- 22 Ocak 2008
- 8.888
- 8.893
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.081
Tunaydin hanımlar benim kızım hasta oldu öksürük ve burunda akıntıbu sabah doktora gittik peditus verdi çay kasigiyla az ver dedi bi de mucolator verdi o da çay kasigiyla az. Peditus u okudum da 6 yaş altı kullanmasın diyo var mı bilgisi olan kullanan vs ben verdim az bi şey sonra okudum :/
Yanina sut yada mama alsan agladiginda versen susmaz mi?Ben 3 kere dışarı çıktım bebekle. Üçünde de rezil etti beni.hiç durmadı. Uyumadi.eve kendimi zor attım. Eşim de bir daha tövbe dedi bebekle
Genelde butun ilaclarda oyle uyarilar yaziyo sma doktor onerdiyse kullan bnceTunaydin hanımlar benim kızım hasta oldu öksürük ve burunda akıntıbu sabah doktora gittik peditus verdi çay kasigiyla az ver dedi bi de mucolator verdi o da çay kasigiyla az. Peditus u okudum da 6 yaş altı kullanmasın diyo var mı bilgisi olan kullanan vs ben verdim az bi şey sonra okudum :/
Oyle deme canim lutfen. Zaten evlilikte boyle bir sey. İki taraf birbirini bi sekilde idare ediyor. sanma ki herkes dort dortluk oldugu icin mutlu evliliginde. Hangi cift karakter olarak uyumlu ki? İnsallah cozumlersiniz yuvaniz kurtulur.yok tatlım zaten evliliğimiz hep sıkıntılı idi ama idare ediyorduk. Şimdi bebek olunca artık idare edecek gücüm yok, ailesi ile de konuştum onlar hala düzelecek gözüyle bakıyorlar ama ben kafamda bitirdim yani
Hakkaten çılgın mis eltinBende kız bebek istiyorum 2. yi o da oğlan olursa daha da yapmam zaten. Eltim kız bebek peşine 3. yü yaptı o da erkek oldu 4. yü yapacak çılgın eltim
Yanina sut yada mama alsan agladiginda versen susmaz mi?
İse yaradi biliomusun!! Allah razi olsun canim!! Bide son bi saattr kollarina kundak yaptim yarim saatte bir uyaniyo ama daha derin daldigindan tekrar uyumasi kolay oluyor. İnsallah tek gunluk surmez tabi
yok tatlım zaten evliliğimiz hep sıkıntılı idi ama idare ediyorduk. Şimdi bebek olunca artık idare edecek gücüm yok, ailesi ile de konuştum onlar hala düzelecek gözüyle bakıyorlar ama ben kafamda bitirdim yani
öyle deme kızzz allah allahhhHay allh ya çok geçmiş olsuntopicte bi uğursuzluk var galiba
öyle deme kızzz allah allahhh
Benim bebegim de bebek arabasinda durmayi sevmiyor. Bi yere gitceksek uyutup gideriz napalimCnm yanıma alıyorum zaten sütü oluyor. Sagip çıkıyorum. Karnı da tok oluyor ama huysuz oluyor durmuyor.ağlıyor . Uyumak istemiyor. Ana kucaginda da durmuyor.
Benim ki cins galiba ne emzik alıyor ne sallanma dan hoşlanıyor ne de ana kucağı seviyor.benim isim var bu bebisle:/
allah yardımcınız olsun bi de her akşam 7 de (şimdi) mutlaka gaz sancımız oluyorAynı bizi anlatıyorsun cnm. Bizde bu şekildeyiz. 3 gecedir de gece sancısı başladı bizde de.maalesef bende zombi gibi geziyorum.
MerhabaKızlar bebeği kaka yapamayanlar sabun mu koyuyordu en son çare sanırım. Nasıl yapıyordunuz. Sabun içinde kalırsa diye korkuyorum. Poposunu uyarıyorum hiç ise yaramıyor.
Instagramda biri paylaşmıştı canım, bu aralar hepimizin ruh halini yansıttığını düşünüyorum :)Ahanda benbunu geçen gün çektirmiştim nerden buldun canim
Canim aynısı ben de de var benim ki uykusuzlujtan diye dydynuyorunKızlar benim gözlerimle ilgili sıkıntım var. Tamamen doğumdan sonra oldu. Bugün 33 günlük oldu bebişim ama en az iki hafta önce sol gözümde hafiften kanlanma başladı. Daha sonra yine hafiften batma hissi eşlik etti. Sağ gözümde ise bir şey yoktu onda da iki üç gündür başlamış durumda. Şimdi aynadan baktım kan çanağı olmuş gözlerim, resmen kan oturdu. Ki ben normalde gözleri kanlanan biri değilimdir öyle çok çok nadirdi. Bunun doğumla ilgisi var mıdır sizce?
Peditus' u 5 yaşında ki oğluma vermişti doktor. Bu ilacı her verdiğimde kustu o yüzden ben artık doktora bu ilacı yazmamasini söylüyorum. Tabiki herkese aynı etkiyi yapmıyordur belki içindeki bir madde benim oğluma dokunmuşturTunaydin hanımlar benim kızım hasta oldu öksürük ve burunda akıntıbu sabah doktora gittik peditus verdi çay kasigiyla az ver dedi bi de mucolator verdi o da çay kasigiyla az. Peditus u okudum da 6 yaş altı kullanmasın diyo var mı bilgisi olan kullanan vs ben verdim az bi şey sonra okudum :/
Aynı Can'ım 1 saattir ağlıyoruz.. Her gun aynı saatler sanırım kolik bebisler. Uyanık olduğu sure boyunca ağlıyor ne yapacagimi sasırdımallah yardımcınız olsun bi de her akşam 7 de (şimdi) mutlaka gaz sancımız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?