- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.101
Canım bizim 8.87 çıktı 5.gün verdiğimiz kanda tekrar verdik bişey çıkarsa iki haftaya ararlar sizi demişlerdi aramadılar düştü sanırım. Arkadaşımın bebeğinin de 40 tan 7 ye düştü düşüyor yani evham yapma düşmese de önemli olan ilk altı ay içinde farkedilmesi tedavisi olmayan bir durum değil yani. İlk başta bende çok korkmuştum.Kızlar bebeğinin tsh değeri yüksek olan varmıydı? Biz 1. Ay kontrolünden sonra kan verdik üst değer 5,5 bizim sonucumuz 7,5 çıkmış. Cuma yeniden kan vereceğiz. Biraz araştırdım moralim bozuldu. Bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Ekle ekleHakkaten çılgın mis eltinsenide listeye ekledim
Pes etme eminim artacaktır sütün. Bol su içmeyi ihmal etme. Havalar çok sıcak bu yüzden hem kendi ihtiyacını hem de süt üretimini karşılayacak kadar çok su içmen lazım bu da 4 lt en az. Maltana yada vitamalt marka içecekler sütü çok artırıyor. Yulafta sütü artırıyor. Ben öğlenleri bir kase yoğurt ile hatta içine 1-2 tane incirde doğrayarak tüketiyorum ve faydasını gördüm. Tabiki en önemlisi bebeğini sık sık emzirmen.Bugün mama vermeyeceğim diye direniyorum dk başı memede doymuyor diye ağlıyor ama emdikçe gelecek inanıyorum bakalım ne kadar sürecek bu mücadelemiz
5 buçuk saattir bir memeden diğer memeye geçip durduk az da gelse yedirdim bu sure zarfında 5 dk uyuyup uyandı gözlerinin altı sisti simdi mama verdim uyusun diye en azından meme üretmesi gereken sut miktarı konusunda mesajı almistir :) biraz uyusun yine dayayacagim memeyi Rabbim dayanma gücü versin çok zorlaniyorumPes etme eminim artacaktır sütün. Bol su içmeyi ihmal etme. Havalar çok sıcak bu yüzden hem kendi ihtiyacını hem de süt üretimini karşılayacak kadar çok su içmen lazım bu da 4 lt en az. Maltana yada vitamalt marka içecekler sütü çok artırıyor. Yulafta sütü artırıyor. Ben öğlenleri bir kase yoğurt ile hatta içine 1-2 tane incirde doğrayarak tüketiyorum ve faydasını gördüm. Tabiki en önemlisi bebeğini sık sık emzirmen.
Canım inşallah artacak inanıyorum, buarada humana cay lactamil ve bol su içiyorum olacak inşallah, dediğin gibi çok terliyorum su kaybım oluyor yerine koymalıyım fazlasıylaPes etme eminim artacaktır sütün. Bol su içmeyi ihmal etme. Havalar çok sıcak bu yüzden hem kendi ihtiyacını hem de süt üretimini karşılayacak kadar çok su içmen lazım bu da 4 lt en az. Maltana yada vitamalt marka içecekler sütü çok artırıyor. Yulafta sütü artırıyor. Ben öğlenleri bir kase yoğurt ile hatta içine 1-2 tane incirde doğrayarak tüketiyorum ve faydasını gördüm. Tabiki en önemlisi bebeğini sık sık emzirmen.
