2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim cok uzuldum ya.bayadirda yoktun merak etmistim seni.umarim butun sorunlarinizi cozersiniz eskisinden de daha iyi olursunuz

Nasil gidiyo canim? Bugunku uyku durumu ne alemde?
sabah 3 saat uyumadı sonra 1 saat uyudu.
uyandı bir saat sonra 2 saat daha uyudu.
ondan uyanalı bir saat oldu şuan uyutmaya çalışıyorum ama pek niyeti yok
yine de iyi gidiyo 3 saat oldu toplam

Canım çok üzüldüm senin adına. Hiç mi kurtuluşu yok. Biraz sabır böyle dönemlerde gelip geçici şeyler yaşıyoruz. Bizde eşimle ilk oğlumda yaşamıştık şimdi gülüyoruz yaptıklarımıza. Tek başına çocuk büyütmek çok zor lütfen böyle birşeye kalkışmadan tekrar tekrar düşün. Dertleşmek istersende özelden yazabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Canım doğum sonrası raporundan sonra normal rapor alırsan ücretsiz izin alamıyorsun diye biliyorum. Çok emin değilim bir araştır istersen.

Canım bundan eşimin babası da almış ben de kullanışlı değil diye attım bir kenara, bebegin düşme ihtimali yok mu burada yanları yuksek değil çünkü canım sen nasıl kullandın
Canim icinde kemeri var bizimkinin. Bir de bebek donene kadar kullanabilirsin hareket etmedikce dusmez asla. Tabi yine de cok hizli sallamamak gerek.

Şu meshur blogerlar ig fenomeni anneler hep 3cocuklu. Bu isin sirri 3.yü yapinca cozulüyor bence :) ne demisler corbana sinek düserse iyice bandir :) bu iş buna benziyor

Pazartesi kontrol var canım sorucam bakalım.
kundağı da denedim ama içim rahat etmedi sanki çocuğu sıkmışım gibi geldi
Öyle düşünme ya kendilerini anne karnında hissediyorlarmış kundakta duyu gelişimi içinde önemli katkıları var. Tabi alışkanlığı da önemli baştan alışmayan bebişler sarınca ortalığı yıkabiliyor şahit oldum ona da:)

Cnm sütün ne kadar olduğunu emmediği memeyi sağarak bakıyorsun değil mi? Emdikten sonra mı yoksa?

Yaaa çok üzüldüm cnm , neden bu noktaya gelindi? Birden biremi boşanmaya kadar geldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…