2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben 3 kere dışarı çıktım bebekle. Üçünde de rezil etti beni.hiç durmadı. Uyumadi.eve kendimi zor attım. Eşim de bir daha tövbe dedi bebekle

ahh canım sorun bebek , yeni hayat değil .... aksine bebek olduktan sonra kendimi daha güçlü hissediyorum ve kimsenin saçma tribni çekesim yok

çok teşekkür ederim canım, bizimki pek düzelecek gibi durmuyor çünkü yapılan davranışlardan çok karakter uyuşmazlığı. Önceden idare ederim diyordum ama inan artık hiç gücüm yok

Yaaa çok üzüldüm cnm , neden bu noktaya gelindi? Birden biremi boşanmaya kadar geldiniz?

yok tatlım zaten evliliğimiz hep sıkıntılı idi ama idare ediyorduk. Şimdi bebek olunca artık idare edecek gücüm yok, ailesi ile de konuştum onlar hala düzelecek gözüyle bakıyorlar ama ben kafamda bitirdim yani

kızlar benim bebeğim kakasını 1 kere yapıyor günde normal dedi doktor ama aklım takılıyor.sizin bebişlerde durum nedir ?

Tunaydin hanımlar benim kızım hasta oldu öksürük ve burunda akıntı bu sabah doktora gittik peditus verdi çay kasigiyla az ver dedi bi de mucolator verdi o da çay kasigiyla az. Peditus u okudum da 6 yaş altı kullanmasın diyo var mı bilgisi olan kullanan vs ben verdim az bi şey sonra okudum :/

kızlar benim bebeğim kakasını 1 kere yapıyor günde normal dedi doktor ama aklım takılıyor.sizin bebişlerde durum nedir ?

canım bizim ilk 1,5 ay her gün yapıyordu ama şuan 2 günde 1 yapıyor, bir de ben mama takviyesi yapıyorum doktoru kabız olmadığı sürece sıkıntı değil isterse 3 günde 1 yapsın dedi...

Canlar bebegim dün ögleden beri ishal. Kötü koku eşlik ediyor. Kokusu olmasa cok onemsemeyecegim ama bilemedim. normal bez degistirme miktarini dün gecmedi ama bi kac saattir ufak ufakta yapmis olsa bezini sık degistiriyorum.

Geçmiş olsun hiç bilmiyorum ilaçları tecrübeli anneler yardımcı olur mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…