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa surede duzelirDüştüm kolumu dirsekten çatlattım ah ah çocuğumu düzgünce ne emzirebiliyorum ne de kucak ağlıyor yavrum beni istiyor çok moralim bozuk
Meme başında bir tıkanıklık olabilir mi acaba? Ben sol göğsümden az süt geliyor saniyordum meğer meme ucum tıkanıkmis. Tırnağımla bebe ucunu az az açtım tek yerden gelen süt birkaç yerden gelmeye başladı bebeğim daha rahat emmeye başladı ve sol göğsümde de süt artışı oldu.5 sr bir memeden diğer memeye geçip durduk az da gelse yedirdim bu sure zarfında 5 dk uyuyup uyandı gözlerinin altı sisti simdi mama verdim uyusun diye en azından meme üretmesi gereken sut miktarı konusunda mesajı almistir :) biraz uyusun yine dayayacagim memeyi Rabbim dayanma gücü versin çok zorlaniyorum
Canım inşallah artacak inanıyorum, buarada humana cay lactamil ve bol su içiyorum olacak inşallah, dediğin gibi çok terliyorum su kaybım oluyor yerine koymalıyım fazlasıyla
Bebeginin kilo alımı nasıldı mamaya başlamadan önce?Canım inşallah artacak inanıyorum, buarada humana cay lactamil ve bol su içiyorum olacak inşallah, dediğin gibi çok terliyorum su kaybım oluyor yerine koymalıyım fazlasıyla
Canım benim idil de koku oluodu diskida doktor senin yediklerinden dedi bana farklı bişi yediysen bi düşün bakalimCanlar bebegim dün ögleden beri ishal. Kötü koku eşlik ediyor. Kokusu olmasa cok onemsemeyecegim ama bilemedim. normal bez degistirme miktarini dün gecmedi ama bi kac saattir ufak ufakta yapmis olsa bezini sık degistiriyorum.
Canım bizim 8.87 çıktı 5.gün verdiğimiz kanda tekrar verdik bişey çıkarsa iki haftaya ararlar sizi demişlerdi aramadılar düştü sanırım. Arkadaşımın bebeğinin de 40 tan 7 ye düştü düşüyor yani evham yapma düşmese de önemli olan ilk altı ay içinde farkedilmesi tedavisi olmayan bir durum değil yani. İlk başta bende çok korkmuştum.
Bugün mama vermeyeceğim diye direniyorum dk başı memede doymuyor diye ağlıyor ama emdikçe gelecek inanıyorum bakalım ne kadar sürecek bu mücadelemiz
Kızlar bu hafta giremedim hiç almış, yürümüş konu... Çok sıkıntılı günler geçiriyorum mevlit yaptık çok güzeldi ama hep bir yerim eksik kalacak çok üzüldüm bu süreçte. Eşimle boşanma noktasındayız, çok zor günler yaşıyorum. Sütüm bitti bitecek ama emzirmeye devam beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.
canım bugün öğlene kadar iyiydi uykusu ama öğleden sonra üst katta tadilat başladı. kızım tam dalıyor matkap sesinden korkuyor ağlayarak uyanıyordu. ben de havuz başına götürdüm hem ben de hava almış oldum. orda 40 dk kadar uyudu. sonra da bir saat önce yani 9 da gece uykusuna yattı.Cok guz3l bence canim.kendini hic ama hic kasma.en az 3 saat hedefle zaten.ki daha simdiden uyumus :) en az bir saat daha uyur muhtemelen aksam uykusuna kadar.bu arada aksam uykusuna kacta yatiriyosun?gece uykulari nasil?
Genelde ilk sonuç öyle cikiyomus bizi de bir kez daha cagirdilar endişelenme yın dediler canım sonuçlarınız iyi çıkar İnşallahKızlar bebeğinin tsh değeri yüksek olan varmıydı? Biz 1. Ay kontrolünden sonra kan verdik üst değer 5,5 bizim sonucumuz 7,5 çıkmış. Cuma yeniden kan vereceğiz. Biraz araştırdım moralim bozuldu. Bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Genelde ilk sonuç öyle cikiyomus bizi de bir kez daha cagirdilar endişelenme yın dediler canım sonuçlarınız iyi çıkar İnşallahKızlar bebeğinin tsh değeri yüksek olan varmıydı? Biz 1. Ay kontrolünden sonra kan verdik üst değer 5,5 bizim sonucumuz 7,5 çıkmış. Cuma yeniden kan vereceğiz. Biraz araştırdım moralim bozuldu. Bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?