- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.061
site içine çıkarken de dışarı çıkarken de telaş yapıyorum canım ya ağlarsa susturamazsam dışarda napıcam emziremem de gerçi yanıma mama alıyorum ama ille de meme ister ağladı mı sakinleşmek için hadi gezerken fens değik de oturup bişey yicemiz zaman sıkılır ağlar hanfendi. hep bunları düşünüyorum. elli kere vazgeçiyorum çıkmaktan sonra tekrar çıkmaya karar veriyorum
İse yaradi biliomusun!! Allah razi olsun canim!! Bide son bi saattr kollarina kundak yaptim yarim saatte bir uyaniyo ama daha derin daldigindan tekrar uyumasi kolay oluyor. İnsallah tek gunluk surmez tabiNasıl gidiyor ? pes etmek yok.
Bende mi içsem yaÇok geçmiş olsun.biran önce iyileşir inşallah. Büyükler kemik suyu içirrler böyle zamanlarda .sende yap şifa olur inşallah.
Valla nazar mı ne anlamadım mahvoldumHay allh ya çok geçmiş olsuntopicte bi uğursuzluk var galiba
Bugün oldu zaten gitmedim henüzdefnekiz geçmiş olsun canım fizyoterapiste gidiyor musun çabuk iyileşirsin umarım.
Annem varda ne kadarda olsa olmuyorcanım çok geçmiş olsun yardım edenin var dimi
Haklisin canım da bizim kiz gündüz pek uyumadigi hep memede olduğu için daha hic sagip bakamadım kızım 24 günlük bi ogunluk ihtiyacı kaç cc dir peki ?
allah kabul etsin canım aklımdasın kaç gündür. bir kişi eksik oldu mu kafama takılıyor merak ediyorum nasılsın? eşinle konuşmaya çalış geçecek bu günler. bu olanlar evliliğindeki sorun değil yeni düzene alışma sancısı.el kadar bebeği üzmeyin nolur
Canım çok üzüldüm senin adına. Hiç mi kurtuluşu yok. Biraz sabır böyle dönemlerde gelip geçici şeyler yaşıyoruz. Bizde eşimle ilk oğlumda yaşamıştık şimdi gülüyoruz yaptıklarımıza. Tek başına çocuk büyütmek çok zor lütfen böyle birşeye kalkışmadan tekrar tekrar düşün. Dertleşmek istersende özelden yazabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Cnm sütün ne kadar olduğunu emmediği memeyi sağarak bakıyorsun değil mi? Emdikten sonra mı yoksa?
Yaaa çok üzüldüm cnm , neden bu noktaya gelindi? Birden biremi boşanmaya kadar geldiniz?
Kızlar bebeği kaka yapamayanlar sabun mu koyuyordu en son çare sanırım. Nasıl yapıyordunuz. Sabun içinde kalırsa diye korkuyorum. Poposunu uyarıyorum hiç ise yaramıyor.
kızlar benim bebeğim kakasını 1 kere yapıyor günde normal dedi doktor ama aklım takılıyor.sizin bebişlerde durum nedir ?
Gidersen çabuk toparlarsın inşallahBugün oldu zaten gitmedim henüz
Geçmiş olsun hiç bilmiyorum ilaçları tecrübeli anneler yardımcı olur mutlakaTunaydin hanımlar benim kızım hasta oldu öksürük ve burunda akıntıbu sabah doktora gittik peditus verdi çay kasigiyla az ver dedi bi de mucolator verdi o da çay kasigiyla az. Peditus u okudum da 6 yaş altı kullanmasın diyo var mı bilgisi olan kullanan vs ben verdim az bi şey sonra okudum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?