- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.021
Canim cok uzuldum ya.bayadirda yoktun merak etmistim seni.umarim butun sorunlarinizi cozersiniz eskisinden de daha iyi olursunuzKızlar bu hafta giremedim hiç almış, yürümüş konu... Çok sıkıntılı günler geçiriyorum mevlit yaptık çok güzeldi ama hep bir yerim eksik kalacak çok üzüldüm bu süreçte. Eşimle boşanma noktasındayız, çok zor günler yaşıyorum. Sütüm bitti bitecek ama emzirmeye devam beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.
Nasil gidiyo canim? Bugunku uyku durumu ne alemde?Haklısın canım çıkmak lazım bi şekilde. alışması lazım. ben çalışan insandım şimdi evde tıkıldım kaldım çok mutsuzum gerçekten
sabah 3 saat uyumadı sonra 1 saat uyudu.Nasil gidiyo canim? Bugunku uyku durumu ne alemde?
Canım çok üzüldüm senin adına. Hiç mi kurtuluşu yok. Biraz sabır böyle dönemlerde gelip geçici şeyler yaşıyoruz. Bizde eşimle ilk oğlumda yaşamıştık şimdi gülüyoruz yaptıklarımıza. Tek başına çocuk büyütmek çok zor lütfen böyle birşeye kalkışmadan tekrar tekrar düşün. Dertleşmek istersende özelden yazabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Kızlar bu hafta giremedim hiç almış, yürümüş konu... Çok sıkıntılı günler geçiriyorum mevlit yaptık çok güzeldi ama hep bir yerim eksik kalacak çok üzüldüm bu süreçte. Eşimle boşanma noktasındayız, çok zor günler yaşıyorum. Sütüm bitti bitecek ama emzirmeye devam beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.
canım çok geçmiş olsun yardım edenin var dimiDüştüm kolumu dirsekten çatlattım ah ah çocuğumu düzgünce ne emzirebiliyorum ne de kucak ağlıyor yavrum beni istiyor çok moralim bozuk
Canım doğum sonrası raporundan sonra normal rapor alırsan ücretsiz izin alamıyorsun diye biliyorum. Çok emin değilim bir araştır istersen.Kizlar bi sorum olacak.
Ben ogretmenim ve haftaya seminerlerimiz basliyo. 3-4 saat bebegimden ayri kalmak zorundayim. Bebege annem bakacak. Ama icim hic rahat degil. Ben yokken mecbur mama vercekler. Sagdigim sut yetmeyebilir.
Rapor alip gitmesem mi cok kararsizim.
Okul baslayinca ucretsiz izin almayi dusunuyorum zaten. Ama seminer doneminde ne yapsam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım.Düştüm kolumu dirsekten çatlattım ah ah çocuğumu düzgünce ne emzirebiliyorum ne de kucak ağlıyor yavrum beni istiyor çok moralim bozuk
Tabi ya o parmak illa batirilacak pişmeden ama ihmal etmeyin :)yaa kek yapip bi an once pissin diye de bekleriz dimi teyzesii :)
Canim icinde kemeri var bizimkinin. Bir de bebek donene kadar kullanabilirsin hareket etmedikce dusmez asla. Tabi yine de cok hizli sallamamak gerek.Canım bundan eşimin babası da almış ben de kullanışlı değil diye attım bir kenara, bebegin düşme ihtimali yok mu burada yanları yuksek değil çünkü canım sen nasıl kullandın
Liste kabarioBn de bi dahakine kiz bebek istiyorum. Insallah olur :)
Şu meshur blogerlar ig fenomeni anneler hep 3cocuklu. Bu isin sirri 3.yü yapinca cozulüyor bence :) ne demisler corbana sinek düserse iyice bandir :) bu iş buna benziyorTabii senin tuzun kuru bir oğlun bir kızın varbiz napalım insanbuL cugumla ilerde 3 erkeğin işi bitmez bir kız gerek bize kondomlar evde canım lazımsa gondereyim şaka bir yanada kızım olsun çok isterdim suan 3çocuk çok uzak geliyor Rabbim hayirlisini versin hepimize ilerde ne olacaği da belli olmaz büyük konuşmak olmaz
Ahanda benSon zamanlardaki ruh halim sanıyorum yalnız değilim
Bu topik erkek cocuklu annelerle dolu haberin olsun :)Liste kabario
Ama boyle de pambık olunmaz ki :) uyu zaten :)UYANAMIYORUMMMMM!!!
Ben hic incelemedim bile belki bizimkinde de vardır tamam canım çok sagolCanim icinde kemeri var bizimkinin. Bir de bebek donene kadar kullanabilirsin hareket etmedikce dusmez asla. Tabi yine de cok hizli sallamamak gerek.
Insallah anlayisli bi mudurdur de izin verir..Bu bebek çok küçük daha sonuçta, kosan zıplayan çocuk gibi rahatsızlık vermez...
Insallah oyle bisey yoktur yaCanım doğum sonrası raporundan sonra normal rapor alırsan ücretsiz izin alamıyorsun diye biliyorum. Çok emin değilim bir araştır istersen.
Öyle düşünme ya kendilerini anne karnında hissediyorlarmış kundakta duyu gelişimi içinde önemli katkıları var. Tabi alışkanlığı da önemli baştan alışmayan bebişler sarınca ortalığı yıkabiliyor şahit oldum ona da:)Pazartesi kontrol var canım sorucam bakalım.
kundağı da denedim ama içim rahat etmedi sanki çocuğu sıkmışım gibi geldi
canım istersen önce sağ ne kadar sütün çıkıyor bak, benim ilk etapta sütüm çok azdı mecbur mama veriyorduk. Sonra bollaştı, şu sıralar sıkıntılı dönemler yaşıyorum o yüzden yine azaldı hem de baya azaldı yani 30dakika sağsam 10-20 ml çıkıyor o yüzden emzirdiğimde ne kadar emiyor az çok tahmin ediyorum üzerine de mama veriyorum
Kızlar bu hafta giremedim hiç almış, yürümüş konu... Çok sıkıntılı günler geçiriyorum mevlit yaptık çok güzeldi ama hep bir yerim eksik kalacak çok üzüldüm bu süreçte. Eşimle boşanma noktasındayız, çok zor günler yaşıyorum. Sütüm bitti bitecek ama emzirmeye devam beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?