2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok geçmiş olsun canım oğlum 4 yaşında.ilk 8 aylık di hasta olduğunda peditus kullanmıştık şimdide üsutunce kullanıyoruz biz problem yaşamadık ilaçla ilgili

Genelde butun ilaclarda oyle uyarilar yaziyo sma doktor onerdiyse kullan bnce
Zaten az bisey vermeni soylemis

Oyle deme canim lutfen. Zaten evlilikte boyle bir sey. İki taraf birbirini bi sekilde idare ediyor. sanma ki herkes dort dortluk oldugu icin mutlu evliliginde. Hangi cift karakter olarak uyumlu ki? İnsallah cozumlersiniz yuvaniz kurtulur.

Yanina sut yada mama alsan agladiginda versen susmaz mi?

Cnm yanıma alıyorum zaten sütü oluyor. Sagip çıkıyorum. Karnı da tok oluyor ama huysuz oluyor durmuyor.ağlıyor . Uyumak istemiyor. Ana kucaginda da durmuyor.
Benim ki cins galiba ne emzik alıyor ne sallanma dan hoşlanıyor ne de ana kucağı seviyor.benim isim var bu bebisle:/

Çok üzüldüm cnm inşallah herşey iyi olur bundan sonra vereceğin tüm kararlarda.

Kızlar bebeğinin tsh değeri yüksek olan varmıydı? Biz 1. Ay kontrolünden sonra kan verdik üst değer 5,5 bizim sonucumuz 7,5 çıkmış. Cuma yeniden kan vereceğiz. Biraz araştırdım moralim bozuldu. Bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Benim bebegim de bebek arabasinda durmayi sevmiyor. Bi yere gitceksek uyutup gideriz napalim

Kızlar bebeği kaka yapamayanlar sabun mu koyuyordu en son çare sanırım. Nasıl yapıyordunuz. Sabun içinde kalırsa diye korkuyorum. Poposunu uyarıyorum hiç ise yaramıyor.
Merhaba
Şuan ki bebeğim de henüz bu sorunu yaşamadım ama ilk oğlumda yaşamıştım. Uzun süre kaka yapamadıgı ve bundan dolayı huysuzlanmaya başladığı zaman marketlerde satılan form çaylarından bir fincan içiyordum. Sütümden bebeğime geçiyordu bu sayede bağırsakları çalışıp kakasini rahat yapıyordu. Çok sık içmemek kaydıyla herhangi bir zararı yok.

Canim aynısı ben de de var benim ki uykusuzlujtan diye dydynuyorun

Peditus' u 5 yaşında ki oğluma vermişti doktor. Bu ilacı her verdiğimde kustu o yüzden ben artık doktora bu ilacı yazmamasini söylüyorum. Tabiki herkese aynı etkiyi yapmıyordur belki içindeki bir madde benim oğluma dokunmuştur

Bugün mama vermeyeceğim diye direniyorum dk başı memede doymuyor diye ağlıyor ama emdikçe gelecek inanıyorum bakalım ne kadar sürecek bu mücadelemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…