı çok şükür :)
Kızlar nasılsıniz... Ne kadar uzun zaman olmuş yazmayalı.
Bebeklerimiz kocaman oldular Allahin izniyle❤❤❤.
Şimdi de kardesleri bekleniyordur ya da olmuştur büyük ihtimalle.
Herkes ne durumda?
Yeniden temmuz annesi mi oldun hayırlı olsun maşallah canımbenim de ikinci oğlum oldu hatta 7 aylık oldu. Eski nickim emirasalih
Benim ki de şükür büyüdü 20 gün kaldı 3 biticek inş..
Yaa bide analara soralımMaşallah hepsine
Zaman gerçekten nasıl geçiyor
biz ikinci için çalışmalara yeni başladık :)Kızlar nasılsıniz... Ne kadar uzun zaman olmuş yazmayalı.
Bebeklerimiz kocaman oldular Allahin izniyle❤❤❤.
Şimdi de kardesleri bekleniyordur ya da olmuştur büyük ihtimalle.
Herkes ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?